قرار بود از اول 90 بشه که نشد زیاد فرقی نمی کرد چون دوباره 6 ماه برای لیسانسه ها کم می کردن و همون 18 ماه خدمت میشد یعنی فقط یک ماه اضافه تر . حالا چی شد که این طرح عملی نشد نمی دونمنقل قول:
Printable View
قرار بود از اول 90 بشه که نشد زیاد فرقی نمی کرد چون دوباره 6 ماه برای لیسانسه ها کم می کردن و همون 18 ماه خدمت میشد یعنی فقط یک ماه اضافه تر . حالا چی شد که این طرح عملی نشد نمی دونمنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما اما من عرض کردم من امریه دارم یعنی درجه در کار نیست میخوام بدونم تو این حالت ایا فرقی داره یا نه؟و در کل چه باید کرد که مراحل این کار به مشکل برنخورهنقل قول:
با تشکر
دعا کنید جی درست و حسابی بیوفتم , 15 ماه سختی نکشم.نقل قول:
سلام.دوست عزیز اگه جیزی در مورد پادگان مالک فکر میکنی مهمه , راهنمایی کنی ممنون میشم.آب و هوا , مرخصی , فرمانده ها و ...نقل قول:
شما خودتون یگان کجا افتادین؟ساکن تهرانید؟مدرکتون چیه؟پارتی داشتید؟(ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم)
ممنون
بنده بچه تهرون هستم......مدرکم هم لیسانس هستنقل قول:
آموزشی مالک اشتر اراک افتادم (گردان عاشورا- گروهان ایثار)
بهترین پادگان هست
بعضی از دوره ها از هفته اول بعضی از دورهها از هفته دوم به بعد هر هفته به شرطی که پست یا گشتی نباشی میتونی بری خونه
میان دوره میدن
پایان دوره هم میدن
کلا پادگان خوبیه امکاناتش (به جز حمام) بد نیست
تو اسایشگاهمون lcd هم داشتیم:دی
میدون تیر هم نزدیک پادگانه (فقط زحمت عبور از اتوبان را باید بکشین!!!!! که اونم زیر زمینی میرین اونور اتوبان و وارد میدون تیر میشین....
اینو گفتم که بعضی از پادگانا وقتی میخواین برین میدون تیر یا اردوگاه ساعتها پیاده روی باید بکنید که خوشبختانه هتل مالک از این قضیه هم مبراست
من پایه خدمتیم اردیبهشت 89 بود...اون زمان یه ماه اول خیلی هوا سرد بود بطوری که شبایی که پست بودیم حتما اور میپوشیدیم.....
ولی ماه خرداد هوا گرمتر شد....الان قطعا هوا خیلی گرمتر باید باشه.....
یگانم هم استان قم افتادم...8 ماه قم خدمت کردم که با شانسی که اوردم تونستم بصورت بلاعوض به تهران انتقالی بگیرم و الان تو تهران خدمت میکنم زیرنظر پشتیبانی قرارگاه فاتب هستیم تو امور خوابگاهها......
------
راسی در مورد قضیه نبود کشیدنم هم بگم که اینجایی که هستیم کمی قضیش فرق میکنه....کلا 3 تا سربازیم که دونفرمون در حال ترخیص هستیم.....اون یه نفر هم تا اون زمان 10 ماه خدمت میشه....
بعدشم اون مسئله ای که حسین عزیز عرض کردن نه....اینجا شرایطش اونطوری نیست که بخوان اضاف بزنن.....یه جورایی تو هتل داریم خدمت میکنیم کسی کاری بهمون نداره...(بهت بگم اونقدر هتل هست اینجا که من گوشی دوربین دار رو علنا جلوی رئیسمون در میارم حتی ازش فیلمبرداری و عکس هم گرفتم.....):دی
سلام دوستان.
راستش من تک فرزند پسرم و پدر من یه 3 سال دیگه سنش میرسه به 60 و 3-4 ساله که بازنشته شده ولی پدرم مدیر روابط عمومی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا(یه سرچ بزنید پیدا میکنید) بوده و تا اونجایی که شنیدم اینکه به خاطر شغل پدرم من معاف نمیشم و باید برم خدمت.ولی خوب درسم رو ادامه میدم و مدارکمو میگیرم و بعدش میرم سربازی.که خیلی بهتره
حالا شما در این مورد بهتر میدونید و به ما یه خبر بدید که آیا پدرم که حقوق میگیره آیا من معاف میشم یا نه.
با تشکر
ممنون از اینکه وقت گذاشتین برای جواب دادن.نقل قول:
سوال دیگه شما تو قم تو راهور بودین؟کلا تقسیم بچه های تهرون برای یگان چه جوری بود , امکان داره شهرستان دور بندازن؟سوال دیگه , این که میگن مثلا گردان ذولفقار خوبه یا گردانی که پسندیده اونجا فرماندس خوب نیس درسته ؟ میگن میخوای بیوفتی ذولفقار یه روز دیر برو , اونجا میوفتی ؟ درسته؟ اصلا فرق میکنن ای گردانا با همدیگه؟سوال دیگه میگن اگه میخوای تو تقسیم اگه افتادی راهور جریمه بنویس نشی سعی کن ستوانی نگیری , استوار بشی بهتره , درسته ؟دزجه شما چیه؟
نقل قول:
ميگم يكي هم ميخوابوندي در گوشش! :31: يا يه کوچی گاری بهش ميزدي نتونه ديگه از جاش بلند شه
خیر من چون تایپیست بودم و تایپ بلد بودم و سرعتم هم خوب بود داخل ستاد افتادم (معاونت عملیات)نقل قول:
نه تنها تهران بلکه قاعده تقسیم کلی یه جورایی کلا خیلی بد بود...اکثر بچه تهرانیا افتادن اون زمان مشهد!
من پسندیده رو نمیشناسم......
مهمترین تفاوت بین گردانها شاید همون فرمانده شون است..... البته ممکنه تو امکاناتی که دارن یه سری فرقهایی داشته باشه
نه خیر چنین چیزی اصلا صحت ندارد!!! یه روز دیرتر رفتن مساویست با غیبت!!! غیبت هم که بخوری لغو مرخصی میشی و تا پایان دوره بهت مرخصی دیگه نمیدن
----------------
اون اره اگه درجت زیر ستوان باشه(استوار یا گروهبان) بهت برگه جریمه نمیدن چون فقط افسرها میتونن جریمه بنویسن!!
من هم درجم ستوانسوم است!
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه کفالت که فقط از نظر مالی نیست.نقل قول:
انصافا اگر جا داشت میزدم.ولی بازداشتم میکردن.:31:نقل قول:
اونجا هر سرت پایین باشه بهتره ولی نباید به کسی رو بدی.بابا شما جودو کار هم هستی.
اتفاقا من خواستم برم تو تیم ارتش.ولی فرمانده یگانمون که دژبانی بود گفت ما تو رو میخوایم.از دستت نمیدیم.:13:
اتفاقا روز آخر فرماندهمون هم حرص دادم.:31:
بچه ها اگر من برگه سبزم رو به دو نفر همزمان بدم چی میشه؟ ممکنه قضیه پذیرش باطل بشه؟
حالا به نظر شما ستوانی بدن بهتره یا استواری؟چون میگن درجه تو سربازی نیروی انتظامی تاثیر نداره.نقل قول:
اگه امریه باشه که صد در صد هر دو باطل میشه. اگه پذیرش سپاه باشه... نمیدونم!نقل قول:
آقا چرا هیچ کس این دوره پادگان خضرایی نیرو هوایی نیفتاده؟ دپ شدیم که!:13:
نه امریه نیست. پذیرش سپاه هستنقل قول:
با سلام.من لیسانس عمرانم و کد 01 نیروی زمینی ارتش تو تهران افتادم.چه جور جایی هست؟
6/1 اعزامم
به نظرم استوار بشی بهتره حداقلش اینه که اگه راهور افتادی جریمه نمی نویسی......ولی واقعا همینطوره تو نیروی انتظامی درجه یعنی کشک!!!نقل قول:
بهترین و هتل ترین پادگان افتادی...خوش بگذره:11:نقل قول:
ببین داش فک نکنم ربطی داشته باشه شما بعد از یک ماه اموزشی تقسیم میشینقل قول:
منو دعا کردن رفتم افتادم یگان امداد من هم تو رو دعا میکنم ایشالله یه جای خوبی میفتینقل قول:
بچه ها یه چیزی بهتون میگم خوب یادتون باشه اگه زیر گوش سرهنگ هم بزنید ولی هیچ کس بجز شما و سرهنگه نباشه هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه به یه گروهبان بگی بالا چشمت ابرو هست ولی دوستاش اونجا باشن میخوان پدرتو در بیارننقل قول:
چون تجربه دارم اینو میگم
جات خوبه نترسنقل قول:
این پست رو برای دوستانی که 06 پاسداران - نیروی زمینی میفتن مینویسم
من الان روز برگ دادن اومدم خونه تا فردا 6 صبح مرخصی هستم
اول اینکه پادگان 06 توی یکی از بهترین منطقه های تهران قرار گرفته که هم آب و هوای خیلی خوبی داره هم دسترسی راحتی داره
داخل پادگان فضای بسیار بزرگی هست که از بیرون اصلا نمیتونید حدس بزنید
فضای داخل سرتاسر درخت هست و بخاطر همین همیشه تو تابستون هم هواش خنکه و گرمای تهران رو حس نمیکنین
همه جور درجه دار با رسته های مختلف اونجا هست
فرمانده پادگان امیر سرتیپ 2 شهرام نوروزی هست که تازه 1-2 هفته میشه که درجه سرتیپ 2 گرفته و بخاطر همین به دوره ما میان دوره زود داد و داره راحت میگیره
داخل پادگان 6 گردان هست ، فجر - المهدی - یاسین - نصر - جواد و یکی دیگه که الان یادم نیست
هر گردان 4 گروهان داره که توی یک آسایشگاه 4 طبقه ساماندهی میشن
معمولا یکی از گروهان ها همیشه تعطیل هست ، مثلا الان که من نصر افتادم گروهان یکم تعطیله و فقط 3 گروهان از گردان دارن آموزش میبینن
داخل پادگان شیرهای آبخوری زیاد هست و دستشویی ها هم زیاده و مشکلی برای این نیست
تلفن هم با اینکه کم هست ولی با 10-15 دقیقه صبر کردن بهتون میرسه یه زنگی بزنین
10-12 روز اول اصلا مرخصی نمیدن بهتون
اتفاقا بهتره ، قدر خونه و آسایش و راحتی رو میدونین و میفهمین
دو هفته اول رو بهتون سخت میگیرن در حد تیم ملی
روزی دو بار نظام جمع ، هر روز ورزش صبح گاهی ، نظافت در دو نوبت ( که تا امروز هم هست ) و ...
خشم شب اصلا نداریم
شانس ما اردوگاه تلو کنسل شد به دلیل اینکه قبل ماه رمضون میخواستن ببرن و اونجا از دانشگاه امام علی اومده بودن و تداخل شد ولی شماها رو میبرن و 4 روز و 3 شب اونجا هستید معمولا
میدون تیر هم همونجا هست و باز هم از شانس خوب ما تیربار ژ-3 مارو نبردن و فقط خود ژ-3 بود .
حتی نارنجک دستی آموزشی و آرپی جی رو هم آموزش ندادن
امتحانتون معمولا 15-20 ماه دوم هست ( برای ما مرداد ماه ) اضافه کنم که امتحان ها فرمالیته هست
شما 30 نمره فرماندهی دارید + 70 نمره درس هاتون که 50 نمره اش رزم انفرادی و 20 نمره عقیدتی سیاسی و احکام و ... هست .
30 نمره فرماندهی شاید مهم باشه ولی 70 نمره زیاد مهم نیست ولی شما سعی کنین بخونین تا بهونه دست فرمانده ندید اذیتتون کنه .
شب آخر اردوگاه رزم شبانه دارید که به ما که داخل پادگان اردوگاه زده بودیم حال داد ! همش مسخره بازی بود !
نکات مهم !
با فرمانده کل کل نکنین مخصوصا روزهای اول ، هرچی گفتن در جواب : چشم جناب !
روزهای آخر هر خلق و خویی داشته باشه باهاتون رفیق میشه جکهای +18 میگین به هم !
آموزشی اضافه خدمت نداره ، اضافه خدمت برای یگان هست
تا میتونین روز برگ بگیرید ، روزبرگ جزو محدوده مرخصی هاتون حساب نمیشه
روزهای اول جو پادگان بدجوری تاثیر میزاره ، حتی اگه 10 دقیقه ولتون کردن برید برای خودتون و از محیط پادگان دور بشید
سیگار و موبایل نبرید بخدا ارزش نداره ، توی 06 به سیگار به شدت حساس هستن
فعلا این موارد رو داشته باشید برای اعزامی های 1 شهریور تا بقیه اش رو بعدا توی مرخصی های آینده بگم !
دوستان هر کس شهید نامجو انزلی(نیرو دریایی ارتش)افتاده بگه تا با هم اشنا شیم.
اعزامی من 1 شهریوره.
دوستان اگه کسی کد خورده باشه وبتونه با هر بهونه ای 2ماه تمدید بگیره کدش واسه دوره بعدی تغییرمیکنه؟
سلام منم امروز روزبرگ گرفتم کدوم گردانی بگو باهم آشنا بشیمنقل قول:
من گردان نصر گروهان 2 ام اسایشگاه 1 تخت دوم وسط اگه خواستی هماهنگ کن
بچه ها من میخوام تو سپاه پذیرش بشم. به آشنامون گفتم اونم رفت با بخش نیروی انسانی صحبت کرد چون سابقه بسیج نداشتم گفتن باید بیای مصاحبه!
به نظرتون چه سوال هایی میپرسن؟
لطفا کمک کنید.
سلام
كسى ٦.١ ايت الله خاتمى يزد نيفتاده؟
از تهران كسى أونكل افتاده بود مارو خبر كنه!
اگه از بچه های ساری کسی 01 ارتش افتاده یه ندا بده قبل اعزام آشنا بشیم
منم افتادم شهید نامجوی انزلی (نیروی دریایی ) .. از اونجایی که بچه رشتم آموزشی رو جای خیلی خوبی افتادم .. اما بدبخت شدم چون موقع تقسیم خدمت میفتم بوشهر یا بندر عباس ..
کی افتاده مرکز آموزش شهید نامجو ؟
دوست عزیز منم اونجام.نقل قول:
نترس تقسیم خیلی جاها داره مثل:
انزلی-نوشهر-منجیل-بوشهر-سیرجان-تهران-بندرعباس-خارک-کنارک-جزایر هم هست که بدترین جا اونجاست.بوشهر هم تو فصل سرما کیف و حاله.
خدا رو شکر کن که مرکز اموزشی خوبی افتادی.من زمان دیپلم سیرجان بودم پوستمون رو کندند.
در خدمتت هستیم عزیز.من بچه شیرازم.
بر طبق آماری که من گرفتم نود درصد شمالیها میفتند جنوب یعنی بندر عباس و بوشهر .. مثل اکثر دوستام که این بلا سرشون اومد .. ماها رو نمیندازن منجیل و سیرجان و تهران .. شهرهای دیگه اینطوره .. بندر عباسیها و بوشهریها هم نود درصد میفتند شمال یعنی انزلی ..نقل قول:
بهرحال قسمته دیگه ..
سکو نفتی نیفتیم پس .. بچه شیرازی کاکو .. بیا اینجا خودم هواتو دارم:31:
دوستان به نظر شما بهترین پادگان واسه دوره آموزشی سپاه کجاست؟
برای ارتش 01
و برای نیروی انتظامی 06
:11:
مهدي امروز يكي از دوستام رو ديدم كه تا حدودي مشكلي مثل ِ تو داشت.
اونم پرونده ش گم شده بود ولي روزي كه خدمتش تموم بود گذاشتنش بره يعني يكي دو ماه پيش ولي امروز اومده بود براي جمع كردن امضاهاي تسويه ش.
مث اينكه پرونده ش تازه پيدا شده بود.
البته رفيقم گفت كه براي من درخواست كارت هم دادن و الان كارتمم اومده فقط مونده برگ تسويه حسابم كه بره روي پرونده و كارتمو بگيرم.
حالا نميدونم واسه تو هم همينجوري ميشه يا نه. ولي خوب خيالت راحت كه بيشتر از مدت مجاز نميتونن نگهت دارن اونجا.
کاکو شما شمالی هستی؟:20:نقل قول:
ارادت ویژه داریم.در خدمتت هستیم.راهای فرار اونجا رو پیدا کنیم ان شا اله که خلق و خدا ازمون راضی باشند.:31:
یه جورایی راست میگی.آخه شمال مال پارتی دارا هست.
درضمن جهت اطلاعت:
منجیل=تکاوری
سیرجان=سخت گیریش زیاده
تهران-بوشهر=اگه این دو تا بیوفتی عالیه
در ضمن خرمشهر هم جا انداختم.بقیه شهرها هم خطری هستن.مخصوصا کنارک و جزایر.اگر هم جنگ شد میریم خودمون رو تسلیم میکنیم.:31:
ولی من بعد آموزشی تهرانم.چون زمان دیپلمم اونجا بودم باز میفرستنمون همون جا.
ببینیم چی میشه .. حلوی منطقه آموزشیه نامجو . درب اصلی یه توپ گذاشتند .. فرار کنیم با همون توپ میزنند دهنمونو سرویس میکنند :27: تا ببینیم چی میشه . ایشالله که من میفتم نیروی دریایی رشت .نقل قول:
دوستان الآن ارتش به ليسانسه ها چه درجه اي ميده؟
من نمیدونم چرا این دوره هیچ کی شهید خضرایی نیفتاده اینجا به جز من؟!!:13:
06 پاسداران چطوریه؟
خدارو شکر فهمیدم که با من بودی:دینقل قول:
نه مشکل منم تقریبا حل شد دیروز یکی از بچه های قم رو فرستادم برام پیگیری کنن فهمیدم که تازه پروندم تو تاریخ 90/4/13 از قم به تهران ارسال شده.....
یعنی بعد از 5 ماه که از انتقالم گذشت!!!!!!!
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
تا اونجایی که میدونم ارتش ستواندوم میدننقل قول:
سلام گبق آخرین آمار ستوان 3نقل قول:
این یگان امداد چه جوریه؟از راهور بهتره؟نقل قول:
کلا تو نیروی انتظامی جای خوب به اون صورت که فکرشو کنی ندارهنقل قول:
هر بخش نیروی انتظامی یه سختی هایی داره...
اي بابا ارتش هم درجه هارو كم كرد؟نقل قول:
دوستان من دوره تکمیلی دارم کد خوردم واسه نیروی انتظامی اون 2ماه کسری شاملش میشه؟