سلام,
کمودو وقتی روی سیستم آلودگی پیدا میکنه دو راه را پیش روی کاربران میزاه: 1) خودتون مخرب را پاکسازی کنید بوسیله نرم افزار امنیتی کمودو اینترنت سکیوریتی 2) ارتباط با بخش ساپورت آنلاین و درخواست کمک.نقل قول:
1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید
سوال: شما چرا بخش اول را نمیبینید؟
و بعد هم اینکه اگر به هر دلیلی شما نتوانید آلودگی را رفع بکنید کمودو نرم افزار CCE را به طور رایگان در اختیار عموم مردم جهان قرار داده است تا کمک کننده کاربران باشه.(این هم یک حرکت خوب شرکت کمودو است که باید انصاف داشته باشیم و این موارد را هم ببینیم تا کمودو را متهم به استفاده از شگرد بازاریابی کثیف نکتیم)
در نهایت اگر همچنان مشکل پابرجا بود شما با متخصصین کمودو تماس میگیرد و اونها هم با دریافت مبلغی شما را جزو کاربران تحت مراقبت و دریافت کنده ساپورت و خدمات اضافی وارد میکنند و مشکل شما را برطرف میکنند.
بنابراین: استفاده از گیکبادی فقط یک راه و آخرین راه برای رفع آلودگی است. راهی که با بسته بودن همه راهها کمودو جلو روی کاربران خودش قرار داده.
نقل قول:
ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون.
من که به این سوالتون جواب دادم!!!! من خودم باهاشون حرف زدم و نهایت پیشنهاد میدن که محصول را بخرید و بعد هم خداحافظ؛ تو را به خیر و ما را به سلامت. اونها دارن به کاربران دنیا خدمات میدن، خودتون حساب بکنید چه مقدار وقت و فرصت در اختیار دارند و میتونند با کاربران صحبت کنند؛؛ و بیشتر وقتشون را برای کاربرانی خرج میکنند که محصول را خریداری کردند.نقل قول:
درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم
===
البته من این مورد را یکبار مشاهده کردم و بعد هم با لوکاپ حلش کردم ، در نهایت این چیزی که بخوام کمودو را زیر سوال ببرم، ضمنا یک عکس هم بزارید ببینم چه فایلیه، میخوام موضوع را گزارش کنم.نقل قول:
2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟
نه دیگه نشد!!!! ببینید اگر میخواهید بامن صحبت کنید باید منصفانه حرف بزنید، از این به بعد ببینم غیر منصفانه بخواهید نظر بدید، دیگه پستهای شما را نمیخونم.... انصاف را بزار وسط، بعد ببین کمودو چی رو تشخیص میده!!نقل قول:
اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟
در حرف و گفتار و دنیای ذهنی شاید!!! اما ما در دنیای واقعی زندگی میکنیم، در واقعیت=> من این اعتماد را به دست آوردم! اگر شما نمیتوند اعتماد کنید هیچ اجباری در کار نیست، میتونید تغییرش بدید. اینو گفتم تا بدونیم این گفتگوها فقط برای اینه که یک محصول مناسب خودمون و سیستم خودمون و سطح اطلاعات خودمون و توان مالی خودمون و اعتقادات خودمون پیدا کنیم. شما هم این مسائل را کنار هم بزارید و برای خودتون تصمیم بگیرید، مجاب کردن من سودی نداره، من با توجه به مسائل بالا و تجربیات شخصی به کمودو اعتماد کردم. و همینطور هر کاربر دیگری که از هر محصول دیگری استفاده میکنه.نقل قول:
به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟
و اما در مورد باقی موارد: بنده هیج اضهار نظری نمیکنم! بزارید به حساب عدم اطلاعات. در مورد چیزی که نمیدونم اظهار نظر نمیکنم. من هم مثل شما هستم...د ی
ولی یک نکته را بهتون میگم و تمام: ببینید دوست عزیز هر محصولی یک یکسری نکات قوت و ضعفی داری، شما هم توی این مدت دیگه باید با کمودو آشنا شده باشید، اینجا هیچ اصراری بر هیچ محصولی نیست و همه نظرات شخصی خودشونه بیان میکنند....
در نهایت من توصیه میکنم به جای مطرح کردن مسائل متعدد و اثبات خودتون!!! یک نگاهی به کمودو و یک نگاهی به نیازهاتون بندازین و اگر محصول بهتری را یافتید از همان محصول استفاده بکنید.
اینجا مسئولیتی بر گردن کسی نیست که به سوالات کسی جواب بده، حتی موتونند پست ما را نخونند چه برسه به جواب.... اگر هم من وارد بحث با شما شدم فقط خواستم جواب یک تهمت ناروا را بدم: بازاریابی کثیف کمودو،نقل قول:
وقتی این سوالها را جواب دادید معلوم میشه کی مغالطه میکنه