باید که تا ساعت دوازده شب روز 24 همین سرویستون فعال باشهنقل قول:
البته 99.9 درصد مطمئن هستم که فردا آخرین روز استفاده اشتراک فعلیتون هست
بهتره فردا حساب 2 گیگ رو برسید ...:n10:
Printable View
باید که تا ساعت دوازده شب روز 24 همین سرویستون فعال باشهنقل قول:
البته 99.9 درصد مطمئن هستم که فردا آخرین روز استفاده اشتراک فعلیتون هست
بهتره فردا حساب 2 گیگ رو برسید ...:n10:
گشتم نبود نگرد نیست نمیتونی دستی بندازی رو دکل دیگه اتومات خودش سویچ میکنه مگه اینکه مودمو خاموش روشن کنی بلکه سوییچ کنهنقل قول:
بچه ها مگه طرح پاییزی ترافیک 2 برابر نشده ؟ من امشب 512 4 گیگ گرفتم تو حسابم باید بزنه 8 گیگ اما همون 4 گیگ و زده !!
یه چیز دیگه هم بگم از دزدی ایرانسل : اون 6 درصد مالیات ارزش افروده ای که رو هزینه طرح ها میخوره هیچ ! یه 6 درصد هم از پولی که به حساب وایمکستون میریزید کم میکنه !!! دزدی در حد .... !!!!
1000تومن میشه 940 اینا
اون ترافیک دو برابر فقط مختص اونایی هست که یک ماهه میگیرن. شما هم یک ماهه گرفتی؟ اونایی که سه ماهه و دو ماهه میگیرن همون ترافیک خودشون رو بهشون میدن.
راستی چرا ترافیکی که بابتش پول دادیم رو نوشته: ترافیک رایگان؟
دوستان وایمکس رو از طریق نمایندگی ها ثبت نام کنم بهتره یا از طریق سایت؟ چه تفاوتی دارن؟ خواهشاً سریع جواب بدید.
نمیدونم شاید رفته تو پاچمون منم 1 ماه تمدید میکنم . با توجه به متن پایین یعنی اونایی که واسه اولین بار وایمکس میخرن ؟؟؟ اینم متن سایت ایرانسل :نقل قول:
پاییز امسال بهترین فرصت برای شمایی است که قصد تهیه سرویس وایمکس ایرانسل را دارید.
بدین ترتیب اگر در جشنواره پاییز اقدام به خرید سرویس وایمکس نمایید، حجم مربوط به طرح انتخابی شما دو برابر خواهد شد.
باید زنگ بزنی پشتیبانی,
ولی به نظر من باید برای همه کار کنه.
دوستان این شبانه وایمکس ساعت چنده ؟ 2 هستش یا 1؟اخه قرار بود تا اخر تابستون از 1 به بعد باشه.تمدید شد یا همون 2 هستش؟
من اشتباه می کنم یا ایرانسل واقعا داره کم فروشی می کنه؟
اینترنت را یک ماه شارژ می کنی اما 29 روز کار می کنه! :|
توی پنل می زنه 29 روز تعداد روز های باقی مانده اما وفتی می شود 1 روز فرداش اینترنت قطع می شود! :| (ان 29 روز را هم با همین امروز که شارژ می کنی حساب می کنه برای من! :| )
از همون دقیقه ای که طرحتون فعال میشه شروع میکنه به کنتر انداختن.نقل قول:
توی تابستون واسه من اینجور بود گفتم شاید به خاطر ماههای 31 روزه هست اما این ماه هم 29 روز زده!! از 27 ام این ماه واسه من شارژ کرده باید تا 27 ماه دیگه بشه 30 روز کامل اما این زده تا 26 ماه دیگه یعنی باز29 روز حساب کرده و روز 30 ام رو حساب نمیکنه. اون از حجم دزدیش این هم از تعداد روزهاش واقعا دزده!!نقل قول: