مگه واسه قطع این سرویس هم باید حضوری اقدام کرد ؟ من موقع ثبت نام قسمت پرداخت روی قبض تلفن رو انتخاب کردم یعنی الان خود به خود تمدید میشه ؟نقل قول:
Printable View
مگه واسه قطع این سرویس هم باید حضوری اقدام کرد ؟ من موقع ثبت نام قسمت پرداخت روی قبض تلفن رو انتخاب کردم یعنی الان خود به خود تمدید میشه ؟نقل قول:
سلام:
این طرح بهار تابهار که گزاشته سرعت 1 مگش شب و روز سرعت دانلودش چنده؟
و اینکه معمولا بعد از یه مدت اگه درخواست جمع آوری رانژه رو بدم سریعا اینکار انجام میدن یا طول میکشه؟
باتشکر
سلام:
این طرح بهار تابهار که گزاشته سرعت 1 مگش شب و روز سرعت دانلودش چنده؟
و اینکه معمولا بعد از یه مدت اگه درخواست جمع آوری رانژه رو بدم سریعا اینکار انجام میدن یا طول میکشه؟
باتشکر
آرهنقل قول:
من پرسیدم ازشون همون سایت طرح بی نهایت گفتن خود به خود تمدید میشه!
بعد از کلی پیگیری و رفتن مخابرات امروز دیدم گویا به جای ان فاکتور که اضافه صادر کرده بوند یکی از سرویس های فعالم را ۲۴ گیگ شارژ کردن!
(فاکتور اضافه که برای طرح ۲ مگ نامحدود برای من صادر شده بود! ) تا دیر نشده برید پیگری کنید.
من پیگیری کردم اتفاق خاصی رخ نداد ... شما چون طرحتون نامحدود بوده بیشتر به چشم اومده...نقل قول:
با سلام ، من یکی از مدیران وب سایت فایل نیکو هستم . پاسخگوی سوالات شما دوستان عزیز در این تاپیک هستم .. :)
دوست عزیز ، محدودیت سرعت 256 کیلوبایت ( 2 مگابیت ) از سمت وب سایت فایل نیکو نیست و یک سیاست کلی برای طرح ارزش افزوده هست . فعلا تلاش ما اینه که این سرعت اضافه بشه و مشکلات سرعت هم امروز در تمامی مراکز با پیگیری های ما حل شد ، اما همونطور که دوست خوبم آقای esfahanweb توضیح دادند فعلا امکان این موضوع نیست .نقل قول:
در مورد نامحدود بودن هم ، کسی نگفته این طرح " نامحدود " هست . اسم این طرح ، طرح ارزش افزوده " بی نهایت " هست . این طرح ، جزو کمپین های اینترنت نیست و انتظار اینکه با پرداخت 8 هزارتومان ( پول 2 گیگابایت شارژ ) همه ی وب سایت ها برای شما رایگان بشه خارج از منطق هست . بعلاوه اینکه این طرح ، گام " مثبتی " هست در جهت بهتر شدن کیفیت اینترنت با ذخیره سازی پهنای باند .
در مورد ارشیو هم بله ، این وب سایت مدت زیادی نیست که راه اندازی شده و قیاس وب سایت ما با دیگر وب سایت هایی که سابقه های چندین ساله دارند و البته " محدودیت های حراستی " بر روی محتوای آنها اعمال نمیشود نوعی بی انصافی هست .
موردی که شما خیلی راحت میگید فیلم نمیزارن . از نظر شما بسیار ساده و پیش پا افتاده هست اما از سمت ما ، ماه هاست که در حال پیگیری برای کسب مجوز های لازمه هست . مگرنه قرار دادن فیلم که از همه ی محتوا ها راحت تر هست :-) ما برنامه های خیلی ویژه ای برای رسانه های تصویری مثل فیلم و موسیقی داریم و داریم روی اونها کار میکنیم ..
حال ، انشالله که با حمایت شما دوستان عزیز ، این طرح رونق پیدا بکنه و مخابرات استان اصفهان با پشتوانه ی بیشتری از این طرح حمایت بکنه و کیفیت اون رو هر روز ارتقاء بده .
مشکلتون دقیقا چی بوده ؟ براتون اشتباها فاکتور اضافه خورده ؟نقل قول:
سلام عرض میکنم خدمت شما و دوستان ارزش افزوده دیگر که فعالیت سختی در قسمت جدید و تازه تاسیس مخابرات دارند ...خوب شد یک نفر مثل شما از سایت فایل نیکو اینجا خودش را معرفی کرد تا مشکلات دوستان دیگر را هم حل کنند...امیدوارم دیگر عزیزان هم از شما استفاده ببرند.موفق باشید.نقل قول:
با عرض سلام و تشکرنقل قول:
می خواستم بدونم این طرح در شهرستان های استان اصفهان هم فعال است ؟؟؟؟