سرعتم خیلی کمه ! تابزنم جوین شم 100 نفر پر شده !نقل قول:
من وقتی می زنم روی اسپید (یا یه ورلد جدید ) صفحه ریفرش می شه ! نمی دونم چرا این جوریه !
Printable View
سرعتم خیلی کمه ! تابزنم جوین شم 100 نفر پر شده !نقل قول:
من وقتی می زنم روی اسپید (یا یه ورلد جدید ) صفحه ریفرش می شه ! نمی دونم چرا این جوریه !
:10::31:منم نگفتم Free اگه بتونم یه چند پوینت مفت گیر بیارم خبرتون میکنمنقل قول:
اگه بتونی که عالی می شه ! اگه چند نفری بریم و همه برای یه نفر مایه بزاریم اون برنده بشه خوبه ! :دينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم نگفتم free اگه بتونم یه چند پوینت مفت گیر بیارم خبرتون میکنم
چون یه شب هم بیشتر نیست حال می ده ! :دي
ها؟:31:نقل قول:
من این ماجرای پشت دیوار بودنشون رو توی یه آموزش خوندم. منطقی هم بود. چون چند بار که توی و18 بهم حمله شد آرچر ها اصلا کشته نمیشدن.
میگم حالا اچ سی با اون عظمت چطور رفت بالای دیوار؟ اسبش بالدار بود؟
از پست 40000 به هیچ وجه نمیشه گذشت.
سالی یکبار همچین چیزی گیر میاد....
:40::40::40:
اقا توی 25 دارم نابود میشم
کسی نیروی دفاعی داره برام بفرسته ؟
یوزرم اینه : Vir@ng@r
دوستان الان می تونم به فکر ساختن نوبل من باشم!!!
تصویر روستای من در چند صفحه ی قبل موجوده!!!
راستی بهم بگید که الان بهترین ساختمونی رو که بایستی آپگرید کنم،چی هست!!!
یه چیز دیگه:
آیا با بالا بردن لول ساختمان باراک،نیروها قویتر هم میشوند!!!
وایستا ببینم الان می گم !! :دينقل قول:
دوستان الان می تونم به فکر ساختن نوبل من باشم!!!
تصویر روستای من در چند صفحه ی قبل موجوده!!!
مصطفی 1 پست دیگه بدی می شی 700 تا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول فارمت خیلی خیلی پایینه ! خیلی نیرو کم داری ! point whore نباشید ! :دي ( خودمم همیشه این جوری بازی می کنم ! :دي) تا اکادمی هم وقت زیاده ! اوول نیروهای زیادی بساز بعد به فکر نوبل باش !
باراک و دوار رو ببر بالا چون تحت حمله ای !نقل قول:
راستی بهم بگید که الان بهترین ساختمونی رو که بایستی آپگرید کنم،چی هست!!!
یه چیز دیگه:
آیا با بالا بردن لول ساختمان باراک،نیروها قویتر هم میشوند!!!
نه اثری نداره فقط سرعت ساخت رو زیاد می کنه ! لولی بازی می کنی یا اون یکی مدل ؟؟؟ اگه لولی بازی می کنی که برای قوی تر شدنشون فقط باید توی اسمیتلی اپ گریدشون کنی !
اونم به خاطر تو دادم !!!!نقل قول:
کار خوبی کردی !! :دينقل قول:
اونم به خاطر تو دادم !!!!
چه جالب ! از وقتی که بازی رو ترک کردم سرعتم از 40 پایین تر نمی اد !!! شانس رو می بینی ؟
تو ورژن 5 تو ورد 28 و 29 خیلی چیزا اضافه شده!
یوزر من توی 29 اینه : Vir@ng@rنقل قول:
کسی هست ؟
اگه منظورت v 5.0 هستش اون به ورلد های دیگه هم اضافه میشهنقل قول:
نقل قول:
اسمیتلی قدرت نیروها رو زیاد می کنه؟
جایی در موردش توضیح داده شده تا بخونم؟
منظورت چی بود دوست عزیزم.نقل قول:
لولی بازی می کنی یا اون یکی مدل
راستی آخرین لول توی این ورد واسه ی ریسورس ها 2400 هست ولی مال این آموزشی که توی صفحه ی اوّل دانلود کرد،4800 می باشد،داستان از چه قراره؟؟؟
راستی این point whore که الان وگفتی یعنی چه!!!
اگه smithy تک ریسرچی باشه فقط توانایی ساخت نیروها رو به تو میدهنقل قول:
ولی توی smithy با سیستم لولی میتونی هر نیرو رو تا سه لول ریسرچ کنی. با هر بار ریسرچ کردن نیرو قابلیت های هجومی و دفاعی بیشتر میشه.
ولی محدودیت این سیستم اینه که جمعا بیشتر از 15 بار نمی تونی نیروهاتو ریسرچ کنی. و بنابراین نمی تونی همه نیروهاتو به لول 3 برسونی.
توی همون PDF پست اول توضیح داده شده
میزان ریسورس دریافتی بستگی به سرعت بازی داره. هر چی سرعت بیشتر باشه حد نهایت دریافت ریسورس در هر ساعت بیشتر میشه.
بنابراین مقصود نویسنده از 4800 ریسورس در ساعت؛ برای یه ورلد با سرعت بالاتری نسبت به ورلدی هست که تو الآن داری بازی می کنی
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاة
یعنی اول بایستی اسمیتی رو به لول بیست برسونم و تمامی ریسرچهای سربازان رو بزنم اونوقت می تونم لول قدرتشون رو زیاد کنم؟
به این عکس یه نگاهی بندازید در کجاش می تونم قدرت مثلآ سرباز نیزه دار رو تا لول سه بالا ببرم!!!
نه این سیستم تک ریسرچی هست. تو فقط میتونی نیروهاتو ریسرچ کنی تا ساخته بشن. ارتقا قدرت نیروها با استفاده از smithy ممکن نیستش.
ولی اگه paladin داشته باشی با استفاده از اون میتونی یکی از نیروهاتو قدرتمند تر کنی
این بالاییه یعنی اینکه تک سرچی هست و نمی شه قدرتشو زیاد کرد ! البته بگم این برای تمام بازی کنایی که توی اون ورلد بازی می کننه !
point whore ( جدا از معنی لغویش !: دي) یعنی کسی که فقط امتیاز رو می بره بالا و نیرو کم می سازه !
فک کنم پالاداین نداره !!!نقل قول:
نه این سیستم تک ریسرچی هست. تو فقط میتونی نیروهاتو ریسرچ کنی تا ساخته بشن. ارتقا قدرت نیروها با استفاده از smithy ممکن نیستش.
ولی اگه paladin داشته باشی با استفاده از اون میتونی یکی از نیروهاتو قدرتمند تر کنی
اتفاقآ من با پالادین به شهر های دیگه حمله می کنم و نیروها رو هدایت می کنه.
به نظرم تک ریسرچی بهتره چون دیگه خیالم راحته که دشمنام ریسرچ نکردند نیروهاشونو!
:21پالادینت ایتمیه؟نقل قول:
اتفاقا به نظر من لولیش بهتره ! چون بعضی ها ممکنه درست سرچ نکنن و اون خیلی بهت کمک می کنه !نقل قول:
اتفاقآ من با پالادین به شهر های دیگه حمله می کنم و نیروها رو هدایت می کنه.
به نظرم تک ریسرچی بهتره چون دیگه خیالم راحته که دشمنام ریسرچ نکردند نیروهاشونو!
نه.شما قطعآ روی اون عکسی که گذاشتم،دارید میگید که پالادین ندارم.چون فرستاده بودمش به جنگ!
با پالادین دائمآ دارم به شهرهای اطرافم حمله می کنم.
من از روی این گفتم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه من هر چی بازی کردم یه عکس پالاداین کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ! ولی واسه شما نبود !
پالادین به اون گندگی ر داخل روستا ول کردی رفتی سراغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ :27::27::27::27::27:
SANR نگفتی پالادینت آیتم داره یا نه؟
منظورت رو متوجه نمیشم.نقل قول:
sanr نگفتی پالادینت آیتم داره یا نه؟
چه آیتمی؟
فقط یکی سرباز هست به نام پالادین که اون عکس که یارو شمشیر دستشه(توی عکس روستام)،داخلش ساخته میشه!
و قوی ترین سرباز هم به شمار میره.
راستی دوستان چطوری می تونم منعلیق هار رو طوری هدایت کنم که مثلآ فارم رو فقط نابود کنه.آیا چنین چیزی میشه؟
بچه ها ، در ورلد 30 یه ساختمون جدید به نام کلیسا میادش ...
قرار ما در South west ورلد 30
راس می گیا !! :دينقل قول:
پالادین به اون گندگی ر داخل روستا ول کردی رفتی سراغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی همه ی ورلد ها هستی ؟؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها ، در ورلد 30 یه ساختمون جدید به نام کلیسا میادش ...
قرار ما در south west ورلد 30
فقط در ورلد 30 هستشنقل قول:
این جواب این بود ؟؟ :دينقل قول:
فقط در ورلد 30 هستش
نقل قول:
توی همه ی ورلد ها هستی ؟؟؟؟؟
اهان :31:نقل قول:
فعلا فقط توی ورلد 25 بازی میکنم ....
من هیچ جا بازی نمی کنم !! :دينقل قول:
هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فقط توی ورلد 25 بازی میکنم ...