نقل قول:
سرعت دانلود :
1024 : 220 kb/s
2048 220 kb/s
128 : 130 kb/s
Printable View
نقل قول:
سرعت دانلود :
1024 : 220 kb/s
2048 220 kb/s
128 : 130 kb/s
نقل قول:
شما فک میکنم سرعت تو شهر تبریز و مشهد رو گفتی
من همین الان 1 مگ دارم سرعت 120 ثابت هست
تهران پارس
128 هم داشتم 10 مگ اول 120 بود بعد میشد 50-60
512 هم داشتم مثل 1 مگ بود
2 مگ هم که مشخص هست 200 به بالا !
مثل اینکه وضع پینگ کمی بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4.2.2.4 هم پینگ 236 ثبت شد قبلا رو 600-800 بود !
سلام یکی جواب منو بده
من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها:40:
اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم:27:
این احیانا VPS نیست ؟ دی:
این دیگه چیه !؟نقل قول:
فقط چندتا شهر هستن..که سرعت شبانشون خوبه.....دوستانی که به بقیه پیشنهاد میکنن صبانت بگیرن شهرشون هم بگن!!! که یدفعه کم کاری نشه!!!!
چون شهر ما و چند شهر دیگه مثل بعضی نقاط تهران...اصلا شبانه خوبی ندارن
بچه های مشهد دانلود شبانه چطور بود دیشب؟
یک فایل رو با 70 KB/S میگرفت.نقل قول:
[دیشب سرعت چقدر بود ؟
شیراز به زور یه فایل به 60-70 کیلو میرسه. اگه چهار پنج تا هم بذاری، سرعت تقسیم میشه و به هر فایل 10-12 کیلو میرسه
کلا وضع خوب نیست. به زور شبی 600 مگ شاید بشه دانلود کرد
نقل قول:
من تهران
منطقه تهران پارس
شبی 1.2 الی 1.5 دریافت میکنم تو این 1 ماهه که فعلا خوب بوده ! ولی اینم بگیم فصلی هست یه زمانی بود سرعت شبانه 10 میشد الان فصل خوبی هست !
من دیروز و امروز اکانتم را از داخا خود سایت صبا شارژ الکترونیکی(هم با درگاه سامان و هم تجارت) انجام دادم. دیروز برای 1 گیگ و امروز برای یکسال. متأسفانه درگاه الکترونیک هر دو بانک وقتی همه ی کارها انجام شد و آخرش میخواد شماره ی پیگیری تراکنش رو بده ارور میده. خلاصه از حسابت کسر میشه ولی صبانت میگه بدست ما نرسیده! چقدر باید تماس بگیری و با نمایندگی مرکزی صبانت کلکل کنی و باز اون بفرستت دنبال پیگیری از راه بانک مزبور و دریافت رسید دیجیتالی که به تمام معنی مایه ی نکبت بانکداری الکترونیک در قرن بیست و یکه..... یه کد 20 کاراکتری که حروف بزرگ و کوچک و عدد و.... داره رو متصدی بانک پشت تلفن باید بخونه و شما بدون اشتباه! برای خودت یادداشت کنی البته اگه بتونی! و بعد باز اونو برای صبانت ایمیل کنی! خلاصه دوستان اینم از بانکداری الکترونیک اقایون! ادم بره توی صف بانک یا خودپرداز خیلی سریعتر کارش راه میفته و اینقدر بیچارگی نمیکشه!
سلام دوستان میخوام برم تو حساب کاربری میزنه نام کاربری یا رمز اشتباه است :18: ! برای شما هم همینطور؟
برای من وارد شد !نقل قول:
نمی دونم شما چرا این قدر از سرعت شبانه صبا مینالید باور کنید الان تو اصفهان بهتر از صبا تو سرعت شبانه نیست
گزارش دیشب تا امروز صبح من:
ساعت 3 تا 5 دانلود هر فایل تا سقف 70
ساعت 3تا 5 دانلود 4 تا فایل همزمان هرکدام 60 و جمعا تا سقف 240 تعداد بالا تر دانلود فقط تا سقف 260 به طور جمعی
ساعت 5تا 6:45 دانلود هر فایل تا سقف 120
ساعت 5 تا 6:45 دانلود همزمان دو تا فایل جمعا تا سقف 260 تعداد بالاتر دانلود تاسقف 280 به طور جمعی
ساعت 6:45 تا 7:45 جمع سرعت دانلود تا 260 حالا یک فایل باشه با سرعت 260 یا دوتا باشه دوتا 130 یا سه تا باشه سه تا 85
البته من امروز صبح برای چند ثانیه سرعت 303 تا رو هم داشتم و برام اعجاب آور بود
سرعت من هم 128 5 گیگ هست
لازم بگم مثلا شاتل که خیلی خوبه بود تو اصفهان و رو دست نداشت دوستم الان میگه دان شبانش بیشتر از 60 نمیشه اونم به زور
ااا پس یکی پسورد من رو دزدیده و تغییرش داده چه کنم حالا؟
با سلامنقل قول:
سریعا با شرکت و یا نمایندگی ای که ازش گرفتید تماس بگیرید و نسبت به تغییر پسوردتون بگید اقدام کنن.
موفق باشید.
دوستان چرا صبانت این هفته انقد افتضاح شده؟
من سرعت دانلودم ماه پیش 110 بود با پینگ 300
الان سرعت دانلود 70 و پینگ 600-700
پینگ من (تبریز) رفته رو 400
کلا ر*یده.
مشکل جدید من اینه/دارم کار میکنم ئیگه سایت باز نمیکنه مجبور میشم قطع و وصل کنم.باز چند دقیقه بعد ... !!:8::27::27::27:
برای من هم تو این ده روزه دو سه باری این اتفاق افتاده ولی بعد از این که خاموش روشن کردم مودم رو دیگه درست شدهنقل قول:
دوست عزیز نا شکری نکن..شما باید خداتو شاکر باشی..همچنین دوستایه دیگه که سرعتاشون بالای 70و80و 100 هست...!نقل قول:
ماها چی بگیم که از همون اول سرعتامون بالای 50-60 نیومده تاحالا؟؟!!!!!
اقا این ترفند 6:45 هنوز کار میکنه ؟
من دیشب گذاشتم فک کنم کار نکرده !(تهران)
دوستان کسی می دونه سرعت 1Mb صبا تو مشهد چقدره؟ می خوام ببینم رو یکه یا دو؟
شانسی بعضی شبها ممکنه کار نکنه. یه مقدار زودتر مثلاً 6:28 دیسکانکت کنی ضرر نداره.نقل قول:
من نمیدونم چرا شما این قدر با سرعت مشکل دارید
این عکس دسکتاپ منه ببینید(من تسک بار رو عمودی کنار مانیتور میزارم )
راستی 6:45 دقیقه امروز برای من هم کار نکرده و خیلی ضد حال بود
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
228
مجموع سرعت دانلود
کلا اهواز اصلا چیزی به نام شبانه نداره....الان 7 ماه هست که من دارم......شبانش بیشتر از 5 کیلو بایت نمیشه....واقعا که!!!!
دستور جمع آوری میدهیم:5:
کدوم منطقه مخابراتی؟نقل قول:
سرعتت از کی اینقده ؟روزانه سرعتت چقدهنقل قول:
شما چه سرعتی از شرکت صبا گرفتی ؟ خیلی شانس داشتی که اینقدر سرعت دانلودته برو حسابی حالشو ببرنقل قول:
هر شب چقدر دانلود میکنی ؟
دوستانی که با دانلود شبانه مشکل دارند و کسانی که فیلم و سریال دانلود میکنند ولی چون سروری که روش فیلم ها آپلود شده ضعیفه و یا با صبا سازگار نیست به من پیام خصوصی بدهند تا یک سایت خوب رو بهشون معرفی کنم که فیلم ها و سریالشو د چند سرور از جمله آپلود باز (بهترینشونه) و مدیا فایر و .....آپلود میکنه
مثلا من اگر شبی بخواهم از سرور Ifile it دانلود کنم کلا ممکنه تا صبح 500 مگ دانلود داشته باشم ولی وقتی که از آپلودباز دانلود میکنم شبی 1.2 تا 1.7 دانلود میکنم
دوستان یک سوال
من وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنم مودم رو هم باید از پشت خاموش کنم ؟چون وقتی کامپیتور رو خاموش میکنم مودم روشن میمونه اون چراغ های power و lan ـش
کاریش که نمیشه.کلا اگه چند ساعت لازمت نمیشه خاموش کنی بهتره.:46:نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز لازم نیست
من مودمم سه ساله که خاموش نشده با وجود اینکه خیلی داغ میکنه ولی هیچیش نشده
اصفهان مرکز مخابرات قندینقل قول:
624 پیش شماره
من 128 گرفتم 5 گیگ 3 ماهنقل قول:
باور کن تا حالا اصلا روزانه دان نکردم چون وب گردیم خیلی زیاده مجبورم 5 گیگ رو تا آخر 3 ماه نگه دارم و اصلا روزانه دان نمیکنم با همین وب گردی ساده ظرف 3 روز 350 مگ ازم کم شده میبینید اوضاعم چه طوره... من مرتب بین فروم ها ی برنامه نویسی مجبورم پرسه بزنم پس چاره ای ندارم که دانلود هام رو فقط شبها انجام بدم
128 5 گیگ 3 ماهنقل قول:
خوب نه من اصلا شانس نیوردم با تحقیق سه هفته ای و تجربه دو سه ساله گرفتم کارم همینه ما تو کار نوت بوک و پی سی هستیم و تو پاساژ همه دارن همین رو استفاده میکنن من تو این چند ساله هیچ وقت فکر داشتن adsl نمی کردم چون یه اینتر نت رایگان از دانشگاه داشتم که خیلی حال میداد ولی خوب سرعت نهایتش 7 کیلو بود و خیلی نمیشد دانلود کرد حالا که اون قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم اومدم سراغ adsl البته تو مغازه adsl هست اونجا هم دان روزانه نزدیک به 180 هست با همین سرعت 128 اما موضوع اینه که اونجا کاریه روی هاردش هم نمیشه چیزی نگه داشت ×ا×م×ا×ک×ن اگه سر بزنه بیچاره میکنه پلم تو 1 ساعت برای 1 ماه
بی زحمت برای من هم پیام خصوصی کنید من برای پیدا کردن سایت خوب و بازیر نویس و فیلم های جدید خیلی مشکل دارم چندذ تا فورم هم برام بزارید که در مورد فیلم ها نقد و برسی بکنند راستی خوشم میاد ممنون میشم اگه کمک کنید..
نقل قول:نقل قول:توی وسایل الکترونیکی وقتی ازشون برای مدت طولانی (عموما بعد از 6 ساعت ) نمیخواین استفاده کنید بهتره اون رو خاموش کنیدنقل قول:
نتایج
مصرف کمتر برق کاهش مبلغ قبض
عمر بیشتر دستگاه
مصرف کمتر برق پیشرفت مملکت(:27::27::27::27::27::31::31::31::27::27 ::27::27::31::31::31::31:........
برای خاموش کردن اصلا از دکمه پشت مودم استفاده نکنید احتمال خرابی دکمه و استفاده زاید از دکمه باعت شک الکترونیک مودم میشه البته در طولانی مدت منتظر اثر دو روزه نباشید
بهتره برای خاموش کردنش دوشاخ رو از برق در بیارید
اینها فقط نظر شخصیه شما میتونید قبول داشته باشید یا نه
درود
دوستان اوضاع پینگتون چطوره ؟
من شنیدم صبانت پینگش خوبه، اگه میشه بگید پینگتون چنده ؟
با سپاس
برای بازی و دانلود نمرش 20 eنقل قول:
مخصوصا دانلود های شبانش !!!:10:
برادر چون صبانت ماله مشهده...اینقدر سرعتش واسه شما خوبه...وگرنا بقیه جاها اینطور نیستن!!!!!نقل قول:
اسم شهرتم بگو که یدفعه کم کاری نشه!!!! که یدفع نره بگیه اونوقت ببینه خرابه!!!
اگه برا بازی میخوای بد نیست خوبهنقل قول:
به محل سکونتتم ربط داره !هر جا یطوره
پینگ من با 4.2.2.1 180-90 ـه