بله میشه ازشون استفاده کنی بدون نیاز به آنلاکنقل قول:
Printable View
بله میشه ازشون استفاده کنی بدون نیاز به آنلاکنقل قول:
اسیا تک وینکس و هر اپراتوری که روی شبکه ایرانسل کار میکنه MVNO)می تونی استفاده کنی من اسیا تک رو رو لاک استفاده کردم
سپاس دوستان بخاطر پاسخ دهیتون :»
اسیا تک از لحاظ گیم بهتره نسبت به ایرانسل؟ من ایرانسل دارم واسه گیم اصلا خوب نیستنقل قول:
کلا تی دی دی پینگ ثابتی نداره برای گیم یا ftth یا پوینت تو پوینت یا وی دی اس ال بهتره
دوستان سلام.مودم من با 4gایرانسل کار نمیکنه
No serviceمیزنه
کسی میتونه کمک کنه.همراه اول و رایتل و tddایرانسل کار میکنه. فریمور هم پارسال ویرایش سوم حسین و ریختم
یدونه با قیمت 3.990.000 از دیجی گرفتم . منتظرم برسه ... امیدوارم ارزش همچین هزینه ای رو داشته باشه
سلام
کسی لیست قطعه های قسمت سیم کارت را داره؟ ، لطف میکنین این لیست و بزارین من تهیه کنم ، کنده شدن و پیدا هم نشدن از بس کوچیکن
@saber73
شما گفتی یکی دیگه هم همین مشکل داشته ، چه کار کرد اخرش ؟
@ormax1
دوستان بین مودمای b525 b528 mr600 کدوم بهتره سرعت بهتری میده و مخصوصا از نظر پینگ ثبات بهتری داره؟ کدومو پیشنهاد میدین؟حتما میخوام تجمیع واقعی داشته باشه. اگه خودتونم چیزی بهتر مد نظرتونه راهنمایی کنین ممنون میشم تنها دلیل خریدم بازی انلاینه و پینگ پایین که ثابت باشه و بالا پایین نشه برام مهمه
واسه بازی سراغ TD-LTE نرونقل قول:
من به عنوان یه زخم خورده این نصیحت رو بهت میکنم
بهترین نت FTTH بعد VDSL بعد ADSL
پوینت تو پوینت اختصاصی خوبه
پوینت تو پوینت اشتراکی به درد نمیخوره
سلام
دوستان من میخوام از دیوار این مودم رو بخرم
باید برای خود مودم انتقال مالکیت انجام بشه مثل گوشی؟
چون برای سیمکارت TD پیامک نمیاد ممکنه بذارم رو مودم کار کنه اما بعد یه ماه از کار بیوفته؟
نه دوست عزیز نیاز نیست برای مودم ، ولی اگه سیم کارت داره همراهش باید انتقال بده بهت سیم کارتو مودم نه نیاز نیست
البته من اگه جای شما بودم از مودم تی پی لینک استفاده می کردم که لاک هم نشده این مودم ایرانسل دیگه با این قیمت نجومی نمی صرفه خریدش اشتباه
سلام یک عدد مودم M60 یا E5785 آنلاک شده توسط استاد صابر عزیز، مایل به معاوضه با مودم I60 هستم، آنلاک شده یا نشده
مودم 9ماه کارکرده، چون آنلاک شده و قابلیت کارکرد بدون باتری داشته باتریش کاملا سالم و تقریبا کار نکرده هست
سلام دوستان وقتتون بخیر،میخواستم ببینم کسی هست تو تهران که من مودمو بفرستم واسش انلاک کنه ؟؟ tfi60 ایرانسلم هست مودمم،هزینشم بالطبع هر چی باشه پرداخت میکنم
من غرب هستم اگه نزدیکی پیام بزارنقل قول:
اره منم غربم خصوصی بت پیام میدمنقل قول:
سلام دوستان میخواستم ازتون مشورت بگیرم برای خرید مودم
من قصد دارم یه مودم سیم کارت خور بخرم فقط نمیدونم چی بخرم که همه سیم کارتها مخصوصا سیم کارت ثابت و همراه ایرانسل و همراه اول بهش بخوره هر کی یه چیزی میگه خواستم i60 ایرانسل بگیرم بهم گفتن اگه انلاکش کنی کیفیت سیگنال گیری و وای فای مودم افت میکنه خواستم برم هواوی b612 بگیرم هر کی یه چیزی راجع بهش گفت یکی گفت انلاک ایرانسه یکی گفت انتن دهیش خوب نیست از طرفی قیمتشم بهم گفتن 4500000 تومان با خودم فکر کردم خوب برم دو تا مودم بخرم یه مودم تی پی لینک بگیرم با یه 2101 پلاس ایرانسل اینجوری ارزونتر میشه که
خلاصه خیلی سردر گم شدم خواستم اینجا یه نفر راهنماییم کنه که چی بگیرم میخوام یه مودم بگیرم که هم از اینترنت ثابت یا همون td-lte ایرانسل بتونم استفاده کنم هم از اینترنت سیم کارتهای معمولی یا fd همراه اول و ایرانسل
به نظر شما چکار کنم ؟
دوست من i60 و b612 هردو یه مدل هستند بر خلاف حرفی که به شما زدن اگه انلاک بشه مال ایرانسل البته با فریم ور خوب نه تنها بهتر میشه بلکه ساپورت سیم کارتهای اف دی هم شاملش میشه شما بگرد تو دیوار یه i60 لاک پیدا کن باسیم ثابتش بخر حتما بنام بزن که دچار مشکل نشی اگه 1800 گیر بیاری عالیه یه تبدیل هم بخری با پاور بانک هم میتونی استفاده کنی اگه میخوایی تکمیل باشی هم سیم 360 مبین نت تو دیوار پیدا کن بخر لذتشو ببر...
سلام دوستان
کسی تونسته مشکل درایور با خطای Unknown USB Device (device descriptor request failed) رو حل کنه؟
تمام دایورها رو رو نصب کردم. روی دو سیستم مختلف یکی Win 10 64Bit و یکی دیگه با تمام سیستم عامل های win 7 32 & 64 bit و XP و 10 64Bit تست کردم.
در تمام حالت ها خطای ناشناخته بودن داد.
کسی همچین مشکلی داشته؟
من تو این لینک کامل توضیح دادمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز میشه راهنماییم بکنی که چه فریم وری بریزم روش و اینکه یه لینک بهم بدی برای اموزش انلاک کردن و دانلود نرم افزارهاي لازم برای انلاک کردن مودم i60
یه جا مودم نو i60 و بهم قیمت داده 2190 و مثل اینکه میگن مودم های جدید ایرانسل دیگه قابلیت انلاک شدن ندارن ایا این حرف درسته اگه درسته من از کجا بفهمم مودمی که میخوام بخرم قابلیت انلاک شدن و داره یا نه ممنون
ممنون از پاسختوننقل قول:
مشکل از درایور نیست چون همونطور که گفتم روی چند سیستم و با چند سیستم عامل مختلف تست کردم.
وقتی Hardware ID دوایس رو Unknown میزنه دیگه کاری نمیشه کرد.
سلام دوست عزیز میشه راهنماییم بکنی که چه فریم وری بریزم روش و اینکه یه لینک بهم بدی برای اموزش انلاک کردن و دانلود نرم افزارهاي لازم برای انلاک کردن مودم i60نقل قول:
یه جایی مودم نو i60 و بهم قیمت داده 2190 ولی مثل اینکه میگن مودم های جدید ایرانسل دیگه قابلیت انلاک شدن ندارن ایا این حرف درسته؟ اگه درسته من از کجا بفهمم مودمی که میخوام بخرم قابلیت انلاک شدن و داره یا نه؟ ممنون
باسلام خدمت اساتید. مودم tf-i60 ایرانسل گرفتم. با مشخصاتی که در زیر درج کردم آیا قابل آنلاک هست؟ و آیا بعد از آنلاک باید فریمور 196 داده بشه یا همین فریموری که روش هست مناسبه؟ با تشکر از راهنمایی شما
:Update
B612-233
(Current version: 10.0.2.1(H201SP4C7003
:Device Information
Device name
TF-i60
Serial number
GQQ0000000
IMEI
868000000000
IMSI
432100000000
My number
000000000
Hardware version
WL2B612M
Software version
10.0.2.1(H201SP4C7003)
Web UI version
(WEBUI 10.0.2.1(W2SP4C7003
Configuration file version
(TF-i60-CUST 10.0.1.1(C234
باسلام خدمت اساتیدمحترم.
قسمتی برای بکاپ یا پشتیبانی از تنظیمات مودم داره ؟نقل قول:
خیر . من قسمتی برای بکاپ یا پشتیبانی از تنظیمات مودم پیدا نکردم.
برای آپدیت چطور ؟نقل قول:
در قسمت آپدیت هم قسمتی برای بکاپ ندیدم.
s16.picofile.com/file/8427606926/tf_i60
s16.picofile.com/file/8427606976/Update
نقل قول:
قسمت local update رو بزن و ببین میتونی بهش فایل بدی برای آپدیت
بله میشه. عکس پائیننقل قول:
s16.picofile.com/file/8427646000/Local_Update
نقل قول:B612-233 آنلاک نمیشه .البته منظور تا امروزه شاید بعداً راهی پیدا بشه .
جایی دیدم نوشته بود با برنامه Algo v5 کد آنلاکش بدست میاد. توی سایت EggBone.tech به صورت متنی و لینک تصویری یوتیوپ طریقه آنلاکش رو هم شرح داده. حالا اساتید فن باید بررسی کنند ببینن صحت داره و میشه با این روش آنلاک کرد یا اینکه این B612-233 که در کشور ما هست فرق میکنه.نقل قول:
eggbone.tech/2020/03/unlock-mtn-orange-flybox-huawei-b612s-233-wifi-router
این سایت ها فقط یک تایپیک و مطلب زده . بیشتر برتی بازدید گوگل هست .نقل قول:
فکر کنم باید رفت سمت مهندسی معکوس و دامپ کردن از روی فلش .
من انلاک کردم ولی یه مشکلی پیش اومده سیم کارت راتیل زدم شرکت همتا اس ام اس داده که دستگاه مالک دیگریست بعد سیم کارت سرویس قطع شده رفتم چک کردم بعد انلاک IMEI مودم تغییر کرده واسه همین شرکت همتا پیام میده
حالا چطور میشه IMEI دستگاه برگردوند؟
در حال حاضر IMEI دستگاه 15 تا صفر هست
من انلاک کردم ولی یه مشکلی پیش اومده سیم کارت راتیل زدم شرکت همتا اس ام اس داده که دستگاه مالک دیگریست بعد سیم کارت سرویس قطع شده رفتم چک کردم بعد انلاک IMEI مودم تغییر کرده واسه همین شرکت همتا پیام میده
حالا چطور میشه IMEI دستگاه برگردوند؟
در حال حاضر IMEI دستگاه 15 تا صفر هست
سلام، اول : آنلاک کردن به تنهايي کافي نيست و بايد فريمور هم به درستي آپديدت بشه وگرنه همين مشکل و يا دوباره لاک شدن پيش مياد. بررسي کنيد که فريمور را هم به درستي نصب کرده باشيد.نقل قول:
دوم : آيا b612-233 را آنلاک کرديد يا مدل ديگري ؟ چون تا اونجايي که اساتيد گفتند فعلا b612-233 را نميشه آنلاک کرد چون توسط بالونگ فلش هايي که براي آنلاک کردن و تغيير فريمور مدلهاي ديگر استفاده ميشه قابل شناسايي نيست و بايد منتظر موند تا اساتيد راهي براي دامپ کردن اين مدل پيدا کنند.
دوستان یه سوال
من مودم رو حدود یک سال پیش خریدم و چند روز پیش دادم دوستم آنلاک کرد به ورژن 192
بعد از چند روزی سیمکارت از کار افتاد و دیگه رجسیتر نمیشه چون IMEI صفر شده
طبق سرچ که کردم دوستان گفتن که نسخه 196 رو باید نصب کنی تا IMEI برگرده و مشکل رفع شه (با توجه به اینکه بعد از آنلاک وای فای اسمش عوض نشد و سرجاش موند)
حالا سوالم اینه برای نصب نسخه 196 باید دوباره در مودم باز شه و لحیم کاری و اینها؟
یا میشه یه صورت لوکال فایل رو بهش داد تا آپدیت بشه
دوستان یه سوال
من مودم رو حدود یک سال پیش خریدم و چند روز پیش دادم دوستم آنلاک کرد به ورژن 192
بعد از چند روزی سیمکارت از کار افتاد و دیگه رجسیتر نمیشه چون IMEI صفر شده
طبق سرچ که کردم دوستان گفتن که نسخه 196 رو باید نصب کنی تا IMEI برگرده و مشکل رفع شه (با توجه به اینکه بعد از آنلاک وای فای اسمش عوض نشد و سرجاش موند)
حالا سوالم اینه برای نصب نسخه 196 باید دوباره در مودم باز شه و لحیم کاری و اینها؟
یا میشه یه صورت لوکال فایل رو بهش داد تا آپدیت بشه
سلام دوستان
من حدود یکسال پیش مودم tf i60 رو با روش لحیم کاری تونستم آنلاک کنم. ا
الان مودم tf i60 جدید خریدم که دراری مشخصات زیر هست :
software version : 81..201.01.01.234
میخواستم ببینم با همون روش قدیمی میتونم آنلاک کنم این مودم رو ؟؟؟ ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده