ای بابا. کسی نیست جوب مارو بده؟نقل قول:
Printable View
ای بابا. کسی نیست جوب مارو بده؟نقل قول:
نقل قول:
هر وقت که بخواد روشن میشه یا اینکه هر روز تو یه ساعت مشخص روشن میشه؟
بچه ها من امروز ویندوز ویستا رو پاک کردم xp اورجینال رو ریختم ولی فارسی ندارم راهی هست بشه زبون فارسی رو اضافه کرد؟
ممنون میشم ازتون
درود به دوستان
من یه مشکلی با لپ تاپم دارم و اون اینکه وقتی دارم کار میکنم مخصوصا وب گردی و وقتی هم زمان باهاش دارم موسیقی گوش میکنم بعد حدود 1 تا 2 ساعت سرعت سیستم میاد پایین و کلید ها و پنجره ها با کمی تاخیر اجرا میشه . همچنین موسیقی هم مثل رادیو ذغالی قطع و وصل میشه . تا اینجوری میشه موسیقی رو خاموش میکنم احساس میکنم اون صفحه آبی ویندوز الان پیداش میشه (blue screen)
ویندوزم seven home و لپ تاپم Asus N61jq
تا اونجا هم که بررسی کردم سیستم درگیر اسکن و یا چیزه دیگه ای نیست . تا حالا چند بار اینجوری شده ....
ممنونم
از برنامه ی TUNE UP UTILITY استفاده
چون گاهی خطا در رجیستری ویندوز باعث این موضوع میشه
ولی در کل BLUE SCREEN چند تا عامل داره
مشکل در رم یا هارد
خطا در درایورها
و مشکل در رجیستری
ممنون از یادآوریتون:11:نقل قول:
این رو حتما چک میکنم:11:
سلام آقا سامان لب تاپم از مسافرت برگشت:31:
منتظر هستم تا بگید چیکار کنم ؟:5:
Control panel>regional and language option>نقل قول:
تو سربرگ Language گزینه اول رو تیک بزن یعنی
Install files for complex script .....
بعد Apply کن اینجا باید سی دی ویندوز زو وارد کنی بع به سربرگ regional option برگرد و در قسمت بالا farsi و در پایین iran رو انتخاب کن حالا به سربرگ آخر یعنی advanced برو و اونجا هم farsi رو انتخاب کن و بازم applyکن
حالا واسه اینکه بتونی فارسی هم تایپ کنی
به سربرگ Language برو و details رو بزن و اونجا Add رو بزن هر دو رو farsi بزن حالا همرو ok بزن حله
سلام یه سوال دارم
رو لپ تاپی ویندوز سون هوم پریمیوم نصب بود الان اگه اولتیمیت نصب کنم میشه از سریال اون استفاده کرد ؟؟
فکر کنم دوستم ویندوز رو پاک کرد اگه سون هوم پریمیوم از جائی پیدا کنم و نصب کنم سریال رو میشه روش گذاشت ؟؟ و ... ؟
سلام
سئوال اول : نه عزیز
سئوال دوم : بله میشه
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
نقل قول:
به سلامتی در خدمتت هستم
میشه لطف کنید قیمت باتریش رو بگید تو پاچمون نکنننقل قول:
بستگی دارهنقل قول:
چند سل می خواهید ؟
6 سل اگه نبود 9 سلنقل قول:
شما رم و کش سی پی یو رو نگفتی. اگه رمت 2 به بالاست که مشکل از اون نیست، اگه کش سی پی یو 1 مگ باشه که این کامل طبیعیه.اگه هیچ کدوم از موارد نیست ویندوز رو عوض کن Ultimate 7 نصب کن خیلی بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
6 سل اگه نبود 9 سلنقل قول:
[QUOTE=mdmehry;5027980]شما رم و کش سی پی یو رو نگفتی. اگه رمت 2 به بالاست که مشکل از اون نیست، اگه کش سی پی یو 1 مگ باشه که این کامل طبیعیه.اگه هیچ کدوم از موارد نیست ویندوز رو عوض کن Ultimate 7 نصب کن خیلی بهتره.
عزیز لپ تاپ دوستمون
CORE I7
4gb ram داره بابا
6 سل = 85
9 سل = 120
سلام
یه سوال داستم روی ویندوز هفت 64 بیتی برای نصب بازی مشکل دارم باید ویندوز 32 بیتی بریزم یا راه دیگه ای هم هست؟ :41:
ممنون
در اینجا مطرح کتنید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
ویندوز لپ تابم ویستاست. گزینه hybernate اش غیرفعاله. توی command promt هم دستور powercfg -h on را هم نوشتم ولی error می ده ( یه چیزی مربوط به کامپوننت ها)، ممنون می شم اگه بتونین راه حلی بهم ارائه کنید.
سامان
چرا هر موقع میام آفی .یه عکس برات میزارم ببین.ok
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریروز زیر پام علف سبز شد:31:
----------------
فکر کنم باید وقت قبلی بگیرم! ساعت ؟؟؟
فکر می کنم این عکس دیگه کاملا گویا باشه
از گزینه ها که ایراد گرفته رو کاملا نشون دارن شما با کلیک برو تک به تک اوهنها گزینه های که مشکل دارند رو زیر میاره شما روی گزینه fix مشکلاتی که دارید بزنید تا همه به صورت تیک دربیان
:41: همشون تیک سبز خوردن لب تاپ و خاموش روشن کردم بازم دیر میاد.منو بگو بردمش خونه دوستم آپدیتشم کردم.خستم!بازم راهی مونده تا کاری کنم؟شرمنده به خدا!
از برنامه tune up utility استفاده کن
تا حد زیادی کمک می کنه اما من نمی دونم منظر شما از کندی چی هست ؟
ببین بار اول که هیچ چون هنوز هیچ برنامه ای روش نصب نبود اما حالا فقط چند تا برنامه روش نصبه وقتی روشنش میکنم توی صفحه خوش آمد گویی ویندوز خیلی لودینگ طولانی میشه.خیر سرم cpu cre i7 . کش 6 .رم 4 . آخه کامپیوتر و روشن میکنم سه سوته میاد بالا ویندوزشم 7.هزارتا برنامه روش نصبه.این لب تاپ منو کشت .شیطونه میگه از پنجره اتاق پرتش کنم بیرونا!!
سامان تو دیگه منو دیونه نکن اینی که گفتی کجاست آخه؟ببینم اینو میگی Run system TuneUp؟ آره؟
Run system TuneUp اگه منظورت همین بود رفتم بازم فرقی نکرد.
دوست عزیز TUNE UP UTILITY یه برنامه است که بتا سرچ در اینترنت میتونید پیداو دانلود کنیدنقل قول:
دوستان لپ تاپ اون قسمتی که توی پی سی بود مغرش رو مرتب میکرد!!! نداره؟:دی
بله ؟
چیکار کرد ؟
سلام
لپ تاپ من سونی f11cgx وقتی به اسپیکر وصلش میکنم خروجی صداش خیلی کم ممکن کارت صداش مشکل داشته باشه؟ یا طبیعی؟
ممنون :5:
با سلام
لپ تاب ما dell studio 1558 هستش
نور پس زمینه کیبورد on می شه ولی روشن نمی شه backlight
تو سی دیش جز quik set چیزی پیدا نکردم از اساتید کسی می دونه مشکلش چیه؟
با تشکر
شما تيك DOLBYرو بردار مشكل حل ميشهنقل قول:
ممنون از کمکت برادر مشکل حل شد :11:
سلام .
دوستان می میخوام تمام برنامه هائی که به صورت پیش فرض روی لپ تاپ نصب بوده رو پاک کنم . مشکلی پیش نمیاد ؟
N61JQ
مخلصیم .
روش عوض کردن ویندوز توی لب تاپ 10 اینچی که cd ram ندارن چه طوریه؟
میشه بدون cd ram خارجی یا شبکه کردن عوض کرد؟
من روش رمز کذاشتم و الان هر کاری میکنم قبول نمیکنه فکر کنم تنها راهم تعویض ویندوز باشه ...
فقط برنامه های جانبی رو پاک اما بعضی از app های مربوط به ایسوس رو بهتر بگذاری باشه
باید یه فلش بوت xp درست کنی و با فلش ویندوز رو نصب کنینقل قول:
برای اینکه خرج بی خود نکنی بهتره که از این باکس هارد و سی دی رام بخرینقل قول:
هم IDE هست و هم SATA بعد به سی دی رام به لپ تاپ وصل کنید و نصب ویندوز رو انجام بدید
و یا از طریق برنامه a_bootable_usb از ویندوزی که می خوای یه ایمیچ بوت روی فلش 4 گیگی بسازیو مراحل نصب ویندوز رو از طریق USB FLASH ادامه بدی
سلام
من با wifi لپ تاپ به مودم بیسیم یکی از دوستام وصل میشم قدرت سیگنال نسبتا قوی ولی هر چند دقیقه دیسکانکت میشه مشکل از wifi لپ تاپ میتونه باشه یا از مودم بیسیم؟
ممنون از کمکتون:11:
تا وقتی signal strength قوی باشه شبکه کانکت می مونه بدون هیچ مشکلی ! اگر دیسکانکت میشه مشکل از روتر بیسیم هست. اگر هم شبکه دراپ میکنه و پینگ میره بالا و علامت زرد رنگ میاد روی آیکون وای فای پس مشکل از سرویس دهنده هستنقل قول:
سلام
من لپ تاپ دل مدل1564دارم که ویندوز7 روش نصبه
بعد از چند روز که از نصب ویندوز میگذره برنامه های کاربردی ویندوز کم کم پاک میشه و کلآ ویندوز نافرم میشه ولی برنامه هایی که خودم نصب کردم تغییری نمیکنه اپدیتش هم غیرفعال کردم میگن شاید از هاردشه
لطفا کمکم کنید
لپ تاپ من Vaio EB هست که کارت گرافیکش ATI 5470 هست ولی فیلمایی که با فرمت avi,mkv رو حالت شطرنجی نشون میده یعنی کیفیتش خوب نیست مشکل کجاست؟