ازیزم اوون پایین یه نقشه هست برو روبروش و بعد اینتر بزن و هر جاده ایی که خواستی برو .ماشین بخصوص هم نمیخواد.
Printable View
ازیزم اوون پایین یه نقشه هست برو روبروش و بعد اینتر بزن و هر جاده ایی که خواستی برو .ماشین بخصوص هم نمیخواد.
لامذهب اونقدر مرحله داره آدم واقعا يادش ميره من كه فقط يه بار تمومش كردم پارسال زمستون 2 هفته بكوب زدم
ممنون از این که جواب دادیننقل قول:
ولی من منظورم اینه که چجوری تیکاف کنم ؟؟!!
اولین حلقش خیلی بالاست!!!
مگر این که 10 ثانیه برم عقب که اونم هر دفعه نمیشه(به ندرت پیش میاد)
اگر اینو جواب بدی ایول داره من بازیم لنگ این مرحلست!!!!
آقا من تو گواهینامه هواپیما گیر کردم و عصبی شدم چه کارش کنم...........
منم وقتي تو گواهينامه هواپيما بودم بدجوري گير كردم يك هفته معطلم كرد بيبن تو مشكلت تو تيك آف اينه كه چرخاتو جمع نميكني نميدونم رو كدوم دكمه تنظيم كرديش يه دكمه خا هست فكر ميكنم دكمه ما موريت باشه اونو بايد فشار بدي تا چرخاش جمع بشه مدرسه هواپيما دومين جاييه كه از بقيه جاها سخت سخت ترين براي اونايي كه تموم نكردن در راهه جايي كه بايد با هواپيما بايد يه هواپيما بزرگتر رو تصرف كنيد از پشت بايد بگيرينش سوار بشيد آدماشو بكشيد واقعا شهر سوم خيلي سخته پدر آدمو در مياره ماموريتاش
بسیار ممنون...نقل قول:
اقا اینی رو که گفتید به نظر عاقلانه میاد الان میرم امتحانش میکنم.
بازم ممنون
اقا ممنون
من الان انلاین شدم که یه بار دیگه تشکر کنم از krauser
راستی اوون دکمه هم شماره 2 هستش.
فکر نمیکردم به این آسونی باشه(خودتون از زمان اختلاف پست ها متوجه میشید)
منم توی این گواهینامه هواپیما خیلی گیر کردم جوری که دادم دوستان برام رفتن. فقط چندتاشو خودم رفتم. چند تا از اول و چند تا از آخرش رو خودم رفتم!!!!
قابلي نداشت دوست من ولي كار سختت هنوز جلوتره اگه مشكلي پيش اومد در خدمتمنقل قول:
دفعه ی اوولش یه ذره سخته !!1
اگه دوباره بخوای بری خیلی راحته در عرض 1 هفته تمومش کردم !!!
فكر كنم همينطور باشهنقل قول:
نه گیر نکردمنقل قول:
فقط یه مرحلش بود که سخت بود . اونجایی که باید با هلیکوپتر ماشینا رو بزنی.
راهشو خودم کشف کردم اگه دوربینتو عوض کنی (V) یه دوربینه که از جلو نشون میده و هدف گیری میکنه!!!
با اون خیلی راحت تره(ولی بازم سخته)
چتر نجاتم یکم طول میکشه.
الان گواهی نامه هواپیما رو گرفتم.
و در حال گذروندن مراحل بعدی هستم.تا الانش که خیلی سخت نبوده.
بازم ممنون
راستی یه سوال من حدودا چند درصد این بازی رو رفتم؟؟؟نصف میشه؟؟
خوب خودت ميتوني از تو بازي بفهمي چند درصدي دقيق يادم نيست ولي يه جايي هست تو بازي كه هركاري كردي مينويسه
حتي تعدا دوست دخترات و ....
اره توی اپشنش هه توی وایس سیتی هم داشت !!
70 درصد فكر كنمنقل قول:
مراحل آخر يه ذره حرفه اي گري ميخواد يه نمه سختن من اونجارو ميگم كه سخته
ببخشيدمن يك سوالي دارم و اون اينه كه نمي دونم چرا اينقدر سرعت بازي من زياده هر كاري هم مي كنم بازم همونطوريه مثلا كد مي زنم كه بازي آهسته تر بشه ولي نميشه بازي را دوباره نصب مي كنم بازم آهسته و نرمال نميشه يكي از دوستان لطف كنن من را راهنمائي بكنند (ماشين ها با هم تصادف مي كنند و به سرعت راه مي روم و....... )
من در جی تی ای 5 تو این مرحله موندم
من باید یه خونه رو که یه دختره و قاچاقچیا توش هستند آتش بزنم تا قاچاقچی ها فرار کنند و من بتونم با خاموش کردن آتش و باز کردن راه دختر رو نجات بدم.
من دختر رو نجات می دم. ولی وقتی می برم خونشون ، نمیره خونشون. دختره می ره وسط خیابون و کشته میشه.
این مرحله رو من چیکار کنم؟
شايد سيستم يه اشكالي پيدا كرده اگه دوباره نصب كرده باشي يعني بازي اشكال نداره قبلا هم نصب كرده بودي؟نقل قول:
مرحله رو دوباره بازي كن و نجات بده دختره رو بايد سوار ماشين كني و ببري دم خونه اشنقل قول:
بله قبلا هم نصب كرده بودم ولي نمي دونم چرا اينقدر زمان بازي تند مي گذره !!!!!!!!!!!
قبلا هم اينجوري بود؟
لطفا یه سیو کامل برام به زارین.
مرسیییییییییییییییییییییی ی.
دخترو می برم دم خونشون. اما وقتی می برم از ماشین پیاده میشه میره وسط خیابون. یه ماشین میاد می زنه بهش و میمیره.
ما که دختررو میرسوندیم خونشون عین ادم پیاده میشد و میرفت خونشون.
حالا این کارو بکن ببین درست میشه یا نه !!
از چند متر عقب تر پیاده شو و رمز شهر کم ترافیک رو بزن تا ماشینای کمتری بیان بعد با پای پیاده برسونش.
ولی فکر نکنم جواب بده چون این طور که میگی این دستور کامپیوترته!!
الان من به یه مرحله ای رسیدم که تو نقشه یه S سبز رنگه
که مرحلش اینجوریه باید بریم فرودگاه و هواپیما رو برداریم بریم وسط کوها اونجا تو نقشه یه علامت زرد رنگه که فکر کنم باید اونجا فرود بیایم من یا میفتم تو رود خونه یا ازش رد میشم.
باید چی کارش کنم؟؟
راستی من Gf رو هر جا میبرم ناراحت میشه و لیوانو پرت میکنه تو سرم...
ممنون میشم اگه بگید کجا ببرمش (gf دومیه رو میگم)
:46:باید اوج بگیری و بری بالای بالا وقتی به علامت رسیدی بپری بیرون.:46:نقل قول:
خب باید ببینی که چی میخواد. مثلا میخواد ببریش دور بزنه اگه ببریش رستوران معلومه اینکارو میکنه. اون بالا سمت راست تصویر مینویسه که میخواد کجا ببریش.نقل قول:
و البته این که هر GF رو باید به یه رستوران خاص ببری ... رستورانی که اون دوست داره .:40:نقل قول:
كلا Gta5 به بعضي چيت ها حساسه يادمه تو مرحله اول كه چيت ميكردم دوستاي دوچرخه سوار خودم رو ميكشتن
در مورد دوست دخترها بايد بگم چيزهاي زيادي ميخوان
بعضي شكم چرونن بايد ببري غذا خوري بعضي شون اون آخرا عشق گردش در فضاي باز دارن و شما بايد سوار ماشين كنين ببرين با سرعت متعادل بگردونين بعضياشونو بايد متاثر كنين با دانس كردن
خلاصه يه همچين چيزايي هست اولين دوست دخترتونم اون آخرا ازتون چيز مشتي ميخواد اونم اينه كه سوار ماشينش بكنين گاز بديد با سرعت كاراي خطرناك كنيد تو خيابون
بالاخره بعد از 631 بار چیت زدن-n بار استفاده از ترینر و ساخت یک ترینر +5 مراحل رو تموم کردم.
