چه عجب بالاخره بعد از اینهمه مدت صدای ناله ما به گوش اینا رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه عجب بالاخره بعد از اینهمه مدت صدای ناله ما به گوش اینا رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوندر پروتوتايپ خودش رو زده به كوچه حسن چپ نمي خواد لو بده كه چانگ آنيه!!
آقايون لباس يا كلاه يا كفش خوب با قيمت كمتر از 4000 دلار براي يك دوئلر ميلي دفاعي لول 36 سراغ ندارين؟
منه بدبخت یا هی روی سرم بمب میترکید یا اینکه گاو شاخم میزد میمردم !نقل قول:
وحید آرتاس اون موقع خوره دوئل بود !نقل قول:
اون موقع از یه شهر رنک یک رقمی ( فکر کنم 3 ) ازش دعوت میکردن بیاد توی شهر ! :31:
من الان روستا دومم رو گرفتمنقل قول:
خیلی حال میده
خیلی مفت گرفتمش
توی اولی 1.600 تا تبر زن ، 500 تا ال سی ، 60 تا رم و 10 تا منجنیق دارم توی دومی هم که الان دقیقا 24 ساعت میشه که گرفتمش 200 تا شمشیر زن با 200 تا نیزه دار با 50 تا کماندار ساختم :21:
حاجی اینترنتت درست نشد؟
به نظر من پولت رو الکی خرج نکن.بالاخره باید آیتمهای اصلی دوئلر میلی رو بخری.نقل قول:
دوتاش رو الان میتونی بخری فکر کنم. fancy felt hat و brown shawl رو میتونی بخری الان.بعدش پول جمع کن برای لباس و کفش که حدود 18000 تا جفتش میخواد.
من به جای براوون بلو را خریدم ( blue shawl ) به نظرم بلو از براوون بهتره
یعنی چی بهتره؟نقل قول:
بهتر معنی نداره.هر لباس برای یه کاری خوبه.برای دوئل کردن دوئلر میلی brown shawl بهترین شال هست.
من دوئلر سلاح فایر هستم فکر کنم بلو شال برام بهتر باشه
هادی من الان 25 تا اسکیل روی رفلکس دارم و پولش را دارم تا همش را برگردونم به نظرت برگردونم بهتر و یه نه ؟؟ دوستان هاجی و .. پیشنهاد دادند روی دادگینگ بزارم بهتر از رفلکس است نظرت چیه ؟؟
اسکیلام را هم چند پست قبل نوشتم البته تعدادی به شوتینگ اضافه کردم ( تقریبا 6 - 9 تا )