سلام دوست عزیز من ویندوز ۸.۱ نصب کردم.نقل قول:
خوبِ بد نیست من که راضیم و نسبت به ۸ تغییرات خوبی داشتِ
اما خوب چون رونمایی رسمی نشده بعضی از برنامه ها باهاش سازگار نیستن.
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوست عزیز من ویندوز ۸.۱ نصب کردم.نقل قول:
خوبِ بد نیست من که راضیم و نسبت به ۸ تغییرات خوبی داشتِ
اما خوب چون رونمایی رسمی نشده بعضی از برنامه ها باهاش سازگار نیستن.
اینم لینک:
دم شما داغ
اینی که شما گفتی نسخه pro ( آزمایشی ) هست به نظر شما enterprise بهتر نیست رو z500 ؟:n13:
چند تا از دوستامم با این ویندوز 8.1 مشکل داشتن اینکه آنتی ویروسا بیشتریاشون نصب نمیشه بعد یه مدت برنامه محیط مترو از کار میوفته !
فکر کنم خیلی ها سوالای منو داشته باشن در مورد نصب ویندوز و کارایی که بعد خرید z500 باید انجام داد مثل آپدیتو یا نرم افزارهایی که برای z500 مفیده
اگه میشه مثل همون صفحه اول که در مورده مشخصات لب تاب خیلی خوب توضیح دادین در مورده این جور چیزها هم یه توضیح جامع بزارین
بازم ممنون:n16:
نقل قول:
بنده از قابلیت search thread استفاده می کنم که کمترین زمان و درد سر رو داره !
در مورد ماهیت فروم هم بقدر کافی اطلاعات دارم . حداقل سه تا یوزر تو هم این فروم داشتم .
در مورد استفاده از نرم افزار های مسنجر برای تست کارکرد دوربین / وب کم هم قبلا تست کردم ، اما مطمنا تا درایوری نصب نشده باشه کار نمی کنه و نخواهد کرد !
در هر صورت از پاسخ شوما سپاس گزارم ....قبول داشته باشید سطح بحث های مزرح شده خیلی ابتدایی هست و متاسفانه کسی یگیر مشکلات اساسی نمی شه در این کلوپ !:n21:
سلام به همه
عضو جدیدم
3 روزه Z500خریدم
CORE I5
ram 6 g
hard 1 tra
2400000
نظرتونو بگین خوشحال میشم
:n16:
سلام
اقا یه سوال فنی داشتم خدمتتون
نور صفحه لپ تاپ من خیلی کم شده هر کاریم میکنم درست نمیشه کمکم کنید؟
:n03::n03::n03::n03:
سلام.دوستان نور کیبورد لبتابو از کجا روشن کنم؟
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 4
کلید FN+SPACEنقل قول:
درایور اینتل رو نصب کنید درست میشهنقل قول:
مبارکتون باشه...نقل قول:
سلام مبارکت باشه اما گرون خریدی قیمتش با گارانتی سازگار حول وحوش2200000نقل قول:
اساتید راهی برای افزایش سرعت تاچ پد وجود داره؟یه سوال دیگه باطری این لپ تاپ لیتیم یون هستش ...چرا نمیشه در آوردش؟؟؟!!اپل هم نمیشه باطریشو در آورد ولی باطری اونا لیتیم پلیمره
دوستان صاحب این لپتاپ:
لطف کنید بازی هایی که باهاش کردین، و مقدار رضایت، و مقدار گرافیک (Low,Medium,High) یا هر اطلاعاتی که دارید رو بگذارید که ما هم استفاده کنیم. ممنون
یه چیز دیگه:
من الان Dell Latitude E6410 دارم که نور کیبورد داره. سه حالته هست===> ON , OFF , AUTO . که در AUTO وقتی شما استفاده نمیکنید از کیبورد، با توجه به زمانی که تعیین کردین (1دقیقه یا بیشتر) ، نور کیبورد رو اتوماتیک خاموش میکنه. مصرف پایین میاد، منطقی تر و بهتره به نظر من، که متاسفانه Z500 این قابلیت رو نداره. فقط ON , OFF داره. و اگر ON کردی، روشن میمونه تا ... .
اگر کسی اطلاعاتی داره در این باره ، اینجا بگه. ممنون
یا علی
شما قبل از خرید باید تحقیق کنید همه جا نوشته باطریش به سادگی در نمیادنقل قول:
اگه اینکاره ای خودت درب پشتشو باز کن (گارانتی میپره ) و در بیار
اگه اینکاره نیستی میخوای باطری دربیاری ببر گارانتی برات در بیارن باز جا زدنش مشکله :n02:
دوستِ من این نسخه RTM یا همون نسخه نهایی هستش و گفتم بعضی از برنامه ها باهاش سازگار نیستن در بقیه موارد هم من مشکلی نداشتم به جز یک مشکل.نقل قول:
اگر دوست دارین همون ۸ رو نصب کنید اگر اهل ریسک نیستین!
دوستان عزیز من یه مشکل نسبتا حاد دارم.
دوستای گلم و مخصوصا عزیزانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردین لپتاپِ شما تو حالت Sleep میره؟؟
من دیشب درِ لپتاپم رو بستم و گفتم میره تو Sleep دیگه بعد صبح پاشدم دیدم روشن نمیشه:n04: بعد فهمیدم اینقدر روشن بوده که باطریش تموم شده.
بعدش هم امتحان کردم حتی وقتی که از محیط دسکتاپ Sleep رو میزنم صفحه سیاه میشه اما همچنان دستگاه کار میکنه و تا وقتی که از طریق دکمهاش خاموش نکنم
از این محیط بیرون نمیاد.
میخواستم کلا ببینم تا حالا با این مشکل مواجه شدین؟ راهِ حل دارین براش؟؟
شاید هم باید دوباره ویندوز عوض کنم.
داخل خیلی از فروم ها گفته شده که فعلا هیچ کدوم از آنتی ویروس ها باهاش سازگار نیستن در صورتی که در 8 هستننقل قول:
فقط bit defender نصب و اجرا شده بقیه یا نصب نمیشده یا نصب میشده اجرا نمیشده
داداش گلم آخه این نسخه های جدید رو واسه چی به محض اینکه میاد نصب میکنید بزارید یکم بیان بخشکن مشکلاتش پیدا بشهنقل قول:
حالا یه هفته دیگه فرض کن ویندوز 9 اومد شما باید به دقیقه نکشیده نصب کنی ؟
ناراحت نشی ها کلی گفتم :n12::n16:
مدل تاچ پد z500 من elan هستش فقط وقتی لپ تاپو به شارژ میزنمش خوب کار نمی کنه و بجای دو بار کلیک روی یک فایل باید چندین بار کلیک کنم تا باز بشه و کار کردن باش سخت میشه درایورشم از سایت لنوو دانلود کردم ولی بازم درست نشد نمی دونم مشکل از شارژره یا درایو لطفا راهنمایی کنید دوستان:n16:
سلامنقل قول:
برای افزایش سرعت تاپ به قسمت موس setting برید و سرعت موس رو ببرید بالا .... و در مورد باتری هم دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز برای فهمیدن مدل تاچ پد کافیه موس رو ببری روی برنامه تاچ پد یا روی my computer کلیک راست کنی گزینه manage رو انتخاب کنی و سپس devise manager رو انتخاب کنی بعد Mice and other pointing devices گزینه lenovo pointing device رو دوبار روش کلیک کن اونجا می تونید مدل تاچ پد تونو ببینید.
برنامه ی تاچ پد کدومه ؟؟نقل قول:
این دیوایس منیجر چیزی به نام لنوو نمیبینم
نه بابا این حرفا چیه نظرِ لطفته :n11:نقل قول:
آره فک کنم باید برگردم به ۸ هر چند که دِل کندن از ۸.۱ سختِ
سلام بر دوستان,پس از یه مدت عشق و حال با لپ تاپم برگشتم پیشتون :n02:
آقا ما یه کول پد deepcool multi core X6 خریدیم که موقع بازی لپ تاپ درد نکشه
حالا این کول پد رو که میذارم زیرش هیچ فرقی نمی کنه!دما همون دما هستش و پایین نمیاد
نحوه استفاده و قرار دادن خاصی داره که ما بلد نیستیم!
راستی من موقع بازی دما لپ تاپ میره روی 65 تا 70!این دما خوبه؟این دما که صدمه ای به لپ تاپ نمی رسونه!؟
با همین دما به بازی کردن ادامه بدم که ایرادی نداره!؟دمای نرمالی هستش عایا!؟
من میخام hp 4540 بخرم ولی الان اکثرا در سایت z500 را پیشنهاد میدن دوستانی که این لپ تاپ را دارن آیا راضی ن ازش مشکلی نداره؟
ترس من از باطریش آیا باطریش مشکلی نداره؟
بچه ها من درایور کارت گرافیک اینتل رو آپدیت کردم(از خود سایت اینتل دانلود کردم)
مثل اینکه این درایور مشکل داره و نور صفحه نمایش کم میشه و دیگه تغییر نمیکنه
دوباره رفتم همون درایوری که تو dvd بود نصب کردم درست شد
شما هم تست کنید ببینید همین مشکلو دارید یا نه
داداش شما اگه لطف کتی و 5 الی 10 صفحه از این تاپیک رو بخونی میفهمی لپ تاپ خوبی هست یا نه:n06:نقل قول:
منظورم ایکن تاچ پد از قسمت tray icon ویندوز هست لپ تاپ من که توdevice manager میرم قسمت لنوو داره راستی یه راه دیگه ام داره میتونی از تو control panel بری قسمت mouse البته اگه ویندوزت 7 باشه.
آره ویندوزم 7نقل قول:
تو قسمت موس هم رفتم همین دوتا گزینه بود که تو عکس اول دادم
شما یه کتاب یا یه چیز قطور بزار زیره کول پد که بیاد بالا بهتر بتونه هوا بکشه ببین فرقی میکنهنقل قول:
آره دما هم نرماله خوبه نه مشکلی نداره ادامه بده به بازیت
به به خوش اومدینقل قول:
والا راجع به کلوپد شما باید کول پد رو متناسب با لپتاپ بگیری یعنی میبینی سمت چپ خیلی گرم میشه باید یه کول پد بگیری که اونجارو هم پوشش بده و فن داشته باشه.
بهتر هم هست که از سطح زمین فاصله داشته باشه و زیرش سطوح پرز دار و ...... نباشه(مثلا من یه تیمه MDF برا زیرش بریدم و کولپد رو میزارم روش).
قسمت tray icon رو امتحان کن موس رو چند ثانیه روش نگه دار نشون میده:n02:
من توی سایتا خوندم برای نگهداری باطری لیتیوم یون بنقل قول:
اید حدالامکان درجای خشک وخنک نگه داشته شه تا شارژدهی باطری پایین نیاد وتوی دمای 45 درجه مشکلی نیست باطری تولپ تاپ باشه اما به هنگام اجرای بازی دمای سی پی یو به راحتی به 80 میرسه واین سمه برا باطری وباعث میشه عمر باطری کاهش پیدا کنه...گفتن به هنگام اجرای بازی باطری رو در بیارین ولی اینو که نمیشه درآورد:n15:
توضیح دادم چه طوری در بیارید جز اونم راهی نیست
try icon کجاست ؟؟ شرمنده ها:n08:
یچه ها یکی از دوستامون گفت که هرکی تجربه بازی داره بگه که چی بوده بازیه و با چه سطحی از گرافیک بازیش کرده منم فکر میکنم بد نیس راجع به این چیزام یکم اساتید نظر بدن :n26:
ولش کن حوصله داری بازش کنی ...اولشنقل قول:
باید حواسم می بود..حالا بزاروقتی خراب شد میریم عوضش می کنیم:n02:
من کلا گیم میکنم با این لپ تاپ (تو تابستون البته) هر بازی بگی انجام دادم راستش هیچ تنظیم گرافیکی نمیکنم همینطوری پیشفرض رو آخرین حده گرافیکهنقل قول:
هر بازی که نصب کردم وقتی رفتم تو قسمت ویدیو برای گرافیک به صورت اتوماتیک روی آخریش بوده همه چیز هم High نیازی نیست زیاد دس کاری کنید
Tray icon همون جاي task bar كنار آيكن باتري و اينترنت و... همون مثلث رو كه بزني شايد آيكن تاچ پدو نشون بده كه اگر ماوس رو چند ثانيه روش نگه داري مدل تاچ پدو نشون ميدهنقل قول:
سلام ... دوستان من یه لپتاپ Z500 دارم ...Windows 7 Home Premium 64bit روش نصب کردم ...الان وقتی با یاهو مسنجر میخوام با کسی صحبت کنم صدای من برای اون نمیره ..ولی من صدای اونو دارم ... یکی از اعضای محترم ( جان گفت از تو قسمت Icon Tray روی volume که کلیک کنم تو قسمت Recording Devices ..تو قسمت Microphone تست کنم ببینم صدا رو اصلا بهم نشون میده یا نه ..چند باری هم نزدیک اسپیکر شدم یکم حرف زدم ولی اون سبز رنگ ها اصلا بالا و پایین نمیشه ... کارت صدا رو هم آخرین ورژن رو از سایت اصلی دانلود کردم بازم جواب نداد ..الانم پاکش کردم دوباره ... کسی راه حلی داره به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام بعد از 2 روز از مسافرت اجباری برگشتم :n16:
دوست عزیز گفتم راه سوم پیشنهاد نمی شه نگفتم امتحان نکنین که !نقل قول:
دلیل اینکه اینو گفتم ، به دلیل قابلیت Fast startup در windows 8 بود . این قابلیت ویندوز رو می بره رو یه حالتی شبیه Hibernate که باعث می شه کامپیوتر سریع تر بالا بیاد ولی در عوض رایانه کامل خاموش نمیشه . در حالتی هم که ویندوز درست Shutdown نشده باشه ( مثل از برق کشیدن در هنگام خاموش شدن ؛ Hibernate و Fast Startup ) درایوی که ویندوز توش نصبه Lock می شه و تا ویندوز درست خاموش نشه هم چنان توسط سیستم عامل های دیگه اون درایو Lock باقی می مونه .
لذا موقعی که Windows 8 نصبه بهتره از راه سوم استفاده نکنین ولی کاملا قابل استفادست .
نه مشکلی ندارم من :n16:دوستان عزیز این نسحه ویندوز هم کامله ! اگر تا چند ماه دیگه مایکروسافت واسش آپدیت سنگین نزنه ، تو سایت ها همین نسخه رو برای دانلود قرار می دن .نقل قول:
در ضمن Pro بتا نیست اون Release preview هستش :n10:
از همون روز اولم درایوری که غیر از سایت خود لنوو گرفته می شد مشکل داشت !نقل قول:
تو این 1 مورد از همون سایت لنوو دانلود کنین .