کد:SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN
N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2
AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU
VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN
FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN
RDHE-2FE2-4ARV-XFCK-4JTE
Printable View
کد:SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN
N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2
AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU
VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN
FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN
RDHE-2FE2-4ARV-XFCK-4JTE
کافیه همه دگمه هارو روی کیبرد تنظیم کنی هیچ فرقی با گیم پد ندارهنقل قول:
سلام.چرا مسترلیگ غیر فعاله؟چه جور باید فعال کرد؟ساکر از هر جهت از فیفا 11 بهتره هم فیفا دارم و هم ساکر قابا مقایسه نیستن ساکر فوق العاده است.ممنون
دوستان چرا نقل و انتقالات توي مسترليگ اين قدر راحت شده:41:
اون که اگهon باشه اصلا بازی دست من نیست من خودم وقتی بازی میکنم بازم تعویض میکنه اون حالت هم که آف هستشنقل قول:
آین DLC ها که دارن بچه ها میگذارن با هم فرق داره؟ من یه دونه دارم دانلود میکنم 28 مگابایته!!
بچه ها یه سوال ، من قبلا اون پچ غیر رسمی که فایل های img باید بسازی رو دانلود کرده بودم و فایل های img ایش رو دارم ، حالا هم dlc خود کونامی رو هم از extra دانلود کردم نقل و انتقالات درست شد اما لباس تیم ها نه، سوالم اینه که اگه بخوام ترکیب و نقل و انتقال از همون dlc باشه اما لباس تیم ها از پچ ، کدوم img ها رو باید کپی کنم ؟؟
اگه سوالم رو متوجه نشدین بگین یه جور دیگه توضیح بدم
حداقل سیستم مورد نیازش چیه؟
سلام ، از دوستان کسی نمی دونه آخرین و بهترین پچ کونامی و نقل و انتقالات برای pes 2011 کدومه ؟
لطفا اگه می دونید لینک هر دو شو بذارید .
اینهنقل قول:
محتوای مخفی: سیستم مورد نیاز
داداش اگه زحمتي نيست لينك دانلود DLC رو بده:46:نقل قول:
دوستان من تو مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data پوشه konami پیدا نمیکنم مخفی هم نیست.
بفرما داداش :10:نقل قول:
کد:http://leech.uploadin.info/files/12.10_download_www.dverleech.com.rar
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
مگه توي اين ادرس بايد پوشه konami باشه؟به چه دليل؟:13:نقل قول:
اگه برای dlc میگید بهتره که توی محل نصب بازی کپی کنید :20:نقل قول:
من از تو بازی دان نکردم.نقل قول:
سری قبل pes میشداسامی بازیکنانی که اسمشون نیست دانلود کرد و وارد بازی کرد. باید منتظر بمونیم...
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
مرسی. چطور اینکارو میکنی؟نقل قول:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
دوستان نمیدونید pes editor واسه pes 2011 کی میاد؟
فرقی ندارهنقل قول:
اگر میشه بگید که این فایل dlc کجا باید کپی کتم ؟
اگه از تو بازی دانلود نکردی: فایل که فکر کنم اسمش dt0f بریز جایی که بازی نصب کردی مثلانقل قول:
c:\program file\konami\pes2011\img
فایل دیگر که اسمش edit بریز
My Documents\konami\pes 2011\save
اگه ویندوز 7 داری، اینجا:نقل قول:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
البته پوشه مخفی هست و باید show hidden files رو انتخاب کنی
راحت شده . ولی خیلی راحت هم پول کم میاری . مثل 2010 نیست که همیشه ترازت عالی باشه .نقل قول:
من با چلسی اول فصل 5تا بازیکن گرفتم تو فصل 2011-2012 مجبور شدم بازیکنای اصلی رو به خاطر ورشکست نشدن بفروشم .
دوست عزیز لطف میکنی این دوتا لینک مستقیم کنی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی جواب سوال ما رو هم بده ،
آخرین پچ کونامی و پچ نقل و انتقالات ، لینک دانلودش رو بی زحمت بذارید .
خدمت شما دوست عزیز ولی اگه دقت میکردی صفحه ذقبل گذاشته بودمشنقل قول:
http://leech.uploadin.info/files/12.10_download_www.dverleech.com.rar
داش سربازم هروز تو پادگانم مرخصی هم زیاد نمیدن ایشالله بعد اموزشی یه کاری میکنمنقل قول:
داش کیت سرور باید کنار فایل setting و pes2011 باشهنقل قول:
نخیرم من بشخصه موافق نیستم شما اگر تونستی بازیکنای جوونی که قدرتشون بین 85-90 و آینده دارن بخری اونوقت آسونهنقل قول:
من الان دو فصله ئنبال فندر ویل و هیگواینم ولی مگه میان یبار بازیکن میخواد باشگاه راضی نیست یبار که باشگاه حرفی نداره بازیکن میگه میخوام ترکیب ثابت باشمو حال و حوصله رقابت برای رسیدن به ترکیب اول رو ندارم:27:
ولی خرید ستاره ها راحت تر:46:
چی میشه سوال منم جواب بدین برای یکبار هم که شده؟نقل قول:
برای دانلود های رسمی و مهم به پست دوم تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
اگه دقت کرده باشی هرجا اسم من باشه عکس هیگواینم هست پس اول نفری که نقل وانتقالات خریدم هیگواین بوده:46:نقل قول:
ولی مال من نمیادش که:41:نقل قول:
ولی خودمونیم جواب جالبی دادی:27::31:
یه چیز عجیب:(؟؟؟!!!)
من هنوز بازی رو نگرفتم,چند روز پیش توی یک مغازه این بازی رو با سه تا دی وی دی داشت:18:حالا امشب اگه شد میگیرم ببینم چی داره که تو سه تا دی وی دی زده.
خیلی عجیب بود نه دیده بودم نه شنیده بودم,شما چطور؟:18:
دوستان من میخوام گزارشگر بازی مو عوض کنم(همون انگلیسیه جان چمپینه میخوام یه اسپانیایی بزارم)
میشه لینکش رو بزارید؟
دوستان پچ کاملی اومده؟
اگه هست معرفی کنید دانلود کنیم.
ممنون:46:
دوستان سلام
من فایل dlc را دانلود کردم ترنسفرها درست شد
همچنین من patch02را هم ریختم ولی فقط اسم تیم ها درست شد من میخوام لوگو وپیراهن تیم هاهم درست شود
میشه بگید کدوم پچ لوگو وپیراهن تیم ها رو درست میکنه وسازگار با dlc هم باشه
خواهش میکنم راهنمایی کنید
Patch 1.01
دانلود Patch 1.01 با حجم 10.8 مگ
http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/patch/1.01/bbe09cd64022e657f7ec9481bb4d5bfa/PES2011Patch101.zip
بچه کسی میدونه داستان این پچ چیه که تو پست 2 اقا ارمین گذاشته چیه ؟چکار میکنه؟:13:
سلام.
این پچی که تو پست 1 هست نقل و انتقالات رو درست میکنه؟
چجوری نصب میشه؟؟؟؟؟
گزارشگر رو چجوری انگیلیسی کنم؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5512128&postcount=3780
سلام
آقایون از این به بعد ادیتهاتون رو تو این تاپیک بذارید تا این تاپیک از موضوع خودش منحرف نشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5519069#post5519069
سلام دوستان کنسول من ps2 به خاطر همین این game plane که حمله و دفاع رو از 0 تا 100 نتظیم میکنی نداره
بهترین ترکیب برای بارسا همراه با بهترین نتظیمات بدون زلاتان هانری توره مارکز و بودن ویا ماسچرانو چیه؟
دوست من اینترو بر میداره هیچ جوری نمیشه این اتو و رو مهار کرد
از وسط زمین باش میره میزنه تو گل
تو حمله اتو و مانسینی پشت اونها مونتاریو سوازو رو میزاره
خواهش می کنم کمکم کنید. اسم تیم ها انگلیسی نمیشه. بازی من تک دی وی دی و ورژن 1.00 هستش . پچ 0.1 فقط پیراهن ها ولوگو ها رو درست کرد . پچ دوم هم ازش چیزی نفهمیدم اون کیت سرور چجوری کار میکنه؟ باید چیکارش کنم ؟ می رم تو پوشه کیت سرور manager رو میزنم برای settingاخطار میده