vpi vciنقل قول:
0-35
بله باید تایید کنید از توی مای شاتل اوکی که کنید اینترنت وصل میشه و دوره زمانی شروع
Printable View
vpi vciنقل قول:
0-35
بله باید تایید کنید از توی مای شاتل اوکی که کنید اینترنت وصل میشه و دوره زمانی شروع
آره اون دومی رو میزنم.VPI مشکل داشت.تماس گرفتم به پشتیبانی گفت بزار 0 و و صل شد.نقل قول:
بعد گفت بزار یه valid ip بگیرم برات.دیگه کلا قطع شد که شد که شد !
یکمی علافم کرد گفت مشکل از مودمته ریست میکنه !!!
چی کار کنم من ؟ اینم از پشتیبانیش !
مودم چینقل قول:
پشت سیستمی
نقل قول:نقل قول:ممنون...نقل قول:
روی یه مودم دیگه هم زدم نشد...
دیگه بی خیالش شدم اومدم دیدم وصل شده !
حالا دلیلش چی بوده نمیدونم ....
دوستان توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که حداکثر تاخیر 130 میلی ثانیه است. من با اینکه پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ خارجیم همیشه به شکل زیره ولی پینگ داخلیم 85.15.1.14 روی 20 میلی ثانیه هست. زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگ خارجی تا 300 اوکی هست!!! حالا میخواستم بدونم میشه از 195 ازشون شکایت کنم شاید درستش کنن؟ البته اینو بگم که هفته های اول راه اندازی سرویسم که قبل از عید بود پینگ 4.2.2.4، زیر 140 بود ولی بعد عید اینجوری شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی در قم سرویس ptp (رادیویی) شاتل داره؟
شاتل الان شبانه رایگان دیگه نداره؟
سلام، با پرداخت ماهیانه 5250 تومان شبانه رایگان در سرویس ECO دارید.نقل قول:
ولی باید مصرف منصفانه را رعایت نمایید.
دوستان شاتلی بخصوص مشهد ، سرعت نت شما هم افتضاح شده ؟
واسه من از دیشب اینجوری بود ....
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته معلوم نیست کی درست بشه :|
سلام ،من مشهدم.نقل قول:
هم شاتل هم ایرانسل داغون شدن از دیروز.
شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشهنقل قول:
مشکل از زیرساخت هست
آره دقیقا اوضاع منم همینطوره. روی نتورک که اصلا علامت تعجبه سرعت باز کردن سایت هم داغون بخصوص سرور خارجی.نقل قول:
ادیت: الان شاتل پیام داد به دلیل مشکلات خارج ا ز شاتله!
سلام دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم که پشتیبانی هم نتونست حلش کنه تا چند هفته پیش سرعت من نزدیک 14 مگ بود الان شده 8 مگ از پشتیبانی پرسیدم گفت سرعت برای سرور داخلی 14 هست برای خارجی 8 ولی من از هر سروری دانلود میکنم همون 8 هست ناگفته نمونه برای امتحان مودم رو با یوزر اشتباه کانفیگ میکنم تو این حالت فقط سایت شاتل بالا میاد اون موقع وقتی یه فایل رو از سایت شاتل دانلود میکنم سرعت دوباره نزدیک 14 هست ولی با یوزر پس درست سرعت 8 هست کسی نظری داره؟ناگفته نمونه اخیرا سیستم رو و همچنین مودم رو عوض کردم
سرعت بقیه هم افتضاح شده؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام؛نقل قول:
لیمیت کردنتون . یا باید سرویس را ارتقا بدید و یا تا سر دوره صبر کنید.
Latency شما موردی ندارد. بر روی یک آدرس IP خاصی مثل 4.2.2.4 هیچ ضمانتی برای مناسب بودن پینگ وجود ندارد. در صورت نیاز هم می بایست سرویس های کاهش دهند پینگ استفاده کنید.نقل قول:
مطمئنید؟ مگه سرعت روزانه هم محدود میشه؟ سرعت من هم 8 هست و فعلا طرح بالاتر ندارننقل قول:
شبانه و روزانه ندارد. سیستم به صورت خودکار بر اساس مولفه های تعریف شده محدودیت اعمال می کند.نقل قول:
دوستان یه سوال.هنوز شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبحه یا نه.چون این جشنوارهی بهاری که تو مای شاتل تبلیغش اومده زده ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح
۲-۸ صبح
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی میدونه سرعت این طرح های جشنواره شاتل در ساعت رایگانش چقدره
و در ساعت غیر رایگانش چقدره
مطمعنید یا نه چون تو چنتا جا الان خوندم یک تا هشته.تو خود سایت شاتلم یه صفحه پیدا کردم بازم زده یک تا هشت.البته مال دو سال پیشه مطلبش چون هنوز تو سایت شاتله گفتم حتما اعتبار داره اینم لینک صفحشنقل قول:
خودتون میگین جشنواره رو اون ساعت زده:n01:نقل قول:
دوستان یه سوال :n13:
مشترکین فعلی هم میتونن از این جشنواره استفاده کنند یا فقط مشترکین جدید ؟
طرحش خوبه یه سال + دانلود شبانه 40 تومن :n27:
مشتركين فعلي چه جوري ميتونن دوباره ثبت نام كنن ؟
با شماره تلفن جديد كه ميشن مشترك جديد
ولي احتمالا حجم مي زاره براي قديمي ها
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
داداش نگفتم ک دوباره ثبت نام کنند ک :|نقل قول:
گفتم برای مشترکین فعلی هم امکان استفاده هست یا فقط برای جدیداست ؟
اصلا جشنواره های شاتل برای مشترکین فعلی قابل استفاده هست ؟
دوست من اين چنين طرح ها جشنواره فروش ناميده ميشوند و مخصوص مشتركين هست كه مي توانند ثبت نام كنند و جديد حساب ميشوندنقل قول:
مشتركين قديمي جهت استفاده بايد پورت تخليه و دوباره ثبت نام كنند كه معمولا منطقي نيست يا روي خط ديگري تقاضاي سرويس نمايند
ولي شاتل معمولا مشتركين قديمي رو نااميد نميكرده تا حالا مخصوصا روي فروش حجم
اين سياست ها سعي در جذب مشترك داره مخصوصا در شهر هايي كه جديدا به ليست نقاط تحت پوشش اضافه ميشود
اگر سوءتفاهمي شد ببخشيد
نه داداشم سوءتفاهم چیه من اشتباه فهمیدم :n12:نقل قول:
فقط اینکه شاتل توی این مدت به جز سرویس شاتللند که یه مدت دانلود رایگان بود سرویسی رو برای کاربران فعلی معرفی نکرده و اینکه از نظر تنوع حجم ها و قیمت ها رقابت ایجاد نمیکنه کمی کاربر رو ناامید میکنه .
اینکه شاتل خودشو اولین میدونه ولی تنوعی برای کاربر ایجاد نمیکنه کمی ناراحت کنندس .
از نظر اینکه یه سرویس با ثبات ارائه میکنه شکی درش نیست و به نظرم اولین شرکتی هست ک سرویسی رو ک میفروشه ارائه میده واقعا ولی باید حداقل سرویس هایی هم برای مشترکین فعلی درنظر بگیره ک شامل اینجور طرح ها یا نزدیک به این طرح ها باشه ک زیاد فرق بین کاربرای جدید و قدیم نزاره...
با اینحال بازم ممنون ک توضیح دادی:n40:
چرا ديگه حجم ٥٠ گيگ با ٥٠ درصد تخفيف داشت ديگهنقل قول:
كي بود يادم نيست
من گرفتم قبل عيد بود
بازم داره مياد
با شاتل برای طرحهای جشنواره اش صحبت کردم.سرعت در ساعت غیر رایگان تا 15 مگابیت باز است و در ساعت رایگان پس از دانلود حجم مشخصی به شدت محدود می شود.تا قبل از آن هم سرعت دانلود شبانه باز هم از روزانه کمتر است
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند در جشنواره بهاری از شرایط ویژه برای خرید بستههای ترافیکی بهرهمند شوند.
زمان جشنواره: از ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ تا ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
برای یه سری شهرای خاص هست کهنقل قول:
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
شاتل بیشتر سرویس هاش شبانه داره بگو چه سرعتی میخواینقل قول:
سلام
من واقعا راضی هستم از سرویس اکو به خاطر داشتن دانلود شبانه رایگان باید میگفتم حتما نباید چیز های بد بگم اگه چیز خوب هم داره باید گفته بشه
چون من واقعا اضباع شدم چه با جشنواره هایی که میزاره چه با دانلود 14 گیگی شبانش:n20::n09::n10:
سلام-- سرعت روز 1 مگ دانلود باشه کافیه--عصر تا 512 باشه کافیه-- دانلود رایگان شبانه تا 130 کیلو حداقل بده کمتر اصلا نباشه--ماهیانه تا 20 تومان--دانلود شبانه هفته ای 6 یا 7 گیگ بده کافیه--دیگر همین--نقل قول:
اگه اکو ۱۰۲۴ بگیرید و بگید براتون رو ۱۶ مگ ببندن بیشتر از این هم بازدهی دارهنقل قول:
دوستان من نویزم خیلی بالاست و مکس ریتم ب زور به ۳۰۰۰ میرسه راهی نیست بدون دردسر کاری کرد حد اقل به ۴۰۰۰-۳۵۰۰ برسه؟
شبانه محدودت نمیکنه شاتل؟نقل قول:
سرویست دقیقا چی هست؟