دفاتر پیشخوان بگیر نگیر داره یکیشون میده 10تاشون نمیدهنقل قول:
سیم کارتت فعال نشده . مدارک دادی؟
Printable View
دفاتر پیشخوان بگیر نگیر داره یکیشون میده 10تاشون نمیدهنقل قول:
سیم کارتت فعال نشده . مدارک دادی؟
85- ضعیف هستش و جالب نیست.نقل قول:
بگرد جایی که هستی که ببین میتونی این عدد رو کم کنی (بدون درنظر گرفتن منفی).
اگر پیدا کردی بزارش همونجا تست بزن.
هرچی این عدد کمتر بشه قدرت سیگنال بیشتر میشه. تجربه ثابت کرده در حالت 3G سیگنال بالای 90- دسی بل، شبکه ناپایدار میشه.
یه احتمال دیگه هم هست و اینکه همراه اول تو منطقه شما دچار مشکل و افت شده. من اینو تو تمام اپراتورها دیدم. مثلا تا دیروز با یک مگابایت دانلود میکردی، از امروز سرعت و کیفیت به شدت افت کرده و ماهها مشکل رفع نشده.
دوستان این بسته های نسل 4 همراه اول کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی اینجا که زده نسل 3 پس LTE کجاست؟
آلفا پلاس هم برای تری جی هست و هم 4 جینقل قول:
البته اگر بخواهی 4 جی بخری و فعال کنی باید الفا + داشته باشی یا بخری
تک کانکشن همراه اول تری جی
فیکس 8 مگ دمه همراه اول گرم. ایرانسل که فعلا برای من افتضاح شده این پینگ ایرانسل از بانک ملت
محتوای مخفی: پینگ ایرانسل 4 جی سیگنال -55
شما هم از این بسته 8 گیگ که 4 گیگ روز 4 گیگ شب هست استفاده میکنید؟نقل قول:
همراه اول خیلی مزخرفه هیچ بسته ای نداره قیمتاش هم گرون تر از ایرانسل و ADSL هست تقریبا
بله.نقل قول:
درسته اگر تنوع داشته باشه بهتر می تونه رقابت کنه برای من کیفیت همراه اول بهتر از ایرانسل بوده
همراه اول با 3G میدان مطهری شب سرعت دانلود یک مگابایت هست ، ولی ایرانسل خیلی ضعیف ، روز معمولا 100 ولی شب میتونم با سرعت 300-400 دانلود کنمنقل قول:
نمیدونم همراه اول این منطقه 4G داره یا نه ، میخوام مودم 4G بگیرم بلکه سرعت بالاتری بهم بده
سرعت دانلود تا قبل از خرید بسته در طرح آزاد 32 مگ بود الان که بسته خریدم سرعت شده 28 کیلوبایت میشه یکی منو قانع کنه چرا اینجوریه؟
Sent from my LT25i
خخخخخخخخنقل قول:
واقعا ؟ :n02::n02::n02:
من که هرجا رفتم مودم رو روشن کردم تست گرفتم هنوز موفق نشدم آنتن 4G پیدا کنم. تقریبا تمام شرق تهران از شمال تا جنوبش رو تست کردم.
3G هم داره ولی توی 50-60 درصد جاهایی که تست کردم سرعت بالای 2 یا 3 مگ داشت، بقیه همه زیر 1 بود یا اصلا وصل نمیشد :n03:
دلمون خوشه 4G راه افتاده:n24:
منم با این مشکل مواجه شدم. سرعتم در طرح آزاد حدود 10 مگابیت بود با 3G اما به محض خرید بسته نامحدود شبانه، شبکه رفت روی 2G و سرعت تقریبا صفر شد و تا پایان بسته روی 3G برنگشت!!!نقل قول:
ایرانسل توی دزدی باید بیاد پیش این شاگردی کنه:n02:
دوست عزیز ادم زورش میاد که اینو میگی رفت رو توجی خب بزارش رو تری جینه میخوام فورجیش کنم با کدنقل قول:
*555*10*2*2
نقل قول:
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
سلام
من یک سیم کارت جدید همراه اول خریدم و 3 شب متوالی با این سیم کارت هم بسته نامحدود شبانه فعال و استفاده کردم. مشکل سرعت با این سیم کارت هم وجود داره. حدودا 3 دقیقه اول رو با سرعت 800 کیلوبایت الی یک مگابایت دانلود می کنه ولی بعد از گذشت این زمان سرعت چند برابر کاهش پیدا می کنه و به 100 الی 150 و نهایتش 200 کیلوبایت بر ثانیه می رسه. با این حساب فکر نمی کنم این مشکل ارتباطی با سیاست مصرف منصفانه داشته باشه. اپراتور وقتی می بینه کاربر اقدام به دانلود می کنه سرعت رو به صورت اتوماتیک کاهش می ده و در حد معینی نگه می داره. چند بار قطع و وصل کردم و دقیقا همین اتفاق تکرار شد که از نظر من معنی خاصی داره. اینکه گفتم از نظر من، چون احتمالات دیگری هم شاید وجود داشته باشه ولی بعید به نظر می رسه. تا 2-3 هفته پیش تا صبح به صورت ثابت با سرعت حدودا یک مگابایت دانلود می کرد ولی بعدا ....
نقل قول:
منم پریروز رفتم تبدیل به یوسیم کردم ( میگفت سه پانچه نداریم و با کلی منت یکی بما داد) و از همونجا با برنامه های دکل یاب! شروع کردم
به جستجوی دکل های سرراه تا خونه . بجز یکی دوجا که تو ماشین بودیم و فرصت تست نشد باقی جاها خبری از lte نبود . تو منزل هم یه خط
دم پنجره میده و میپره و پایدار نیست . دیروزم سر یوسف اباد یجا 3 خط داد و تست گرفتم همون 6,7 مگ بود و نمیدونم اینایی که سرعتای 30 40 مگ تست میگیرن چجوریه .
کلا حسابی دیس اپوینتد شدیم رفت .
لینک گروه تلگرامو میزاری میثم جان ممنون
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
این برنامه دکل یاب که گفتید اسم کاملش یا لینک دانلودش رو بی زحمت بدید.نقل قول:
نقل قول:
زیادن . ولی من بیشتر از Network signal Info Pro و Network Cell Info Lite استفاده میکنم تو پلی هستن .
دومی ظاهر جالبتری داره .
کسی با آبفون ۵ اس به ۴ جی همراه اول وصل شده ؟
آیفون 5 آنتن دهی 4G یه مقدار کمه و همراه اول هم کلا فکر کنم 2 3 تا دکل 4G تو کل تهران بیشتر ندارهنقل قول:
2 3 تا دکل :)) حیلی مسخزه است که ...
کسی میدونه فزکانس 4G همراه اول چیه ؟ سایر اپراتور هارم بگین اطفاَ ...
فرکانس همراه اول رو اگر شما دکل 4G پیدا کردید به من هم بدید :n02:نقل قول:
ایرانسل هم من الان به 1800 وصل هستم
در مورد دکل هم خود رایتل گفت که تو کل مشهد 4 تا دکل 4G بیشتر نداره و تو تهران حدودا 10 تا
همراه اول هم ازشون پرسیدم چیزی نگفت ولی هر جا تو مشهد سرچ کردم همش 3G بود
فکر کنم 2-3 تا دکل یکم شوخی باشه:n02:نقل قول:
واسه 2-3 تا دکل که نمی یاد سیم کارت فورجی بده:n09:
والا خودشون نمیگن راستشون رو ولی من که دکل 4G نتونستم پیدا کنم تازه تمام سیم کارت هاشون هم پانچ میکرو هست که میکرو 3G هست و همین مشخصه که خودشون هم غیر علنی دارن میگن شبکه ما 3G هست نه 4Gنقل قول:
فركانس همراه اولو كسي نميدونه ؟
- - - Updated - - -
فركانس همراه اولو كسي نميدونه ؟
میکرو بودن سیمکارت چه ربطی به 4G بودنش داره ؟ :n13:نقل قول:
ربط به این داره که گوشی هایی که 4G ساپورت نمیکنن میکرو هستن و تمام گوشی های 4G سیم نانو دارننقل قول:
ربطی به سیم کارت نداره
جوک آخر هفته بود ؟نقل قول:
هر سه اندازه مینی - میکرو - نانو میتونه 4G باشه
همانطور که گوشی اینجانب دو تا اسلات 4G از نوع میکرو داره :n35:
نه جوک اول هفته بود منم حوصله درس دادن شبکه و سیستم های مخابراتی به کسی ندارمنقل قول:
بگو " همه گوشی ها رو آیفون فرض کردم "نقل قول:
تمام
چرا دانشمند بازی درمیاری
پذیرفتن اشتباه اینقدر سخته ؟
گوشی هایی که 4G ساپورت نمیکنن میکرو هستنجوک نیست پس چیه
تمام گوشی های 4G سیم نانو دارن
متاسفانه همراه اول در فورجی بسیار ضعیفهنقل قول:
+
من هم گوشیم Sony SP هست و LTE ساپورت می کنه
و میکرو هم هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
فرکانس 4G همراه اول باند هفت و 2600 می باشد.
متاسفانه این فرکانس پوشش فوق العاده ضعیفی دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بسیار ممنون چرا ۱۸۰۰ نگرفت ؟ الان باند ۲۶۰۰ برای آبفون ۶ به بالا جواب میده ،نقل قول:
برای رایتل و ایرانسل هم کسی میدونه ؟
- - - Updated - - -
بسیار ممنون چرا ۱۸۰۰ نگرفت ؟ الان باند ۲۶۰۰ برای آبفون ۶ به بالا جواب میده ،نقل قول:
برای رایتل و ایرانسل هم کسی میدونه ؟
متاسفانه سازمان تنظیم مقررات با فرکانس 1800 برای همراه اول موافقت نکرده. که به نوع توافقات پشت پرده همراه اول و تنظیم مقررات برمی گردد.نقل قول:
RighTel: Band3- 1800
Irancell: Band3- 1800
IR-MCI: Band7- 2600
در مورد iPhone6 مدل نامبر گوشی رو در سایت gsmarena.com چک کنید ببینید باند 7 رو ساپورت میکند مانند A1549 یا A1586
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
فرکانس 2600 که انقدر نفوذ داخلی ضعیفی داره من موندم این نسل جدید td_lte که روی فرکانس 3500 رو چکار میخوان بکنن؟
قطعا انتن پشت بام میخواد.
وایمکس رو الان دارن چیکار میکنن ؟ همونطورهنقل قول:
خوب الان وایمکس خیلی جاها انتن بیرونی میخواد . باید گرونترم بیفته . ولی بنظرم با این فراگیر شدن 3g و 4g در اقصی نقاط کشور و هزینه های مشابه و (حتی گاهی ) ارزونتر از adsl و وایمکس کمتر کسی رغبت میکنه سمت شون بره.
من از پارس adsl داشتم ( 2مگ با 4 گیگ ماهانه ) نزدیک 30 تومن میفتاد . الان ماههاست که جمعش کردم و پلن 8 گیگ همراه اول 17 تومن ماهانه ( یا 3 ماهه 12 گیگ ایرانسل 37 تومن ) بسیار مقرون بصرفه تره .. یه ترول هم داشت تاپیکش ..الان اونم اینجا ها میچرخه . فکر کنم سرخورده شده ازشون. در هرحال منظور اینه که اگر اون "وایمکس" اینده هم بخواد زیاد هزینه بر باشه و حسنی نداشته باشه خوب احتمال قوی موفق نمیشه .
اولین تجربه دانلود نامحدود شبانه
البته بسته آلفا + هم داشتم شاید به خاطر همین حدود یک مگابایت رو تقریبا می داد.
حدود 14 گیگ دانلود شد برای من که دانلودر نیستم و بعضی اوقات نیاز به دانلود دارم عالیه
سرور داخل ipm
سرور خارج
Sent from my D6503 using Tapatalk