این مودم یه نمه گرونه همون 2750 خوبه مشکل خاصی هم نداره سفید و مشکیش هم برودکام هستننقل قول:
ویرایش:مثل اینکه مشکیش فقط برودکامه
Printable View
این مودم یه نمه گرونه همون 2750 خوبه مشکل خاصی هم نداره سفید و مشکیش هم برودکام هستننقل قول:
ویرایش:مثل اینکه مشکیش فقط برودکامه
نقل قول:
کسی نبود جواب منو بده
عمو جون یه بار دیگه سوالتو بپرس تا جواب بگیرینقل قول:
عده خیلی کمی هستند که شانس شما رو داشته باشندنقل قول:
شبی 6 گیگ با 128
به احتمال خیلی زیاد محدود شدید
با اینحال نویز خطتتون
میزان حجم باقی مونده
چک کنید
و همینطور تست کنید که سرعت هر لینک از سرورهای مختلف چقدره
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.1 16.0 Attenuation (dB): 22.0 11.8
اینم خط من که مدتها است همین طوریه نمیدونم از دیشب یهو چی شده تو روز که سرعت 1 مگ در ثانیه هستش که البته به درد من نمیخوره
اینم اوضاع سرعت در همین لحظه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا کسی از مازندران ترجیحا غرب مازندران هستش که پارس داشته باشه؟
وضعیت دانلود شبانش چطوره؟
سرعت دانلود شبانه و حجمی که می تونید بگیرید چقدره؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خب اساتید عظام
نظرتون چیه ؟
راستش با این سرعتی که واسه من بستن هی حجمم تموم میشه نمیدونم میشه یهشون بگم روزانه رو اسمس ییندن شبانه رو ولی اذیت نکنن ؟؟
داداش مشکل از پارسه و به احتمال زیاد محدود شدی اگه ممکنه از لینک های پرت و ناشناس امتحان کن.نقل قول:
دوستان میدونم جاش نیست ولی کسی میدونه از چه سایتی میشه وی پی ان گرفت که کیفیت سرویس pptp یش بالا باشه تا حالا از دوتا سایت خرید ولی هیچکدوم خوب نبودن 10 هزارتومن ضرر کردم:n28:.ممنون
سلام
من میخوام 1 مگ پارس انلاین با 4 گیگ ترافیک رو بگیرم،ممنون میشم از دوستانی که این سرویس یا سرویس های مشابهش رو دارن،یه تست سرعت از ساعات رایگان و معمولیش بگیرن و بزارن اینجا،ببینم وضعیتش چطوریه نسبت به نت فعلیم
رفقا چه این یکی چه سرویسهای دیگه مثل کاهش پینگ و ... رو حتما اکانت تست بگیرن کلاه برداری زیادهنقل قول:
در مورد نت هم بیشتر از یه ماه نگیرن ممکنه مثل صبا بشه
حتی مخابرات یکساله هم گرفتنش درست نیست
خطم نویز داره شدید، پشتیبانی می گه تا 2 مگ بیشتر جواب نمیده.
چه طور نویز رو بگیرم ؟
کا زیادی نمیتونی بکنی منم همین مشکلو دارم این تاپیک رو مطالعه کننقل قول:
درسته اگر خط مشکل جدی داشته باشه از چیپست کار زیادی برنمیاد اما در حالت نرمال چرا . برودکام سری جدیدش مخصوصا برای خطوطی که نویز دارن یا فاصله شون از مرکزنقل قول:
مخابرات زیاده همه جوره توصیه شده . طی تستی که با دو مودم ترند چیپ و برودکام گرفته شد اولی تا 13.5 مگ جواب داد با snr بدتر و ناپایدار دومی 12 مگ اما snr بهتر و پایدار .
من بعد مدتها گشت تو انجمنهای سخت افزار 8968 ورژن 2 تی پی لینک رو گرفتم حدود 120 چیپستش رالینک هست که راه حل بینابین برودکام و ترند چیپ هست و snr ونقل قول:
باقی مواردش خیلی بهتر از قبلی شد که ایسوس n10 هندی ( فقط هم تو بازار ایران و هند یافت میشه!) چند هفته پیش هم نماینده تی پی تو فروم اعلام کرد ورژن 3 شو
دارن میدن بیرون با چیپ نسل جدید برودکام که گویا خیلی بهتر شده . احتمالا بزودی تو بازار داخلی هم یافت بشه و از سر کنجکاوی یکی شو میگیرم تست کنم.
2750 دی لینک هم قابلیتهاش معادل همینه و در دو مدل سفید (ریلتک) و مشکی (برودکام) .
یکی از این دوتا رو انتخاب کن و دیگه خودتو خسته نکن مگر رنج قیمتی رو ببری بالاتر که خیلی چیزای کاملتر میشه توصیه کرد.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چه طوریه ؟ شبانه رایگان سرعتش خوب هست؟ چه مشکلاتی داره؟
2750مشکی گیر نمیاد الکی دنبالش نگردین ولی 2730مشکی سفارش مصر(جعبه قرمز) جدیدا اومده که اونم کمیابه
سفیدش هم زیاد جالب نیست و به پای مشکی نمیرسه بنظر من اگر 2730مشکی گیرتون اومد بهتر از 2750 سفیده
از بابت چیپست بله ولی 2730 وایرلس ضعیفتری داره (54Mb در مقابل 300Mb) درسته که میزنه 150 ولی عملا G هستش نه N .
ضمنا 2750 دی لینک و 8968 تی پی لینک هردو پورت usb دارن و SMB ساپورت میکنن یعنی یه هارد پر از فیلم بهش وصل می کنید
و هرجای خونه با موبایل و تبلت میتونید راحت تماشا کنید . این یکی از کاربردهاشه که من خیلی استفاده میکنم.
چرا پارس تاریخ اتمام قراردادو کرده 32 روز :n13:
به جانه خودم ماه 30 روز بود دفه پیش که تقویمو چک کردم:n13:
آقا بیا , منم تخلیه کردم و همین پارس رو دارم میگیرم . اینجا زیاد تعریف نمیکنن ازش که به سرنوشت صبا دچار نشه!نقل قول:
من اگر بخوام مودم بگیرم الان فقط 8970 تی پی لینک میگیرم چون روترش خیلی کاربرد داره برا من میشه پهنای باندو کنترل کرد باهاش مثلا میشه سرعتو محدود کرد یا میشه تنظیم کرد که مودم سر ساعت معینی ریبوت بشه که خیلی کاربردیه برا دانلود شبانه وایرلسش 15دسیبلش هم که حرف ندارهنقل قول:
سلام یه نفر منو راهنمایی کنه بگه اوضاعم چطوره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع پینگ پارس آنلاین برای بازی آنلاین چطوره؟؟؟
خیلی نویز دارینقل قول:
خطت گذاشتن روی 16 مگ داغون شدهنقل قول:
بگو بذارند روی 9
الان من بین این دومدل موندم سایر دوسنام هم اگر میتونن جواب بدهنقل قول:
امکانات جانبی دست کم فعلا برام مهم نیست
تی پیلینک8960
dlink 2750uو
با کدومش میشه سرعت ها روحدود کرد مثلا هر گوشی چقدر سرعت بگیره؟
تی پی لینکه الان نسل دو هست یانه؟
دوستان اگر نویز خط حدود6.5 ولی لینک نپره روی سرعت دانلود یا سرعت کلی تاثیر میذاره یا نه؟
دوستا ن همه مدلها رو گفتین 2730 و 2750
حالا مودم من که 2740u hwv1 مشکی هست چیپستش چیه
سلام نه تاثیری نداره لینک نپره مشکلی نیست الان خط منم رو 16 مگ گذاشتن SNR ام روی 7 هفت هست ولی قطعی ندارمنقل قول:
البته بعضی مودم ها و فریمورها قوی تر هستن تو این قضیه یه مودم ممکنه با SNR روی 7 دیسی بشه یکی رو 3 هم قطع نشه
فکر میکنم شما مودم 8817 دارید میخواستم سوال کنمنقل قول:
کچا میشه مدلاسیون رو تغییر داد الان رو adsl2+ هستش میخوام بذارم رو dgmtهرجا رو نگا میکنم چنین تنظیماتی نیست
داداش مودم تی پی لینک گرونتره 3 انتتنه بهتره ولی خیلی خودتو درگیر نکن اگه برای خونه میخای حتی اگه 2730u سفید هم بگیری مشکلی نداره.چیپ هم اونطور تاثیر نداره مثلا خط من با snr 10 و max rate 7500 توی مودم 8811 با چیپ برودکام هست ولی با مودم 2730 سفید همون snr و maxrate 7100 هست فقط در صورتی تاثیر داره که خطت لب مرز باشه و بخای 300-400 کیلو maxrate رو اضافه کنی.نقل قول:
خطم تقریبا لب مرزه و اس ان رو 6-7 هستش
تی پی لینکه دو انتنه حدود 130 قیمتش
داداش یه عکس از Status مودمت بزار.نقل قول:
دوستان میخام خط پارسم رو تخلیه کنم از مخابرات دارم کیفیتش خیلی خوب شده ولی حجم دزدی توش زیاده نمیصرفه الان از کدوم شرکت بگیرم که روزانش خیلی عالی باشه و پینگ و وبگردی هم مشکل نداشته باشه؟؟؟؟ اینم دو مگ مخابرات کرمان :n05: که شبانش هم همیقدره و برای شبا عالیه ولی روزانه نمیصرفه 1 ساعت وبگردی کنی 300 مگ دود شده رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 8817 دارم سفید رنگ البته الان 2740 استفاده میکنم اون گذاشتم کنارنقل قول:
دقیقا یادم نیست ولی احتمال میدم سربرگ acses managment باشه حالا شما بزن بعد پایینش چند تا گزینه میاد یکیش مربوط به adsl هست حالا یا adsl setting یا خالی همون رو بزنید بعدش دو تا گزینه هست که به صورت کشویی باز میشه اولی مربوط به مود mudulation هست دومی هم مربوط به annex یکم بگردین راحت پیدا میکنید انتخاب کنید سیو کنید بعد یکم طول میکشه تا دوباره وصل بشه
راستی یک بار روی adsl2 امتهان کنید و یک بار هم روی g.dmt
از شاتل بگیر بدون شبانهنقل قول:
سرویس ecco light منظورته؟؟؟؟؟؟؟؟ 128 بگیرم رو چند میبندن؟؟؟نقل قول:
سلام
از دوستانی که پارس آنلاین شیراز دارند میخواستم بپرسم وضعیت دانلود شبانه به چه صورت هست. سرعت دانلودش در چه حدی هست.
من اینترنت صبانت دارم ولی این اواخر زیاد راضی نیستم و میخوام از شرکت دیگری بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
داداش مودم های دی لینک یه خاصیت دارن که نمیزارن snr زیر 10 بیاد و به جاش از مکس ریت کم میکنن.شما هم خطت لب مرزه بهتره چیپش بروکام باشه البته بازم سلیقه خودته.نظر من روی 2750 هست حداقل از مودم الانیت قویتره و مشکلی نخواهی داشت در ضمن امکانات خوبی داره مثل اینکه میشه بهش هارد وصل کنی و........نقل قول:
والا هرچی گشتم اینجا چیزی پیدا نکردمنقل قول: