در حالت عادی Hنقل قول:
موقع تبادل دیتا در صورت وجود +H
Printable View
در حالت عادی Hنقل قول:
موقع تبادل دیتا در صورت وجود +H
این مورد رو فقط کسانی که مودم دارند و قابیلت دی سی داره متوجه میشن کسانی که موبایل دارند احتمالا فقط از طریق سرعت می فهمن مثلا اگر دانلود کسی به 17 18 مگ برسه احتمال زیاد گوشیش دی سی داره و تا 42 مگ رو ساپرت می کنهنقل قول:
من هم چون با مودم از رایتل استفاده میکنم گفتم :n02:نقل قول:
خیلی از مودمهای تری جی قابلیت dc-hspa رو ندارن باید توی مشخصاتش ببینی این قابلیت رو داره یا نه. معمولا مودمهای 4 جی توی حالت تری جیشون این قابلیت رو دارندنقل قول:
سلام
آیا رایتل بسته نامحدود داره ؟
اره ولی فقط واسه سیمکارت های دائمینقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
خیر نامحدود نداره
بسته ی بی نهایت با توجه به شرایطی رو داره.
- - - Updated - - -
نقل قول:سلامنقل قول:
خیر نامحدود نداره
بسته ی بی نهایت با توجه به شرایطی رو داره.
کسی رایتل دایمی داره؟
قبض چندمه ماه میاه؟
پرداخت نشه قطع میکنه سریع؟
چطوریه ؟یکی یه توضیحی بده
تا حالا هیچ قبضی برای من نیونده بعد از یکسال !نقل قول:
تا حالا اصلا قطع نکردن چهار ماه هم نپرداخته بودم..
نقل قول:
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
ایول همین خوبهنقل قول:
یعنی اصلا حتی اس ام اس هم ندادن بیا پایان دره ات این قدر شده؟
مبلغ قبضت معمولا چقدره؟
نه برای من که اس ام اس نیومد.
من از ابتدای اومدن رایتل دائمی دارمنقل قول:
قبض هر دو ماه یکبار میاد.
بعد از صدور قبض هم پیامک میزنه و درخواست پرداخت میکنه اما قطع نمیکنه.
به هر سیمکارت دایمی ۶۰ تومن اعتبار میدن و بستگی داره کی به این حد اعتبار برسی تا قطعت کنن.
مثلا اگر هر دو ماه ۱۵ تومن هزینه کرده باشی ممکنه حتی بعد سه تا قبض قطعت نکنن اما اگر حتی زودتر هم به ۶۰ تومن برسی یکطرفت میکنن.
Sent from my iPhone 6
من الان بسته ۲ گیگ ۳۰ روزه حرفه ایی رو دارم سه روز دیگه هم اعتبار داره حالا می خوام بسته ۳+۳ گیگ جدید رو فعال کنم ولی پیغام ارسال مدارک میده! دلیلش چیه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من سرویس 2 گیگ 30 روزه حرفه ای رایتل رو دارم که 3 روزش باقی مونده حالا می خوام بسته جدید 3+3 رو فعال کنم ولی پیغام زیر رو میده! دلیلش چیه؟
- - - Updated - - -نقل قول:
مشترک گرامی، ارائه اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، نیازمند ارائه مدارک مربوطه میباشد. در صورتیکه تاکنون اقدام به ارسال این مدارک نکردهاید، خواهشمند است از طریق منوی ارسال مدارک نسبت به این امراقدام فرمایید. بدیهی است تا زمان ارائه و تایید این مدارک، سرعت اینترنت شما برابر با مشترکین خانگی خواهد بود
من سرویس 2 گیگ 30 روزه حرفه ای رایتل رو دارم که 3 روزش باقی مونده حالا می خوام بسته جدید 3+3 رو فعال کنم ولی پیغام زیر رو میده! دلیلش چیه؟
نقل قول:
مشترک گرامی، ارائه اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، نیازمند ارائه مدارک مربوطه میباشد. در صورتیکه تاکنون اقدام به ارسال این مدارک نکردهاید، خواهشمند است از طریق منوی ارسال مدارک نسبت به این امراقدام فرمایید. بدیهی است تا زمان ارائه و تایید این مدارک، سرعت اینترنت شما برابر با مشترکین خانگی خواهد بود
اسکن کارت ملی ای چیزی براشون ارسال کن. مهم نیست چی باشه. بدون چک کردن تأییدش می کنن.
نقل قول:
آخه اگه مشکل مدارک بود که قاعدتاً نباید بتونم سرعت حرفه ایشون رو بگیرم!
بهتره زنگ بزنی 200 بپرسی بعد نتیجه شم اینجا بگینقل قول:
از کجایی؟
کلا از رایتل راضی ای؟
چند وقته داری؟
البته همینطوری میپرسما
الان بخواهم مانده روزانه و شبانه 6 گیگ رو بگیرم چه راههایی هست
ستاره 144 مربعنقل قول:
ستاره 142 مربع
و
حساب کاربری
نقل قول:
من غرب تهرانم
نسبت به ویران سل که قبلاً داشتم خیلی بهتره! هم سرعت هم کیفیت. اینجایی که من هستم آنتدهی داخلیش هم خوبه و ثبات داره (ایرانسل اینطوری نبود!)
برای من ثبات و پینگ خوب از پهنای باند مهمتره چون دانلود نمی کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
من غرب تهرانم
نسبت به ویران سل که قبلاً داشتم خیلی بهتره! هم سرعت هم کیفیت. اینجایی که من هستم آنتدهی داخلیش هم خوبه و ثبات داره (ایرانسل اینطوری نبود!)
برای من ثبات و پینگ خوب از پهنای باند مهمتره چون دانلود نمی کنم.
البته در کل رایتل هنوز خیلی جاها مشکل آنتندهی داره!
خیلی جاها که میرم تو همون فضای باز هم آنتن میره یا خیلی ضعیف میشه!
سلام
من همون اوایل که رایتل پوشش مناسب پیدا کرد یدونه اعتباری گرفتم که الان با اون سیمکارت نمیشه شبکه lte رو حتی سرچ کرد
ولی با سیمکارتی که دوستم 8 ماه پیش گرفت همه نسل های تلفن همراه قابل شناسایی هست این میتونه دلیل بر این باشه که سیمکارت ایشون قابلیت اتصال به lte رو داره؟
در ضمن سیمکارت دیتای رایتل چطوره؟ ارزش خرید داره؟ سیمکارتهای جدید قابلیت اتصال به 4G رو دارن؟
گوشی شما 4g داره؟ احتمالا گوشی شما فقط 3g رو ساپورت میکنه ولی گوشی دوست شما نسل 4 یا 4g رو ساپورت میکنه که وقتی سرچ میزنه همه نسل های رو نشون میدهنقل قول:
- - - Updated - - -
[QUOTE=resss;8706463]
نقل قول:
بله 4G ساپورت میکنه همین الانم از lte ایرانسل استفاده میکنم
درضمن با یک گوشی و در یک مکان هر دو سیمکارت رو تست کردم که سیمکارت خودم تا نسل سه رو نشون میداد ولی سیمکارت دوستمو که گذاشتم و سرچ شبکه رو زدم
lte هر سه اپراتور رو پیدا کرد
من تقریبا شمال غربم کلا راضی ام ولی باید یه خورده تو تهرانو دکلاشو بیشتر کنهنقل قول:
من فکر میکنم رایتل در اینده از 2 اپراتور دیگه جلو بزنه
گوشی شما فرکانس 4g اپراتورهای ایران رو ساپورت میکنه؟ فرکانسهای 1800 و 2600 .نقل قول:
چون همراه اول رو 2600 هست.
با سلام خدمت دوستان عزیز...
عکس زیر که میبینید 2 مدل سیمکارت رایتل هست سیمکارت سمت راست معمولی هست...و سمت چپ USIM...کلا تو مرکز سیمکارت های USIM هر اپراتوری یه شکل بیضی یا مستطیل هست که گوشش یه نقطه داره...این مدل سیمکارت ها USIM هستن و قابلیت اتصال به شبکه LTE رو دارن
محتوای مخفی: rightel sim
شما مثل اینکه توجه نمیکنی به عرض بندهنقل قول:
با یک گوشی و در یک مکان با دو سیمکارت رایتل سرچ شبکه کردم که اولی حتی شبکه lte هیچ اپراتوری رو سرچ نمیکرد ولی سیمکارت دوم تمامی نسل های موجود سه اپراتور رو پیدا کرد
عکسی که تو پست بالاتر این دوستمون گذاشت کاملا درسته ... سیمکارت خودم سمت راستیه و سیمکارت دوستم شبیه سمت چپی
دوستان رايتل الان تعويض سيمكارت رو تو نمايندگى هاش انجام ميده؟
هزينش چقدره؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
سیمکارت های جدید قابلیت اتصال به نسل چهارم رو دارننقل قول:
همین الانم میتونید اگه سیمکارت قدیمی رایتل رو دارید برید تعویضش کنید (البته باید بگید مفقود شده و براتون تعویضش کنن چون هنوز طرحی برای تعویض سیمکارت به نسل چهارم ندارن)
دوستان نسل چهارم رایتل رو چه فرکانسی ارائه میشه؟
ببخشید گوشی شما چه برندی هست؟ سونیه ؟نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره 4g رایتل ردیف شد؟قابل استفادس؟کدوم نواحی پوشش میده؟
نخیرنقل قول:
LG G4
مهندس اطلاع دارید نسل چهارم رایتل رو چه فرکانسی ارائه میشه؟
نسبت به قبل کیفیت و سرعت رایتل در منطقه ما افت کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از این بهتر سرعت.میخواین عالیه کهنقل قول:
مشکل اینجاست که با اینکه مجوز گرفته و با توجه به روشن بودن شبکه LTE و رویت در جستجوی شبکه در گوشی و مودم، ولی متاسفانه حداقل در تهران اجازه رجیستر به شبکه را نمیدهد.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
فرقی نمیکنه با هر سیم کارتی میشه شبکه نسل چهارم رایتل رو پیدا کرد اما بهش وصل نمیشه یعنی هنوز تجاری نشده.دارن تست میکنن.آره دیتا یکم بسته هاش با اعتباری قرق داره و نمیتونی باهاش زنگ بزنی.فقط اس ام اس میتونی بفرستینقل قول:
شما بزار رو حالت lte wcdma gsm پیدا میکنهنقل قول:
واسه من اونی که وسطش گرده یه نقطه ریز هم بالاش داره.یعنی اون فورجی ساپورتهنقل قول:
نه فعلا در حال تست هستن کارشناس ها.مناطق تهران و کرج بعضی جاها فعاله یوزر معمولی نمیتونه ریجستر بشه فقط خود کارشناساننقل قول: