خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟نقل قول:
اینترنت ایرانسل دیگه چه صیغه ایه ؟
Printable View
خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟نقل قول:
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد بگيد امكانش هست با اين گوشي بشه فقط وفقط يه شماره ي خاص رو كاري كنيم كه نتونه زمگ بزنه. نه مثل اون اكسپت از ليست چون نمي خوام بقيه نتونن بهم زنگ بزنن و اينكه ليستي كه ميتونه تعدادش محدوده .
ممنون از راهنماييهاتون
شادي
یعنی با گوشیت میتونی بری تو اینترنت دوران بزنی!نقل قول:
خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
من گوشیم 2 هفته پیش از دستم افتاد زمین.1هفته پیش شروع به خراب شدن کرد.یعنی هی قفل می کرد هی باید ریستش میکردم(حدود20بار در روز)فلشش کردم درست نشد.4تا تعمیرگاه موبایل بردمش 4تاشون گفتن درست شدنی نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟
باید برای گوشیت قاب کریستال میخریدی دیگه!
ببینم با این سیمکارتهای ایرانسل که میشه به اینترنت متصل شد حتما باید با خودگوشی سایتها را ببینیم؟یا میشه به کامپیوتر هم وصلش کرد و با مرورگر کامپیوتر رفت توی اینترنت ؟ چطوریه؟
سلام کسی دیکشنری برای اینکه بریزم روی گوشیم نداره ونقشه تهران اگر کسی داره لطف کنه بذاره که نیازمند یاریتان هستم
:11:با سلام...
:10:دوستان غزیز تازگیا یه مشکل برام پیش اومده (برای گوشیم) گوشیم تو please wait گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد
:19::19:من باید چیکار کنم البته اینم بگم که چندین بار فلش زدن اما هنوز مشکل حل نشده...لطفا کمکم کنید تازه 2 ماه بود که
گوشی رو خریده بودم....:19:
سلام اقا بهنام در مورد مشکلت
گوشیت کارتون داره
اگه داره با کارتونش بنداز سطل اشغال
ha ha ha haha ha hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:18:یعنی میگی که گوشی دیگه درست نمیشه....:19::41:وای...؟؟نقل قول:
:10:در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است:20:
چرا بهنام جان ....
فکر میکنم چاره داشته باشه.
میخواستی گوشیت را فلش کنی اما چونکه رجیسترش اصل نبود روی پلیز وایت گیر کرده؟
برو توی سایت موبایلستان توی بخش سونی اریکسون بخش فوق تخصصی اونجا یه تایپیکی وجود داره برای حل این مشکل.درست یادم نیست کجاش بود ولی بگردی پیداش میکنی ، اگه پیدا نکردی اونجا از یکی بپرس جوابت را میدند.
موفق باشی
راستی برو جعبه گوشیت را از سطل آشغال بر دار حیفه بابا...!!!
من رفتم علاالدین گفتم گوشیمو چند می خرید گفت 145 هزار
به نظرتون خوبه ؟
در ضمن من اول بهمن پارسال گوشیمو خریدم ...
از لحاظ خوب بودن که عالیه ... ولی فکر کنم الان داری حدود 120 تومن ضرر میکنی !!!
سلام. من دیشب گوشیمو فلش کردم دیگه روشن نمیشه چه کار کنم w810i
همه مراحل رو درست انجام دادی ؟نقل قول:
فایل Restore رو ریختی؟
اینجوری که شما میگی مشکل سخت افزاری پیدا کرده...بعد فلش کردن....بالا میاد بعد هنگ میکنه؟نقل قول:
هر جفت اینها حتما تو قسمت نرم افزار های کاربردی هستش...کلا چیزی هستن که انواعش پیدا میشه تو گوگلم سرچ کنی دکشنری موبایل...100 تا لینک بهت میدهنقل قول:
فلش زدن؟خودت فلش زدی؟ببر بیرون با باکس برات فلش کنه...نقل قول:
البته یه راه دیگه هم هست....پچی هست که تو تاپیک پچ هم میتونی پیداش کنی....مشکل please wait رو حل میکنه
فکر میکنم قیمت خوبیه...دست دوم با 1 سال کارکرد..قیمت خوبیهنقل قول:
هر کی بخواد گوشی بفروشه ظرر میکنه دیگه....منم 300 گرفتم الان 150 هم نمیخرن ازم....یا فرض کن...کسی که کا 800 رو پارسال 480 خریده الان باید 180 بفروشه...یعنی 300 تومن ضرر:18::19:نقل قول:
دوست عزیز اگه میخواهی کمکت کنیم باید کامل توضیح بدی...چی کار کردی....اصلا با چی فلش کردی؟با ستول؟همه ی مراحلت درست انجام شده؟روشن نمیشه یا اینک نه روشن میشه و ارور میدهنقل قول:
اینها رو کامل توضیح بده
شاد باشید:20:
من دیروز w810 قیمت کردم 180.190 یا حتی 198 بود:18::18::27::21::46:
192000 تومنه.
پائین ترم میاد ، ولی من تعجبم چرا کا 750 تغییری نکرده.
مهرداد عزيز...گوشي قيمت بالا هميشه افت سريع تري داره...گوشي كه قيمتپاييني داره يا به كف قيمتش رسيده خيلي اروم تر و به تدريج قيمتش كمتر ميشه
الن شما كا 750 رو با 810 مقايسه ميكني...810 قيمتش بالاتر بود افت قيمتش سريع تر شد
حالا همين 810 در برابر كا800 كه گرون تر بود افتش كمتر بوده....810 ما الان 190 اگه هست كا 800 خيلي باشه 220 تومنه...در حالي كه زماني زير 450 نبود
راستی کسی میدونه چطور میشه با far فونت گوشی رو عوض کرد مثلا من میخوام فونت script رو اضافه کنم تو کدم فولدر باید اضافه کنم؟
سلام
دوستاني که در زمينه گوشي تخصص دارند من يک گوشي مي خواهم بگيرم از دو تا از دوستان يکي w810 هست که اصل مالزي يک سال کار کرده مي گه 140 تومن يکي هم گوشي موتورولا v3x هست که شش ماه کار کرده با گارنتي پارس تل تا سال 1388 که فلش هم شده و سريال اصلي هست و چنج نشده و مي ده 130 تومن موتورولا عکس اش رو هم ديدم تميز هست
به نظرتون کدوم بهتره ؟
حالا چرا با فار؟؟؟؟نقل قول:
والله در حالت کلی 2 گوشی رو در یک سطح میدونم..فقط نکاتی هست که میگم:نقل قول:
1-انتن دهی:بی شک سونی اریکسون بهتره
2-عکاسی:بی شک سونی اریکسون بهتر از بقیه هست...ضمن اینکه تو این مورد 810 اتوفوکوس داره که vtx نداره
3-فیلمبرداری:موتورولا رو نمیدونم اما سونی اریکسون تو این زمینه ضعف داره
4-هر 2 تاشون جاوا هستن....تو سیستم عامل جفتشون فرقی ندارن
5-ظاهر:به سلیقت مربوط میشه...خیلی ها میگن vtx خیلی خوشگله اما من شخصا نه تنها خوشم نمییاد از قیافش که حتی بدم هم میاد!!!
6-صدا:هر 2 تای این گوشی ها صداهاشون کاملا قابل افزایش هست...من 11 تومن خرج صداش کردم...جوری که با ان 73 که اون زمان غول صدا بود کل می انداختم ...اما دوستم که vtx داشت با استفاده از برنامه صدای گوشیش رو از مال من هم تونست بیشتر کنه
کلا نگران صدا نباید باشی هر کدوم که انتخاب کنی...صداش رو میتونی خوب و عالی کنی...با نرم افزار و بدون پول
7-از لحاظ محافظ ها هم هر دو براشون قاب کرستالی مناسبش هست
8-ال سی دی:مال 810 برتر از vtx هست...810 رو از هر زاویه میتونی نگاه کنی...اما موتو رو نه...تار میشه
ممنون خيلي لطف کرديدنقل قول:
اگه ديگر دوستان هم نظر دارند ممنون مي شم
با تشکر
خواهش میشه...فکر نکنم چیز دیگه ایی مونده باشه...فقط میمونه سلیقه و نظر خودت
میشه دوربین سونی اریکسون رو افزایش داد
به نظر شما از چه راهی استفاده کنم؟
اگه جوابتونsetool2lited .چطوری؟
با ستول خیلی راحته...اموزش هاشم همه جای انجمن پیدا میشهنقل قول:
اگه چیزی پیدا نکردی بگو لینک بدم
دوست عزیز تا جایی که من فهمیدم با ستول فقط از طریق تغییر مسیر درایورها به پوشه Other خود گوشی و قرار دادن فایل درایور در مسیر مورد نظر میشه به درایور ها دست زد
حالا اگه راه دیگه ای هست خوشحال میشم یاد بگیرم
اگه اشتباه نکنم باید پچ مربوط به تبدیل لیست سفید به لیست سیاه رو بزنی و بعد شماره رو به اکسپت لیست بدی تا دیگه زنگ نتونه بزنه:13:نقل قول:
خودم هنوز امتحانش نکردم:41:
سلام.
من یه w810 دارم که مشخصاتش اینه
db2010
cid49
coler:brown
می خواستم ببینم میتونم به red تبدیلش کنم؟
بحث ابرو در میان اگه میشه سریع و کامل توضیح دهید.
ممنون:11:
نه اصلا چنین محدودیتی وجود نداره...اینکه به پوشه ی other منتقل کنید کاملا دلخواه هست و واسه راحتی کار هست...بدون این کار هم میشه کاملا و به اسانی درایور ها رو تعویض و تغییر دادنقل قول:
شاد باشید:10:
یه سوال کوچولو آیا کسی از شما حجم sms گوشیشو افزایش داده؟
اگه دادید هنوز سالمه؟
و اگه احتمالا ممکن به درک واسل شه گوشی با فلش میشه احیاش کرد؟
خیلی ممنون مرسی
فکر کنم هنوز پچ افزایش sms نیومده:41::10:نقل قول:
من گوشی دوستم رو که w810 هستش گرفتم تا منو فلش بریزم ولی هر کاری می کنم نمیشه
ولی همین مراحل رو رو گوش خودم انجام میدم کاملا کار میکنه و درسته
حالا کسی میدونه مشگل از چیه؟
بهتر بود از لوگت یه عکس میگرفتی میگذاشتی احتمالا مسیری که ساختی مشکل داره...یا مسیرتم درسته منتها تمی رو باهاش ست نکردینقل قول:
ببین این جامع ترین اموشز درباره فلش منو منو فلشه..خوب بخونببین کجا رو اشتباه رفتی:
راستی موقع استفاده از لینک 2 تا اندرلاین به کار رفته تو اسم سایت رو بردار بعد از لینک استفاده کنکد:http://man_va_too.com/forum/showthread.php?s=3b484a81&tid=78&pid=297#pid297
شاد باشید:20:
سلام
اقا میشه دوربینو قویتر کرد مخصوصا تو شب
اگه میشه چقدر قویتر میشه؟
چرا نمیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم پیدایی سهراب؟نقل قول:
چرا نمیشه..منتها.....
منتها تاثیرش انچنانی نیست...در واقع میشه گفت از هیچی بهتره
میشه درایور 1.81 را نصب کن توی شب فلاش روشن حالت شب روشن و نور هم زیاد کن تصویرت روشن در میاد فقط کیفیتش کمه ، ولی از هیچی بهتره.
کسی قصد نداره جواب بده؟:41::19:
نقل قول: