البته برای قیمت گذاری باید از یه فیل-ترینگ رد بشن و همینجوریم نمیتونن هر قیمتیو بذارن ولی انصافا خیلی قیمت بالاس!نقل قول:
البته برای قیمت گذاری باید از یه فیل-ترینگ رد بشن و همینجوریم نمیتونن هر قیمتیو بذارن ولی انصافا خیلی قیمت بالاس!نقل قول:
صدالبته که به کیفیت کتاب هم بستگی داره الان کتاب هست 200 صفحه 200 هزارتومن (منظورم درسی نیست) خوب به خاطر مطالبشه دیگه (البته من معتقد نیستم شیمی بازرگانی کتاب خوبی ولی خوب بچه ها خیلی تعریف میکنن)نقل قول:
بعدشم خواهشا دیگه نگید آغا زشته
قیمت کاعذ 2.5 برابر شده بچه ها. کاغذی که من دوسال پیش برای پرینترم میخریدم بسته ای 7500 تومن الان شده 16500 تومن.
علاوه بر این دستگاه های چاپ و برش و هزینه های تالیف و حقوق پرسنل و ... همه افزایش پیدا کردن پس انتشارات ها مجبورن که قیمت رو ببرن بالا
فقط برخی انتشارات ها اکه فایل تغیرات کتابهاشون رو بزارن خیلی خوب میشه
سلام بچه ها به نظرتون برای امتحانات برای اینکه در عربی به تسلط کافی برسم،کدوم یکی از منابع بهترن؟گل واژه،بنی هاشم یا دوسالانه قلم چی؟ همین طور کتاب برای کار تشریحی فیزیک چی پیشنهاد می دید؟ ممنون!
دوسالانه خوبهنقل قول:
تعریف پرسمان گاج هم شنیدم ولی ندارمش
کسی کمک نمیکنه به من :n03:(برای زبان عمومی پیش دانشگاهی خط سفید چطوره؟کسی کتاب بهتری اگه سراغ داره بگه لطفا)
خط سفيد را من دارم فقط معني . و سوالات كنكور و نمونه سوال دارد . ديگه توضيح هيچي نداره . كتاب كنكور زبان دكتر رضا كيا سالار نيز خوبه
بچه ها میگم کتاب ریاضیات پایه انتشارات کوله پشتی چطوره
شما که با دوسالانه کار کردید اشکالات عربیتون رفع شد؟ میخوام عربی 20 بشم ها!!! ...ان شاءالله...نقل قول:
سلام ، می خواستم نظرتونو درباره ی ادبیات موضوعی گاج بدونم ، برای بالای 80 زدن کنکور کافیه ؟