[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه راهی برای بازی کردن پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه راهی برای بازی کردن پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار.
دوستان یه بار گنک شدیم (وولی بیر (خودم) و داریوس تاپ لین)4 به 2 داریوس جو گرفتش حمله کرد منم دنبالش رفتم داریوس کشتن ولی تا نصفه جان دونفرشون رو برد بعد من همشون رو کشتم تا اخر بازی کف همشون در اومده بود ایتم توپ بستم یه شاخی شده بودم بعد از اون 1 به 2 و 1به 3 میفتادن سرم همه رو میکشتم سر دقیق 20 دقیقه سرندر دادن هیچ وقت یادم نمیره:n08:همه add کردنم .تیم مقابل kassadin voli olaf teemo niddali:n26:
سلاااااااااااام من از یه سایت اکانت خریداری کردم امشب تست میکنم خدا وکیلی جواب گرفتم بهتون میگم
خوب میتونید بازی کنید؟ هنوز کشور مختل و تعطیله؟
من که سرور دارم همش بعد 1 دقیقه off میشه
شوخی شوخی 10 روز شد هان :n30:
روش اینجا نمیشه توضیح داد الان دوتا دوستان تونستن برن هم احمد هم احسان فایر خودشون اعلام کردن
البته چندتا دوستان دیگه دیدم داخل بازی میرن نمیدونم از همین روش بوده یا نه
یجوری سربسته بگید فقط خودمون بفهمیم البته منم یه روش بلدم قطع نمیشه ولی پینگم میشه 400 بازی بهم حال نمیده شایدم همون باشه
10 تا win باید پشت سر هم باشه یا فرقی نداره ؟
فرقی نداره
منم جواب گرفتم الان 2روزه دارم راحت بازی می کنم:n19:نقل قول:
برنامه barba رو تو گوگل فارسی سرچ کنین.....:n26:
مال من که درسته 3 روزه مشکلی نداره :دی
تنظیماتش چیه.؟:n03:نقل قول:
این نرم افزار فقط مشکل شیلتر شکنها رو که چند دقیقه یکبار قطع میشن بر طرف میکنه ... سرور های بازی که الان رفتن تو لیست سفید شیلتر نیستن و بدون قطع شدن میشه بازی کرد . فقط مشکل لگه که با این نرم افزار نه تنها برطرف نمیشه بلکه بیشتر هم میشه ... الان مشکل اینه که پهنای باندی که برای اتصال به سرور های خارجی اختصاص دادند خیلی کمه و داشتن ارتباط بدون تایم اوت ممکن نیست (اگر مشکل از شیلترینگ و قطع شدن بود باید شبها که نت خلوته هم ارتباطمون با سرور ریوت قطع میشد در حالی که اینطور نیست) ... :n03:نقل قول:
ای ببری هی:n02: ... کدوم شهر؟ کدوم ISP ؟ بعد از سه روز کیف و حال تازه میگی؟:n02:نقل قول:
TeamWork : :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من امروز پینگم اومده پایین (210>>>140) :n10:لگمم کمتر شده:n02:ولی هنوز لگ موجوده:n03:
بابا با 380 هم میشه بازی کرد مشکلش اینه که بالا پایین میره مثلا میاد یه دفعه 180 باز 280 باز 560 کم و زیاد که میشه بده اگه پینگت 70 هم باشه کم و زیاد بشه بازم نمیتونی بازی کنی من خیلی از خارجی ها رو دیدم اینجوری
تو گوگل فارسی چی سرچ کنم ؟
تعداد یوزر سرور رفته بالا اینجوری شده روز اول اینجوری نبود......
اتفاقا مال من ثابت البته تو هر 30تا یه دونه اینطوری میشه اونم به ندرت بعد دوباره برمیگرده حالت اول .اون یه دونه هم 238دوباره میشه 150:n27:نقل قول:
وضعیت جانگلر تیم ها تو لول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته سرور های بازی وایت لیست شدن دیگه دی سی نمیشه؟!
وایت لیست بلک لیستش رو نمیدونم ولی من مدتیه دیگه DC نمیشم و فقط وحشتناک لگ میشه واسم .نقل قول:
عزیز من نصفه شب یا صبح زود بازی کنی میبینی که دی سی نمیشه:n10: الان هم DC نمیشه ولی اینقدر لگ داره که خودمون قطعش میکنیم:n14: (هفته پیش ایکس باکس بازها اینقدر شکایت کردن به ISPهاشون که سرور های فیفا رو دقیقا مثل قبل براشون باز کردن)نقل قول:
یعنی مشکل مال خود riot ?
دیروز پلیر خارجی مینالیدن چندتا من اخر lea شدم :n02:
فکر کنم این بار بجای ماهواره ایران داره رو سرور های رویت پارازیت می اندازه ! :دینقل قول:
یا اینکه خارجی ها از ایران سرویس می گیرن :n09:
لگه هنوز بدجور...........
من که الان دسترسی ندارم ولی فکر کنم برای من لگ نیست. اکثر مواقع که مال بقیه لگ بود من مشکلی نداشتم :دی
این احتمالم بدید که ممکنه از Route سرور به شما باشه که کاری نمیتونیم بکنیم.
ببخشید مداخله میکنم ولی این حرفها که سرور فلان بازی وایت شده یا از فیل خارج شده همش اطلاعات غیر فنی هست
بحث سر پورت و پروتکلها هست که باز و بسته میشند همین
راه حل؟:n14:نقل قول:
شما اگر رو سرورتون SSL/TLS ست کنید قطع نمشید ولی سرعت مابین 10 الی 20 کیلو بایته که ایران سرعت این پروتکل رو 2 ماهی هست که محدود کردهنقل قول:
اتفاقی که همیشه وقتی به اولین Bush توی مپ ARAM میرسید می افته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهره بازیکنی که اسپیر Nidalee رو با ماکزیمم برد به چمپ دشمن زده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینگونه بود که Jax به جمع چمپهای LoL پیوست :
دستت درد نکنه خیلی قشنگ بود اینا رو یه منبع معرفی کنید بریم ببینیمنقل قول:
خب منم امتحان کردم تونستم بازی کنم ولی لگ میشد خفن.
elohell.netنقل قول:
بابا مستر یی 7 تا چشم نداره بدبخت کاملا آدمه! اون عینکشه! :n02:نقل قول:
خب حالا ما چیکار کنیم؟ به کجا اعتراض کنیم لول ما هم درست بشه؟
احمد تو از صبح دیدم تو بازی امروز ؟ :n02:انتقام روز دیگه فکر کنم گرفتی :n09:نقل قول:
فکر کنم این بار بجای ماهواره ایران داره رو سرور های رویت پارازیت می اندازه !
یا اینکه خارجی ها از ایران سرویس می گیرن
کلا هدف ما بودیم داشتن رد گم میکرن آمار گرفته بودن پلیر ایرانی زیادن ....
-- کلا من امروز بهتر بودم لیگ نبود بر عکس دیروز :n10:
خیلی زیاده اگه تو گوگل بگردید :n01:ولی گلچین شده اش چیز دیگه ای که شما هم میتونید به سلیقه خودتون برای دوستان بگذارید ببینند. . . . < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهترین منبعش
هستش
اددم کنید :n02: این آیدی LOL بچه ها شب 2:30 به بعد میام که میشه بازی کرد:n10:
lvloh3en
یه نرم افزاری هست که قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی جایی پیدا میکنه کهپینگ خوب داشته باشه و میره رو اون سرور و بازی رو اجرا میکنه میشه برنامشو بدید؟