حدس میزدم , شما هم همون مشکل منو داشتینقل قول:
الان سرعت دانلودت چنده؟
از اسپید تست اگر تونستی تست بگیر
Printable View
حدس میزدم , شما هم همون مشکل منو داشتینقل قول:
الان سرعت دانلودت چنده؟
از اسپید تست اگر تونستی تست بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 2 مگ محدود
منظورت چیه ؟ زنگ بزنیم چی بگیم؟ من با کارت و بصورت آنلاین پرداخت میکنم همیشه.... و سرعت هم مشکلی نداره... مشکل شما الان چیه؟نقل قول:
بعضی اوقات این اتفاق میافته نه همیشه . اون سرویسی که میخرید درست نمیاد . و سرعتش پایین میاد . انگار همون سرویس قبلی رو تمدید کردیدنقل قول:
یه چیز جالب البته شاید دوستان هم بدونن : من قبل از این 128 نامحدود داشتم با 13 هزار تومان اعتبار که همونطور که میدونید چون نامحدود هست از اعتبارش کم نمیشه یک هفته به اتمامش مونده بود که 2 مگ یک ماهه با 2 گیگ حجم خریدم به اعتبار 18 هزار تومان پس از خرید سرویس رزوز را فعال نمودم زیرا هنوز یک هفته به اتمام 128 مانده بود پس از ان سرویس 2 مگ روی کار امد اما با چه اعتباری؟ 31 هزار تومان یعنی ان 13 هزار تومان با این جمه شد جالا به جای 2 گیگ حجم بیش از اون چیزی رو که باید دارم .
پس دوستانی که سرویس نامحدود دارند و میخواهند سرویس محدود بخرند یک روز قبل از اتمام سرویسشون اقدام کنند و رزور رافعال نمایند تا اعتبار قبلی به اعتبار جدید افزوده شود
فکر نکنم چنین چیزی الان بشه.... چون من از زمانی که سرویس نامحدود خریدم برام نوشته یک ریال...هنوزم همون یک ریاله... چجوری برای شما 13000 بوده؟:n13:نقل قول:
وقتی نامحدود میخرم همون قدر که پول دادی همونقدر ریال میزنه.
حالا اگر هم نمیشه شاید برای من اتفاقی پیش اومده.
سوال : مثل اینکه قبلا گفته بودن باید DNS رو عوض کرد و ای پی و از این حرفا تا سرععتون افت نکنه باید چیکار کنم؟ چون سرعتم خیلی متغیره بعضی اوققات خود 2 مگ بعضی اوقات خیلی پایین میاد فکر کنم به DNS و.... مربوط بشه.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
اگه فقط یک روزه گرفتی طبیعیه و برا منم ایونجوریه ولی خودش بعد از یکی دو روز سرعت میره بالا. نگران نباشنقل قول:
سامان جان هنوزم سرعتت مثل چند روز پیش عالیه؟
خط مشکل زیادی ندارهنقل قول:
تست از سرور خارجی هم بزارنقل قول:
دوستان اکانتینگ ضحی کیش هم IBSng هست؟
سلام دوستان ساعات شبانه مخابرات چجوریاس؟
سرعت خوبه برای 512 یک شب چقدر دانلود میکنه؟
واگذاری يک Valid IP Address به مشترک با تعرفۀ ماهيانه ۵٠،٠٠٠ ريال ميسر مي باشد.
دوستان جریان این چیه؟
کسی تا حالا گرفته؟
میشه ip رو خودمون درخواست بدیم مثلا آخرش 87.214 باشه؟
خو عامو شایان یادم رفت:دینقل قول:
اگه 256 بگیری دیگه آنلاین نمیتونی افزایش سرعت بدی.نقل قول:
سلام
من ۲۵۶ نامحدود گرفتم و راضی هستم ...
واسه ماه بعد میتونم آنلاین همینو شارژ کنم یا باید رفت بانک ؟:n13:
آره.میتونی.نقل قول:
فکر کنم آره اما واسه اطمینان از 2020 بپرس.نقل قول:
کسی که 1 mb داره اگه 256 بگیره واسه ماه بعد دیگه نمیتونه دوباره 1 mb بگیره؟ یعنی دوباره نامه میخواد؟
دقیقاً و این یه باگ خیلی بزرگ و مشخره توی سیستم مخابراته.آخه یعنی که چی.نقل قول:
ازیه طرف با همون مدرکی که 256 رو میدن،1مگ رو هم میدن.اونوقت اگه سرویست رو کاهش بدی به 256 دیگه نمیتونی برگردی بالاتر مگر اینکه مدرک اررائه بدی.خداوکیلی اصل جوک نیست؟
256 نامحدود مخابرات خوزستان - 12/خرداد/1392
افت سرعت:n03:
512 هم اینطوره؟نقل قول:
آقا کسی نمیتونه بگه که این ساعات شبانه اهواز چطوره ؟
دقیقاً همینهنقل قول:
همه چی آرومه ... من چقدر خوشحالم...:n26:
سلام رفقا
قطعی امروز برام زیاد بود...همین الان نتم وصل شد حالا قطع شه یانه با خداس:n27:
همشهری واسه من قطعی نبود امروزنقل قول:
بچه هایی که از نامحدود استفاده میکنن بگن تو نامحدود هم کندی سرعت هست یا فقط ماله محدود اینجوریه؟
ساعت 2 بامداد تا 6 صبح:n01:نقل قول:
من عصر یکم قطعی داشتمنقل قول:
لینکم می رفت
ولی الان وضعیت عالی هست
آقا قطعی من خیلی زیاده اعصابمو خورد کرده....تلفنممم قطعه قبلا ی زنگ میزدم یه چرتی میگفتن بعدش درست میشد کار خودشون بود وهست
دوستان یه سایت دانلود فیلم ایرانی رایگان که در ساعات 2 تا 6 سرعتش خوب باشه معرفی کنید
از صبح تا الان فكر كنم 100باره اينترنتم قطع و وصل شده.ديروز هم قطع وصل ميشد اما نه به اين شدت.:n24:نقل قول:
اي بابا! اينا باز قاطي كردن تو دادن سرعت!
ساعت 18 سرعت كم بود صفحه خوب باز نمي كرد الان 18:20 هست سرعت دانلودم به 230 هم مي رسه
خواستم از سرور خارجي هم بذارم كه هر كاري كردم اسپيد تست نتونست!
اينم خارجي:
دوستان پست 3 این تاپیک رو بخونید!
یعنی من که 256 نامحدود دارم علاوه بر هزینه اشتراک که 15750 هست بعدا روی قبض تلفن هزینه جدا میاد واسم؟
نه !نقل قول:
اين يه طرحه توي مخابرات مي خوان سرويس هايي بذارن كه يه مبلغ كمي بابت حق اشتراك بدي بعد هر چي دانلود كردي پولش رو بدي گفتن اينجوري ديگه مجبور نيستي پول يكماه رو كامل بدي بعد يه مقداريش رو استفاده نكني.
حالا تا بخواد اجرا بشه! احتمال زياد هم به اختيار خود مشترك هست:
نه عزیز!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخون. پایین صفحه طرح کمپین. هرچی مصرف کنی روی قبض میاد.
همه چی آرومه،قطعی اینترنتم ندارم:n10::n10:
سنگين باش:n02:نقل قول:
كوكا خب اي چه كاريه؟ دوستات دارن قطع و وصل ميشن هي مياي تست سرعت بالا ميذاري؟! ها ؟ ها؟:n08:
بخاطر همدردی با دوستان یکدقیقه اینترنتم رو قطع میکنم:دینقل قول:
=-=-=-=-=
آقا این نرم افزار اتوکانکت زیر 5 ثانیه دوباره وصلم کرد نذاشت همدردتون باشم:n05:
دوستان ببخشید شما هم وقتی زیاد دانلود میکنید پول ADSL رو قبض هم واستون میاد؟ آخه واسه من 2 ماهه اینطوری شده. 65تومن اشتراک سه ماهه گرفتم ولی پول دانلود رو ازم میگیرن. ماه قبل بیشتر از 40 گیگ دانلود داشتم.(ببخشید که تو قسمت خوزستان پرسیدم آخه خودم اهواز دانشجو بودم:n02:)
کسی اینجا از پاس ماناماد روی خط فیبر نوری اینترنت گرفته؟ وضعیت سرعت چطوره؟