امروز یه حالی از namx گرفتم
خودم 4 بار هدشاتش کردم
Printable View
امروز یه حالی از namx گرفتم
خودم 4 بار هدشاتش کردم
گفتم بدونین من از این به بعد اسمم تو کانتر:
Benzin (Shadravan Khateneh) است
عزیز الان خیلی خوش حالی؟؟ :31:نقل قول:
من امروز لاگ داشتم همه هم میگفتن چرا لاگ داشتی پس همچین مغرور نشو ok ?:21:
لاگ نه لگ!!!
کی از شهراد ADSL داره ؟
Latency خوبه ؟
یه چند تا سوال داشتم!!
اول اینکه Mix چیه؟
و دیگه اینکه اینایی که تند تند و کوتاه میپرن چیکار میکنن
رو بعضی موانع من به سختی میتونم بپرم ولی بقیه راحت میپرن !! قدرت پرششونو بیشتر میکنن اینا؟!!
در آخرم چندتا ازین ترفندا که همه ازشون استفاده میکنن (چیت یا غیر چیت) که بهتر بازی کنن رو بزارین ممنون میشم!!!
اونا اول مي شينن بعد مي پرن
من با صبا نت الان بازي مي كردم lantency يش 2000 بود !
سلایم بر کانتر بازهای عزیز.
Cyb3r-IlluSion چطوری؟ خشو میگزره با هد شاتها؟ مارو که نمودی تو رپ گیم.
البته من اغلب لتنسیم رو 300 هستش.
از پی سی وردی های عزیز هر کی میاد تو سرورها یه آمار بده بشناسیمش.من آیدیم همین که اینجا هسته.اکثرا هم شبها هستم اگه دیدن روزها اومدم یعنی اینکه اون خواهر زادمه! هواشو داشته باشین:31: بچست.
mix match یعنی این که 10 نفر میان و دو تا تیم میشن و با هم مسابقه میدن. فرقش با match اینه که این 10 نفر عضو clan نیستن( یعنی دو تا کلن نیستن که با هم مسابقه بدن)نقل قول:
اونایی هم که تند تند میپرند، در واقع نمی پرند:18: بلکه duck میزنن:27: برای داک زدن هم تو قسمت آپشن تنظیمات زیر رو انجام بده. حالا موقع حرکت وقتی اسکرول موس رو به سمت پایین میچرخونی duck میزنی و وقتی به سمت بالا میچرخونی jump میزنی. ولی این چیزی که گفتم خیلی مقدماتی هستش:20: بقیش باشه واسه بعدا، چون نیاز به تمرین خیلی زیاد میخواد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پریدن روی موانع هم باید اول بپری و بعد بشینی. این چیزی که دوستمون گفت کاملا برعکسه:27: البته یه سری موانع هم هست که با این روش هم نمیشه روشون پرید و یه ترفندهایی داره:5: برای مثال پریدن رو این جعبه ها به همین راحتی که گفتم نیست.
موفق باشی:10:
اول بشيني بعد بپري
كجاش برعكس گفتم !
تو برعكس گفتي عزيز
این چیزی که تو میگی از حالت معمولی هم کمتر میپره:27:ضمنا رو حرف من حرف نزن:5:من الان یه سالی هست که دارم رو بانی تمرین می کنم:5: هر وقت تونستی دو تا فقط دو تا بانی پشت سر هم بزنی بیا صحبت کن:27:نقل قول:
کدوم تنظیمات؟!!!!نقل قول:
راستی اونایی که تند تند اسلحه عوض میکنن چیکار میکنن؟!!!!
خب اونایی که این تنظیمات رو اجرا می کنن روی عوض کردن اسلحه ها هم تسلط دارن ؟ اخه من با همین اسکرول سلاح عوض می کنم ، اونا باچی اسلحه عوض می کنن ؟نقل قول:
حالا موقع حرکت وقتی اسکرول موس رو به سمت پایین میچرخونی duck میزنی و وقتی به سمت بالا میچرخونی jump میزنی.
بابا خیلی باحالی:13: عکس گذاشتم میگی کدوم تنظیمات:19: منظورم اینه که روی duck دابل کلیک میکنی و بعد اسکرول موس رو یه بار به سمت پایین میچرخونی. یه بار هم روی jump دابل کلیک میکنی و اسکرول موس را یه بار به سمت بالا میچرخونی.نقل قول:
در ضمن برای عوض کردن اسلحه هم تو کنسول بزن:
حالا وقتی کلیدهای 1 تا 5 رو میزنی به ترتیب رایفل، کلت، چاقو، گرنید و فلش و اسموک و در آخر بمب میاد تو دستت.کد:hud_fastswitch 1
موفق باشی:10:
آنلاين بازي كردن سرعت چند مي خواد؟؟:question:
راستي كسي HLTV جديد نداره؟؟:20:
از adsl 64 به بالا، هر چی بالاتر باشه بهتر:27: wireless باشه که دیگه عالیه:21:نقل قول:
برای دریافت آخرین hltv ها (البته خارجی ها) تو سایت زیر عضو شو. دمو های این سایت به صورت روزانه آپدیت میشن.
موفق باشی:10:کد:www.gotfrag.com
ببخشید!!! اون موقع عکسا نیومده بودن :دینقل قول:
اینجا کانتر باز حرفه ای داریم ؟
آره داداش:46: چی میخوای؟:10:نقل قول:
یکی به من کــــــمـــــک کنه.برای من ارور پینگ میده وقتی میرم میگه یا پینگتو کم کن یا از سرور بیا بیرون.کسی میدونه چجوری باید این کارو کنم؟؟
نقل قول:
من رفتم خیلی خوب بود
به بقیه هم سفارششو می کنم. همه برید یوزر بسازید سایت جالبیه کم کم داره رونق پیدا می کنه
به بهنقل قول:
ما رو با این بزرگی نمی بینی؟:18::18::10:
دوستان بغیر از زمینهای خود کانتر ورژن سورس زمین دیگه ای ساخته نشده؟؟ اادر به در دنبلشم اما حوصله ندارم 400 تا صفحه رو بخونم
منتظر راهنمایاتونم اگه هست بگید چطورن!
mersi:19:
400 تا پست ؟
یا 3962 تا ؟
کمک کنید من یه انتی چیت میخام واسه گیم نتlan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان :
کسی کانتر 1.25 یا 1.27 یا wgc فروشی نداره اگر دارید پیغام بگذارید برای گیم نت میخوام
بابا هيچ فرقي ندارن همش يكين !
سلام یه سوال خیلی فوری :
تو یکی از کانترهایی که فقط آنلاین بود من یادمه که یه کد می زدیم و بازیکن وارد می کردیم ( بازیکن کامپیوتر ) ولی الان یادم نیست کسی میدونه چه کدیه ؟
یادمه که توش bot داشت ( شایدم نداشت )
نقل قول:کد:bot_add_ct
bot_add_t
بچه یه کد جدید
Bot_zombie 1
با این کد همه ی افراد بوت می چسبن و شما به راحتی می تونین بکشینشون!!!!!!!
سلام.من وقتی میرم تو یه سروری بعد از چند دقیقه میگه:
mod_num for name:models/w_9mmclipt.mdl not found
خواهش میکنم یکی این فایل و از قسمت models کانتر خودش w_9mmclipt.mdl رو گیر بیاره و بزاره.
ممنون میشم.
من گشتم این جور فایلی اصلا نیستنقل قول:
پس واسه چی ماله من ارور میده.البته بعضی موقها/
کــــــــــمـــــــــــــ ــکـــــــــــــــ
سلام
کسی ترینری چیزی واسه غیب شدن تو کانتر داره؟؟
راستش ما اهل چیت نیستم ولی ایندفه بحث بحث مرگ و زندگیه!!
راستي mahdi_mbi عزيز به خاطر راهنماييت ممنونم :11:
دوستان سلام
من تازه اومدم و خيلي وقت كانتر بازي نمي كنم
ولي يادمه گيمنت كه مي رفتم يه كانتر بو د كه نه source بود نه Condition zero و نه 1.6 بود
اين جوري بود كه هم ميشد multiplayer بازي كني( Find server داشت) هم ميشد single بازي كرد(يعني اينكه Bot هم داشت)
و يه مشخصه اي هم كه داشت وقتي تو بازي يه نفر مي مرد اگه نارنجكي،فلشي يا دودزا داشت مي افتيد مي شد برداشت.
تازه تو اون بازي با يه نارنجك هم ميشد يه نفر كه جونش 100 هست را كشت.(قدرت grenade خيلي بيشتر از كانتر معمولي بود)
حالا كسي داره اين بازي رو اگه لينك داره برا دانلود بده ما بريم دانلود كنيم.... باتشكر
آخ خسته شدم
shooter_1993 كيه ؟
کسی Ip واسه کانتر سورس داره ؟
Counter Strike Source
اگه من بخوام آنلاین بازی کنم باید پچ داشته باشم ؟
پس کو این کانتر بازهای حرفه ای ؟!
همش حرف بود ؟!!!
وقتی می خوام به سرور وصل بشم میگه Invalid CD Key
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]