بالاخره قطع شدن اینترنت با ریست کردن سیستم و نصب کرک حل شدش امیدوارم که تکرار نشه....!!! ولی دلیل سرعت پایین چیه؟ راستی مودم قبلا هم عرض کردم تو این تاپیک که چند هفته ای هستش داره من رو اذیت میکنه و اجازه نمیده برم داخل بخش ستاپش :(
Printable View
بالاخره قطع شدن اینترنت با ریست کردن سیستم و نصب کرک حل شدش امیدوارم که تکرار نشه....!!! ولی دلیل سرعت پایین چیه؟ راستی مودم قبلا هم عرض کردم تو این تاپیک که چند هفته ای هستش داره من رو اذیت میکنه و اجازه نمیده برم داخل بخش ستاپش :(
الان بهترین isp که شبانه رایگان درست حسابی داشته باشه چی ای؟
این آسیاتک لعنتی بعد از عید هر هفته یه بامبولی در میاره !!!!
قیمت ها رو دوبرابر کردن سرعت هارو نصف کردن الانم که مصرف منصفانه گذاشتن !!!
کسی هست که تهران و از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان باشه ؟
سلام دوستان
من میخوام یه سرویس adsl نامحدود بگیرم حوالی جنت آباد،مخابرات پیام نور،تا ماهی 30تومن تقریبا میخوام پول بدم حالا یذره بالا پایین
طبیعتا میخوام سرعتش خوب باشه مخصوصا سرعت روزش،شبا اکثرا سر کارم و استفاده ای ندارم
میخوام شرکتش بازی درنیاره چندوقت یبار،خرج الکی هم هی رو دستم نذاره
اینم بگم،به پارس آنلاین و شاتل تقریبا یک ماهه که زنگ زدم و ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده،مخابراتم هفته پیش ثبت نام کردم،اونم خبری نشده،میگن پورت خالی نداریم
انقد عاصی شدم که بفکر وایمکس افتادم،اگه پیشنهادی دارید،حالا adsl یا وایمکس ممنون میشم راهنماییم کنید،راستی میخوام با فیلتر شکن و وی پی ان و تورنت هم مشکلی نداشته باشه
ممنون از همتون
انتخاب isp:نقل قول:
راستش همه چی بستگی به مرکز مخابراتی شما داره!
تاپیکش هستنقل قول:
بپرس شاید زودتر جواب بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من نمیتونم تو بازی های آنلاین هاست بشم
میگن برای اینکه بتونی هاست بشی باید سند زیاد تر باشه
که انگار این کارو میشه با کانفیگ مودم انجام داد
حالا من چطوری سندمو میتونم بیشتر کنم؟
ممنون
سلام.
بالاخره من هم ADSL از شرکت پیام آوران کویر(بیرجند)،سرویس 512 گرفتم که سرعت و پینگش فوق العادس.
سرعت دانلود الان که 1:40 ظهر هست 500 کیلوبایت در ثانیه و پینگش 60 هست و توی سایت Pingtest
Packet loss رو 0% و Jitter رو 1ms و درجه B رو نشون داد.
به طور کلی فوق العادس و من که کاملا راضیم. :n05:
مرکز مخابرات هیچ مشکلی نداره راحت 4 مگ ساپورت میکنهنقل قول:
خلوت ترین مرکز تو کرجه:n02:
پس خوبهنقل قول:
چه شرکتی رو در نظر دارید؟
چه شرکتهایی تو مرکز شما سرویس میدن؟
سلام دوستان
تو حول و حوش نوشهر و چالوس تو مازندران،چه خدمات دهنده ای بهترین هست؟برای بازی و دانلود استفاده میکنیم.ممنون