دراین صورت انتخاب خودتون مناسب هست.نقل قول:
Printable View
دراین صورت انتخاب خودتون مناسب هست.نقل قول:
ﺩﻭﺳﺘاﻥ ﺑﻴﻦ lg gpad,nexus 7 2013ﻛﺪﻭﻡ ﻳﻚ ﺭا ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ و ﭼﺮا?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
نقل قول:
سخت افزارِ بهتر : جی پد
صفحه نمایش بزرگتر : جی پد
صفحه نمایش با کیفیت تر : نکسوس 7 2013 (323 پیکسل در هر اینچ)
وزن کمتر : نکسوس 7 2013
اضافه کردن حافظه جانبی به دستگاه : جی پد
پشتیبانی بهتر : پشتیبانی سری نکسوس گوگل البته ال جی هم پشتیبانیش خوب هست.
باتری بهتر : جی پد
سیم کارت : نکسوس 7 2013
بسته به کاربردتون باید مدل را انتخاب کنید.
من براتون یک مقایسه کوتاه انجام دادم.
با سلام به دوستان عزیز
اساتید بین دو گزینه لنوو a3000 و ایسوس memo pad hd7 dual sim و یا nexus7 کدوم رو پیشنهاد میدن؟ تو این محدوده قیمت گزینه بهتری هم وجود داره؟
از کمک و راهنمایی عزیزان بی نهایت ممنونم
پیروز و پاینده باشید
این پست لطفا حذف شود
با عرض شرمندگی 2 مرتبه پست وارد شد
از نظر بنده، Nexus 7 گزینه بهتری هست.نقل قول:
اما کیفیت صفحه نمایش، با این که IPS هست، زیاد مجذوب کننده نیست. امیدواریم گوگل در آپدیت بعدی، کمی در رنگ ها تغییر ایجاد کند.
دوستان به نظرتون اینو بخرم ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.من برای بچه هام میخوام تبلت بگیرم و برای خرید دو تبلت مجموعا 800 در نطرگرفتم.یکیشون 9سالشه و برای بازی میخواد و اون یکی 15 سالشه و برای وب و کتابخونی و همچنین امکان مکالمه لازم داره.حالا با این اوصاف چه تبلتی رو پیشنهاد میدید؟ اصلا برند برام مهم نیست ولی محدودیت بودجه دارم.باشکر
سلام
دوستان تا مبلغ 1.5 میلیون چه تبلتی را پیشنهاد میکنید
دارا بودن کیبورد مهم است
اﺧﻪﻣﮕﻪ7 nexus ﻫﻢ ﻗﻴﻤﺖ اﻭﻧﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﺴﺖ,ﻣﮕﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﻧﺴﻞ ﻗﺪﻳﻤﺸﻮ ﺑﺨﻮاﻱ ﺩﺳﺖنقل قول:
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
سلام به تمامی دوستان گلم
راستش من میخواستم نوت 3 روبخرم ولی با کمی تامل گفتم یه تبلت بگیرم که هم گوشی باشه و هم تبلت به همین دلیل نظرم جلب نوت 10 2014 شد که خیلی هم برام بصرفه بود ولی از شما میپرسم الان من ایا نوت 3 رو بگیرم و یا تبلت؟فقط چون تبلت ها دیگه داره عمومی تر میشه میخواهم تبلت بگیرم و چون دانش اموز هم هستم به صرفه تره
ایا نوت 10 214 و یا نوت پرو 12 و یا ایپد ایر بگیرم؟
قابلیت مکالمه و فرستادن اس ام اس برام مهمه و میخواهم چیزی کم نداشته باشه و چون نوت قلم داره دوستش دارم و خودم دلم نوت 10 رو میخواهد ولی چون 12 ازش جدید تر و بهتر هست موندم والا خواهشا سریع یکی کمکم کنه هرچی بلده بگه
مرسی منتظر جوابتون هستم
من تبلت ASUS Transformer Book T100T - 32GB رو بهتون پیشنهاد می کنم. در این رنج انتخاب های بهتری هم هست، اما باتوجه به این کهنقل قول:
شما کیبورد می خواین، این تغریباً تنها انتخاب هست. البته با کمی افزایش بودجه، شما تبلتی از محصولات اپل هم می تونید تهیه کنید که داک
کیبور بهشون متصل میشه.
یه پیشنهاد جالب براتون دارم. اگه صفحه نمایش کمتر از 7 هم می تونید استفاده کنید، Xperia Z Ultra هم بین فبلت ها گزینه خوبیه که داک
کیبورد هم بهش متصل میشه.
خب من هم منظورم همون بود دیگه.نقل قول:
به نظرم شما یه گوشی خوب یا همون فبلت تهیه کنید بهتره چون به راحتی نمیشه از قابلیت SMS و تماس تلفنی یک تلبت استفاده کرد. امانقل قول:
با این حال برای خرید یک تبلت راهنماییتون می کنم.
بستگی به شما داره که با سیستم عامل IOS مشکل دارید یا نه. اگه جوابتون منفیه، آیپد ایر گزینه خوبیه. اما به نظر من شما سمت Apple
نرید بهتره. چون خیلیاشون مشکل آنتن دهی ضعیف دارن ممکنه اذیت بشین. یکی از پیشنهاد های من همون چیزیست که خودتون انتخاب
کردین، یعنی 2014، یک تبلت فوق العاده با امکانات عالی و با قیمتی مقرون به صرفه.
پیشنهاد بعدی من به شما، کمی تامل و صبر است. کمی صبر برای ورود قول جدید سونی. به نظرم کمی صبر کنید تا تلبت Z2 بیاد.اما قابلیت
مکالمه نداره. فقط اینترنت و SMS.
و بالاخره پیشنهاد اصلی من به شما این است، تبلت Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G - 32G، که باقیمت تغربی 2.400 تهیه کنید.
درکل پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید. قیمت ها قراره کم بشه. چون یه سری بخاطر عید قیمت ها رفت بالا، فعلا که هنوز به قیمت شب
عید نرسیده. البته خیلی چیزا هم اومده پایین مثل Z1.
این دوستمون می خوان که قابلیت تماس و اس ام اس داشته باشند. اصلا چنین امکانی تو مدل های ایپد وجود ندارهنقل قول:
راستش الان من سال سوم دبیرستانم و رشته انسانی یه چیز میخواهم که هم شاخ باشه و هم به کار دانش اموزی و بعدش دانشجویی بخوره و میخواهم مکالمه رو هدفون بیسیم انجام بدم نه این که تبلت بیارم کنار گوشم و اس ام اس هم زیاد نی فقط مکالمه برام خیلی مهمه اس ام اس تو جا هایی که گیر کردم مخواهم ولی برام یه چیز باشه که قلم و صفحه خوب با تراکم پیکسلی خوب و لی خوب اینا ان اف سی و ضد ابی سونی رو ندارن ولی خب به خاطر قلمش دوستش دارم وگرنه میتونم زد 2 رو بگیرم هم خوشگله هم زیبا ولی از سونی میترسم اخه دوستان گوشیشو دارن ببخشید ها توهین نشه ولی به هواوی هم باخته به همین دلیل حوصله ندارم برم سونی بگیرم با اون رابطش کار کنم در کل من فقط از اپل و سامسونگ تو تبلت ها خوشم میاد چون همه رو دارن والان هم چون نوت پرو 12 دارای یو اس بی 3 هستش میگم اره ولی نوت 10 2014 دارای 4g و تراکم بهتر و قابلیت فیلم برداری 60 فریم در ثانیه و .... که فقط کمبودش اندرود 4.4 و یواس بی 3 هستش که من موندم بینه اینا از اون ور هم دارم لپ تاپ جدید میخرم کلی دارم هزینه میکنم که واقعا با وضع مالی این زمونه خیلی سخته بخواهی 2 چیز یه جا بخری به همین خاطر میخواهم یه چیز برام بگین که به صرفه باشه و در جواب به دوستم راستش از ایپد ایر خوشم میاد ولی متاسفانه به دلیل تحریم و اینا و مشکلاتی که ایر تو ایران داره به صرفه نیست که برم و ایپد بگیرم در کل میخواهم یه چیز بصرفه تو سامسونگ برام پیدا کنین منتظر جوابتون هستم
به نظر من شما زوم بیشتر واسه خرید یه لپ تاپ خوب بزاری بهتره چون در اینده هم بدرد می خوره حداقل نرم افزاری چیزی که مرتبط با رشته نصب کنید یا واسه پایان نامه و ... لپ تاپ بیشتر به کار میاد تا تبلتنقل قول:
در کنار اینا یه تبلت هم تهیه کن که میان قیمت باشه و کار راه انداز باشه پد فون های ایسوس گزینه خوبی هستن
الان دارم یه ایسوس ان 550 جی وی صفحه تاچ اگه خدا بخواهد میگیرم ولی گوشیم هم اینه لپ تاپ قدیمیم از رده خارج داره میشه به همین دلیل میخواهم یه تبلت و یا یه فبلت بگیرم ولی خیلی تو گیر نوت های سامسونگ هستم چه تبلتش چه فبلتش چیکار کنم به نظر شما؟
نوت 3 گزینه خوبیه هم به عنوان یه گوشی هم به عنوان یه فبلت اندرویدی واسه کارهایی که نیاز داریدنقل قول:
ﺳﻼﻡ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﻗﻠﻢ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﺕ ﺭﻭﻧﻜﺴﻮﺱ 7 اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩ?
اﮔﺮ اﺭﻩ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﭼﻨﺪﻩ و ﭼﻪ ﻣﺎﺭﻛﻲ ﺑﮕﻴﺮﻡ?
اﮒر ﻧﻪ
خیر قلم هاش اختصاصیهنقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
با سلام به دوستان عزیز
سوالی از خدمت اساتید داشتم . در مقایسه بین کیفیت صفحه نمایش در گلکسی نوت 8 با ایسوس فون پد 7 هر دو صفحه نمایش ips با رزلوشن 1280*800 می باشد که دانسیته پیکسل ایسوس 216 در مقابل 189 سامسونگ هست. این بدین معنی هست که کیفیت صفحه نمایش ایسوس بیشتر از گلکسی هست یا ایتم های دیگه هم دخیل هستند؟
از لطف و توجه دوستان صمیمانه متشکرم
پیروز و پاینده باشید
سلام دوستان
میخوام یه تب لت بگیرم این مدل پد فون ایسوز که با گوشی به صورت یک پکیچ ارائه میشه برای کار با تبلت حتما باید گوشیم با اون همراه باشه ؟ یا بدون گوشیم به صورت مجزا کار میکنه ؟
http://www.mobile.ir/phones/specifications-36508-asus-padfone.aspx
گوشی مستقله، ولی تبلت خیر!نقل قول:
نقل قول:
پس تبلت بدون گوشی کار نمیکنه باید حتما گوشی تو قلاف پشت تبلت باشه تا تبلت کار کنه درسته ؟
اگه اینطوری باشه در اصل تبلت بدون گوشی هیچ کارس ؟
گفتم که! :دی تبلت بدون گوشی کار نمی کنه!نقل قول:
+
پدفون 5 مدل دیگه داره، این قدیمیشه
مدل مینیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی کلی پس اگه اینطور باشه بدرد نمیخوره ....نقل قول:
اینو بگیرم چطوره ؟ fonepad 7
این تبلت تو رنج خودش جز بهترین هاست ... سیم کارت هم میخورهنقل قول:
مدل ME372CG
سلام خدمت به همه ی کاربران و مدیران و اساتید محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند وقته دنبال یه تبلت تا حداکثر 600 هستم با این نیاز ها:
تبلت رو در اصل خواهر 11 سالم میخواد اونم به خاطر این که پسر داییم داره که 1-خواهرم کم نیاره:دی 2-بازی های دخترونه انجام بده
اما شما اونو ول کنید چون مطمئن باشید تبلت رو بالا میکشم!
پس لطفاً به این شرایط توجه کنین نه بالایی
قیمت تا 600
1-مهم ترین چیز برام امکانات نرم افزاری حال و آینده است.
یعنی تبلت پر کاربردی باشه که راه به راه براش رام کاستوم بزنن و در کل پرطرفدار باشه که کوکر ها فراموشش نکنن و حداقل اندروید کیت کت رو بتونم روش بریزم.
2- سخت افزار برام خیلی مهمه برای این که روون باشه اونم باز به دلیل مورد قبل یعنی بتونه رام های جدید رو روون اجرا کنه
3-و بعد این که من دانشجو هستم پس کیفیت صفحه برای کتابخوانی برام مهمه.
4-متأسفانه تبلت باید شیک و زیبا و دارای رنگ های مشکی یا سفید باشه وگرنه مادرم موافقت نمیکنه.
این زنا همه چی رو برا دکور میخوان!
خیلی خیلی ممنون میشم به ترتیب اولویت ها حد اقل 3 پیشنهاد بدین.
باز هم تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا کی قیمت تبلتا میاد پایین ؟:n02:
بدون در نظر گرفتن قیمت Nexus 7 2013 یکی از بیشترین تراکم پیکسل ها رو صفحه نمایشش دارهنقل قول:
تا 700 تومن Nexus 7 فقط دوربین جلو داره ... صفحه نمایش در حد متوسط ... سخت افزار هم قابل قبوله آدم راضی نگه میداره
این دو تبلت محصول مشترک ایسوس و گوگل هستن. سری نکسوس بین دیوایس های اندروید از همه سریع تر آپدیت دریافت می کنن!
سلام و تشکرنقل قول:
متأسفانه بیش تر از 600 نمیتونم هزینه کنم.
نکسوس 7 دسته دوم گیر میاد بگیرم.
اگه خواستم بگیرم به چه چیز هایی دقت کنم تا سرم کلاه نره؟
من از قیمت دقیقش خبر ندارم حدودا گفتم (بین 600 تا 700)!نقل قول:
دوستان من می خوام یه samsung note 10.1 2014 edition از سایت omdeh.net بخرم . گارنتی نداره قیمت 1730 واسه 32 گیگ .
به نظرتون قیمت مناسبه؟ کلا گارنتی لازمه یا نه؟
من معمولا بدون گارانتی خرید می کنم.
ضمنا چه رنگی رو توصیه می کنید؟
ممنون
دوستان گرامی من هنوزم توبین گوشی وتبلت موندم خواهشا یکی کامل برام شرح بده کدوم برام به صرفه است راستش خودم تبلت رو زیاد دوست دارم ولی محدودیت داره اخه 2 تومن بدم واسه چیزی که پیش فبلت نوت 3 هیچی نداره بگه ولی صحفه بزرگی داره بابا یکی کمک کنه من تنها 2 روز وقت دارم
دوستان بین NOTE 10 2014 VA NOTE PRO 12 LTEموندم راستش چون 12 یو اس بی 3 هست و پورت های شبکه و اینا رو میخوره موندم چیکار کنم وگرنه تو بنچمارک های دیگه والا نوت 10 بهتره خواهشا سریع کسی که میدونه خبرم کنه فقط 1 روز باقی مونده زود
تبلت لنوو a3000 بگير
قصد خرید تبلت نوت 10.1 2014 رو دارم
به منظور پشتیبانی بهتر از زبان فارسی و از آمریکا تهیه کنم یا از دبی ؟
چرا؟
متشکرم
هیچ فرقی نمی کنه شما حتی از امریکا هم خرید داشته باشید چون ربان فارسی تو خوده اندروید وجود داره البته زبان فقط واسه کیبورد فارسی هستنقل قول:
واسه منو بحثش جداست چون خوده شرکت گارانتی کننده اگه رسمی باشه می تونه از شرکت مادر در خواست کنه که زبان فارسی هم واسه منو اضافه کنه
متاسفانه شرکتی ندیدم در ایران که نسخه 4G این تبلت رو آورده باشه و گارانتی کرده باشهنقل قول:
سر این زبون فارسی هم شنیده بودم دوستان می گفتن رام عربستان بزنیم رام فلان بزنیم فارسیش بیاد ، سر همین قضیه بود برام سوال پیش اومد
دوستان من چیکار کنم والا موندیم ها یکی جواب مارو هم بده
دوستان اطراف 1 تومان یه تبلت خوب معرفی کنید
یکی از دوستان واسه یکی از بچه های اقوام میخواد بگیره واسه بازی کردن !
حدود 1 تومان اگه یه چیز خوب معرفی کنید ممنون میشم !!:n16: