الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نهنقل قول:
Printable View
الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مودم tfi60 انلاک بهمراه سیک کارت tdlte دارم انتن مودم فول و 5 چراغ روشن هروقت چک میکنم فقط روی باند 42 هستش چرا؟سرعتم حدود 5 تا 6 مگ بیشتر نمیره چطور باند رو تغییر بدم ؟و چه باندی بهتره ؟با تشکر
مودم رو بزارید رو حالت ca و volte هم خاموش کنید و بعدا باز تست بزنید . بیشتر ایران رو همون باند 42 هست برا استفاده و قفل رو 43 باید رو مودم فریمور مود شده باشه و این باند هم در اون فریمور قابل انتخاب باشه .نقل قول:
دوستان ی مودم خوب و عالی و قوی انلاک که ترجیجا tdlte هم ساپورت کنه از نوع سیم ایرانسلی هم باشه چه بهتر بجز این i60 و 612 و .. چی پیشنهاد میکنید؟
نداریم بیشتر مودم ها از باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکنننقل قول:
یعنی واقعا این همه برند و این همه مدل مودم فقط باید i60 تو این فرکانس کار کنه ؟خیلی عجیبه :wac:
بله متاسفانه البته مودم های فقط tdd هم هستن که در این دو باند کار میکنننقل قول:
دوستان این برنامه نمایش سیگنال و باند های مودم های هواوی برای اندروید چرا تو گوگل پلی نیست؟اگر کسی لینک برنامه ویندوز و اندرویدش رو داره لطف کنه ممنون میشم
احتمالا دولوپرش نذاشته دیگه !نقل قول:
این نسخه موبایلش هست با اسم Hmanger
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
اون نسخه ویندوز هم lte watch هست که سایت رسمی داره و نسخه مخصوص هواییکد:http://uupload.ir/view/ebr0_com.nasser.huaweimanager.apk/
با سلام خدمت دوستان گرامی
یک مودم هواوی E5885Ls-93a چرا ورژن وب یو ای اینجوریه ورژنش؟ و اطلاعات دیواس اینفورمیشنش کمه و سطح سیگنال اینا رو نداره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
تاریخ ساخت مودم 2020/1 کاملا جدیده
داداش شما که بزرگ انجمنی ما باید ازت سوال بپرسیم اون مدلای دیگه که میبینی کلی اطلاعات نشون میده فریمور مود شدس ولی برا شما فریمور دست نخوردس که کلی امکانات رو ندارهنقل قول:
تشکر از پاسختون اخه ی مودم 5785 هواوی بود که فریمور اورجینالی بود ولی بازم کاملتر بود برا همین تعجب کردمنقل قول:
اعداد شماره web ui خیلی عجیب بود اخه
سلام دوستان و اساتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( wmf280 ) قابلیت آنلاک داره و اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
ممنون
دوستان بنده یه مودم FD-i40-A1 دو آنتن دارم
این مودم اخیراً به صورت شانسی وای فایش روشن و خاموش میشد با روشن خاموش کردن
امروز که اومدم مودمو روشن کنم به کلی دیگه بالا نیومد و فقط چراغ پاور روشن میشه (دکمه ریست هم دیگه کارآیی نداره)
کسی متونه راهنماییم کنه؟
سلام خوبید؟
من ی مودم جیبی میخوام که tdlte و lte رو ساپورت کنه
و از همه مهم تر
قابلیت انتخاب شبکه رو هم داشته باشه. یعنی تنظیمات پیشرفته داشته باشه و بشه به pci ها و باند های مختلف دستی وصل شد و قفل کرد
الان اینجا رایتل به ی دکل وصل میشه که 4g بهم میده برای مثال, ولی ی دکل دیگه هست که 4.5g میده و سرعتش فوق العاده بالاس و ۱۲ مگ رو میده
گوشیم نصف اوقات به یکی از این دکل ها وصل میشه
گاهی این یکی گاهی اون یکی
گفتم ی مودم جیبی بگیرم که بتونم انتخاب دستی دکل رو باهاش انجام بدم
الان من pci اون دکل خوبه رو دارم
میتونید چیزی معرفی کنید بهم؟
حالا جیبی هم نشد اوکیه :)
فقط ی چیزی باشه که باند بشه انتخاب کرد, ی سرچی زدم تو این فروم دیدم b612 و b525 مودم هایی هستن که به نظر ای وقابلیت رو دارن
تنها مودمی که از tdd ایرانسل و مبین نت به همراه شبکه fdd پشتیبانی میکنه فقط i60 هست . مودم جیبی هم که این حالت رو داشته باشه مدل : e5788 هست که خیلی گرونه دور بر 7 میلیون تومن اونم بتونی پیدا کنی .نقل قول:
اقا 12مگابیت یا 12مگابایت کدوم یکی؟نقل قول:
چون حرف4.5زدید و در واقع رایتل 4.5جی نداره و روم همراه هست
نه مگابایت, یعنی ۱۰۰ مگابیتنقل قول:
رایتل میره رو همراه اول برا همین ۴.۵ میاره وگرنه خود دکل رایتل ۳جی هست
این مودم رو دیدم اره که ایرانسل میفروشهنقل قول:
۳ تا سوال
انلاک میشه؟
از lte هم پیشتیبانی میکنه؟
میشه به ی دکل خاصی وصل شد؟ cell lock در واقع هست فک کنم
بله انلاک میشهنقل قول:
بله تی دی هم ساپورته
اما اینکه به دکل خاصی وصل بشی خیر اما میشه به باند های مختلف کهوجود داره وصل شد
سلام دوستان سیمکارت td-lte موبیننت میشه جدا خریداری کرد ؟
سلام اره زیادنقل قول:
تو دیوار منطقتون سرچ کن میاد
مودم b525 دیگه گیر نمیاد
مودم دیگه ای سراغ دارید که قابلیت تجمیع داشته باشه؟
B528 که تا چند وقت پیش دیجیکالا موجود داشت و خریده بودم .نقل قول:
دوستان مودم TD-LTE که شرکت هوواوی نباشه و کیفیت خوب باشه چی سراغ دارین چند مدل بی زحمت معرفی کنید ؟
با سلام و احترام ،
دوستان من یک مودم TL-MR6400 دارم که یک دفعه سیگنال آن از ۹۸ شده ، ۲۵ و بعضی وقت ها ۵۰ !
دو سوال مهم دارم :
۱. علت چیست و باید چکار کنم ؟
۲. میتوانم یکی از دو مدل تقویت سیگنال زیر را بگیرم برای رفع مشکل و آیا مودم من را ساپورت میکنند ؟
یک دنیا ممنونم.
دوستان tenda 4g 180 همراه اول انلاک میشه؟؟؟
بله آنلاک میشه ولی روشش عمومی نشده
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم یا کسی یا جایی رو معرفی کنیدنقل قول:
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
درود بلانسبت شما و جمعنقل قول:
ایرانسل داره پاچه بچه های انجمن رو میگیره که چرا آنلاک میکنن و آموزش میدین!برا همینه انجمن سوت و کور شده و کسی نیست!
ولی کسی نیست به خودشون بگه چرا با رانت مودم آشغالی تو پاچه ملت میکنید ؟!
کلا یکی دو نفر بیشتر نیستن یا فریمور رسمی تهیه کردن یا خودشون برنامه نویسی کردن و آنلاک کردن اساتید کار بلد و حرفه ای هستن
یخورده سرچ بزنید پیداشون میکنید نمیتونم اسم بیارم که براشون بیشتر از این شر نشه !
متشکرمنقل قول:
والا بخدا راست میگه من الان ۳ ماه بود دنبال مودم 4g آنلاک میگشتم پیدا نمیکردم بود با قیمتهای عجیب قریب ملوم نبود ریست کنی ببینی آنلاک شده نباشه دیگه مجبوری این مودم مزخرف tenda ۱۸۰ خریدم که لاک همراه آخر در یک کلام فاجعست واقعا 1ساعت بعد از خریدش پشیمون شدم شبکه همرا اول که نابوده حلا جالبه زنگ زدم به اپراطور میگم این آنتنش پر سیگنالم خوبه چرا سرعت رو کیلوبایته میگه برا چه شما اونو خریدی ما دیگه فقط یوتل میفروشیم میگم از فروشگاه خودتون خریدم میگه ما ۱ سال دیگه اون مدل نمیفروشیم مشکلیم داشته باشه به ما ارتباطی نداره مملکتو دیدی تو رو خدانقل قول:
این لوگوشونو من کجا دلم بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب راست میگه این مودم آشغالی بیش نیست و خیلی وقته هم ندیدم ازشون برو با استاد حمید صحبت کن ببین فریمور خوب برای این مودم داره یا نه !نقل قول:
مرسی از راهنمایی والا فروشگاشون به من فروخته اینو دو روز پیش ندارن مودم بدن از این یوتل آشغالتر از این دارن دیگه گذشت اون زمان هواوینقل قول:
سلام
یه مودم جیبی huawei e5573 دارم که تو تنظیماتش نمیشه روی فورجی یا تریجی قفل کرد . کسی فریموری براش سراغ نداره که بشه شبکه رو قفل کرد ؟
فریمور الان :
version: 21.316.03.00.0
0Web UI version: 17.100.14.01.0
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید امن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشتهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید ازمن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته و درایسام هم میفروشم تازه به بچه های اینجا تخفیف هم میدمنقل قول:
والا من بی اطلاع بودم متسفانهنقل قول:
داداش فایل فریمور و وب یو ای مودم هواویe5336bs_2رو داری؟
در مورد آنلاک MF710 ZTE O2 اطلاعی دارید ؟
نقل قول:
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم