:n12::n12::n12::n12::n12::n12:بر مخابرات لعنت:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
Printable View
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:بر مخابرات لعنت:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
نقل قول:
بشموررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررر
س
دوباره شیر فلکه اینترنت رو بستن:n34:
دیشب که از ساعت 1 من اینترنتم کاملا قطع شد الان صبح وصل شده !! الان دارن اون چند روزی رو که سرعت خوب دادن رو جبران میکنن (خیر نبینی مخابرات ازین حروم خوریت)
دقیقا از ما هم قطع بود تا صبح .نقل قول:
اما مال من دیشبم سرعتم مثل روز بود!تقریبا ۲۲۰دانلود،لعنت بهشون اگه به این زودی ببندن شیرفلکشو:n30:
داداش رایتل مگه بسته هم داره واسه دانلود کردن؟مثل ۲۴گیگ شبانه ثابق ایرانسل؟؟؟نقل قول:
سلام
من فکر میکردم خودم فقط مشکل دارم اما میبینم که همه دوستان شاکی هستن نزدیک ده روزه متاسفانه سرویس دهی نت از سوی مخابرات فوق العاده ضعیف شده حتی منکه نت ده مگ گرفتم برای آنلاین بازی کردن بدجور حالم رو گرفته...از دوستان کسی اطلاع نداره شرایط کی بهتر میشه؟
داشتنش داره.. ولی هزینه اش خیلی زیاده.. عرض کردم قبلا که برای دانلود سنگین اصلا مناسب نیست.. ولی برای وبگردی و دانلودهای این چنینی عالیه.. بسته های ایرانسل کمی بهتره ولی سرعتش روی 3g حدودن ۱/۱۵ رایتل هستش. بطور کلی اینترنتهای همراه ایران برای دانلود مناسب نیستن. برای تست رایتل کارت دانشجویی ببرید سیم کارت رایتل با سه ماه اینترنت رایگان (۶گیگ) بگیرید که روی 3.75g هم هستن. [emoji6]نقل قول:
Sent from my HTC D820ts using Tapatalk
از بروبچه های کسی میدونه برای لغو سرویس مخابرات چه مدرکی باید ببرم براشون ؟
کارت ملی کسی که اشتراک به نامش هست و متقاضی لغو .(که اگر هردوشون خودتی میشه یکی)نقل قول:
بالاخره بعد دوهفته سرعت منم برگشت به حالت افتضاح سابق!لعنت بهشون :n34:
برا منم از دیشب همینطور شدهنقل قول:
اگر همون سرعت 120 تا مون را گذاشته بودن شبا نه میخواست سرعتا کم کنن نه مثل روزها کامل بدن سرعتا
چرا اینترنت اینطوری شده ؟؟ من شبا بعضا پینگم به 2000 میلی ثانیه هم میرسه !!!
مشکل از مخابراته یا کلی هستش ؟؟؟ واقعا دیگه Web Browsing هم نمیشه کرد :n34::n34:
دو روزه واسه من اینطوری شده،یا باز نمیشه یا بزور باز میشه server not found میشه.احتمالا فیلترینگ جدیده شاید در سطح استانی یا شهری اعمال میکنندلعنت بر مخابرات.یه چیزی هم که این چند وقته خیلی تابلو میزنه وقتی اینجاکامنت میذاری به حالت ----updated--- در میاد در صورتیکه قبلا اینطور نبود
و همچنان ادامه دارد
لعنت به مخابرات
بعد شش سال مشترک مخابرات بودن فکر کنم کم کم باید بارو بندیل رو جمع کنم و از این دیار فلک زده برم . دوستان شاتل خوبه به نظرتون ؟ ( دانلود شبانه ندارم )
فقط چاره اش تخلیه کردنه، هر کیو هم میشناسید بش بگید تخلیه کنه، من الان فقط در به در دنبال یه جایگزین بهترم تا سریع برم تخلیه کنم بره پی کارش مخصوصا که دیگه قراردادم یکسالمم تموم شد
بیشتر برام دانلود شبانه مهمه، دوستان اگه جایی سراغ دارید که وضع دانلود شبانه اش خوبه خواهشا بیاید تو این تاپیک بگید تا ماها از شر مخابرات خلاص شیم هر چه زودتر
ای تف تو ذات دزدتون ای تف بر ... هر چی درد وبلاست به سرتون بیاد.نمیدونم چه کرمیشون میاد.کوفتتون بشه اینم از دزدی اسلامی.
تایم رایگان که میشه سرعت میرسه به 10 کیلوبایت
اینترنت دو مگ حداقل باید 280 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه
از وقتی مخابرات طرح برای شهرستانهای های استان مرکزی گذاشته اینترنت اینجوری شده به جای اینکه پهنای باند برای شهرهای جدید بخره از پهنای باند پهنای باند ما بهوشون میده
جشنواره شهر به شهر با شرایط ویژه و تعرفه مناسب آغاز گردید. شایان ذکر است این جشنواره مختص شهرستان های خمین، شازند، محلات، تفرش، آشتیان، فرمهین، ..
از رمضان سال قبل وضعیت اینطوره.از وقتی 3g و 4g هم اومده بدتر شده.توی روز هم خرابه این که شبه.این snr را هم دستکاری میکنن.کلا گند زدن بلدن. درست کردن بلد نیستن.به اون کوفتی هم که میزنگی اینقدر میزاره تو صف تا پشیمون شی نزنگی دوباره.بخورید حروم خورا بخورید تا سقط شید.بی ناموسا بخورید.بی غیرتا بخورید.درد بخورید.بلا بخورید کلا ...میدونم اینقدر پر رو هستید که بازم میخورید.اصلا اگه نخورید باید شک کرد بهتون
به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت کنید
من شکایتم در دست برسی بود از طرف وزارت ارتباطات بهشون گفتم سرعتم خوب شده
مخابرات گولم زد یه مدت سرعت رو خوب کرد که شکایت رو پس بگیرم اینبار شکایتم رو پس نمیگیرم:n34:
من که درخواست تخلیه رو بلاخره دادم ... الفرار از دست این مخابرات دزد
بجز مخابرات شرکت دیگه ای هم هست که روی فیبر نوری خدمات نت بده؟
4 روزه درخواست تخلیه رو دادم بی وژدانا خط رو خالی نمیکنن .. :n34:
انحصارش دست مخابراته به هیچ شرکت دیگه ای هم اجازه نمیدننقل قول:
رگولاتوری به شرکت های خصوصی اجازه نمیده اینترنت رو بیش از ده درصد ارزانتر از مخابرات بفروشند
شاتل تا دو سال آینده اینترنت حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۳۰۰ مگابیتی عرضه خواهد کرد
با ایجاد شبکه FTTC شاتل، امکان عرضه اینترنت حداقل 100 و حداکثر 300 مگابیتی روی کابل مسی فراهم میشود.
پروانه FCP تحولات زیادی ایجاد خواهد کرد و به دارندگان این پروانه امکان ارایه سرویس با حداقل یک پنجم تعرفه مخابرات را میدهد و قیمت تمام شده مشترکان نیز شدیدا کاهش مییابد یا کیفیت آنها افزایش خواهد یافت
رگولاتوری برای ما محدودیت فاصله 10 درصدی با تعرفههای مخابراتی را قرار داده است که اگر آن را افزایش بدهد باز هم میتوانیم کمتر از قیمتهای فعلی مخابرات خدمات ارایه بدهیم و کیفیت آن نیز بسیار متمایز خواهد بود و شامل سرویسهای ارزش افزوده نیز میشود
دوستان من اصلا نمیتونم ping بگیرم شما هم چنین وضعی دارین؟
6 روز شد خط مارو تخلیه نمیکنن بی شرفا
6 روز شد خط مارو تخلیه نمیکنن بی شرفا
عجیبه بیش از یکماهه از هیچ کس اینجا خبری نیست :n04:
وقتی سرعت بالا میره اینجوری میشه. :n02:نقل قول:
واسه شما مگه تغییری کرده مگه ؟ واسه من که همونه (آشغال )نقل قول:
خط شما رو تخلیه کردن بالاخره؟نقل قول:
سرعت بالا نرفته! ما دیگه به ثبات رسیدیم.عادی شده برامون اینجا هم که فقط جای شکایت کردن از دست مخابراته ! هیچ نفع دیگه ای هم نداره.چون توی اراک هیچ شرکت درست حسابی نیست اکثرا هم اینترنت مخابرات دارن همه وضعیتها مثه همه.حرف جدیدی نیست رقابتی نیست.اراکیا هم که همه تنبل!البته از شبکه های اجتماعی هم غافل نشیم اکثرا تو تلگرام یا اینستا مشغولن.عقده هاشون و اونجا باز میکنن مشکلاتشون هم همونجا رفع میکنن دیگه کمتر کسی سایت میاد.به نظرم دوره سایتها سر اومده
فقط میتونم بگم اینترنت خیلی گرونه همین:n27:
بر مخابراتم لعنت :n01:
...........
اگه میشد یکی یک گروه تلگرام به اسم اینترنت استان مرکزی درس کنه خوب میشد . در مورد شرکت ها و کیفیت و قیمت و ... بحث می کردیم . من خودم الان میخوام از مخابرات برم ولی موندم کجا برم .
والا من خیلی تحقیق کردم جای بهتر از مخابرات پیدا کنم، اما نتیجه ای نداشت، همشون همینن، در واقع همه شون به جز ساتیا از مخابرات پهنای باند میخرن دیگه
سرعتم یه مدتی بود خوب بود شبی 4.2 گیگ، اما از دیشب دوباره خراب شده رفته دور و بر 50 تا 100
به هر حال جای بهتری نیست، وقتی اینترنت دست یه عده ای هستو خصوصی سازی نمیشه همینه دیگه