سلام دوستان
گوشی من P1 هستش و مدتی هست که currupt میده به خصوص در inbox , sent و ...
مشکل چیه؟ و چجوری درستش کنم؟ ریست کنم؟ اگه رجیستری باشه چی میشه؟
البته من از اینترنت با موبایل استفاده می کنم !
اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام دوستان
گوشی من P1 هستش و مدتی هست که currupt میده به خصوص در inbox , sent و ...
مشکل چیه؟ و چجوری درستش کنم؟ ریست کنم؟ اگه رجیستری باشه چی میشه؟
البته من از اینترنت با موبایل استفاده می کنم !
اگه کمک کنین ممنون میشم
اره ریست کن مشکلی پیش نمیاد فقط همه چیزایی که تو مموری گوشی هست پاک میشه مثلا اس ام اس ها و دفتر تلفن و عکس و فیلمها و آهنگها هم پاک میشه البته گفتم اگه تو فون مموری باشه با مموری کارت کاری نداره :46:نقل قول:
اگه مستر ریست کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ حتی اگه رجیستری باشه گوشیم؟نقل قول:
مستر ریست کاری به IMEI گوشیت نداره فقط اطلاعات و برنامه های گوشیرو حذف میکنه ممکنه که شما برنامه هایی نصب کردی اما الان پاک کردیش اما فایلهایی از اون برنامه روی گوشی شما باقی مونده که باعث اختلال در گوشی میشه شما با مستر ریست اون فایلهارو پاک میکنید و باعث بهبود وضعیت گوشی میشید:46:نقل قول:
علاوه بر مشکلاتی که گفتم ، دلیوری پیام ها نمیاد!!! این هم درست میشه؟نقل قول:
اونو که باید خودت فعالش کنی :13:نقل قول:
می دونم ولی اصلا کار نمیکنه یعنی حتی زمانی که پیام رسیده ، این هنوز waiting !!!نقل قول:
این مشکلت هم به احتمال خیلی زیاد حل میشه :46:نقل قول:
عباس جان اینو که خودش میدونست :31:نقل قول:
ببخشید قبلی هارو نخوندم :10:نقل قول:
با سلام یه گوشی سونی اریکسون z710i موجود است
بعضی وقتها موقعی که در گوشی رو میبندم پس از اتمام مکالمه یه پیغام میاد رو صفحه و این رو نوشته:
user slidre on side of phone to unlock
و هر چند دقیقه یه بار گوشی رنگ زمینش روشن میشود و باز هم که بازو بسته میکنیم باز این پیغام میاد و این سیکل ادامه داره
میخواستم ببنیم که معنای دقیق این پیغام چیه و از من میخواد که چی کار کنم
چون وقتی که خود به خود در اثر این پیغام گوشی هی رنگ زمینش روشن میشه مصرف که میره بالا هیچ اگر گوشی دم دست آدم باشه اعصاب آدم هم خورد میشه هی آدم فکر میکنه که مثلا کسی زنگ زده یا داره زنگ میزنه
یه بار گوشیتون رو ریست تنظیمات کنین مشکلتون حل میشه:11:نقل قول:
:40:
دوست من یه p1 داره که روش نمیشه. من برای گوشیهای نوکیا بلدم که اگر دکمههای سبز و ستاره و سه رو بگیرم و گوشی رو روشن کنم گوشی فرمت شده بالا میاد. برای P1 هم اینطور چیزی هست؟
به نظر میاد مشکل از نرمافزار باشه. راهی برای درست کردنش هست یا بدتش به تعمیرگاه؟
سلام دوستان این مدل p990i چه طوری فارسی کنم تا اس ام اس هام فارسی بشه:10:
سلام دوست عزیـــز بدین تعمیرات بهتــره تا اینکه خودتون دستکاریش کنید !!!نقل قول:
یه فلش نیاز داره گوشی دوستتون :46:
موفق باشید!:40:
کسی از الم و هازل اطلاعاتی داره؟دوربین صدا و ....؟باتری؟
من یه G900 دارم.این گوشی چندوقت پیش ویروس گرفت دادم فلش کردن برام. حالا و قتی به کامپیوتر وصلش میکنم گوشی هنگ میکنه و حتی خاموش هم نمیشه.باید باتری در بیارم دوباره بذارم روشن کنم. وقتی هم که گوشی خاموش باشه و من اونو به کامپیوتر وصل میکنم اصلاً روشن نمیشه!!!!
چی کاااار کنممممم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:19:
سلام دوســت عزیز این گوشی ویروس نمیگیره که شما دادین براتون فلش کردن !نقل قول:
به احتمال زیاد خوب فلش نکردن بهتون ! برو بهشون بده و بگو همچین مشکلی داره !
بگو آخرین فریمور رو روی گوشیتون فلش کنن ...
موفق باشید!
سلام دوستان من c905 دارم که وقتی درپوش لنزش رو باز میکنم که باهاش عکس بگیرم روی صفحه اش میزنه (درپوش لنز را باز کنید) و نمی تونم باهاش عکس بگیرم چیکارش کنم
سلام دوست عزیز ببینید درپوش کامل باز میشـــه و ایرادی چیزی نداره ! ( قاب پشت )نقل قول:
اگـه از قاب نیســت نرم افزاری باشــه یه فلش افتادی !
بیشتر K800 و K750 ها این مشکل براشون پیش میاد که نرم افزاری هستش و با فلش حل میشد :46:
سلام من كه كلافه شدم كسي sony ericsson vivaz داره مشكل ماراحل كنه نميتونم هيچي نصب كنم .
فارسي هم كه نميشه .
j132 چه جوره؟مثل ج 100 محکم هست و باتری خیلی قوی داره؟کیبوردش چطوره؟چراق قوه داره؟
سلام دوستان
من p1 دارم و مستر ریستش کردم و الان زبان فارسیش نمیاد! یعنی به عنوان زبان دوم وقتی میزنم ، نمیاد فارسی! اشتباه کردم اولش برای تنظیم زبان نزدم فارسی ! حالا دیگه نمیاد!!
سلام :11:نقل قول:
شما باید Cer & Key گوشیتون رو داشته باشید تا بتونید گوشیتون رو هـک کنید تا برنامه ها رو بتونی نصب کنی !
با ساین کردن برنامه هم میتونی مشکلت رو حل کنی که اونم نیاز بـه Cer & Key داره :20:
گوشی ساده ای هستش و کیبردش عالیه در برابر گرد و خاک و مشت و لقـــد :31:
باطری خوبی داره همه گوشی های ساده باطری خوبی دارن و چراغ قوه هم داره :20:
خب یکبار دیگه مستر ریســت کنید ببینید بازم تنظیم زبان میــاد و فارسی میاد :46:
سلام به همگی دوستان ما هم قبلا یه m600i داشتیم اینورا زیاد میومدیم
ولی دیگه دورانش گذشت تا همین چند روز پیش سالم بود که افتاد تو اب و lcd رفت واسه خودش
حالا من یه سوال داشتم از دوستان میخواستم بدونم چطور میتونم گوشی رو ببرم رو حالت phone mode
چون میخوام دفترچه تلفن هاشو بک اپ بگیرم بزارم تو سیستم خیلی نیاز دارم
اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کردم ولی نشد!!
سلام به همه
من یک گوشی VIVAZ دارم.GPS مشکل داره.هر جا هم بردم نفهمیدن. برنامه Smartcom GPS هم ریختم روش.هیچ تاثیری نداره
چند بار ریستش کردم. از توی سایت سونی اریکسون حدود 200 مگا بایت آپدیت کردم!!! بازم نشد.کسی به این مشکل بر خورده؟
سلام
دوستان من پچ قفل صفحه کلید برای w800 - R1L002 میخوام
اون فایل زیپ افزایش SMS رو هم بهم بدین
ممنون
سلام دوســت عزیز پچ قفل صفحه کلید برای این فریمور من ندیدم ...نقل قول:
برای افزایش Sms هم فایلش رو براتون ضمیمه کردن :20:
سلام خسته نباشید همگی
یه w810 دارم که بعد از کلی که خرجش کردم الان دکمه دوربینش کارنمیکنه..یعنی تو حالت تست کار میکنه..نگهشم که میدارم دوربین میاد بالا ولی عکسبرداری نمیکنه!ولی وقتی دکمه #و9 رو نگه میدارم بعد عکس میگیرم کار میکنه!UIF عوض کردم..کانکتور ورودی UIF عوض کردم ..فلش کردم..درست نشد!! مشکل از کجاست؟لطفا راهنمایی بنمایید!
سلام
قیمتt700چقدره؟
سلام دوســت عزیز اینجــا 150 هستش بدون گارانتی :20:نقل قول:
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟
گوشی پی 1 رو ریست کردم و حالا .....
خواهشا میشه کسی منو کمک کنه کلافم کرده این که فارسیش نمیاد!! چیکارش کنم؟ تو قسمت زبات دوم برای keyboard تاچش فارسی رو انتخاب میکنم ولی نمیاد!!!!
همیشه اینقدر راحت میگذرین از کنار سوالا؟:41:منه سرباز!! بعد چند روز اومدم با ذوق....اما...!!!!نقل قول:
دوست من حتما کسی بلد نیست اگرنه حتما جوابتون رو میداد.
شاید مشکل سخت افزاری باشه بهترین راه اینه که پیش چندین تعمیرکار موبایل برید.
سلام من قصد خريد اين گوشي رو داشتم،ولي شنيدم باطري اين گوشي قابل تعويض نيست. آيا اين قضيه صحت داره؟
خوب اگه بگن نمیدونن دیگه منتظر جواب نمیمونم!نقل قول:
ممنون از راهنماییت اما اولین کاری که کردم همین بود..یعنی چند تا تعمیرگاه خوب بردم بعد از کلی کلنجار رفتن با گوشی گفتن مشکل نرم افزاریه(آخه تو حالت تست کار میکنه دکمه دوربین)..باز دادم فلش کردن نشد..خودمم فلش کردم نشد...:37:کمـــــــــــــــک! :19:
سلام
یه T715 دارم که فارسی نداره
چجوری میتونم خودم فارسیش کنم؟ بدون اینکه ببرم بیرون برام فارسیش کنن.
ممنون.
j132 هدفون داره که باهاش مکالمه کنیم؟
مثل ج 100 محکم و بادوام هستش محکم و بادوامه؟