به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره
Printable View
به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره
دوستان.کسی خبر داره شهرهای غیر از مرکز استانها کی امیدی هست که 3g راندازی بشه؟
Sent from my ZP900 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران مترو مصلی الان
اگه قراربود سرعتو کم کنن همه جا کم میکردن
Sent from my C2305 using Tapatalk
با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....
اصفهان
من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند :n24:
شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن :n19:
دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !! :n27:ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن :n27:نقل قول:
فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!
===========
اینم تست جدید سرعت با تک لینک :
سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت
من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟نقل قول:
من تو منطقه آریاشهر هستم ... ضمنا من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ایرانسل وصل می شم. البته پهنای باند منطقه هم مهمه شاید تو منطقه شما اسفاده زیاده. شما توی گوشی علامت 3G رو می بینید ؟نقل قول:
عزیز این کجا تک لینکنقل قول:
تک لینک یعنی اینکه تعداد کانکشن رو 1 قرار بدید
عزیز عقل خودمم میرسه !! من گفتم تک لینک ، اگر لازم بود میگفتم تک کانکشن !!نقل قول:
سمنان که مرکز استان هست هنوز هیچ خبری نیست
شرمنده فکر کردم منظورت تک کانکشن هست:n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
توي access point تنظيمات پراكسي رو پاك كرديد؟
نقل قول:
حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟
یه ربع هست که کل نت موبایل قم اعم از همراه اول/رایتل/ایرانسل خراب شده.
3G همراه اول دیگه کانکت نمیشه
رایتل سرعتش از دایل اپ بدتر شده
ایرانسل طبق معمول خراب تر از قبل و زیر 30 کیلوبایت!!
بقیه شهرها مشکلی ندارن؟
من همین الان در حال دانلود با ایرانسل هستم و سرعت هم 13 مگابیتنقل قول:
رایتل رو هم تست کردم سرعت دانلود 61 کیلوبایت
در ضمن این ایراد ها بعد از عید 3-4 ماه پدر مشترکین رو تو تبریز در آورده بود و محبوبیت تنهای اول به کلی تو این دوره زیر سوال رفت !! بعد عید داشتن تجهیزات رو به روز رسانی میکردن و همش اختلالات بود و بس ، به پسر خاله زنگ میزدی میدی اقدس خانوم گوشی رو برداشته !! یا وسط مکالمه میدی یکی داره یکی دیگه رو فحش میده !! اوضاعی درست کرده بودن برا خودشون !!! اصلا و ابدا نمیشد استفاده کرد !!!
================
حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟
یه لینک رو میشه با کانکشن های زیاد دانلود کرد یا با 1 کانکشن ، و من هم تو اون لینک از 32 کانکشن استفاده میکردم ( هر چقدر سرعت بیشتر باشه بهتره که تعداد کانکشن هم بیشتر باشه) ( در عوض اگر سرعتتون کمه کانکشن رو روی 8 بذارید و در صورت خراب بودن پینگ و داشتن تایم اوت روی 4 بذارید)
تبریز کلا وضع نتش خوبه درسته؟نقل قول:
استفاده از کلمه "خوبه" برای توصیف وضعیت نت تبریز توهین به حساب میاد!!! خوب نیست، عالیه! :n02:نقل قول:
البته این دوست ما بخاطر اینکه در مرکز یک 6 ضلعی از bts های ایرانسل قرار داره کلا وضعیتش منحصر به فرده
اونوقت من باید گوشیرو هی اینور اونور کنم تا بتونم سیگنال خوب بگیرم با 400کیلو دانلود کنم
داداش شما استفاده کنید خالشو ببرین ما که یه ویدیو با کیفیت 140 نمیتونیم تو یوتیوب ببینیم.نقل قول:
تو روز 400 الی 500 هست
فقط شبا این سرعت و میده
محتوای مخفی: 3G
هیچ ------ نداره بازم دیشب کار میکرد با سرعت 60 امشب کلا قطع استنقل قول:
مشهد ، قاسم آباد عالیه :n19::n19:
[PHP]http://www.itsn.ir/?p=23985 [/PHP]
دقیقا کجا؟کدوم خیابان؟نقل قول:
ماشاالله همه جا عالیه ولی کرمان هنوز خبری نیست.:n27:نقل قول:
جالبه که از خود میدون شهدای مشهد بسمت خیابون خواجه ربیع و تا خود جاده ی کمربندی! ، و از اونسو کل منطقه ی طلاب و طبرسی تا مقدم یعنی حدود یک سوم الی نصف شهر که چک کردم مطلقا یک bts مجهز به 3g نداره
حتی از btsها عکس گرفتم هیچکدوم تجهیزات رو هم نصب نداره
بعد چطور میگن کل شهر زیر پوششه؟!
روزهای آینده بخشهای دیگه رو هم چک می کنم
ببین داداش من مشهد واقعا وضیعت بده ، اگه موافقین ما چند مشهدی دست به دست هم بدیم که یک اعلام وضیعت درست داشته باشیمنقل قول:
موافقم مصطفی
نقل قول:
خوب محمد جان شهره چطوری تقسیم کنیم
بولوار فلاحی پوشش خوب داره ، جای میدان نمایشگاه هم عالیهنقل قول:
جای تعجب نداره چون مجموعه دانشگاه ازاد توی اون منطقس وتعدادکاربراش زیاده .نقل قول:
این دکل هایی که روشون هم وایمکس و هم 3g هست پهنای باندشون جداست ؟ یعنی پهنای باند وایمکسش از نسل 3 تفکیک شده هست یا پهنای باند دکل بین هر دو تقسیم میشه ؟
دونستنش چه تأثیری داره؟ کارشناس it هستی؟!!!]نقل قول:
سلام.
کسی شمال کشور وضعیت 3G رو تست نکرده؟؟
ولا ما رشت كمتر از 30 كيلومتر فاصله داريم هنز هيچد خبري نيست انگار ته استانيم.
البته اوايل كسي نمي دونست كه ميخوان اينقد روش حساس بشن و جلوي پيشرفتشو بگيرن.متاسفانه بنا به دلايل متعدد فعلا همه چي رو هواست.
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و میخوام جواب این دوستمون رو بدم امیدوارم شما یه موقع ناراحت نشینقل قول:
در ارتباطات وایرلس ظرفیت فرکانس ارتباطی مهمترین مساله است
تو آمریکا که مشکل پهنای باند ندارن سرعت 4جی میانگین حدود 10مگابیت ه چون کاربرش زیاده و ظرفیت فرکانس محدوده
فرکانس که توی ایران به وایمکس اختصاص دادن 3.3گیگا هرتزه ولی 3جی در فرکانس 2100مگاهرتز پس تو این زمینه مشکلی ندارند
اگه پهنای باید یه دکل تامین بشه مهم نیست روش وایمکس هست یا نه
حالا گذشته از اینها
این هم تست سرعت افسانه ای 1000جی در ابرکلان شهر علمی دانشگاهی پژوهشیه اصفهان :n24:
تقریبا در 10 نقطه مختلف اصفهان
حالا هی بگید سرعت تو ایران کمه چرا یه عده ای اینقدر فرافکنی میکنن میگن سرعت اینترنت ایران از افغانستان کمتره و در حد لیبریا و اریتره است :n25:
کجا؟ انزلی؟؟نقل قول:
اخه دکلی که روش دارن 3g میزارن و نزدیکمه ظرفیت وایمکسش فوله یعنی 2 مگش دیال اپه برای وایمکس که قبلا پیگیری کردم میگفتن حداکثر پهنای باند دکل هست و دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه سایت جدید بزنن .حالا میخام ببینم این 3g که دارن روش میزارن هم سرعتش همینطوریه ؟نقل قول: