برای کانفیگ موردم خودتون اقدام کردید؟ همان پسوری که توی مودم زدید همان است!نقل قول:
اگر پسورد را ندارید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پسورد را بهتون بگن!
Printable View
برای کانفیگ موردم خودتون اقدام کردید؟ همان پسوری که توی مودم زدید همان است!نقل قول:
اگر پسورد را ندارید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پسورد را بهتون بگن!
نه ! همه سرویس هاشون اینطوری نیست ! الان مخابرات تهران سرعت واقعی میده و نامحدود ! 1مگ نا محدود ماهی 34ت ! با سرعت دانلود 128 کیلوبایت و همینطور 512 با سرعت 56کیلوبایت با قیمت 20ت !نقل قول:
البته فک کنم 1مگ رو به کاربرا عادی ندن
من یه یوزر پس دارم که بوسیله ی کانکشن باهاش متصل میشمنقل قول:
همون که شماره تلفن خط به اضافه ی 1سری عدد دیگه
ولی وقتی اونا داخل اون پیج میزنم ارور میده!
واقعاً ممنونم از جواب ندادن به سوال من
خییییییییییلی نامردین
زنگ بزن 2030 البته 3 شب که جوابت بدن اشغال نباشه میتونی این یوزر و پسوورد بگیرینقل قول:
عزیز بذار یک مدت طولانی بگذره بعد ببینیم آیا نامحدود به صرفه بوده یا نه باید صبر کنیم الان مخابرات اصفهان حجمی هست و تو نامحدود در بدترین حالت نسبت شیر 1 به 10 و باید ببینیم بعد از چند ماه آیا صدای مشترکان مخابرات مشهد و تهران در میاد یا نه.اگه اومد یعنی نامحدود بدتر کرده اگر نه بریم نامحدود.
این قانون SOPA انگار میخواد جدی جدی اجرا بشه . اگه بشه که دیگه دانلود نامحدود به دردی نمیخوره .
کجا بدتره ! الان ملت شادن :دینقل قول:
بعدم حرف من ارائه سرویس های متفاوت هست ! نه مثل الان تک تعرفه ای .
این SOPA چیه دقیقا ؟ :-/
Stop Online Piracy Actنقل قول:
یک قانون است که داره توی امریکا تصویب میشه! کلا کار برای فعالیت های غیر قانونی خیلی محدود میشه! اما بیشتر کاربران نگران هستن وضعشون مثل ایران و ... نشه!
لطفا هر کس توی سایت های تورنت private عضوه به من پی ام بده!
دوستان سلام.من وقتی دکمه ی رزور را برای گرفتن سرویس میزنم پیغام میده که منبع آزادی برای شماره شما وجود نداردکسی میدونه این یعنی چه
فعلا چند روز همین را میگه بعدا اجازه میده شمارتون را وارد کنیدنقل قول:
دوستان کسی نمیدونه کی مخابرات تسویه میکنه؟
شارژ های روی قبض را میگم
دور قبل رو 8 آذر تسویه کردند،احتمالا این دور طرفای 8 بهمن باشه که هر چی توی آذر و دی شارژ کردید تسویه میشه.نقل قول:
یعنی توی آن مرکز که قصد ثبت نام دارید پورت خالی وجود ندارد ، کدام مرکز هستید؟؟نقل قول:
مرکز امیر کبیر با پیش شماره ی 324نقل قول:
من الان با بانک ملت حسابم را شارژ کردم ولی از حسابم پول کم شده ولی اینترنتم شارژ نشد!
حالا چی میشه؟!
دوستان این رو حتما بخونید adsl بدون محدودیت حجم تعرفه مصوبش اینه، من فردا حتما پیگیر میشم و شکایت خواهم کرد شما هم شکایت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين روابط عمومي سازمان اعلام نمود كليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش نمايند.
برا اعتراض یه متن اماده کنید همه با ایمیل هامون بفرستیم بلکه جواب بده
یک ماهی میشه !
وضعيت شكايت: با سلام، وضعيت سرويس دهي مخابرات اصفهان در حال بررسي و پيگيري است.
متنش مهم نیست یکی باشه !
مشکلات ایناس دیگه
1.تک تعرفه ای بودن
2.نبود شبانه رایگان
3.عدم ارائه سرویس های نا محدود
من شخصا دوست دارم هم نامحدود بده و هم محدود با شبانه ! کلا میخوام تک تعرفه ای نباشه و دست آدم واسه انتخاب باز باشه !
با سلام
بچه ها لطفا نگاه کنید مخابرات خراسان رضوی چه اینترفیسی واسه پنل گذاشته
با کمی سلیقه میشه این پنلو حداقل اینترفیسش رو درست کرد!!!
فکر کنم ورژنش هم از پنل ما بالاتر باشه
یه سری به این آدرس بزنید
adsltce مگه نگفتی حالت پرداخت از روی قبض رو به حالت پرداخت آنلاین تغییر می دی ؟ پس چی شد ؟
راستی چطور شد این قضیه قبضها آقای adsltce قرار شد شما پس از مدتی درستش کنید.یک هفته فرصت کمه.نقل قول:
لطفا این نرم افزارتون رو ارتقا بدین حداقل ظاهرش رو مثل مخابرات مشهد درست کنین.
مدتی است خبری نیست.
کجایین دنبال حل مشکلات هستین یا نه؟
دوستان ببخشید کسی یه برنامه سراغ نداره که ترافیک اینترنت رو برامون حساب کنه ؟؟؟؟
من یه هفته هیچ چیزی دانلود نکردم و فقط روزی 15 دقیقه وب گردی میکردم . الان رفتم دیدم که 1G ترافیکی که داشتم تموم شد !!!
نقل قول:
کسی جوابی نداره؟!!!
(عکس موجود در نقل قول حدف شده! )نقل قول:
این خره همون خرس فقط ظاهرش عوض شده!
عزیز اصل کار مشکل داره! یک برنامه نوشتن با رابطه بازی هم کلی پولش را دارن از مخابرات ها می گیرن! حداقل این پنل را 30 برابر پنل قبلی پول دادن براش!
dumeter خوبه! می تونید از برنامه stg هم استفاده کنید! میتونه گراف مصرفی را از طریق snmp مودم به شما بده!نقل قول:
کسی این جا نمی تونه براتون کاری بکنه! برید مخابرات ان جا شکایت کنید! یک پرینت از ان قسمتی از حساب که پول خارج شده هم با خودتون ببر!نقل قول:
با تشکر از مطلب شما لطفا به دلیل وجود تصویر گنبد امام رضا (علیه السلام) متنتون رو یه ویرایشی کنید
منظورم این بود که با وجودی که این نرم افزار این وضعیتشه ولی میتونن ظاهرشو حداقل درست کنن از هیچی که بهتره.
با تشکر
برای احترام به نظر شما ویرایش شد!نقل قول:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------نقل قول:
[/COLOR]آهای آقای مخابراتی کجایی؟ چی شد این پنلتون مشکلات همچنان باقی است
نامحدود هنوز خبری نیست
پرداخت آنلاین قبض هنوز درست نشده
اگر اسب خود اما رضا (ع) هم مشکل داشته باشه من میگم! اما الان ان پنل هیچ ارتباطی با مسائل شرعی و غیره نداره! و فقط یک تصویر بر روی پنل قرار داده اند که مربوط به یک مکان مورد احترام است!نقل قول:
عکسی که شما قرار دادی را از نقل قول حذف می کنم! به نظرم این کار بهتره!
لطفا بیش از این موضوع را طولانی نکنید!
ممنون
عکسی که شما قرار دادی را از نقل قول حذف می کنم! به نظرم این کار بهتره!
خوب حالا با حذف عکس خوب شد.ممنون.
سلام و صلوات خداوند بر امام رضا(علیه السلام)
لطفا اینگونه صحبت نفرمایید ما هم اینجاییم که مشکلات رو بگیم
قصد طولانی کردن بحث رو ندارم.
اما بحث پنل و مخابرات
قصد ما هم بیان مشکلات این پنل هست
ما هم که گفتیم و میگیم اگه میشد نرم افزار دیگری به جای این قرار می گرفت خیلی بهتر بود.(ibsng )
ولی مخابرات گوشش بدهکار نیست
پس الان بهتره مشکلاتش رو بگیم
گرچه از آقای adsltce خبری نیست.
به قول یکی از دوستان در پست های قبلی گفته بود ، نکته مثبتی که در مورد این پنل به نظر میرسه اوتوماسیون اداری هست
ولی مشکلات رو هم باید دید.
والا بعید می دونم ان قسمت اوتوماسیون اداری این (ادم دلش نمیاد اسمشو بزاره پنل) هم درست کار کنه!نقل قول:
من می خواهم بی طرف باشم! اما من خودم با نسخه پولی و مجانی IBS کار کردم! نسخه مجانی مشکلاتی داره! اما خوب نسخه مجانی چندین ساله به روز نشده! اما نسخه پولی خیلی خوب کار می کنه!
نمی دونم ان رقمی که من در مورد این پنل جدید شنیدم درسته یا نه! اما اگر درست باشه باید بهشون تبریک گفت! من که باورم نمیشه اما خوب یک فردی به من گفت حدود 250 میلیون تومان برای این پنل خرج شده!
250 میلیون که دور از عقله اما اگر 250 هزار تومان هم برای این زباله از بیت المال صرف شده باشه .... !
تنها موردی که به نظر من می تونه دلیل تعویض بوده باشه رابطه بازی توی مخابرات است! بهتره مدیران مخابرات برای حفظ آبروی خودشون در تصمیماتشون تجدید نظر کنن!
دوستان من شرمندم چند روزه اصلا فرصت نکردم فروم رو بخونم فقط الان یکی از دوستان بهم پیغام داده بود که شارژ آنلاین زده و پیغام داده که با خطا مواجه شد بررسی کردم دیدم برای ایشون و چند نفر دیگه پیش اومده که ارتباط پنل با موتور محاسبه کارکرد در اون زمان ها قطع شده بوده،نگران نباشید تمام اطلاعات توی سیستم هست شنبه تا آخر وقت حتما شارژهاتون انجام میشه(خود مسئولینش انجام میدن) فکر کنم یه پیغام هم براتون فرستاده باشن.
در مورد اضافه کردن تم ساده هم داره انجام میشه
یکی دیگه از دوستان دیدم نوشته بود چرا جلوی شارژ آنلاین من نوشته پرداخت بر روی قبض(اگر درست فهمیده باشم) میشه شماره مشتریتون رو به من پیغام خصوصی کنید؟
لینک های جزئیات هم توی بخش پرداخت ها درست شده دوست داشتید ببینید نظری داشتید بدید
من فقط صفحه آخر رو رسیدم بخونم اگر مطلب مهم هست لطفا پیغام خصوصی کنید.
یکی از بچه ها هم بهم پیغام داده بود به خدا هنوز نرسیدم بررسی کنم همینجا ازش معذرت میخوام انشالله به زودی کارش رو پیگیری میکنم
دوست عزیز اولا طراحی لوگو رو خود مخابرات خراسان عهده دار شده ولی مخابرات اصفهان راجع به لوگو هیچ نظری ندارهنقل قول:
دوما ورژن پنل هایی که روی اصفهان نصب هستند همگی آخرین ورژن هستند و پنل های خراسان رضوی نصف امکانات پنل اصفهان رو هم ندارند.
من نمی دانم چرا هر وقت پستهای شما را می بینم یاد این سریال "کلانتر" ایرج نوذری که شبها می گذارد می افتم :20:نقل قول:
adsltce لطفاً به مخابرات بگو چندتا طرح مختلف بزارن. این چیه؟ مثلاً 2مگ بزارن 4مگ بزارن پولشم میدیم. شبانه که نمیدن لااقل سرعت بالاتر بدن
دوستان شارژها همگی انجام شد،کسی اگر مشکلی داشت بهم خصوصی بده،ممنون
دوست عزیز خدمت شما بارها عرض کردم گفت ما هیچ تاثیری نداره چون ما در تعیین سیاست های مخابرات نقشی نداریم،همانطور که مخابرات خراسان رضوی صدها نوع تعرفه مختلف تعریف کرده و ما بهشون نگفته بودیم،در مورد اصفهان هم خودشون این تصمیم رو گرفتننقل قول:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
شما فعلا به کسب اجازه ات ادامه بدهنقل قول:
یکی از دوستان عزیز تو پیغام خصوصی مواردی رو مطرح کردند که ترجیح میدم اینجا جواب بدم که سوال بقیه هم هست
دوست عزیز در مورد باز شدن صفحه بانک ، کاری که توی مخابرات رضوی انجام شد این بود که صفحه بانک توی یه تب جدید انجام بشه و اونجا مساله ای نداشتیم ، ولی مخابرات اصفهان از ما خواست که توی همون صفحه پنل صفحه بانک رو باز کنیم،به خاطر همین مجبور شدیم به این شکل طراحی کنیم و گویا در IE سازگاری نداره.نقل قول:
البته بررسی هایی که کردیم servlet بانک ملت کلا با IE میونه خوبی نداره و حتی توی خراسان رضوی هم مشکلاتی گزارش شده، ولی با بقیه مرورگرها کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
در مورد لوگو بنده به شخصه فقط میتونم پیشنهاد بدم،قبول کردند چشم( البته کارهای زیادی هست که باید طبق اولویت انجام بشه و بره جلو )نقل قول:
در مورد پردازش CPU هم چشم پیگیری میکنم.
