وقتي اونقدر بزننت كه تو روز روشن خورشيد رو انكار كني اونوقت مي فهمي اين شخص شخيص كيه!!نقل قول:
هیمن آقاهه.
همونی که اشک تماسح میریزه
Printable View
وقتي اونقدر بزننت كه تو روز روشن خورشيد رو انكار كني اونوقت مي فهمي اين شخص شخيص كيه!!نقل قول:
هیمن آقاهه.
همونی که اشک تماسح میریزه
کی گفته فقط می شه با آدما دوئل کرد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان با یکی دوئل کردم که بهم 556 ضربه زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نتونستم سرش را از بدنش جدا کنم بچسبونم به دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از دوئلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا این روزا بلاهاس آسمانی من را می گیره اون از اون چینی 24 لول بالا با اون سلاح خفنش اینم از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39::39::39::39::39::39: ببخشید یه لحظه کرنتلمو ا دس دادم .
:37::37:آخی تفلک چرا همچی شدی؟
الان رکورد کتک خوردن دست تو افتاد . یه دفعه از یه گرگ 368 تا دمیج خوردم البته پاس اوت هم شدم D:
محمد هم چون تراپر بود زیاد از این بلا ها زیاد سرش میومد (حقش بود) D:
سلام به همگی
میگم حاجی نمیشه منو به همون کوروش دعوت کنی؟...مردم از بس آوارگی کشیدم....این بیرون هم که هر چیزی قیمتش 4 برابره و چیزی نمیشه خرید...پدرم در اومده!
اگه اينترنت كار كنه چشم!نقل قول:
سلام به همگی
میگم حاجی نمیشه منو به همون کوروش دعوت کنی؟...مردم از بس آوارگی کشیدم....این بیرون هم که هر چیزی قیمتش 4 برابره و چیزی نمیشه خرید...پدرم در اومده!
عكس يه دوئل از صفحه 491 بيرون كشيدم!
اقا تو تریبال دیدم همسایم سه برابر من پیشرف کرده چاره را در شکستن موازین اخبازی (اخلاقی):31:دیدم و یه شهر کوچولو موچولو اون اطراف ساختم ولی وقتی خواستم یکم اهن بفرستم واسه اون یکی نمیدونم از کجا فهمید دو تاشهر دارم:19::9: گف نمیشه باس 24 ساعت صبر کنم.حالا شما میدونین چیکا باس کرد تا بشه ؟:46:
:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما اینیمنقل قول:
من رکورد می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دومین ساعت کاری تونستم کلش را از بدنش جدا کنم و بچسبونم به دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پس اوت نشدم چون هیلسم 1010 است :31::21::27: فردا از پس اوت این چینی در میام ولی باید زود برم دوئل اینا تا دوباره پس اوت بشم چون بهش تلگرام زدم و چند تا بد و بی راه گفتم :31: و گفتم انتقام می گیرم اونم در جواب گفت هر 48 ساعت منو خواهی دید :18:
به همین خاطر قبل اون خودم باید برم به جون این میدیل ها بیافتم تا هم تجربه بگیرم و وقتی موتی کم شد بزنم پس اوت بشم و بهش بگم به همین خیال باش ... :31:
از من میشنوی تو این ورد با چینی جماعت درنیفت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از بروبچ یک دعوتنامه بفرسته رفتم خرید دوباره برگردم xD