مدل 87 حدود 23 ملیون توماننقل قول:
مدل 88 حدود 24 ملیون تومان
مدل 87 حدود 23 ملیون توماننقل قول:
مدل 88 حدود 24 ملیون تومان
سلام
من تا سقف 40 میلیون چه ماشینی بگیرم خوبه نو با شه با دسته دو ؟
چون ماشینای هاچبک طرفدارای بیشتری دارن . :n10::n09: و جوان پسند هست . و ظاهر بهتری دارهنقل قول:
نو یا دست دوم به خودتون بستگی داره ، ملاک هاتون رو بفرمایید .نقل قول:
کرمانشاه کسی بود حول و حوش پانزده تومن پخ بده
پراید میخوام
ممنون
خو منم موندمنقل قول:
یکی میگه دسته 2 بگیر مزدا و فلان فلان:n13:
یکی میگه نو بگیر دسته 2 ارزش نداره فلان فلان :n13:
راستش من یه ef7 داشتم پدرم رو در اورد انقد بردم نمایندگی هرو به جاش خراب بود :n14:
دوستان میگن یه 206sd بگیر v9 با v8 ولی شنیدم دنده اتو مات ها خرابی داره شانسیه
خلاصه موندم یه لنگ هوا که اصن چی بگیرم تو این اوضاع :n27:
کلا ادمه سفریم تا وقت ازاد پیدا کنم میرم موندم
یه نظر اساس بدین برم همونو بخرم
راهتی ماشین واسم مهمه فقط
اتفاقا 131 طرفدار بیشتری داره و پرفروش تر از 111 هست . فکر نکم ظاهرش جالب تر از پراید صندوقدار باشه ، دقیقا انگار نصف ماشین نیست !نقل قول:
به نظرم سمت اتومات 206 و کلا 206 نرید بهتره ، ماشین راحتی نیست مخصوصا برای مسافرت های طولانی . بین پارس ELX و L90 اتومات یکی رو انتخاب کنید . هردو راحت و پرقدرت هستند .نقل قول:
به تازگی L90 اتومات رو تست کردم بسیار قابل قبول هست و رانندگیش مشابه برادر بزرگترش مگان میباشد فقط کمی سواریش خشک تر از مگان است .
دوستان با 17-18 تومن غیر از پراید چی میشه خرید؟ (خودم پراید دارم میخوام بفروشم)
از سمند خیلی خوشم میاد ولی یه بحثایی هست که میگن سمند راه نمیره و سر و صدای توش از پراید بیشتره و اینا! واقعیت داره؟
خیلی شک دارم تو خرید ماشین دسته دوم :n28:
آقا پوريا اگه يه خواهشي ازتون بكنم انجامش ميديد؟؟؟؟؟؟؟ كار سختي نيست فقط يكم باعث زحمتتون ميشه
ميشه قيمت همه پرايدهاي كار كرده از سال 80 تا 92 رو قيمت گذاري كنيد كه بدونيم في قيمت واقعي چقدره مثلا اينطوري قيمت گذاري كنيد پرايد 131مدل 90 در صورتي كه سالم باشه 14 مليون در صورتي كه رنگي داشته باشه مثلا رنگ درها 13تومن رنگ از كاپوت12تومن و غيره
سلام
من میخوام اولین ماشینمو بگیرم، خیلی ها پراید رو پیشنهاد میکنن ولی بخاطر ایمنیش و اینکه بیشتر ماشن رو برای مسافرت میخوام و حس خوبی هم نسبت بهش ندارم راضی نشدم. مهمترین فاکتورهام ایمنی در جاده و راحتی در سفره. مبلغ دقیقی برای خرید در نظر ندارم. تا 25- 26 میتونم پول بدم ولی ترجیحم اینه که تا 20-22 بیشتر ندم. بعد از تحقیق بسیار زیاد بیشتر نظرم روی سمنده ولی باز تصمیمم قطعی نشده.
1- پیشنهاد دوستان متخصص با توجه به این شرایط چه ماشینیه؟ سمند؟ 405 Glx یا 405 Slx؟ L90 (اگه پولم برسه)؟ 206؟ یا هر پیشنهاد دیگه
2- اگر سمند بخوام بگیرم با توجه به بی تجربگی من از طرفی و از طرفی دیگر افت شدید قیمت ماشین صفر، پیشنهاد دوستان خرید صفره یا کارکرده؟ (توجه داشته باشید که ایران خوردو الان تحویل 45 روزه و تحویل اسفند با پیش پرداخت 13 تومن داره)
ممنون
سلام
من یک دوو سیلو مدل 80 دارم قرشکی
اصلا رنگ و زدگی نداره و تقریبا نوعه
میخواستم بفروشم لطف کنین بگین چند میرزه.
لطفاً قیمت سانتافه و پژو 206 تیم 6 رو کسی میدونه ممنون میشم مطلعم کنه :n01:
از نظر شما شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی 111 کلا جوون پسند هست و بیشتر ماشین هاچبک میپسندن مردم .131 هم طرفدارش زیاده منتهی بیشتر خانواده میره سمته 131 . شما یه نگاه به دورو ور بنداز ببین چه ماشینی از درو دیوار و بغلت بالا پایین میره . چی هست ؟؟ :n13:206 هاچبک :n05:نقل قول:
206 تیپ 6 صفر 49 میلیون توماننقل قول:
سانتافه صفر ؟ کارکرده ؟ 2013 2014 ؟؟؟؟
2012 صفر سانتافه 174 میلیون تومان
سیلو هم دوستان میگن :n06:
206 مدل 85-86 میتونید گیر بیاریدنقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
یه ماشین 405 دوگانه مد نظرم هست میخوام بخرم
جهت مشاوره اگه کسی از دوستان میتونن کمکم کنن ازشون سپاسگذار میشم :n12:
ماشین چپ کرده و کلا در و داغونه (( بخاطر شرایط قیمت بازار بیشتز از 16 الی 16.5 وسقم نمیرسه خودرو گرونتر بخرم ))
این 405 مدله 90 هستش دوگانه * 90 هزار تا کار کرده + بیمه 2 ماه
کلا الان ماشین همه جاش داغونه یعنی از سقفش که باید عوض شه بخاطر چپ کردنش تا درها و صندوق ماشین
تنها نکته مثبت ماشین کاپوتش هست که اصل دست نخورده و موتور هم کاملا سالمه وگرنه داخل بدنه و خارجش همه جاش بکل داغون پاغونه
یه چنین ماشینی بنظرتون چند میارزه ؟
و اینکه چون طرف همشهریمون نیس شماره موتور بدنه شاسی و اینا رو کجا دید بزنم که فردا دزدی یا قاچاقی از اب در نیاد
ماشین با شرایطی که گفتید نهایتا 10 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
نمیدونم چرا قصد خرید چنین ماشینی رو دارید اما هیچ کس زیر بار ماشین چپی نمیره به این دلیل که مشکلات بسیار زیادی رو دربر داره .
معمولا ماشین چپی رو درست میکنن و به مشتری میفروشن که متوجه نشه در غیر این صورت کسی خریداریش نمیکنه .
دوستان راهنماییای ندارند؟ پوریا خان منتظر نظرات کارشناسانه شما هستم.نقل قول:
سلام داداش
وقتت بخیر
اینم قراره همه چیشو مرتب کنه بعد ازش بخرم ....
خودش میگه 17 تا ؛ حالا بستگی به تعمیرش داره اگه خوب و با ظاهری توپ ساختش بنظرت میارزه بگیرم ؟؟
حالا صحیح میکنم چند تا عکس از خودرو که الان در دست تعمیره بگیرم بیام اینجا بزارم
تا دوستان بهتر نظرشونو بگن :n12:
نقل قول:
بهترین ماشین برای شما همون سمند هست ، مدل LX 89 رو میتونید بخرید ، ماشین کارکرده افت قیمت کمتری داره و به مرور هر سال افتش کمتر هم خواهد شد .
ایران خودرو تحویل هاش بسیار با تاخیر هست و قیمت بازار هم به نسبت زیاد بالا نیست ( در مورد سمند ) اما اگر نمیخواهید زیاد هزینه کنید همون کارکرده تمیزش رو بخرید مشکلی هم نداره برای مسافرت هم راحته ایمنیش هم قابل قبول است .
در مورد 405 هم به نظر شخصی من تا سمند هست با قیمت برابر 405 دلیلی بر خرید پژو نمیمونه مگر اینکه سلیقتون 405 رو بپسنده .
یک کلام اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
اونم 17 تومن
17 میخوای بدی برا چپی >؟؟ :n24:
یه 206 مدل 85-86 تمیز گیر بیارید با این پول فوقش 1 کی 2 تومن میزارید رو پول تمیز ترشو گیر میارید :n06:
مرسی خیلی لطف کردید. سمند LX مدل 89 با جفت ایربگ و بنزینی تمیز خونگی چه قیمته؟ یه گلگیر رنگ با همین شرایط چطور؟ میخوام اگه مالیده شد دلم نسوزه.نقل قول:
بچه ها سلام
207 اتومات سفید مدل 89 چقدر فی می خوره
همچنین 89 دنده سفید
با تشکر
سلام
آقا خودروی داخلی بصورت لیزینگی میشه خرید؟
اگه میشه لیزینگ مهعتبر وکاردرست معری میکنید؟
ببخشیدتاپیکی برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم.
ممنون میشم پاسخ بدید.
LX89 فاقد اربگ هست ، قیمت آخر تمیزش 23 ملیون تومان میباشد . گلگیر رنگ بستگی داره ، حدود 300 تومان از قیمت ماشین افت میکند .نقل قول:
برو فردا یه روزنامه همشهری بگیر تو قسمت انومبیل برو تبلیغشون هستنقل قول:
مثلا 206 تیپ 5 رو 14 اول میدی ماهی 300-400
عظیم خودرو معتبره . ولی نمیدونم ایرانی هم میده یا نه
آقا يه سوال پرايد فرمون هيدروليكش بهتره يا ترمز اي بي اس دارش؟ در حقيقت دوستان راهنمايي كنند sl بگيرم يا lx ?
من 14.5 بيشتر پول ندارم ميتونم مدل sx كه هم فرمون هيدروليكه هم اي بي اس داره بخرم با اين پول؟
يه سوال خيلي خيلي مهم ديگه دارم كه جواب بدين ممنون ميشم
كدوم يك از پرايدا داراي سيستم ضدسرقت سیستم ضد سرقت(Immobilizer) ميباشند؟
سلام بر و بچ گل
ایشالله حال همتون خوب باشه
اینم از عکس ماشین مورد نظر که میخوام نظرتون رو بهتر بدونم با دیدن عکسا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اصلا این قیمت نمی ارزهنقل قول:
علاوه بر چپ کردن و داغون بودن ، 90000 تا کارکرد برای مدل 90 به نظرم زیاده
با این قیمت ، مدل 88 یا 87 سالم می تونی پیدا کنی
البته داره تعمیر میشه
داخلش هم داغونه که دارن راستو ریستش میکنن
یعنی سالمش 17 تومن نمیارزه ؟
پس اینجور که معلومه لار خیلی ماشینا گرونه !!
چون چند تا بونگا رفتم همشون گفتن خوبه !!
اینم از عکسایه ماشینی که در حاله تعمیره و باش صحبت کردم که وقتی کامل ساختش یه تخفیفی هم ازش بگیرم و نهایت حرفم سر 16600 بود
حالا همه دوستان متخصص نظراشونو بگن تا ما مستفیض شیم
سلام دوستان
تا 18 تومن بین سمند lx و پژو 405 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
اینی که میگن سمند زود به صدا میفته راسته؟
سلام رفیق این چیه دیگهنقل قول:
دنبال این ماشین نرو
من بودم اصلا نگاه نمی کردم بهش اکثر جاها رنگ داره
برای فروش هم حسابی دردسر داری
شما دنبال ماشینی باش که بتوانی راحت تو مواقع بحرانی آبش کنی
قیمت روا سال مدل1389 لاستیک 75% وبیمه دو ماه مانده و فنی سالم دوگانه سوز کارخانه ودو تیکه رنگ سمت شاگرد وراننده به مقدار کم داره کار کرد معمولی بدون نقص قیمت چنده؟
رفیق بنظرم پراید صفر 100 شرف داره به این خودرو!!! اگه بخریش تا اخرش رو دستت میمونه...کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط the-joker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر و بچ گل
ایشالله حال همتون خوب باشه
اینم از عکس ماشین مورد نظر که میخوام نظرتون رو بهتر بدونم با دیدن عکسا
نقل قول:
کسی نبود به من کمک کنه؟:n30:
صدا افتادن در اتاق ماشین های ایرانی کاملا طبیعی است ، ال 90 و سمند و 206 و پراید نداره ، همه صدا میدن . از همون اول صفر بودنشون .نقل قول:
انتخاب بین این دو بسته به سلیقه شما داره ، سمند یکم امکاناتش بیشتره و ظاهرش به روز تره ، اگر LX بخرید ABS هم داره و بهتره .
تنها مزیت 405 دید بهتر ستون آ هست که البته به سمند عادت کنید مشکل حل است .
ممنونمنقل قول:
این به صدا افتادن مربوط به کمک فنر هاست؟ با تعویض اونا و خرید کمک فنر خوب حل میشه؟
نقل قول:
مربوط به کمک ها نیست ، مربوط به منتاژ بد و کیفیت بسیار پایین ادات داخلی و خارجی خودروهای داخلی است ، وقتی خودرویی صحیح منتاژ نشود ، قطعات با هم هماهنگ نمیشوند و یکپارچگی ماشین از بین میرود و در ناهمواری ها ی جاده به مرور به صدا می افتد ، هیچ راهی هم برای از بین بردن صداها وجود ندارد .