دوستان کسی هست الان شارژ آنلاین زده باشه و جلوش نوشته باشه قبض؟چرا اون دوستمون پیغام نداد به من
دوست عزیز در مورد باز شدن صفحه بانک ، کاری که توی مخابرات رضوی انجام شد این بود که صفحه بانک توی یه تب جدید انجام بشه و اونجا مساله ای نداشتیم ، ولی مخابرات اصفهان از ما خواست که توی همون صفحه پنل صفحه بانک رو باز کنیم،به خاطر همین مجبور شدیم به این شکل طراحی کنیم و گویا در IE سازگاری نداره.
البته بررسی هایی که کردیم servlet بانک ملت کلا با IE میونه خوبی نداره و حتی توی خراسان رضوی هم مشکلاتی گزارش شده، ولی با بقیه مرورگرها کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
در مورد لوگو بنده به شخصه فقط میتونم پیشنهاد بدم،قبول کردند چشم( البته کارهای زیادی هست که باید طبق اولویت انجام بشه و بره جلو )
در مورد پردازش CPU هم چشم پیگیری میکنم.
دوستان کسی هست الان شارژ آنلاین زده باشه و جلوش نوشته باشه قبض؟چرا اون دوستمون پیغام نداد به من[/QUOTE]
خوب حالا ببینیم این پنلتون تغییری هم میکنه
ما مشکلاتی رو که تا حالا دیدیم گفتیم دیگه حالا مخابرات می خواد رفع کنه نمیخواد نکنه
طرح هم که یک تعرفا ای نه نامحدودی نه شبانه رایگانی نه سرعت بیشتری
در ضمن یادم رفت اون پرداخت آنلاین قبض چطور شد؟
پیامی رو که با هر بار کلیک کردن میاد و هی باید ok کنی جواب ندادین؟! قبلا این پیام خطا نبود
با تشکر
سلام
من یه مشکلی دارم
بعضی وقتا ارتباط من به کل قطع میشه
به طوری که چراغ استاتوس مدم خاموش میشه و بعدش شروع به چشمک زدن میکنه و این قطعی چند دیقه ای ادامه داره
من قبلا از شاتل سرویس میگرفتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم
تمام کلابل ها و سیم ها و مودم همونیه که قبلا استفاده میکردم
به پشتیبانیم اطلاع دادم قرار شد پیگیری کنند ولی خبری نشد
کسی همچین مشکلی نداشته تاحالا؟
مرسی:10:
سلام من یوزر و پاسوردم گرفتم ولی نمی دونم تنظیمات مودم دقیقا چه جوری انجام بدم یکی کمک می کنه با lan مودم متصل کردم
مودم من asus aam 6010ev
پرداخت آنلاین قبض،تم ساده و چند مورد دیگری که خواسته بودید توی اولویت کاری هست،انجام میشه ولی کارهای مهم تری قبل از اون باید انجام بشه،شاید خیلی هاش از چشم شماها پنهان باشه و فکر کنید هیچ کاری انجام نمیشه،ولی لطفا صبر داشته باشید.نقل قول:
اون پیغام هم دلیلش همونیه که خدمتتون عرض کردم : باز کردن صفحه بانک در صفحه خود پنل
فقط هم توی IE مشکل داره،توی بروزر های دیگه هر موقع بخواید صفحه رو ببندید فقط ازتون میپرسه