[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید
هاردتون اوضاعش خوب نیست از اطلاعات مهم هر طور شده بکاپ بگیرید و هارد رو ببرید برای تعمیر هر لحظه وضعیت هارد بدتر میشهنقل قول:
متشکرم از جواب سریعنقل قول:
نرم افزار خاصی نیست بتونه بد سکتورش رو بگیره ؟ یا کلا خودم با نرم افزار نمیتونم اوضاعشو یکم بهتر کنم ؟؟
و ۱ سوال دیگه تعمیرش حدودا چقدر خرج بر میداره ؟ اصلا ارزش تعمیر داره یا یه هارد نو بگیرم
بازم متشکرم
هزینه تعمیر رو ازش خبر ندارمنقل قول:
بعید میدونم بشه نرم افزاری هارد رو تعمیر کرد نرم افزار hdd regenerator هست میتونه بدسکتور ها رو برطرف کنه البته به شرطی که فیزیکی نباشه و Delay sector هم نداشته باشید در غیراین صورت این نرم افزار ممکنه نتیجه عکس بده و وضعیت هاردتون رو بدتر کنه با فرمت سطح پایین هم این هارد فکر نکنم درست بشه اگر هزینه تعمیرش خیلی بالا نبود ارزش نداره بهتره یک هارد نو تهیه کنید....
ممنونم دوست عزیز بابت جوابنقل قول:
حالا با این شرایط فعلی بنظر شما از hdd regenerator استفاده کنم ؟؟
چطوری فرمت سطح پایین انجام بدم ؟؟
شاید یکم بهتر شد
نقل قول:
به نظر من وضعیت هاردتون بهتر نمیشه بدتر هم میشه با این نرم افزار هاردتون بازم مشکل دار است و اذیتتون میکنه اون ارور اول هم که fail شده قابل حل نیست احتمالا هاردتون هم باید یک صداهایی بده...
هارد خود لپ تاپه . صدا عجیبی نمیده . بازم ممنون از توجهتوننقل قول:
با سلام به استاتید محترم.
من یه هارد اکسترنال سیلیکون پاور ا ترا دارم. از دیروزدو تا از پوشه ای داخل هارد به صورت فایل دراومدن و ظرفیتشون هم صفر شده البته حجم کلی هارد درست هست.
با انتی ویروس اپدیت شده در دو سیستم مختلف اسکن کردم ولی هیچ ویروسی پیدا نشد.با خود ویندوز ارور چک و بد سکتور هم بررسی کردم اون هم فایده ای نداشت.
لطفا راهنمائی بفرمائید.:n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اول از همه ببینید فرمت دو فایل رو میتونید تغییر بدید یا نه اگر درست نشد بهترین راه ریکاوری فولدرهاست
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ممنون از پاسخ شما.نقل قول:
بله فرمت قابل ویرایش هست.منتها فایده ای نداره.