کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.نقل قول:
Printable View
کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.نقل قول:
ببخشید چند گرفتینش ودما لپتاپ رو چقدر کاهش میده ؟؟؟؟؟ لپتاپ شما هم n5010هستش؟؟؟:11::10:نقل قول:
ممنون
35 تومان گرفتم. 10 تا 15 درجه دمارو پایین میاره و نمیذاره دستگاه داغ شه. بله منم همین مدل را دارمنقل قول:
بچه ها چرا این آداپتور بلوتوث من یه حالیه؟؟
یه روز کار می کنه یه روز نه!!
شما هم همچین مشکلی رو دارین؟
بلوتوث لب تاپ من اصلا کار نمیکنه و فایل ارسال نمیکنه. واقعا مسخرست. چیکارش کنم
مال من n5010 هست
با تشکر
داریور بلوتوث رو کاملا آنیستال کرده و دوباره با استفاده از DVD لپتاپ اقدام به نصب نمایید. مشکل حتما درست میشود.نقل قول:
درود
راسته که میگن باتری لپتاپ ها رو فقط موقع ضرورت استفاده کنید چرا که لپتاپ هنگام استفاده از باتری کمترین بازدهی رو داره؟
و مهمتر اینکه شنیدم میگن موقع استفاده از لپتاپ با شارژرش حتما باتری رو از لپتاپ جدا کنید! چون باعث خرابی باتری میشه!
مورد اول بله تا جایی که امکانش هست وقتی پریز برق اطرافتون هست حتما از شارژر استفاده کنید و اگه مداوم از برق استفاده میکنید هفته ای یکبار هم باتری رو خالی کنید تا راندمانش پایین نیاد . و اینکه وقتی از باتری استفاده میکنین راندمان پایین میاد هم درسته میتونین یه گیم را با و بدون باتری اجرا کنین تا تفاوت رو ببینیننقل قول:
مورد دوم هم ریسک داره چون اگه باتری رو دربیارین و از برق استفاده کنین و اگه یه موقعی برقا قطع بشه امکان سوختن هاردتون خیلی بالا میره (توی همین تاپیک یه نمونه از این اتفاق برای یکی افتاده بود )
سلام دوستان من لگ تاپ دل مدل 5010 n سی دی درایورهاشم دارم وینوزش 32 بیتی است ولی خراب شده یعنی خیلی کند شده میخوام ویندوزشو عوض کنم یه 32 بیتی دوباره نصب کنم چیکار کنم ؟آموزش می خوام و بعد درایورهاشو چطوری نصب کنم؟
برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنیننقل قول:
کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز عبور فایل : www.fdl.ir
برای درایور ها هم اگه از روی سی دی که دارین میخواین نصب کنین ، مشکلی نیست و به سادگی نصب یه نرم افزاره ، فایل نصب درایورها رو (که اکثرا با حرف R ) شروع میشن رو اجرا میکنین ، فایلها توی مسیر c:dell/drivers اکسترکت میشن و بعد صفحه ی نصب درایور به طور خودکار بالا میاد فقط بعد از نصب هر درایور سیستم رو ریستارت نکنین و بعد از نصب اخرین درایور این کارو بکنین .
اگه هم میخواین درایور ها رو دانلود کنین از سایت dell.com و وارد کردن سرویس تگ میتونین لیست درایورهای مخصوص لپتاپتون رو مشاهده و دانلود کنید .
سلام مرسی که جواب دادین وقتی اکسترک شد بعد باید برم تو مسیر اکسترک نصی کنم یا نه؟ و اینکه بهترین نسخه ویندوز سون 32 بیتی چیه؟یعنی برم مغازه بگم چه ورژنی بده؟نقل قول:
نوشته شده توسط R E Z A";6749019]برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنین
کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
[URL="http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdl.freedownload.ir %2Fdl11%2FWindows-7-Persian-E-book-www.fdl.ir.exe
بعد از اکسترکت کردن خود به خود صفحه ی نصب درایور میاد و نیازی نیست کار دیگه ای بکنیننقل قول:
من هم n5010 دارم و اگه جای شما بودم نسخه ی 64 بیتی ویندوز رو نصب میکردم ( همونطور که شرکت دل این پیشنهاد رو داده )
فرقی نمیکنه ویندوز7 مال چه شرکتی باشه شما اخرین ورژن اش رو بگیر ( ویندوز 7 سرویس پک 1 )
مرسی از راهنمایی مفیدتون. آخه 64 یه سری برنامه ها و بازی ها روش نصب نمیشهنقل قول:
اگه نرم افزارهایی دارین که روی 64 بیت جواب نمیدن خب همون 32 رو نصب کنین
بعضی نرم افزارها نسخه ی 64 بیتی دارن یه سری هم ندارن من خودم تا حالا مشکلی با دسته ی دوم نداشتم و تا حالا برنامه ها و بازی های مختلفی رو نصب کردم رو 64 بیتی .
دوستان فن لپ تاپ من معمولا روی دور بالا کار میکنه ، کول پد هم که میزارم فقط باعث میشه دورش کمتر بالا بره ولی مشکل اینه که خیلی نویز داره (فن خود لپتاپ رو میگم) و مخصوصا شبا که میزارم برای دانلود صداش کاملا روی اعصابمه...اندازه فن یه Pentium 3 صدا میده..به نظرتون چیکار میشه کرد؟ میشه با فن بی صدا عوضش کرد؟ هزینه..؟
acer قبلی که داشتم حتی تو دور بالا هم صدایی ازش در نمیومد...
چند تا احتمال داره :نقل قول:
1-گرد و خاک زیادی توی قسمت تهویه هست و لازمه که باز بشه و تمیز بشه
2-نرم افزارهای زیادی در پیش زمینه فعال هستن (شما توی تسک منیجر تو حالت معمولی مموری چند درصده؟)
3-دمای اتاق شما بالاست !
4-بایوس رو هم یه آپدیتی بکنید حتما میدونین که موقع آپدیت انتی ویروس و بقیه برنامه باید بسته باشه و بعد از اجرای آپدیت به هیچ وجه اصلا دست هم به کیبرد نزنید تا تموم بشه
من 5010 دارم و صدای فنش نرماله و مشکلی نداره توی شبا هم که واسه دانلود میذارم حتما مانیتور رو خاموش میکنم که خود این کار هم از صدای فن کمتر میکنه (برنامه اش صفحه قبل هست)
نه دوست عزیز از روز اولی که خریدمش اینطوریه ، تو حالت عادی memory 1.35 gig و cpu = 0 - 1% ...نقل قول:
بایوس رو هم آپدیت کردم ولی همونه، فنش کلا صدا میده و نویز داره...
سلام..نقل قول:
متاسفانه 5010 5110 مشکلات زیادی دارند و خیلی از دوستان باهاشون مشکل دارند.. شما باید هامون اول تست میکردین..:41::41:
یک بار ویندوزت رو عوض کن یک ویندوز دیگه بریز ببین درست میشه یا نه...:41:
اگه ویندوز میخواین بریزین نسخه ی home premium یا professional بریزین به نظر من هم بهتره و هم سبکتر
میتونین توی صفحه ی 30 و 31 این تاپیک هم اطلاعاتی در مورد اینکه چطور تشخیص بدین لپ تاپتون ریفر هست یا نه بدست بیارید
در مورد مشکل دار بودن 5010 هم لااقل در این تاپیک تعداد افراد ناراضی خیلی کم بود و علت اینکه خرابی بیشتری نسبت به برندهای دیگه داره به نظر من فروش بیشتر این محصول نسبت به برندهای دیگه بود
بچه ها این دکمه هست بغل F12 که تاچپد رو غیر فعال می کنه
این رو چجوری باید فعالش کرد؟
من ویندوزم رو عوض کردم و کوئیک ست هم نصبه
نمی دونم چرا تاچپد رو نمی شه غیر فعال کرد!!
مشکلم حل شد!
یه چیز جالب بهتون بگم:
Synaptics شرکتیه که تاچپد دل رو می سازه اگه توی قسمت دانلود درایور های دل به آدرس
برید میبینید که آخرین آپدیت برای سال 2010 هست در حالی که توی خود سایت Synapticsآپدیت جدید تری ارائه کرده که با اون قابلیت های جدید تری اضافه شده مثلا تنظیم داره وقتی با سه تا انگشت دوبار بزنید روی تاچپد یک صفحه باز می شه و اونوقت وقتی بنویسید M می ره تو مدیا
یا مثلا می تونید بعضی از حرف ها و حرکت ها رو تعریف کنید!
فقط باید به یه مسأله توجه کنید که برای این که دگمه فعال یا غیرفعال کردن تاچپد کار کنه باید اول درایور قدیمی رو که خود دل ارائه داده نصب کنید
و بعد به درایور جدید آپگرید کنید!
سلام
جدیدا لپ تاپ n5010 بعد از چند ثانیه هنگ کردن این اخطار را میزنه:
بعدش دوباره درست میشه! اشکال از کجاست؟کد:Display driver stopped responding and has recovered
Display driver AMD driver stopped ersponding and has successfully recovered.
سلام دوست گلمنقل قول:
ابتدا جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کن و اگر مولتی گرافیک هست گرافیک بیس یا همون ان بورد هم همین مشکلو داره؟؟
از گرم شدن لبتاب جلوگیری کن چون در دمای بالا بیشتر این اتفاق میفته و تو خیلی از لبتاب ها این مشکل رخ میده حتی اپل و وایو!
از تو سیف مود درایور گرافیک رو حذف کن و درایور جدید رو از شرکت سازندش بگیر و نصب کن! از سایت سازندش نه سایت دل!
برنامه های جانبی که برای تنظیم مختلف اورکلاک و از قبیل اون هست اگه نصبه حذف کن
ایشالا درست میشه این مشکل کلی از لبتابای بازاره
درود
من حدودا یک ساله این لپ تاپ را گرفتم تا الآن هیچ مشکلی نداشته
دوستان طرف راست LED لپ تاپم نسبت به وسط و طرف چپش داغ تره. آیا طبیعیه؟
برای من همهمین طوره!نقل قول:
البت یه کوچولو
احتمالا ماژول ارتباطی ای چیزی اونجا باشه که فعالیتش زیاده!
سلام دوستان
یه چیزی برام ابهام ایجاد کرده.ماه های اول که خریدمش سی دی یا دی وی دی میزاشتم معمولی میچرخید توی رام
ولی الان وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم آنچنان باسرعت می چرخه که انگار میخواد منفجر شه!!
این طبیعیه یا خطریه و ممکنه دخل دی وی دی رام لپ تاپم بیاد؟:41:
وای فکر کنم بیچاره شدم :41:
دیشب داشتم لپ تاپ رو با باتری استفاده می کردم که خاموش شد ... شارژش تموم شد
رفتم گذاشتم رو میز تا شارژ بشه ... این دکمه شارژش بصورت چشمک زن قرمز سفید می شد ... صبح که اومدم سر وقتش هنوز داشت چشمک می زد .... الان متوجه شدم بله بدبخت شدم
وقتی پریز به برقه لپ تاپ روشن می شه و باتری رو 35 درصد نشون می ده ... ولی نوشته Pluged but not charging ... وقتی هم برق رو قطع می کنی کلا لپ تاپ خاموش می شه ...
فکر کنم باتریم پرید .... :19:
کسی نمی دونه چی شده و چیکار می شه کرد ؟ ... اگه پریده چرا پس 35 درصد رو نشون می ده ؟ ... بهرحال که باید این 35 درصد مصرف بشه !!! ... پس چرا با باتری اصلا کار نمی کنه ... خدا لعنتتون کنه چینی های ............ یکسال شد من اینو خریدم !
سلامنقل قول:
ببینید داخل نرم افزار دل ساپورت سنتر قسمت تست و مشخصات باطری چه اروری میده؟
نرم افزارش تو سایت دل هست برا آپدیت و تست قطعاته:8:
چیزی نمی نویسه ... فقط میگه :
percent of original capacity :54%
your battery charging normally
فکر کنم منظورش اینه که ظرفیت باتریم کمتر شده ... ولی خوب چرا کار نمی کنه ؟ ... بدون برق اصلا لپ تاپ روشن نمی مونه
سلام در کل لپ تاپ بدی نیست به نسبت قیمتش
ولی در مدت 1.5 سالی که من داشتمش تا حالا 2 بار شارژرش سوخته :41:
ای بابا ... پس شما هم تجربه داشتید ... حالا عزیز قیمت باتری یدکی چنده ؟
دوستان من پیرو صدای زیاد فن دستگاه اونو به نمایندگی بردم... گفتن که اگر تعمیر بشه 25 تومان و اگر تعویض قطعه بشه 60 تومان هزینه اش میشه..!
حالا به نظر شما اگر قرار به تعویض باشه , فقط برای تعویض یک فن 60 تومان هزینه میگیرن ؟؟؟ نظرتون چیه؟
کارایی که انجام دادم:
1- سرویس تگ رو بررسی کردم ، ریفر و .. نیست.
2- ویندوز رو عوض کردم ، درست نشد.
3-سی پی یو و رم در کمترین درصد ممکن هستن ولی اصلا دور فن فقط تو یکی دو دقیقه اول پایینه بعد که دور رفت بالا دیگه پایین نمیاد تا موقعی که لپتاپ خاموش بشه..الان تو خونه ی ما دوتا لپ تاپ دیگه هم هست; یه سونی که اصلا از فنش صدا در نمیاد...و یه ایسوس که خب صدای فنش خیلی نرماله... ولی این لپ تاپ من اعصاب خورد میکنه ها...!!!:41:
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و درود خدمت تمام دوستان...
من يه سوال دارم و اون اينه كه...
من يه لپتاپ N5010 Core i3 دارم كه باطريش 9 سله و حدود 9.4 درصد Wear شده و ميزان شارژ دهيش واسه كار هاي معمولي حدودا 1:30-1:45 دقيقه هستش ...
سوالم از دوستان اينه كه باطري لپتاپ شما (اگه 9 سل هستش) چقدر شارژ ميده؟؟؟ آيا اين ميزان شارژ دهي طبيعيه؟؟؟
تا اونجا كه يادم مياد قبلا حدود 2:30-3 ساعت هم شارژ ميداد...
دوست عزیز باتری لپ تاپ شما باید حدودا 4-6 ساعت شارژ بده...! مال من که 6 سلولیه حدود 2:30 تا 3 ساعت جواب میده...نقل قول:
آپديت كنيد باياسش رو توي خود سايتش بود قبلا!!نقل قول:
ببينيد حل مي شه يا نه!!
اگه گاغرانتي توند تموم شده خودتون مي تونين به راحتي بازش كنين!
اگه خواستين پيام بدين تا لينك ويدئوش رو بفرستم!!
فقط بایاسش رو آپدیت کن حل میشهنقل قول:
آخرین بیایاس قابلیت تنطیم سرعت فن بطور اتوماتیک داره
در صورتی که صدای فن غیر عادی باشه از فنه! وگرنه ممکنه از خمیر سیپیو و سینک و غیره باشه
دلیل 60 تومن همینه!
اگه صدای چرخش فن زیاده و صدای جانبیی نداره فن کاملا سالمه
آخرین آپدیت بایوس یعنی a15 روش نصیه ولی دور فن اصلا پایین نمیاد...نقل قول:
نه همونطور که گفتم بایوسش آپدیته ولی فن با دور بالا میچرخه ، امروز رفتم دستگاهو گرفتم گفتن که کاملا طبیعیه و صدای فن هم تو خیلی از این دستگاهها هست.!!!نقل قول:
شما مطمئنی باید 4-5 ساعت باطریم شارژ بده؟؟؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا از کجا میتونم بفهمم باطریم چند سله؟؟؟والا با این حرفی که شما زدید شک دارم 9 سل باشه... میشه یکم راهنماییم بفرمایید... این هم یه شات از میزان شارژ دهی لپتاپم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله مطمینم ، احتمالا شما از باتری درست و بهینه استفاده نکردید .منظورم شارژ و دشارژ اولیه و استفاده ی رندوم از باتری و برق هست، این متن رو بخونید بد نیست:نقل قول:
تعداد سلول باتری روی برچسبی که کنار جعبه لپ تاپ میزنن نوشته شده... مال من 6cell هست که حدودا 2:30 تا 3 ساعت گاها جواب میده...
با اين شارژ دهي باطري ... ميشه بدونم ميزان Wear شدن باطري لپتاپتون چند درصد هستش؟؟؟نقل قول:
در صورتي كه كارتن(جعبه لپتاپ) در دسترس نباشه ، راهي هست كه بشه فهميد چند سلوليه؟؟؟