کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
Printable View
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
[QUOTE=ms1ove;8987569]کسی نبود جواب
چون از سال ٩٠ عضو فعال بوديد شايد بتوانيد تا 5 ماه كسرى بگيرد باتوجه به اينكه تك پسر هستيد مى تانيد در استان يا شهر خودتان خدمت كنيد اگر بعد از ارسال دفترچه متاهل شديد مدارك را در يگان اموزشى تحويل مى دهيد
اهان مرسینقل قول:
من بچه ی قروین هستم
اگه بدونین یه پادگان اینجا هست که برای وزارت دفاعه،پادگان جوادنیای قروین منظورمه
میخواستم ببینم من ۱۹ برج ۸ برم یا ۱۹ برج ۹؟
که بیفتم وزارت دفاع
احتمالش خیلی کمه که همینجوری وزارت دفاع بیوفتی، باید بری امریه بگیری برا وزارت دفاع همینجوری نمیفتی اونجا!نقل قول:
اره تنها پادگان وزارت دفاع جوادنیا هست اردیبهشت 95 اموزشی اونجا بودمنقل قول:
یعنی چی ؟ ربطی به تاریخ نداره اصولا 90 درصد کسایی که وزارت دفاع میفتن پارتی دارن شما به اشنات بگو دنبال کارات باشه
اخه من شنیدم نمیشه اموزشی رو درست کرد و یعنی دست کسی نیستنقل قول:
ایا درسته؟؟؟
بعدش اگه اموزشی کد ارتش بخورم،دیگه نمیتونم برم وزارت دفاع برای خدمت توی یگان
میخواستم ببینم قضیش چیه
! اینجا با پول و پارتی همه کار میشه کرد اموزشی که سهله من یه هفته مونده بود به خدمتم مالک اشتر اراک افتادم دو سه روزه بابام از طریق اشنا ردیف کرد جواد نیا قزوین افتادمنقل قول:
اره اگر اموزشی ارتش بیفتی دیگه بعدش نمیتونی بری سپاه یا وزارت دفاع البته بازم بستگی به پارتی و میزان کلفتیش داره
والا بچه های شهر مابدون پارتی خیلی هاشون افتادن جوادنیا.نقل قول:
خدا کنه شانس منم بگیره و بیفتم اینجا
بعدش بتونم بمونم..اخه واقعا نزدیکه بهمون.
اعزام من برج ۸ شده.هنوز جواب کمیسیون برای معاف از رزم م نیومده.بنظرتون بعدش که بیاد(جوابش مهم نیست)میتونم بگم برج ۹ میخوام برم؟؟
برای گرفتن کسری سابقه جبهه کی اقدام کنم ؟ الان من شش ماه از خدمتم گذشته و اگه کسری بیارم تا آخر امسال تموم میشه خدمتم
اگه کسری سابقه جبهه الان برم دنبالش و بزارم توی پروندم ممکن هست چون کسری دارم الکی برام اضاف بزنن ؟
سلام ابتدا پدرتون باید بره دنبال پرونده اش که اگر نداره جمعشون کنه که ارتباطی با خدمت شما نداره تا اینجا.نقل قول:
اما اگر از قبل پرونده داره و کارت ایثار ارتش یا کارت رزمندگی سپاه برای زمان خدمت خودشون رو دارن مشکل چندانی ندارید شما زمانی که به یگان تون رفتین یکسری مدارک باید ببرید بهشون تحویل بدین تا بهتون معرفی نامه بدن که اون معرفی نام هرو پدرتون به محل خدمت خودش میبره وسابقه خودش رو میاره و شمام یذارید لای پرونده.
نیاز به ثبت جایی نیست سیستم قدیم شون حذف شده .
اتفاقا اگر بفهمن که شما فلان قدر کسری جبهه دارید بیشتر اذیت تون میکنن و اضافه زدن بیشتر میشه چون میفهمن که به زودی از پیششون میرید.پیشنهاد میکنم در مورد داشتن کسری جبهه هیچی نگین بذارید هر زمان رفتین دنبال خلاصه پرونده تون خودشون متوجه بشن .
مواردی داشتیم که به سربازان معرفی نامه نمیدادن یا الکی امروز و فردا میکردن
.با توجه به شش ماه دیگه الا ندیگه باید اقدام کنید و نامه رو بگیرید
پدر من توی سپاه خدمت کرده در زمان جنگ که یک نامه داره که در اون نوشته 18 ماه در جبهه حضور داشته و نامه دیگری داره که از طریق بسیج به جبهه رفته و 4 ماه هم از این طرف داره حالا باید دو تا گواهی اشتغال به خدمت بگیرم ؟نقل قول:
پدرتان ان ٤ ماه كه از بسيج اعزام شدند در سپاه خدمت بودند؟نقل قول:
معمولا كسرى بسيج توسط سپاه تاييد مى شود
4 ماه از طریق عضویت بسیجی به جبهه رفته به صورت داوطلب یعنی بعد خدمت سربازیش و اون 18 ماه هم که خدمت سربازیش بوده و در سپاه بودهنقل قول:
خوبنقل قول:
كسرى بسيج در انتها توسط سپاه تاييد مى شود با اين حال شما به دو نامه اشتغال به خدمت نياز داريد يكى براى بسيج منطقه و ديگرى براى سپاه يعنى پادگانى كه پدرتان خدمت را در ان سپرى كردند
سلام دوستان اگه اخر ماه دفترچه بفرستم برای چه ماهی اعزام میشم؟
بعد می تونم تعجیل بزنم برای آبان ماه ؟
اعزام فوق ديپلم ها به بالا در ماه هاى زوج و ديپلم ها در ١٩ هر ماهنقل قول:
اول شهروير دفترچه را بفرستيد شايد در زمستان اعزام شويد مى توانيد تعجيل بزتيد و با درصدكمى هم ممكنه درخواست رد شود
لطفا اطلاعات قدیمی و غلط ندهید.نقل قول:
الان 6-7 ماه هست که فوق دیپلمه ها به همراه دیپلمه ها در 19ام هر ماه اعزام میشن و از لیسانسه ها به بالا جدا شدن.
تعجیل خیلی سختگیرانه شده تا موافقت بشه من تا الان 5 بار درخواست تعجیل زدم . .اعزامم آبان بود تعجیل میزدم برای شهریور همش رد میشد . تا اخر هفته قبل قبول کردننقل قول:
دوستان بلخره کسایی که اضاف سنواتیشون بخشیده شده میتونن از کسری جبهه پدر استفاده کنن یا نه ؟
بله چرا نتوانددنقل قول:
سلام دوستان امروز زنگ زدم نظام وظیفه گفتن اموزشی نیروی دریای سپاه احمد بن موسی شیراز افتادم ولی تو سامانه پلیس بعلاوه ده هنوز نقطه چین ها اعزام قبلی(برج 4) که مازاد شدم و انداختنم برج 6 مونده ؟ مشکلی نداره که هنوز اینطوره ؟ الان اعزامی یک 6 هستم .
کسی میدونه این پادگان اموزشی چطوره وضعیتش ؟ :n41:
من از نیروی دریای سپاه ماهشهر واسه جذب اقدام کردم ! مدرک ارشده و تک پسرم ! ایا حتما ماهشهر تقسیم میشم بعد از آموزشی ؟:n01:
چون در نامه ای که برای اداره ی ما اومد نوشته بود فقط غیبت بخشیده شده و تبعات غیبت مانند عدم برخورداری از کسر خدمت و معافیت و ... پابرجا هستنقل قول:
اینکه بدرد خودشون میخوره
کسی هست با مدرک ارشد نیروی انتظامی، پادگان شهید باهنر کرمان افتاده باشه؟ :)) اعزام 6/1
یک سرباز در منطقه کهریزک تهران به روی هم خدمتیهای خود آتش گشوده و تعداد زیادی را زخمی کرد.
به گزارش الف به نقل از خبرگزاریها، براساس اطلاعات به دست آمده ساعتی قبل در منطقه کهریزک تهران یک فقره تیراندازی گزارش شده است.
براساس اطلاعات اولیه یک سرباز در منطقه کهریزک به سمت تعدادی از هم خدمتیهای خود تیراندازی کرده است.
براساس نقل قول های موجود تعداد زیادی از سربازان و هم خدمتیهای این فرد مجروح شده اند اما هنوز از تعداد کشتهها خبری در دست نیست.
تکمیلی/۴ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی کهریزک
رئیس شورای کهریزک خبر داد: ۴ نفر در حادثه امروز کهریزک کشته و ۱۲ نفر زخمی شدند.رییس شورای کهریزک گفت: یک سرباز اهل سیستان وبلوچستان با اسلحه به سوی هم خدمتی های خود حمله ور شده و یک سرگرد و ۲ سرباز را با ضرب گلوله از پای درآورد و ۱۲ تن دیگر را نیز زخمی کرده است.
محمد هاشمی گفت: پس از این حادثه نیروها به سرعت وارد عمل شده و طی این درگیری سرباز مسلح را با شلیک گلوله هدف قرار دادند که وی بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد.
علت این حادثه هنوز مشخص نیست و مسئولان در حال بررسی جزئیات بیشتر هستند.
سلام دوستان
با مدرک ارشد تربیت بدنی افتادم نیروی انتظامی، پادگان شهید بهشتی اصفهان
کسی میدونه چجور جایی هست؟ احتمال داره بعدش بیافتم شهر خودمون یزد؟ کلا نیروی انتظامی ( با مدرک من) چجوریه؟ سپاس
از وقتی تصمیم گرفتم برم سربازی ۷-۸ تا ازین خبرای مرگ و میر سربازا مخصوصا تیراندازی سرباز سمت هم خدمتیاش شنیدم فعلا رفتن ب صلاح نیست شانس نداریم که یکی میزنه میکشتمون. زنده باشی محدودیت بکشی بهتره تا بمیری هنگام خدمت.
راستی احتمالش چن درصده که این خرید خدمت سال دیگ هم باشه ؟ میشه امیدی داشت که سال دیگه خرید ؟
متولد چه سالی هستید ؟نقل قول:
دی۷۰نقل قول:
خیلی ستمه به خاطر ۳-۴ ماه نتونستم امسال بخرم
با توجه به وضع خراب دولت فکر نمیکنم این طرح به این زودیها برداشته بشهنقل قول:
ضمنا شما برای اینها به عنوان مهره سوخته حساب میشید یعنی اونی که 8 سال نره خدمت دیگه امکان نداره بره پس بهتره جیبشو خالی کنن هر چه زودتر !
از بچه های قدیم کسی خبر نداره پادگان شهید باهنر کرمان چطوری تقسیم میکنه؟
کسی نمیدونه این پادگان اموزشی (احمد بن موسی شیراز) وضعیتش چطوره ؟ :n41:نقل قول:
سلام دوستان من محل اعزامیم اومده نیروی انتضامی شهید باهنر کرمان میخام بدونم چجور جاییه. با اینکه معاف از رزمم. بعد راسته که هرکس اونجا بیفته برای بقیه خدمتش میفته شهر خودش؟
- - - Updated - - -
نيروى انتظامى تقسمات سختى و بدى دارد ممكنه در راهدارى يا مرزبانى تقسيم شويد ، تقسيمات را پادگان انجام نمى دهد بلكه در تهران و در ستاد ناجا انجام مى شود،قانونى نيست هر كسى اموزشى در اين پادگان باشد ادامه خدمت در شهر خودش داشته باشدنقل قول:
دوستان من رفتم دانشگاه برای کارای فارغ التحصیلی. بعد دانشگاه بهم یه نامه داده که بدم به پلیس +10 . الان حتما باید این نامه رو بدم به پلیس +10 ؟؟؟
اگه نامه رو بهشون بدم خودشون برای اعزام به خدمت معرفیم نمیکنن؟؟؟
اون نامه يعنى اينكه معافيت تحصيلى شما و تكليف تحصيلتون مشخص شده.شما براى اعزام بايد دفترچه خدمت را گرفته و فرمهاى ان را پر كنيد معاينه پزشك و واكسن ها بزنيد تا نام و مشخصات شما درسيستم پليس +١٠ و نظام وظيفه ثبت شود در انتها تاريخ اعزام دريافت مى كنيدنقل قول:
ممنوننقل قول:
پس حتما اون نامه رو باید بدم دیگه؟؟ در غیر این صورت برام سنوات اضافی و ممانعت از تحصیل رد میشه درسته؟؟
سلام دوستان.من برا اموزشی افتاده بودم پادگان نیرو زمینی سپاه ولیعصر اباده فارس!اینجا هرچی گشتم پست کاملی در موردش پیدا نکردم!خودم اموزشیو تازه تموم کردم!گفتم بیام در مورد پادگان و شرایطش توضیح بدم شاید کس دیگه یی افتاده باشه اونجا!
عرضم ب حضورتون پادگان بزرگیه از نظر وسعت!تقریبا3هزار نفر نیرو داره!اب و هواش بشدت گرم بود و همه قشنگ مث لبو شده بودیم!شب ها بشدت سرد بود ب طوری ک اورکت میپوشیدیم!چون منطقع کویریه شبا سرد و روزا گرمه!امکانات خوبی هم داره!همه اسایشگاه ها کولر دارن و کلمن اب سرد!هر گردان ی حموم30تایی داره.فشار اب فوق العاده یی داره و اب گرم هم داره و راحت میتونین حموم کنید.تا15دیقه حموم گیر نمیدن بعدش دیگ در میزنن!شرایط غذاش هم بد نی!غذا های خوبی میدن ولی کیفیتش گه گاه پایینه.از قرمه سبزی بگیر تا قیمه اولویه قزل الا مرغ و کوبیده!میوه هم میدن.ناهار ها میوه میدن مث هندونه خربزه سیب یا موز!هر صبح ساعت10صب هم چاشت میدن(کیک+ابمیوه)بوفه هم داره +ساندویج
وسایل هم زیاد نبرین چون بعد دو روز وسایل رو میدن بهتون!وسایلی هم ک میدن شامل:
سه دست لباس نظامی+اورکت
دو عدد کلاه نظامی
شش جفت جوراب
3شورت+3عرق گیر
دو عدد صابون
دو عدد شامپو
دو عدد واکس و متعلقاتش
دو عدد خمیر دندون و مسواک
دو عدد تاید
دو عدد پتو+دو عدد ملافه+1ملافه بالشت
دستکش+کلاه+لباس زیر کامل مخصوص زمستون
دو عدد پوتین(جنسش خوبه)
و...
اینم بگم تو اموزشی همه چیو باید تجربه کنید از اسلحه و نگهبانی و...ربطی هم نداره معاف از رزمی.باید همه اینارو انجام بدی
البته معاف از رزمی خوبه بنظرم چون هیچ کاری نمیکنی دیگ!ن تنبیه میشی ن اذیت ولی دیگ باید اسلحه تحویل بگیری!
در کل دوره ما خوب بود.بیشترین مشکلمون گرما و کم خوابی بود.چون10/30شب خاموشی میزدن4/15صب هم بیدار باش بود!از ساعت7کلاس شروع میشد تا12/30.بعد نماز و ناهار!ساعت3دوباره کلاس بود تا5 بعدشم شامگاه!
اصلا هم نترسید فقد ی هفتع ش سخته بعدش عادت میکنید!امکانات خوبی داره خدایی.خودتونو بزنید ب کسخلی و حال کنید اونجا.تجدید دوره برا درس اینا همش الکیه.فقد دعوا نکن و مواد و سیگار ازت نگیرن کاریت ندارن.برا امار نماز هم غیب نکن.نخوندی هم نخوندی ولی تو امار باش!امیدوارم تونسته باشم کمک کنم بهتون.فردا باید تو یگان خودمو معرفی کنم.سوالی داشتین بپرسین حتما جواب میدم
اون نامه جز الزامات هستش بدون ان پليس +١٠ شما را ثبت سيستم نظام وظيفه نمى كند ، نامه نشان مى دهد كه شما در يك تاريخى فارغ التحصيل شديد و بعد از ان معافيت نخواهيد داشتنقل قول:
سلام و خسته نباشید دوستان
بنده آموزشی افتادم ارتش - پدافند هوایی سمنان ( پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا )
چند سوال دارم دوستان :
1- پدافند هوایی نسبت به سایر ارگان ها چطوره ؟
2- اینکه اولا چطوره جایی و تقسیماتش چطوره ؟ من ساکن گیلان هستم
3- لیسانس نرم افزار هستم و دور کد نداره رشته ما ؛ درسته ؟
4- تهران مگه مرکز آموزشی نداره برای پدافند هوایی ؟ تهرانسر هست درسته ؟
پیشاپیش ممنون