به نكات خوبي اشاره كرديننقل قول:
منم دلم برات تنگيده بود ...:40:
فقط يه نكته بايد بگم اونم اينكه وقتي گوشي را تازه گرفتند اصلا باهاش كار نكنند بزارند تا شارژ اوليه كامل بشه بعد باهاش كار كنند
Printable View
به نكات خوبي اشاره كرديننقل قول:
منم دلم برات تنگيده بود ...:40:
فقط يه نكته بايد بگم اونم اينكه وقتي گوشي را تازه گرفتند اصلا باهاش كار نكنند بزارند تا شارژ اوليه كامل بشه بعد باهاش كار كنند
1- یعنی صداش که کمتر از K800 هست :13:نقل قول:
2- طراحی کلیدهای بغل هم اون یه دفعه ای که دست گرفتم اذیت کننده هست یه صدا می خوای زیادکنی پدر آدم در میاد خدا نکنه که دیگه بخوای قاب کریستال روش بندازی :41:
3- کلید میوزیک بغل هم که نداره :13:
4-فلاش زنون هم که نداره البته بعضی مواقع اذیت کننده هست فلاش زنون ولی در کل خیلی بهتر از فلاشهای معمولیه :27:
گوشی من هم اگه پنج ساعت مداوم با اسپیکر بخونه شارزش تومو میشه یعنی از 100% میرسه به 3 ؛ 4 % :41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سایبر شات تا اونجایی که من دربارش تحقیق کردم فقط یه نام تجاری هست نه بیشتر و ربطی به لرزش گیر فکر نمی کنم داشته باشه چون K770 هم سایبر شات هست و چون فلاشش مثل K750 هست بعید میدونم که مثل K800 وقتی فلاش میزنه عکس تار نشه :21: ((الته این K770 رو امتحان نکردم ولی عقل و منطق ناقص من میگه نباید مثل K800 باشه)) در نتیجه همونجوری که اول گفتم سایبر شات فقط یک نام تجاری برای دوربین های سونی هست و ربطی به لرزشگیر ندارهنقل قول:
اگه اطلاعات بیشتر درباره سایبر شات می خواین اینجا رو یه سر بزنین ((کلوپ دوربین دیجیتال هست که خودم از سایبرشات سوال کردم)) حتما بخونین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2532215#post2532215
در مورد سوال شمانقل قول:
بهتره بگیم که لرزشگیرش موقع فلش کار میکنه :20:
همونجوری که گفتن فلش اتوماتیک هست و هر موقعدلش بخواد فلش میزنه
دوستاني كه هك نكردن زود باطري خالي ميكنه 90% مشكل از باطري و نزدن شارژ اوليه بوده ولي اونايي كه هك كردن گوشيشون رو و درايو صدا رو بالا بردن يه امتحاني كنن با درايو صدا اورجينال 2 ساعت مدام كاركنن در نظر بگيرن و درايو صدا بلندتري رو بريزن حالا شما 2 ساعت كار كنيد يا گوش بدين ببينيد زودتر از درايو اورجينال شارژ تموم ميكنه خودتون امتحان كنيد :21:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
h.VIKE جان منظورم اينه كه يا كلا 24 ساعت استند باي نگه دارند يا به قول تو ازش كار بكشن ببينن چه قدره خالي ميشه
گل محمدي جان در تاييد حرفت كه گفتي موقع شارژ اوليه باهاش ور نرن منم اشاره كردم كه بهترين كار خاموش كردن گوشي در طول شارژ اوليه هست چون حساس ترين چيز توي طول عمر يك گوشي شارژ اوليه اشه كه البته پولدارا ميتونن هروقت بخوان باطري عوض كنن و حرف من معني واسشون نداره مگه نه؟
نقل قول:
این دوتایی که رنگی کردم که 180 درجه با هم فرق میکنن :blink:
آخرش اورجینال زودتر خالی میکنه یا هک شده :20:
مطمئنی که خودت فهمیدی چی گفتی :31:
حسين جون منظورم رو نفهميدي يعني اونايي كه هك نكردن يعني درايو صدا و كاراي ديگه انجام ندادن باطريشون زود شارژ خالي كنه مشكل از باطري هستش 90% تا اينجا :20:نقل قول:
:5:
ولي اونايي كه هك كردن درايو صدا رو بالا بردن اگه باطريشون زود خالي ميكنه مشكل از باطري نيست همون كاري كه گفتم امتحان كنن ميفهمن كه هك درايو صدا به خالي كردن زود باطري تاثير داره :11:
OKنقل قول:
بعضی وقتها دوزاریم کج میشه
اما نه من باطریم مشکل داره چون از همون اول همینجور زودخالی میکنه
استفاده معمول هم مثلا 20 دقیقه مکالمه 10 ؛ 15 تا SMS یه خورده ور رفتن با گوشی و 30 ؛ 40 تا عکس حداکثر 48 ساعت میره چه جوریه خوبه یا بیشتر باید بره
كسي نيست جواب اين دوستمون رو بده ؟؟؟؟ اخه سوال منم عين همينه
دوستان میشه بگین از نظر کیفیت صدا و دوربین و کلا از نظر کارایی کا800 بهتره یا کا770 ؟ هر کدوم از فروشنده های موبایل یه چیزی میگن یکی میگه این بهتره یکی میگه اون بهتره ، پاک آدم رو گیج می کنن . در ضمن با گارانتی پارس کامتل کا800 رو فقط میشه رنگ مشکی اش رو تهیه کرد و کا770 رو هم با گارانتی پارس کامتل و پارس نیکاتل فقط قهوه ای رنگش پیدا میشه . حالا اگه آدم رنگ دیگه ای رو بخواد تهیه کنه چطوری اصل رو از تقلبی تشخیص بده ؟
اين گارانتي ها مثل مهريه ميمونه.كي داده كي گرفته؟الكي يك پولي ميگيرن ولي وقتي گوشي خراب شد 100 تا بهانه ميارن كه درستش نكنن.پس گارانتي را بي خيال شو.نقل قول:
اما در مورد گوشي شك نكن كه كا800 بهتره
ولي من فكر كنم خاموش بودن گوشي همن كار درستي نيستنقل قول:
همينجوري استند باي خوبه
اره منم تائيد ميكنمنقل قول:
متاسفانه گارانتي در ايران معني نداره
البته در اكثر موارد نه همه ...
نه ديگه اين خوبهنقل قول:
سلام به بچه های با مرام p30world مخصوصا h.vike عزیز:10:.چند روزی دنبال درست کردن گوشیم بودم نتونستم سر بزنم. اخرشم درست نشد که نشد ولی فهمیدیم که مشکل از gdfs وقتی گوشیرو با باکس فلش میکنی اون اخر اخطار gdfs faild رو میده .بکاپی که قبلا گرفته بودم ریختم اما اون اخر gdfs faild:error29 رو میده البته با باکس ستول3 زدم . حالا اصلا چجوری و با چه باکسی باید بریزم. یادمه اون اوایل بچه ها رو بکاپ از gdfs پا فشاری میکردن حالا دیگه وقت استفادست. لطفا یکی کمک کنه نذارید 40 تومنی از جیبمون بپره دمتون گرم گوشیم کا800 .H.vike برس به دادم:19:
دوست عزیز کا 800 رو جدی میگی یا این که چون این سوال رو توی این تاپیک مطرح کردم میگی ؟ واقعا کا 800 از کا 770 بهتره ؟نقل قول:
ولي باز هم من معتقدم خاموش بودن گوشي در هنگام شارژ اوليه ضروريه چون در حالت استندباي ممكن گوشي زنگ بزنه مجبور بشي ازش استفاده يا مكالمه كني يا مثلا بخواي ببيني چند درصد شارژ شده براي اينكار بايد از حالت استندباي دربياد درسته اينا استفاده هايي نيستند كه شارژ رو زياد خالي كنن اما به ها حال استفاده محسوب ميشن به هر حال من شارژينگ اوليه باطري رو در حالت خاموش توصيه ميكن البته بعضيا ميگن هر بار كه شارژ ميكني موبايلتو خاموشش كن كه به نظر من كار بيخودي هست فقط...
يك بار براي هميشه... شارژينگ اوليه
شاعر هم شديم
من هم میگم K800 بهتره ولی فعلا نباید خرید چون اکثرشون مشکل دارننقل قول:
نقل قول:
گوشی که Flight Mode داره:27:
حالا دیگه اینقدر ها هم حساس نیست که یه خاطر یکی دو تا مکالمه مشکلدار بشه
دوست عزیز حتی اگه با گارانتی پارس کامتل هم بود نگیرم ؟ میشه لطفا من رو راهنمایی کنی .نقل قول:
سلام tornadoo عزيز :نقل قول:
در صورتی که از gdfs اورجینال گوشی خود بکاپ گرفتين با نصب مجدد بروی گوشی ، تعمیر خواهد شد ولي اگه داره اين ارور رو ميده :41:
در غیر اینصورت گوشی شما باید با نرم افزارهای تخصصی مانند Setool or DreamBox فلش بشه با ستول 1.8 و 1.11 كاري نميتوني انجام بدي :11:
40 تومن كـــــجا 20 تومن :18:
دوست عزيز گارانتي كه ديگه الكيه همين جوري گفتن !نقل قول:
K800 سري جديد بيشترشون داره با مشكل و خرابي بعد از يكي دو هفته وارد بازار ميشه ؟
اگه به منه که میگم اصلا با گارانتی نگیر چون اصلا نمیشه روش حساب کرد یه دفعه میبینی مشکل داره اونوقته که هزار و یکی بهانه بیارن که درست یا تعویض نکننقل قول:
همونجور که دوستان گفتن اینجا ایراننننننننننه :41:
دوما حالا چرا K810 نمیگیری :27:
دیروز توی یک از فروشگاه ها با گارانتی پارس کامتل داشتنقل قول:
پس یعنی نگیرم ؟ آخه خیلی لازمش دارم
از ظاهرش خوشم نمیاد وگرنه کا 810 رو می گرفتمنقل قول:
نظر خودته ميتوني بگيري ! زد خوب در امد بياي يقه ما رو بگيري ! كـــه عمرا خوب در بياد اونم گارانتي تو ايران كه فقط يه پول مفت از تو جيب تو ميره تو جيب اونا بعد هيچ :41:نقل قول:
كلا مثل هم هستن به جز دكمه ها چه جوري از ظاهرش خوشت نيومد :31:نقل قول:
دقیقا واسه خاطر دکمه هاش خوشم نمیاد اگه دکمه هاش هم مثل کا800 بود همین رو می گرفتمنقل قول:
پس یعنی شما میگی برای این که با اطمینان خرید کنم همین کا810 رو بگیرم ؟
H.vike سلام .gdfs مال گوشیه خودمه ولی وقتی میریزم فایده ای نداره فرمتشم bin هست میتونی یه توضیحی در مورد ریختنش با باکس بدی در ضمن گوشی اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که بخوای باستول 1.8 و 1.11 کاری بکنی.اون گفت باید کردیت مصرف کنم البته گفت 30 تومن یکم پیاز داغشو زیاد کردم.:27:راستی کردیت چیه. ممنون .:10:
با ظاهرش کنار بیا و برو بگیر :27:نقل قول:
منم از ظاهر 810 خوشم نمیاد ولی این سری می خواستم قاب 810 رو بندارم رو گوشیم که دوستان گفتن نمیشه:41:آخه این روزها هر کی از خونه قهر میکنه یه K800 می خره:19: ((دیگه خیلی ضایع شده))
شما برو همون 810 رو بگیر کم کم با ظاهرش کنار میای :20:
راستی یه چیزینقل قول:
با این حرف من تو شک نیفتیا:20:
اما اگه رفتی 810 گرفتی و از بد روزگار خوب درنیومد یقه ما رو نگیری ((اینو به این دلیل میگم که احتمال ابسیلون اگه خوب در نیومد نیایی یقه ما رو بگیریی:31: ))
ولی دوستان گفتن که تا حالا هیچ موردی که 810 مشکل داشته باشه گزارش نشده پس برو 810 بگیر حالشو ببر:27:
بدون شك الان K810 بهتره
درسته كمي گرونه حدود 30 تومن فكر كنم
ولي خوب كار ميكنند
K800 خوب هم اگه يكي گير بياره بگيره بهتره
K810 از K800 خوشگلتره فقط دكمه هاش يه جوري طراحي شده كه نوشتن sms كمي سخت تره
راستي يه سوال
الان مموري از نوع M2 كه مال K800 هست با ظرفيت 4 گيگ تو بازار هست؟
اگه اره قيمتش چنده
همچنين قيمت 2 گيگش چنده ؟
يكي از بچه ها برا P990 مموري 4 گيگ گرفته بد جوري حال ميكنه
مجبورم برم سراغ همین کا 810 . فروشنده ها هم میگن کا 810 از کا 800 و کا 770 بهتره . یکی از فروشنده ها هم می گفت من اگه پولدار بشم همین کا 810 رو می گیرمنقل قول:
فقط یک مورد دیگه اینه که کا 810 با گارانتی پارس کامتل 220 تا 225 تومنه ، با گارانتی پارس نیکاتل 235 تومن و با گارانتی سیتادل 235 تا 240 تومنه ، حالا به نظر شما همون پارس کامتل رو بگیرم ؟ آخرش هم من نفهمیدم گارانتی اصلی سونی اریکسون پارس کامتله یا پارس نیکاتل
لطفا به من بگین موقع خرید حواسم به چه مواردی باید باشه و چه چیزی رو باید در فاکتور قید بکنند ؟
به نظر شما واسه ی خانم ها کدوم رنگش مناسب تره ؟
راستی اون فروشگاهی که پارس سیتادل رو 240 تومن میداد رنگ سورمه ایش یک دست بود و شیک تر بو د یعنی این که پشت و روی گوشی یک دست سورمه ای بود ولی مال بقیه سورمه ایش یک دست نیست یعنی رنگ روی گوشی تیره تر از پشت گوشیه . درضمن این گوشی که با گارانتی سیتادل هست رو می گفت باید نرم افزار و مموری رو هم روش ببری یعنی روی هم یک چیزی حدود 280 تومن باید بابت گوشی پرداخت بشه و به هیچ وجه گوشی رو بدون نرم افزار و مموری نمی فروخت .
در مورد مموری 4 گیگ من درست اطلاعی ندارم ولی یکی از همین فروشنده ها با اطمینان می گفت 4 گیگ هنوز توی بازار نیومده و فقط تا دو گیگ موجود هست قیمتش رو هم گفت ولی من فراموش کردم ، فکر کنم اگه اشتباه نکنم گفت حدود بیست تومنه ، درست الان یادم نیستنقل قول:
صد در صد K810 از k800 و k770 بهتــــره :31:نقل قول:
شما چه گيري به اين گارانتي دادين كه بايد حتما داشته باشه اگه سودي داخلش هست به ما هم بگين ! بعد از چند وقت كه گارانتي هم تموم نشده خداي نكرده گوشيت خراب بشه ببري گارانتي ديگه الكيه براشون :21:
:20:
حواست به سريال پشت باطري و جعبه باشه با هم يكي باشه ! مموري كه ميخري امتحانش كن عكس بگير فيلم برداري كن ببين مشكل با ذخيره شدن تو مموري نداره ! وسايل هاي تو جعبه هم نگاه كن :46:
از نظر من سورمه اي باحالتره چه به دخترا چه به پسرا :5:
از اين لحاظ هم ميگن بايد مموري و نرم افزار هم ببري براي اينكه پول بيشتري تو جيبـــشون بره :11:چيكار ميتونيم بكنيم ديگه مجبوريم بخريم :13:
برا توضيح براي باكس هاي مختلف هست كدمشون اگه خودت بري تو گوگل سرچ كني { آموزش فلش با باكس } سايت هاي زيادي بهت ميده بيشترشون با تصوير هستن :11:نقل قول:
{كرديت} هم همون Unlock هســـــت فارسيـــــشه :21:
این مواردی رو که شما میگی چک کنم رو باید همون توی مغازه چک کنم ؟نقل قول:
در ضمن مموری هم مگه اصل و تقلبی داره ؟ آیا مارک بخصوصی باید باشه ؟
در مورد مموری و نرم افزاری که اجباری می فروشن من هم نظر شما رو دارم دقیقا واسه ی این که پول بیشتری به جیب بزنند این کار رو می کنند ولی خدائیش رنگ سورمه ای اونی که با مموری و نرم افزار میده یک چیز دیگه است خیلی شیک تر از سورمه ای های دیگه ی همین کا 810 هستش
اگه تو مغازه تونستي تو مغازه تو خونه هر جا تونــــستي مگه نميگي ميخواي با گارانتي بخري پس مشكل داشته باشــــه ميبري عوض ميكني مموري رو گارانتي هستش ديــــگه ؟نقل قول:
:13:
حالا به رنگش ديگــــه بستگي به خودت داره پول بيشتر تو جيب اونا بريـــزي :20:
منظورم از مموری ، مموری توی خودش نبود ، مموری که بهش می خوام اضافه کنم منظورمهنقل قول:
من جوي استيكم چند وقت پيش خراب شد ( البته نيم سوز كرد نه شوخي كردم) منظورم اينه كه جهت بالا و چپش الان خيلي سخت كار ميكه پايين و سمت چپ خوبه ولي بالا درست عمل نميكه اگه برم يه جوي استيك بخرم خودم ميتونم بندازم روش؟
من جوي استيكم چند وقت پيش خراب شد ( البته نيم سوز كرد نه شوخي كردم) منظورم اينه كه جهت بالا و چپش الان خيلي سخت كار ميكه پايين و سمت چپ خوبه ولي بالا درست عمل نميكه اگه برم يه جوي استيك بخرم خودم ميتونم بندازم روش؟
شرمنده 2 تا شد هرچي ارسال ميزدم يه لحظه پر ميكرد دوباره واي مي ايستاد حالا خوبه آبديده هستم نبودم 10 تا پست تكراري داشتيم
كارات جالبه
برا يه پست اشتباها دو پست دادي
ولي پست سومي را ديگه نبايد ميزدي
وقتي سرعت اينترنت كمه تا پستو ميفرستي ممكنه كمي طول بكشه
ولي چون مطالب تكست هستند همون لحظه اول فرستاده ميشوند
اگه خواستي ببيني پست فرستاده شده يا نه قبل از فرستادن مجدد پست كليد F5 را بزن تا صفحه را ريفرش كنه بعد ببين پستت اگه بود كه هيچي اگه نبود اونوقت مجددا بفرست
در مورد جوي استيك
جوي استيك چيزي نيست كه مثلا سوكتي باشه
يه چيز كوچيك و حساس هست كه پايه هاش با لحيم به برد متصل شده
براي تعويضش بايد به الكترونيك وارد باشي
راستي اگه رفتي مغازه قيمت جوي استيك را بپرس و بهم بگو ببينم چنده ممنون
سلام.
قاب k800 چنده.
چون قاب گوشیم خورد شده کلا.میخوام عوضش کنم.
عوض کردنش راحت هست که خودم انجام بدم؟
بايد بدي بيرون برات عوض كنن.نقل قول:
فكر كنم 5 تومن باشه.
مموري رو بيا تو خونه امتحان كن اگه مشكل داشت برو بهشون بـــــگو كه اينجوريه اگــــه نداشت كه هيچي مبــــاركه :11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:پست سومي رو نميزدي دومي رو ويرايش ميكردي بـــــهتر نبود :11:نقل قول:
قاب اصلش 15 تومن !نقل قول:
غير اصلش 7 تومن ! هر مغازه اي كه قاب ميفروشن ادرس يه مغازه ديگه رو ميدن كه قاب رو عوض ميكنن از خودشون بپرس :11:
البته تو اروميه 3 تومن گفت تو تبريزم بايد همين مبلغ باشه البته اروميه لوازم جانبي اين جور چيزا خيلي پايين تراز جاهاي ديگه هست نه اينكه مرزيه