مرسی از راهنماییتون/یک ترا بایتش چنده ؟
Printable View
مرسی از راهنماییتون/یک ترا بایتش چنده ؟
ظاهرا قیمت یک ترا و دو تراش تقریبا برابره !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . با توجه به این اوضاع درهم بازار آیا امیدی به پایین اومدن قیمت هارد 2 ترا هست؟؟؟
یه مطلب تو هفته نامه "بایت" خوندم, حرف دل ماهایی هست که منتظریم قیمت ها بیاد پائین بعد خرید کنیم:
ارديبهشتماه شروع شده است و اين ايام را به اصطلاح فعالان بازار، کاهو بازار مينامند. علت اين نامگذاري در اين است که در اين ايام خبري از فروش نيست و شرايط بازار درحالت رکود است از اين رو بايد تا خرداد ماه صبر کرد.
عموما با پايان امتحانات خرداد ماه که اواسط اين ماه است فروش در بازار کمي رونق پيدا ميکند. اما شرايط در زمان فعلي اينگونه نيست و کاهو بازار موجود ساخته دست خود بازاريان است.
در حال حاضر مصرف کنندگان يا همان مشتريان بازار به دليل تورم حبابي قيمت در اين بازار دست از خريد برداشتهاند، اين در حالي است که نياز به سختافزار کاهش نيافته است و به ناچار مصرفکننده خريد خود را به اميد کاهش قيمت به تعويق مياندازد اما اين به تعويق انداختن هم حدي دارد و مشتري بعد از مدتي به ناچار به بازار ميرود و در عين آگاهي نسبت به قيمت غير واقعي کالاها خريد خود را انجام ميدهد. شايد بتوان نام اين کار را سلاخي به شيوه فناورانه گذاشت.
مدتهاست که علت اين گرانيها از سوي فعالان بازار موضوع افزايش نرخ دلار عنوان ميشود. اما حدود دو هفته است که قيمت اين ارز در حال کاهش است با اين حال هيچ کاهش قيمتي در حوزه قطعات سختافزاري و لپتاپ به جزء در چند قطعه ناچيز ديده نميشود. به سراغ بازار که ميرويم هيچ کس فکر کاهش قيمت را در سر ندارد و دلايلي ميآورند که قضاوت آن با شما!
زماني که دلار سوار بر خر مراد سير صعودي داشت هر ساعت يک فهرست قيمت روي ميز فروشندگان بود اما در اين دو هفته چرا کسي اقدام به کاهش قيمت نکرده است؟
حال مشتري حق دارد که هرطور که خواست در مورد بازار قضاوت کند يا خير؟
از فعالان بازار که ميپرسيم چرا در زماني که قيمت دلار کاهش داشته است کاهش قيمت نميدهيد؟ در جواب ميگويند موجودي انبارشان خريد قبل است و اجناس با قيمت ارز گران خريداري شده است!
حال اين سوال باز به ذهن ميرسد که آن زمان که ارز در حال افزايش بود و شما خريد قبل داشتيد چرا قيمتها را افزايش داديد و در يک قطعه حدود 20 هزار تومان سود باد آورده به دست آورديد؟ چرا بهانه کرديد که ارز گران شده و ناچار به افزايش قميت هستيد و اما حالا با توجه به کاهش قيمت ارز ناچار به کاهش قيمت نيستيد؟
سوال ديگري که از اين قشر زحمتکش ميپرسيم اين است که چرا برخي از کالاها دوباره افزايش قيمت داشته است؟ مگر اين اجناس همان خريد قبل شما نيست؟ جواب تامل برانگيزي داده ميشود که واقعا انسان متحير ميماند. پاسخ دوستان اين است که ماليات بر ارزش افزوده بالا رفته است!
ما که متوجه نشديم به چه ساز دوستان برقصيم و يا گريه کنيم لذا قضاوت را ميگذاريم به عهده شما خواننده محترم تا اگر تمايل داشتيد آن را نيز به ما اعلام کنيد.
نتيجهگيري اخلاقي اين ماجرا را ميتوان اينگونه دانست که با توجه به عدم وجود هيچ گونه نظارتي بر بازار سختافزار توسط مراجع ذيربط، کليه فروشندگان محترم ميتوانند با هر چاقويي که دلشان خواست اقدام به ذبح مشتريان عزيز نمايند.
همچنين در راستاي اين اقدام هيچ گونه بازخواستي صورت نخواهد پذيرفت متاسفانه!
دوسـتان من یه هارد اکسـترنال 500 گیگ خریدم البته دسـت دوم 100 تومن در ضمن حدود 200 گیگ اینا فیلم کلیپ توش بود خوب خریـدم یا بـد؟!
مبارک باشه بستگی به میزان دست دوم بودنش داره!نقل قول:
به نظر من اگه از آشنا خریدی و مطمئنی که خیلی ازش کار نکشیده خوبه!!
نقل قول:سلامنقل قول:
میتونید از طریق نرم افزار Hard Disk Sentinel میزان کارکرد هارد رو بفهمید . همچنین از طریق نرم افزار HD Tune Pro (از قسمت health) از سالم بودن هارد مطمئن بشید .
مثلاً در عکس زیر هارد لپتاپم که اواخر دیماه سال 89 خریدم حدود 74 ساعت کارکرد دارد .
برند هارد رو هم نگفتید .
ماشاا... آقا عطا برای هر چیزی یه برنامه خوب و کاربردی معرفی میکنه.
حالا این مقداری که این برنامه نشون میده بر چه اساسی است؟ یعنی مثلا هارد کامپیوتر، میزان روشن بودن کامپیوتر از ابتدا را میگه؟
مثلا اگر کامپیوتری اصلا هاردش عوض نشده باشه، براساس این میشه مدت کارکرد مادربردش را هم درآورد؟
تا هر زمانی که هارد توسط منبع تغذیه روشن و در حال کار باشه مقدار کارکرد آن هم بالا خواهد رفت . حتی اگر کابل دیتا هم به مادربرد متصل نشده باشه .نقل قول:
مثال : فرض کنید یه هاردی دارید که دو سال پیش خریدید و در این دو سال هر روز 12 ساعت به پاور روشن متصل هست . در نتیجه این نرم افزار کارکرد هارد رو one year نشان خواهد داد (بصورت 24 ساعت و هفت روز هفته روشن) .
محاسبات :
روزی 12 ساعت هارد روشن .
پس در یک ماه 360 ساعت روشن .
و از اونجایی که هر سال 12 ماه هست و دو سال 24 ماه پس میشه 360*24=8640 . یعنی برای این 24 ماه (دوسال) 8640 ساعت کارکرده و همانطوریکه میدونید هر سال 8640 ساعت هست . در نتیجه این نرم افزار کارکرد هارو رو one year نشان خواهد داد .
تقریباً . مشروط بر اینکه نه تنها هارد بلکه مادربرد هم به پاور روشن متصل بوده باشه .نقل قول:
مثلا اگر کامپیوتری اصلا هاردش عوض نشده باشه، براساس این میشه مدت کارکرد مادربردش را هم درآورد؟
نکته : با دستگاه PC-3000 میتوان smart هارد رو ریسیت و کارکرد هارد رو صفر کرد .
استاد عطا اون نرم افزاره که فرمودید ورژن 4ش رو دانلود و نصب کردم اما هر چی میگردم نمی دونم کجاش عمر هارد رو نوشته!
در پست شماره 3927 عکسه نمیاد که ازش بفهمم عمر کجا مینویسه.
لطفاً راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
من هم نميدونم چرا عكس اون پست حذف شده .
اگر چندتا هارد داريد در قسمت چپ روي هارد مورد نظر كليك كنيد و سپس زمان كاركرد هارد رو در صفحه اصلي برنامه مينويسه (عكس زير).
با سلام
من سال گذشته هارد اكسترنال 1 ترا آداپتوري مدل سيگيت را 80000 تومان خريدم مدتي است پس از اينكه از كامپيوتر روي ويندوز 7 ريمو remove مي كنم وقتي ميخواهم از برق بكشم يك صداي كوچكي مثل جيغ مي كشد آيا ايرادي ندارد ؟
ضمنا به تلويزيون هم كه وصل ميكنم هنگام قطع برق اين مشكل وجود دارد؟
تلويزيون سامسونگ d585 من هم safe remove ندارد و همينطور آن را مي كشم آن هم ايراد ندارد؟
منظورت صدای از کار افتادن موتورشه؟
انگار که موتوره داره میچرخه بعد یه دفعه از حرکت می ایسته؟
نه اين صدا جديد اضافه شده .يه جيغ كوتاهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
در win7 و براي هاردهايي مثل سيگيت حتي اگر safe remove بكنيد بازهم موتور هارد در حال كار هست . پيشنهادم اينه كه طبق پست زير هارد رو spin down كنيد و سپس از برق بكشيد . ببينيد بازهم اون صدا رو ميده يا خير ؟؟؟
نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه .
با تشكر يعني اول safe remove بعد spindown?نقل قول:
نكته بعد اينكه وقتي به تلويزيون وصل مي كنيم اون ديگه نه remove داره نه spindown اونچا چي؟صدمه ميزنه؟
ضمنا در پستي كه معرفي كرده ا يد گفته ايد"نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد " كه در تناقض با "نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه" مي باشد
نقل قول:1. در صورتي كه هارد اكسترنال رو safe remove كنيد نه تنها آيكون هارد از my copmuter برداشته ميشه بلكه برنامه hdd scan ديگه هارد اكسترنالي رو پيدا نخواهد كرد .نقل قول:
نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد
2. اگر پس از خاموش كردن موتور هارد با استفاده از برنامه hdd scan اونو safe remove كنيد موتور هارد دوباره بكار ميافته (علتشو نميدونم) و از اونجايي كه با safe remove كردن ، آيكون هارد در my copmuter وجود نداره و هارد هم توسط برنامهhdd scan پيدا نميشه ، ديگه نميتونيد مجدداً spin down كنيد .نقل قول:
نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه
در نتيجه اگر از برنامه hdd scan براي spin down كردن هارد استفاده ميكنيد بهتره كه ديگه از safe remove استفاده نشه مسئله بعدي اين هست كه اينكار براي ويندوز سون و براي هاردهايي هست كه نرم افزار جداگانه اي براي خاموش كردن هارد وجود ندارد . هارد اكسترنال وسترن رو ميتوان با استفاده از نرم افزر WD smart ware خاموش كرد و نيازي به اينكار نيست .
نميدونم ، پيشنهادم اينه كه TV رو خاموش كنيد ببينيد آيا هارد خاموش ميشه يا نه كه با توجه به آداپتوري بودن هارد بعيد ميدونم و در نتيجه چاره ديگري نداريد .نقل قول:
نكته بعد اينكه وقتي به تلويزيون وصل مي كنيم اون ديگه نه remove داره نه spindown اونچا چي؟صدمه ميزنه؟
امروز 1 ترا وسترن 265 و سیگیت 240 بود.(اسنشال و گوفلکس)
500 اینترنال سیگیت هم 115
160 ide وسترن هم 95 تومن
با سلام خدمت دوستان
می خواستم در مورد هارد اکسترنال western digital Element یک ترابایت اطلاعاتی بدست بیارم
کسی می تونه کمکم کنه؟
قیمتش رو 250 تومن می گفت
سلامنقل قول:
چه اطلاعاتی میخواهید ؟؟ بصورت خلاصه در باره این مدل توضیحاتی میدم .
مدل المنت دو جور هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای المنت بر خلاف مدلهای essential فاقد نرم افزار WD SmartWare هست و در نتیجه نمیتونید از قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و سایر مزایای آن بهره مند بشید . همچنین مدلهای المنت قابلیت Password protection and hardware encryption رو ندارند .
در مدلهای آداپتوردار از هاردهای اینترنال سری گرین استفاده شده که کیفیت خوبی دارند . ولی متاسفانه اینترفیس آن فقط usb2 هست و با توجه به فراگیر شدن usb3 به نظرم خرید آن کار درستی نیست مگر اینکه مجبور باشید حجم مدلهای آداپتوری از 500 گیگ تا 3 ترابایت موجوده . مدلهای پرتابل خوشبختانه دارای اینترفیس usb3 هست و از 500 الی 1 ترابایت موجوده .
منظورمن مدل بدون آداپتورهنقل قول:
آیا به نظر شما مدل خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟
آیا مدل دیگهای تو این رنج قیمت موجود هست که پیشنهاد بدین؟
از کمکتون ممنون
در مقایسه با مدل essential اختلاف قیمت زیادی نداره . من پیشنهاد میدم از مدلهای essential رو بخرید .نقل قول:
سلام
من میخواستم هارد لپتاپم را عوض کنم. رفتم از فروشنده پرسیدم گفت که هارد لپتاپ 500 تو بازار نیست.
ولی یه هارد اکسترنال برات میگذاریم و همون کار را میکنه؛ ولی گارانتی نداره. 500 را 150میگفت سیگیت.
میوام بدونم این کار درسته؟ یعنی هارد اکسترنال را از کیس دربیاریم و بگذاریم تو لپتاپ؟
ولی میگفت هارد یک ترا داره. آیا هارد یک ترا در لپتاپ من که 320 بوده راحت جا میشه؟
این هارد لپتاپ منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نظر شما چیه؟ اکسترنال بگیرم وباز کنم یا همون یه ترا بگیرم؟ چه برندی؟ ناسازگاری نداره؟ دور هارد من چنده؟
فروشنده میگفت دور7200 تو بازار نیست و همه 5400 هستند. قیمت یه ترا برای لپتاپ چنده؟
میشه از کیس اکسترنال برای هارد لپتاپم که در میآرم استفاده کنم؟
سلام
این کار شدنی هست و هیچ مشکلی ندارد . اما دیگه گارانتی نخواهد داشت .نقل قول:
با عکسی که گزاشتید نمیتوان فهمید آیا محفظه هارد لپتاپ شما گنجایش کافی برای قراردادن هارد یکترابایت رو دارد یا خیر . قسمت هارد لپتاپ شما باید باز بشه و بررسی بشه . عیناً مطلبی که کمپانی وسترن درباره هاردهای پرظرفیت گفته رو در اینجا میزارم .نقل قول:
یعنی حداقل 12.5 میلیمتر باید جا داشته باشه .
کد:*TPVT models are 12.5 mm high and may not
be compatible with many notebook systems.
Consult system specifications for maximum
allowable drive height before attempting to
install.
من اگر جای شما بودم به چندین مراکز فروش مراجعه میکردم و تفاوت قیمت اکسترنال و اینترنال رو بررسی میکردم و سپس انتخاب میکردم ولی مطمئناً 500 گیگ رو نمیخریدم چون تفاوتش با 320 گیگ زیاد نیست و نمیارزه (همش 180 گیگ) . اگر هارد اینترنال لپتاپ شما مشکلی نداره به نظرم بهتره که هارد اکسترنال 1 ترابایتی بخرید و فایلهایی که مورد نیاز نیست رو در آن بریزید تا کمبود فضای هارد لپتاپ شما جبران شود و هم هارد اکسترنال رو خراب نکنید .نقل قول:
برای اینکه بدونید RPM هارد لپتاپ شما چند هست نرم افزار HD tune رو نصب کنید و از قسمت info (طبق عکس زیر) میتونید کلیه مشخصات هارد رو متوجه بشید .
بلی میشود و مشکلی ندارد .نقل قول:
میشه از کیس اکسترنال برای هارد لپتاپم که در میآرم استفاده کنم؟
سلام
استاد عطا، دستت درد نکنه. لطف کردی کامل پاسخ دادی.
من هم اول میخواستم همین کار را بکنم؛ ولی یکی از دوستان گفت که هارد را ارتقاء بدم و هارد قبلی را بعنوان اکسترنال استفاده کنم.
فقط یه چیز دیگه: اگه rpm هارد اصلی پایین باشه و هارد جایگزین rpm بالاتر داشته باشه، سرعت خواندن هارد بالاتر میره یا فرق نمیکنه؟
یعنی با مادر بورد و درایوش سازگاره؟ مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟
یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
سلام خواهشا هر کی میتونه کمکم کنه
قیمت هارد اکسترنال (آکبند و کارکرده) gb 160 FreeAgent با اداپتور usb nhv در چه حدودیه؟؟؟؟؟؟
بدیهی هست که نصب هارد 7200rpm با 16 یا 32 مگابایت cache باعث افزایش سرعت میشود ولی بستگی به مادربردتان دارد . بعبارت دیگه اگر مادربردتان فقط sata1 رو ساپورت کنه با خرید هارد sata2 نباید انتظار افزایش سرعت دوبرابری رو داشته باشید . ضمن اینکه قبل از خرید هم مطمئن بشید که آیا اصلاً مادربرد لپتاپتان sata ساپورت میکنه یا بصورت PATA هست .نقل قول:
نکته مهم این هست که هاردهای یکترابایت (مثلا WD Scorpio Blue) دور آن 5200 هست و در حجمهای کمتر 5400 هست و کش آن هم فقط 8 مگ هست و هاردی وجود ندارد که یکترابایت باشه و 7200RPM باشه . حداکثر حجم هاردهای 7200RPM هفتصد و پنجاه گیگ هست و عموما 16 مگابایت هم cache دارند .
نکته عجیبی رو گفتید . خودم هارد اکسترنال usb3 دارم که پورت usb2 لپتاپم کاملاً اونو میشناسه و میتونم فایلها رو ترانسفر کنم ولی سرعت آن در حد usb2 هست .نقل قول:
مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟
اجباری به خرید هارد اکسترنال وسترن و سیگیت نیست . هارد اکسترنال سونی هم هارد خوبی هست . اینطور که دیدم کلاً دو مدل هارد اکسترنال سونی هست . HD-EG5U/B که با فرمت fat32 و با وجودUSB adaptor cable for Handycam ، بیشتر مناسب دستگاههایی مثل هندی کم هست ولی مدل معمولی HD-EG5/B مدل با فرمت NTFS مناسب برای کامپیوتر های خانگی هست .نقل قول:
یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
امروز بالاخره هارد گرفتم. البته 2 ترابایت اینترنال seagate barracuda گرفتم که 200 تومان شد.
ولی قیمتهای هاردهای اکسترنال:
ارزان ترین قیمتی که برای هارد 2 ترابایت اکسترنال Go Flex با کارتریج USB3 و گارانتی سازگار بود 263 هزار تومان.
و به وفور در مغازه ها این مدل موجوده.
گارانتی "هامون" هم بعضی جاها داشت با همین حدود قیمت.
ولی اکثر جاها همان 270هزار تومان میدهند.
هارد 3 ترابایت GoFlex با USB 3 هم 390 هزار تومان
هارد WD My Book 2TB هم 290 هزار تومان ولی خیلی کم در بازار پیدا میشه
قیمت همین هاردهای 2 ترا تو کشورهای حاشیه خلیج فارس چند میشه؟ اگه بتونیم از اونجا بخریم به صرفه تر نیست؟
دوستان قیمت هاردا چند درصد تقریبا اومده پایین ؟
دلار شده 1580 تومان :دی
تفاوت در اندازه دو هارد WD my book essential و seagate freeagent Goflex desk (عكس پيوست)
اینترنال خوب سیر نزولی به خودش گرفته ولی اکسترنال ها دلشون نمیخواد تکون بخورن واقعا چرا؟
چون تقاضا با همین قیمت ها براش زیاده می تونن!! قیمت ها رو بالا نگه دارند! و هیچ کسی نیست که بهشون چیزی بگه!نقل قول:
بازار وقتی دست یه نفر باشه دیگه قیمت هم دست همون نفره!
درود !
من قصد دارم یه هارد 1 TB پاسبورتی بگیرم . کارم آرشیو موزیک و فیلم هست . چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!
حدود قیمت رو هم اگه لطف کنید بگید ، ممنون میشم ...
سلام.من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی رو دارم.برند مورد نظرم سیگیت.مدل گوفلکس یو اس بی 3.در کنار تمام انتخاب هام بافر و ار پی ام هارد هم واسم مهمه.من دچار مشکل شدم چون هیچ جایی مشخصات فنی(ار پی ام و بافر یا همون کش) این هاردیو که من انتخاب کردم درج نشده.حتی سایت سازنده.من هارد 64 مگ کش یا 32 و ار پی ام 7200 باید خریداری کنم.از اساتید و صاحب نظران خوهش میکنم راهنمایی کنن.تشکر فراوان
اینکه خوبه.نقل قول:
من هارد اینترنال گرفتم و روی خود هارد هیچ چیزی ننوشته. نه اینکه 7200 است و نه بافرش را.
فقط از روی جستجوی شماره سریالش میشه فهمید که چیه.
ولی اطلاعاتی که در مورد مدل مورد نظر شما با سریال STAC2000106 پیدا کردم،
این هارد 5900 RPM و 32 بافرش است.
قیمتش هم در خارج از کشور 139 دلار با کارتریج USB3 است و در تهران حدود 260 هزار تومان قیمت گرفتم.کد:http://www.futureshop.ca/en-CA/product/seagate-seagate-goflex-usb-3-0-2tb-external-hard-drive-stac2000106-stac2000106/10179919.aspx
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
جالب اینکه در مشخصات فنی Western Digital My Book Essentials 2TB دیدم که بافرش 16 مگ است و دور موتورش 5400.
درود !!نقل قول:
اگر هارد عادي (بدون ضد ضربه) ميخواهيد .
پيشنهاد اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه با توجه به جدا شدن كارتريج از انتهاي هارد قابليت تعويض اينترفيس رو داره .
پيشنهاد دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي اگر مدل جديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در بازار پيدا كنيد كه بهتر هست . اين هاردهاي وسترن معرفي شده امكانات نرم افزاري بهتري دارند كه حتي ميتوان هارد رو lock يا قفل گذاري كرد .
ولي اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد silicon power armor a80 رو انتخاب كنيد .
آموزش باز کردن (disassemble) هارد اکسترنال وسترن usb3 بصورت فیلم به حجم 35 مگ . حجم فایل اصلی 137 مگ بوده که صدا رو حذف و کیفیتشو هم کمی کم کردم .
دو عکس از این فیلم .
در عکس زیر محل قرار گیری خار مشخص هست دوتا خار در بالا و دوتای دیگر در پایین بدنه هست (حواستون باشه که خارها نشکنند) .
یه کلیپ آموزشی از باز کردن هارد وسترن element آداپتوری .
نکته اول : در فیلم تقریباً بیرحمانه مشغول باز کردن هارد بود . بهتره که مثل عکس پیوست یه تیغ مثل تیغ کاتر بزارید تا اون پیچ گوشتی راحتتر داخل بره و یا بتونید محل قرار گیری خارها رو تشخیص بدید تا احیاناً خارها نشکنه و باز کردنش راحتتر باشه .
نکته دوم : اول از قسمتی که پورت usb قرار گرفته شروع به باز کردن کنید .
سلام دوستان قیمت هارد ها تغییری نکرده؟؟؟
اکسترنال