دوستانه تهرانی شما تو شبکه های 1 تا 7 فریز ندارین؟ برای من از ظهر خیلی فریز داره
Printable View
دوستانه تهرانی شما تو شبکه های 1 تا 7 فریز ندارین؟ برای من از ظهر خیلی فریز داره
نه!نقل قول:
من که ندیدم!البته دیشب رو میگم!ظهرش رو نمیدونم!:46:
سلام دوستان کسي نميتونه پاسخ منو بده که نحوه تنظيم تاريخ و تقويم در ست تاپ باکس اپ تک چطوره جون هيچ گزينه اي براي تنظيم نداره؟
نقل قول:
.
. سلام
. من با اپ تک کار نکردم ولی :
. اگه هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره، خب این قابلیت رو نداره دیگه... :6:
. خوش باشید :8:
.
شبکه نمایش چرا توی مشهد نمیاد؟
دوست عزیزنقل قول:
تاریخ و ساعت دستگاه توسط خود فرستنده تنظیم میشه
خوب معلومه چون سیمای تهران فقط الان سیگنال می فرست و حتما در آینده اضافه میشه. ان شاء الله زودترنقل قول:
سلام
این گیرنده دیجیتال های USB کدومش خوبه ؟
به غیر از مادیران هم مدلِ دیگه ای هست ؟
نقل قول:
.
.
گیرنده دیجیتال مخصوص لپتاپ و PC
گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی ایران با آنتن معمولی
(مخصوص کامپیوتر)
.
. مشخصات:1- استفاده از طریق USB
2- دریافت و پخش 15 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی با کیفیت عالی
3- دارای نرم افزار و منوی فارسی
4- امکان ضبط برنامه های تلویزیونی و رادیویی بر روی هارد کامپیوتر
5- مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)
6- دارای یکسال ضمانت
.. [HTML] http://www.saamabusiness.com/usbdvbt.html [/HTML]
. لوازم همراه دستگاه:
1- کنترل از راه دور
2- آنتن مخصوص
3- تبدیل فیش آنتن
4- CD نصب
.
.
البته تو رشت حدود 1 هفته ای فغال بود ولی الان قطع شده:13:نقل قول:
سلام
میخام یه دستگاه دیجیتال بگیرم . البته توی شهر ما هنوز فرستنده نیامده ولی شهرهای بقلیمون دارن که تست کردند گفتند تو شهر ما هم میگیره.
یه جا نوشته بود پخش عمده رفتم قیمت گرفتم که فقط دو مدل داشت:
Shuttle Tech DVBT HDT 2600U = 60.000
FARASSOO ----T Vandad FDR-212=60.000
کدومش بهتره؟
قیمتش چطوره؟
ایا ارزش خرید دارند؟ یا بهتره برم سراغ مارک های دیگه؟
اگه یک دونه را با کابل HDMI بهت می دهد این قیمت خیلی خوبه! (کدوم شهری؟)نقل قول:
فقط شاتل یک مشکلی داره! من گیرنده 2500 فرستادم گارانتی! (موقع زدن به برق هنگ کرد و سوخت!)
بعد از 4 ماه مدل 2600 از گارانتی برگشت!
من فروشنده بودم و 4 ماه برام چیزی نبود! چون دیده بودم دستگاهی بره گارانتی و سال بعد جایگزینش بیاد ولی به نظر شما مشتری توی این 4 ماه چیکار باید بکنه؟ با چی تلویزیون ببینه؟
اون فراسو هم خواستی بخری کلیه امکاناتی که فروشنده میگه را بگو تست کنه و تحویلت بدهد.
قیمتش خوبه ولی فکر نکنم قیمت تکی بهت داده باشند!
آقا ما تهرانیم، یه t7+ پروویژن دارم، آنتن هم بالای پشت بوم.
وقتی بادی، بارونی چیزی میشه آنتن به هم میریزه.
طبقه اول هستیم، آنتن رومیزی هست که بشه باهاش کانالها رو بگیریم و این مشکلها رو نداشته باشیم؟
جام جم قطع شده؟تو لیست کانال ها نیست
از ديشب به جاي جام جم شبكه نمايش اضافه شده البته در آينده شايد جام جم دوباره برگردهنقل قول:
سلام دوستان من یه tv سامسونگ دارم انتن هم پشت بام نصب کردم راستش وقتی سرچ میکنم 16 تا کانال با 1 کانال رادیویی پیدا میکنه ولی وقتی میرم کانال هارو نگاه کنم کانال های 1تا 7 رو نمیاره ولی کانالهای جدیدو مثل ای فیلم نمایش جام جم رو هر کدوم دوباره لیست کرده هر چی سرچ میکنم جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید راستی دکل دیجیتال در کرج کجا نصب شده خبری دارید؟
اغلب ال سی دی های الجی دیگه الان دارند . داخلی.نقل قول:
اگر تیونر دیجیتال داشته باشند بله در غیر این صورت خیر متاسفانه همانطور که گفتم 95 درصد ال سی دی ها یا پلاسماهای موجود در بازار این امکان را ندارند حتی در سری led های سامسونگ هم فقط 2 مدل را دیده ام که این تکنولوژی را داراست
بچه ها شبکه نمایش به جای شبکه جام جم به گیرنده های مشهد اضافه شد.
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
من یه گیرنده دینای داشتم همین جوری شده بود. یعنی 16 تا رو پیدا میکرد ولی 8 تا رو نشون میداد . من اخرین فیرم ویرشو از سایتش گرفتم و آپدیتش کردم درست شد . البته اولش درست بود یه هو این مشکلو پیدا کرد و لزوما از فیرم ویر نبود . باید یه جوری ریستش کنی یا رفرشش کنی ...نقل قول:
سلام دوستان من یه tv سامسونگ دارم انتن هم پشت بام نصب کردم راستش وقتی سرچ میکنم 16 تا کانال با 1 کانال رادیویی پیدا میکنه ولی وقتی میرم کانال هارو نگاه کنم کانال های 1تا 7 رو نمیاره ولی کانالهای جدیدو مثل ای فیلم نمایش جام جم رو هر کدوم دوباره لیست کرده هر چی سرچ میکنم جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید راستی دکل دیجیتال در کرج کجا نصب شده خبری دارید؟
ممنون دوست من ولی چطوری ریست کنم lcd رو و یا فریمورشو اپدیت کنمنقل قول:
نه فیمت تکی هست.نقل قول:
حالا بین این دو کدوم رو انتخاب کنم؟
شهر هم بهشهر هستم / استان مازندران. میگیره؟
ببین کدومش قدرت دریافت سیگنالش بیشتر است همون را بگیرنقل قول:
البته شاتل دو مدلی که من دیدم همینطوری می نوشت 98%! و تصویر در به داغون بود!
اون یکی را هم ندیدم که عیبش را بهت بگم
یک تجربه تلخ
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404829&page=28
یکی از اقوام ما PEGASUS HYBRID PRO STICK که هم گیرنده دیجیتال و هم آنالوگ داره گرفته وقتی نصبش کرده آنالوگش صدا ندارد لطفا اگر ممکن است راهنمایی کنید با تشکر
سلام دوستان
من وقت نكردم تو اين تاپيك بگردم ميخاستم بدونم برا استفاده از گيرنده هاي ديجيتال بازم به انتن نيازي هست يا نه؟
در حال حاضر بله ولی به مرور با تقویت سیستم فرستنده این نیاز کاهش پیدا می کنه و شما با آنتن های اکتیو رومیزی قادر به دریافت شبکه ها خواهید بود!نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یک دستگاه LED LG مدل42LV3530 خریده ام.لطفا در مورد چگونگی فعال سازی گیرنده دیجیتال آن من را راهنمایی کنید.
خيلي ممنون دوست عزيزنقل قول:
يعني الان با همين انتن هايي كه برا دريافت انالوگ استفاده ميشه بايد استفاده كرد يا انتن خاصي داره؟
نقل قول:
.
. بله، فقط هم UHF و VHF باشد ها! ... :46:
.
ممنونمنقل قول:
اون وقت جهت هم برا انتنا مهمه؟
مثل اینکه برای دیجیتال جهت مهمتر هست از هر جایی نمیگیره! آنالوگ که هر جایی بچرخونی میگیره :31:نقل قول:
شبکه بازار دقایقی پیش رسما افتتاح شد
من رفتم یدونه گیرنده شاتل 2600 گرفتم.
گرندگی خیلی خوبی داره و با یه انتن سرخود تلویزیون که کاملا جمع شده سیگنال دریافتی 100% داره و بدون اختلال.
بیشتر فرمت ها هم اجرا میکنه به جز FLV وبعضی MKV ها.
آپدیتشو تو اینترنت گرفتم ولی نمیدونم چطور اپدیت کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
معمولا آپدیتو میریزی توی فلش میزنی به یو اس بی دستگاه و میری توی منو بروزرسانی رو میزنی.
مسئله همینجاست که من اصلا گزینه بروز رسانی پیدا نمیکنم.نقل قول:
توی دفترچه ـشم هیچی نداره!
از روی کارت گارانتی زنگ بزن شرکت و سوال کننقل قول:
چند مدل دستگاه بود که آپدیت را می ریختی روی فلش و متصلش می کردی به دستگاه
بعد دکمه منو را می زدی و بلافاصله دکمه 147890 را می زدی ، بعد دستگاه شروع به آپدیت می کرد
نکات مهم
1-فایل آپدیت اگه مربوط به همین دستگاه شما و همین مدل نباشد فاتحه دستگاه را بخون!
2-موقع آپدیت به هیچ عنوان برق دستگاه را قطع نکن و دکمه کنسل را هم نزن
3-فایل را فقط از شرکت توزیع کننده بگیر
موفق باشی
ممنوننقل قول:
من از سایت دی جـــی کالا اپدیت میگرفتم ولی اصلا نشون نمیداد.
رفتم تو خود سایت مربوط به دستگاه مت کامپیوتر بعد اپدیت گرفتم ریختم تو فلش و اپدیت کردم و راحت اپدیت شد.
بعد از اپدیت هیچ تغییری دستگاه نکرد.نقل قول:
هنوز همون فرمت هایی رو که اجرا نمیکنه الان هم اجرا نمیکنه!
سلام دوستان اگه رمز گیرنده دیجیتال را فراموش کرده باشیم چیکار باید کرد؟strong dpe2202sd.فلش خورم نیستش
کسانی که تجربه کار با دستگاه های مختلف رو دارند
از نظر سرعت تعویض کانال کدوم دستگاه از همه سریعتره؟
سلام
من میخوام گیرنده فراسو رو بخرم ، می خواستم بدونم مشکلی نداره؟ چون شنیدم صدا رو خراب پخش می کنه؟
با تشکر
نقل قول:
.
. بین چند دستگاه نسبتا پرفروش! بلوسنس با 3 ثانیه سر هستش...:5:
. بعضی ها میگن فلان دستگاه هم 3 ثانیه هست، قیمتم مناسب تر ولی یکی دو ثانیه فریز شدن تصویر رو حساب نمی کنن:13:
. لطفـا کمی بیشتر! خودت جستجو و بررسی کن.. که بعد نگید ما گفتیم!! :mellow:
. خـوش باشیـد :8:
.