این ستاره های 6 پر که تو شهرن چین؟
در ضمن چرا همه ی ملت از کاتالینا خوششون میاد؟
من که از Zero خوشم میاد.
وقتی با Katie دوست شدم نوشت که میتونه حالتو خوب کنه.یعنی چی؟
اگه منظورت Michelle اس اونو باید ببری به Bar. به سمت جنوب حرکت کن یه جام میبینی برو اونجا.نقل قول:
كاتالينا خائنه نميدونم چرا اينطوريهنقل قول:
اون دختره كيت هم دكتره وقتي واستد ميشي ميبرنت اونجا به جاي بيمارستان به اين درد ميخوره
سلام دوستان.من عضو جديدم.تازه هم GTA5 رو گرفتم.اصلاٌ انگار اين چيزهايي كه شما مي گوئيد توش نيست. نه زيدي و نه اهن و تلپي؟؟؟؟؟
از هيچ كدام از اين لينك ها هم نتونستم Hot Coffe v2.1 رو بگيرم.ممنون مي شم اگه به حالي به من بدين و بگين كلاً جريان چيه و اون فايل رو هم برام ميل بزنين. خدا خيرتون بده
خيلي مخلصيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه GTA5 رو تازه گرفتي سعي كن اورجينال بازي كن بدون چيت مطمئن باش لذتش بدون چيت حالا اگه هم نگيم بدون چيت بايد بگيم كم چيت يعني هرچقدر بتوني چيت رو كمتر استفاده كننقل قول:
ممنون همون طوری که گفتی ردش کردم.نقل قول:
یه مشکل دیگه !!!من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم
بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم .
من از جلوی اون حلقه رد شدم ولی قبول نکرد از پشتش هم که میخام برم سرعتامون مساویه پس من نمیتونم بهش برسم .
چی کارش کنم؟؟!
لنگ این مرحلم (تنها مرحله ای هست که تو نقشه مونده)
این gf ها اصلا ارزش داره که بهشون برسیم؟؟؟ به من میگن که برو به رستوران یا فست فود
وقتیم که اونجا میبرمشون ناراحت میشن.
bar چیه ؟ رستورانه ؟؟؟ چیه؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت Michelle اس اونو باید ببری به Bar. به سمت جنوب حرکت کن یه جام میبینی برو اونجا.
یعنی وقتی میری بیمارستان تفنگهات رو ازت نمیگیرن.:27: البته اگه باهاش دوست بشی و رابطت هم بد نباشه.نقل قول:
حرفي ميزني بدون چيت صفا نداره حيف نيست با هليكوپتر بري از بالاي برج شيرجه بزني اون اوايل تو بازي هليكوپتر نميده كه اگر چيت نباشه به نظرم حال نميده يا اون جليقه ي جت من هر جا ميرفتم با اون ميرفتم :دي
آره اون جليقه عصاي دست منم بودنقل قول:
Bar يه جاييه كه توش مشروب ميخورننقل قول:
Bar چيه؟
بعد از اينكه Michelle اومد يه عكس جام مياد وسطاي San Fierro (كنار عكس كارد و چنگال)ببرش اونجا.
okنقل قول:
فهمیدم ممنون ... دیگه ناراحت نمیشه...
هیچکس اون مرحله رو به من یاد نمیده؟؟؟
اینو میگم:یه مشکل دیگه !!!من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم
بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم .
من از جلوی اون حلقه رد شدم ولی قبول نکرد از پشتش هم که میخام برم سرعتامون مساویه پس من نمیتونم بهش برسم .
چی کارش کنم؟؟!