منم یه کاپتان بلک دارم.قبلا خیلی باش حال میکردم ولی الان یاده اون دوره میفتم که یه سری اتفاقات برام افتادنقل قول:
که دیگه طرفش نمیرم.میتونی از ماله خودت عکس بزاری؟:11:
Printable View
منم یه کاپتان بلک دارم.قبلا خیلی باش حال میکردم ولی الان یاده اون دوره میفتم که یه سری اتفاقات برام افتادنقل قول:
که دیگه طرفش نمیرم.میتونی از ماله خودت عکس بزاری؟:11:
سوء تفاهم نشه. منم نگفتم که کیفیتش بد هست. منظورم این بود که هر کالایی نصبت به کیفیتش قیمت گذاری میشه. مثلا استاندار هایی رو که شرکت های بزرگ رعایت میکنن با این شرکت های اماراتی متفاوت هست. وگر نه من خودم این ادکلن هارو بهتر از این کمپانی های ریو و اسمارت و ....... میدونم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان. من خودم تیری ماگلر پیور هاوانا رو دارم ادکلن بسیار خاصیه که بوی تنباکو با ظرافت خاصی توش به کار رفته و سه نت ابتدا وسط و انتهایی رو به صورت کاملا حرفه ای میتوان تشخیص داد ماندگاریش عالیه و لی از لحاظ ماندگاری به m7 نمیرسه چون هردو رو من دارم و امتحانشون کردم.
جالبه. من ام7 رو دارم و هاوانا رو هم روی کاغذ تست دارم. ولی فکر میکردم که ماندگاری بالا (حتی بیشتر از ام7) داره. هنوز هم بر همین باورم چون این کاغذ کوچیکه هنوز بوی خیلی قوی داره. در صورتی که کاغذ تست های دیگه بوشون رفت:blink:نقل قول:
سلام.امروز کوچه مروی بودم ادکلن 100 میل M7 رو 120 هزار تومان و پلو آبی 125 میل رو 95 هزار تومان قیمت دادند
رفتم اون ویسکی دابل را از پیرمرد منصف گرفتم اوردم خونه.
وکیومش رو باز کردم دیدم شیشش نصفس.
اونش هیچی
انچنان بوی گند ادرار مانندی می داد که 3 ساعت سردرد شدم ویه قرون موندگاری نداشت.
اونشم هیچی
دو مدل ویسکی معمولی و ویسکی سیلور اصله همین کمپانی evaflor رو از محلمون خریدم هر کدوم به 15 تومن.
امروز که پیرمرده بهم 10 داد از خوشحالی داشتم بال در می اوردم و تو دلم به فروشنده محلمون کلی فحش داد م بعدش دیدم ای دل غافل ادکلن پیرمرده فول قلابه و کف جعبه های ادکلنای خودمو که با این ویسکی دوبل مقایسه کردم دیدم هیچی کف قلابیه ننوشته.
کف شیشه ها رو بررسی کردم دیدم ویسکی اصلای خودم نقش برجسته دارن این قلابیه نداره
اینم هیچی
درش بر خلاف اصلای خودم مثل کش تومون شل بود و می افتاد.
اونشم هیچی
روی جعبه ویسکی اصلای خودم هولوگرام رنگی انحصاری evaflor خورده بود این قلابیه هولوگرام به خودش ندیده بود.
اینم هیچی
ویسکی اصلای خودم راحت راحت با اینکه بوی مدل سیلورش خنکه 2 ساعت ونیم موندگاری داشت با یک بوی بهشتی.
اونم هیچی
این قلابیه بوی گندش ملت رو فراری میده وخودمم به جنون میکشونه.
دوست عزیز حالا دیدی هیچ ارزونی بی حکمت نیست . . . . . .نقل قول:
البته هستن جاهایی که جنس رو با سود پایین میدن . اما باید به کارشون اشنا باشی و مطمین .
همیشه سعی کنید ادکلن رو از فروشگاههای محلی خرید کنید تا توی بازار و پاساژ و . . . چون فروشگاه محلی به خاطر اینکه مشتریاش مختص به محل هستن جنس بد دست شما نمیده . اما توی بازار و پاساژ 90 درصد مشتریا ثابت نیستن و رهگذر هستن اونا هم میندازن حسااابی .
جالب بود!
ویسکی دابل اینا هستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که شما خریدی شبیه این اولیه هست؟ حالا مطمئنی تقلبیه، شاید تغییر و تحول داشته شکلش، البته من نمی دونم درباره این یکی
------
البته جناب آرسنال (علی آقا) فقط معرفی کردن، به نظرم شما باید همون جا باز می کردی عطرو...
کلا الان به هیچ عطری رحم نمی کنن دوستان متقلب، مثلا ادوکلن آمِریکا که 3 تومن بوده به وفور تقلبیش پیدا میشه...
شنل و دیور هم که برندهای معتبر قدیمی هستن تقریبا اکثر مدلای تقلبیشو دیدم... ولی بازم قابل تشخیصه... مثلا شنل بلو تقلبی شیشه هاش توش حباب داره!!!
منظورم داخل شیشه هست!!! معمولا غلط تایپی هم به وفور رو شیشه یا جعبه پیدا میشه... داخل جعبه هم طرح و رنگش نسبت به کارای اصلی حتما باید بررسی
بشه... کلا هر جا که فکرشو می کنین رو باید بررسی کنین...
بله اولی که کنار جعبش قرار داره.نقل قول:
شرمنده ام به خدا فکر نمی کردم طرف ناتو باشه...البته دیگه آفتابش لب بومه چه انتظاری ازش داری...حالا اون تقلبیه شبیه اون عکس اولیه است یا اون اصلیه شبیه اون اولیه است؟نقل قول:
به احتماله خیلی زیاد یه 10 سالی تو ویترینش بوده . هم پریده و هم تغییر و تحول داده.:31:نقل قول:
هیچوقت ندید و بو نکرده چیزی نخرید.من وکیوم میگیرم ولی همونجا باز میکنم تست میکنم.:11:
:19:اگه بخوایم کادو بدیم چی؟ نمی شه که باز کرد .. حالا فرض کن به مشکلی هم داشته باشه دیگه آبروییی نمی مونه:19::31:نقل قول:
نقل قول:
خب اگه فروشگاهش معتبر باشه میشه اطمینان کرد.ادکلنایه مارک اگه اصلی باشن تا 10 سال مشکلی پیش
نمیاد براشون.
................................
اینجا ویسکی سیلور 13 تومنه.طرف هم خیلی گرون میده.یه زمانی ویسکی 5 تومن بود.:31:
جدی؟منو باش میخواستم تازه از اینجا بگیرم:27:نقل قول:
اراک 90 تومنه.هر کی خواست بگه تا گرونش نکرده.:46:
بلی البته من بعید می دونم اصل واقعی یافت بشه:46:نقل قول:
بهرحال شرایط نگهداری هم تاثیر داره
-----
خوب پس بعنی شما از فروشگاه نامعتبر می گیری که همون جا باز می کنی؟:31::5::27:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
:31::31:خوب قیمت اصلش به د ل/ار چنده؟؟ یه وقت تقل نباشه :13: حالا یکی واسم ما بگیر بلکه فرجی شد تا 2 هفته دیگه:31::31:نقل قول:
همیشه باید با قیمت اصلی مقایسه بشه نمی شه که ار اصلی پاینتر باشه ...
دور میدون انقلاب 5 ت 10ت 15ت 20ت هم هستاااا
:31::31:
بعضی وقتا آره.:46:نقل قول:
کلا برا خودم بخوام باز میکنم.آخه نمایندگی کوروش تو اراک قسمته ادکلنش خیلی مورده اطمینانه و دیگه باز
نمیکنم.
[QUOTE=arsenal_mmm;6814818]شرمنده ام به خدا فکر نمی کردم طرف ناتو باشه...البته دیگه آفتابش لب بومه چه انتظاری ازش داری...حالا اون تقلبیه شبیه اون عکس اولیه است یا اون اصلیه شبیه اون اولیه است؟[/QUOTE
نه آقا این حرفا چیه؟
آقایی.
بیست تا چک زیر گوش ما بزنی جیکمون در نمیاد.:10::10:
هدف ما فقط اطلاع رسانیست.
تو سایت خود شرکتش evaflor نمونه ای که گذاشته دقیقا همون اولیه است که کنار جعبس.
اونیم که من خریدم عین اولیه که کنار جعبس میمونه .
ولی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کجا و آن کجا.
بیسش مشک و عنبر و نعنا هندیه.:11::11::11::11:
من اصل 100 درصد نمی دونم چیه؟ ولی این جا هر جنسی رو که بری تو نخش که نیاز به نگهداری داشته باشه بازنقل قول:
می بینی هنوزم روش هاشون مشکل دارن... انگاری هنوز واسشون تعریف نشده... مثلا قبلا من جایی می رفتم واسه خرید
طرف دو مدل ادوکلن شبیه ورداشت آورد... انصافا هیچ فرقی نداشتن... و خود طرف می گفت اصله اما مونده
هست و این وضع رو پیدا کرده... هیچ فرقی نداشتن غیر از بو... که دیگه یا سرشو خالی کردن یکم آشغال ریختن
یا مونده یا تو هوای گرم نگه داشتنش دیگه خدا می دونه... جایی هم که خیلی مطمئنه و تا حالا بد شنیده نشده ازش
ضایع هست آدم همون جا باز کنه... آبروریزی میشه یه جورایی... اما من باز می کنم یه جور که طرف ناراحت نشه :31:
امروز رفتم مروی.قیمتا چه افتضاح شده:41:
بلک ارکید تام فورد از 220 قیمت میدادن تا 270 .در صورتی که یک ماهه پیش 150 بود.
چنل چنس تسترش رو بو کردم عجب بویه مزخرفی میداد.قطعا قلابی بوده.
ولی یه فیک از بلک ارکید تست کردم عجب چیزی بود.قیمتش هم 30 تومن:31:انگار خودش بود.
آمبر هم تست کردم.اونم تسترش بود.بوش خیلی آشنا بود.یچیزی بین شیرینی و تلخی.ولی اصلا خوشم
نیامد.فکر کنم اونم تقلبی بود.
اگه این آمبر که من تست کردم اصلی بوده باشه کسی که اینو بپسنده احتماله قوی فارنهایت ابسولوت هم
میپسنده.
ام 7 هم حدود 95 همه قیمت میدادن.
یکم درباره این توضیح میدی ؟ خیلی ضایع بود که اصل نیست ؟ موندگاری چه جوری بود ؟نقل قول:
ولی یه فیک از بلک ارکید تست کردم عجب چیزی بود.قیمتش هم 30 تومنانگار خودش بود.
من اصلیشو تست نکردم فقط بو کرده بودم.واقعا همون بو رو میداد.کیفیتش هم به نظر خیلی خوب میامد.یعنینقل قول:
اگه من میخواستم فیک یا از این اماراتیایه بخرم این از همشون بهتر بود و قطعا همینو میگرفتم.
خوده فروشنده که میگفت تا 3 روز موندگاریش رو تضمین میکنم .میگفت فیکه چینی نیست و ترکیه ایه.
من که لذت بردم:31:
فیک چینی یا ترکیه دیگه باز چیه؟:دی من فک می کردم فیکا کار خودمونه:31::31::31:نقل قول:
دیویدوف من چی شد؟:دی
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
اگه تابلو نبود می گرفتی برای کادو :31::31::31::31::5:نقل قول:
میس دیور نتسدیدی؟
یه سوال این Jadore یا elle تند ن؟:5:
کلا کاره خوبی بود.اگه 20-25 بدش شاید گرفتمش:31:نقل قول:
میس دیور رو نه متاسفانه.
ژادور خیلی بویه تندی داره.خوشم نمیاد ازش.
elle بویه شیرین و ملایمی داره.خاص نیست ولی بوش رو دوست دارم.:11:
پس یه 10 میل elle واسم بگیر :31:بوستان دیدم :11:نقل قول:
البته ناگفته نماند خودمون هم به قدر کافی تولیدات تو عرصه کارهای قلابی داریم... کم کم داریم به جرگه شناخته شده هانقل قول:
هم وارد می شیم... :31:
------------------
علی جان من کلکسیون آپدیت شده شما رو تازه دیشب دیدم... یه ریویو در مورد اون کارل لاگر فیلدی که داری می گی؟؟
تو چه فازی میره بو؟؟ می ارزه به قیمت یا نه؟؟ :11:
علی جان مگه اراک نیستی؟نقل قول:
امین جان مخلصیم:11:نقل قول:
قابلت رو نداره.یه بویه خاص داره که جایه دیگه نشنیدم.یه بویی که واقعا نیمدونم ماله چیه.ولی یه گرمی خاص
داره و همراهه بویه دودی مانند.واقعا بهم حال میده.از بوهایی هست که خانوما دوست دارن.ولی پخش بوش
کمه و ماندگاری خیلی بالایی نداره ولی من میزنم خودم باش حال میکنم:31:بویه گل هم میده.احتمالا ماله یاسه.به نظرم اقلا یه بار برو یه جا
بوش کن.من 1 ماه پیش از همین مروی گرفتم 42 که 75 میله.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
والا من 10 میل ندیدم.دیدم چشم.ولی 10 میل میگیرم 100 میل فارنهایت میخواما؟:31:نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
فرید جان دیروز عزیمت کردیم به تهرون که ببینیم این تهرون تهرون که میگن کجاست.:31:نقل قول:
شما بگو 200 میل ما حرفی نداریم :دینقل قول:
خوب کجا بود؟:31:نقل قول:
نقل قول:عامو باور میکنی این همه به تهران میرسن آخرش به دله من نمیشینه؟:27::46:نقل قول:
جدی من چیزایی که تو اهواز دیدم با اینکه خیلی در حقش کم گذاشتن و یه شهره جنگ زدست ولی واقعا کم
نداره.مشکلش فقط معذرت میخوام این عرب هاشه.اونم نه همشون:41:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
مشکل ما هم هست
پست من و نقل قول می کنی چرا؟؟نقل قول:
عطر زنونه که مردا عاشقش باشن چیه ؟:46::31::27:
نقل قول:
شیرین و خنک چی سراغ داری؟:5:
شما بگو البته رده سنی در حد جوونی دیگه ...نه مثه شما :5::27:نقل قول:
خودم رو بگم؟من پدربزرگتم.نگاه نکن عکسم جوونه.این حفظ ظاهره.نقل قول:
من کول واتر دوست دارم.
ولی خنک نباشه بلک ارکید تام فورد:31:
سلام خدمت اساتید محترم...:11:
جایی رو سراغ دارید که بشه ازش اسپری بورژوا خرید؟...بعد از این تحریمات من هیچ جا پیدا نکردم آخرین جایی که بود توی شیراز پیداش کردم...تو تهران جایی میشناسید که داشته باشنش؟
مرسی:40:
ای باباااااا یه چیز دیگه بگو پسرا عاشقش بشن غش کنن:31::31: 28 به بالا :10::27::27:نقل قول:
کول واتر که عشق منه:40:
سلام
من بعد یه مدت که کلا نبودم حالا رسیدم خدمتتون
رفتیم یه جایی که گفتیم میشه یه چند تا اسپری و ادکلن خرید و اومد وای افتضاح بود
پول ما که هیچی کلا به دلار اونم دلاری 2000 تومن اصلا نمیشد بخری
باورت میشه آزارو ویزیت رو میگفت 47 دولار داشتم می ترکیدم کاشکی یه چمدون آزارو برده بودم میفروختم
سلام علی آقانقل قول:
دمتون گرم
راهنمایی خوبیه
اما مشکلات
1-خوب حمام مربوط به صبحه قبول من صبح به صبح دوش رو میگیرم و بلافاصله مام میزنم اما ظهر زمشتون که نمیشه دوباره رفت حموم
2-خوب زمستون که نمیشه همش نخی پوشید تابستون من مشکلم کمتره چون هم صبح دوش می گیرم هم ظهر کلا همه چی حله اما مشکل زمستونه لباس نخی نیست پشمی یا کاموا یا دو تا یکی رو پوش و مشکل عرق....
3-خوب حالا ببین رفیق من مشکلم اینجاست زمستون نمیتونم دو وعده دوش بگیرم نمیتونم نخی بپوشم و فقط میتونم از مام و اسپری و ادکلن استفاده کنم
فعلا میرم تو فاز خرید رکسونا ببینم مشکل چی میشه
راستی این آزارو اصلا نمیشه دم مغازه استفاده کرد رفت توی کمد واسه مهمونی ها خیلی خاصه دو روز زدم هر کی میومد اول میپرسید چی زدید چند خریدید کجا خریدید وای ...
کلا خیلی صلیقه های متفاوتی باهاش برخورد میشد ولی خلاصه که دیدم نمیشه زد رفت دم مغازه
الان کلا توی هچل موندم 45 تومن دادم دستم هم خالیه مشکلم هم پابر جاست
منتظر کمکتونم ممنون
اوه نه من ممکن نیست بتونم همچین چیزی مصرف کنمنقل قول:
متشکرم
بازم ممنون
لباسه زیرتون رو که میتونید نخی بزارید:31:زیرپوش رکابی هم نپوشید.نقل قول:
کاموایی هم جنس خوب و بد داره.بعضیاشون خیلی مزخرفن.نپوشیده بو میده.معمولا اینایی که بافتشون درشته
اینجورن.
والا زمستون هم میشه رفت حموم.فقط یکم باید بیشتر بپوشید:31:راستی میگن پور نقره هم تاثیر داره.ولی فکر نمیکنم.:13:
آب زیاد بخورید.اگه خیلی عرق میکنید حتما به یک دکر غدد مراجعه کنید.:11:
ممنون علی جون حال دادی اساسی
فعلا برم همون رکسونا بخرم ببینم چی میشه؟