الان که مودم رو حالت رات هست همون گزینه اول رو بزن درسته ولی اگر باید خودت لاگین کنی گزینه دومنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
الان که مودم رو حالت رات هست همون گزینه اول رو بزن درسته ولی اگر باید خودت لاگین کنی گزینه دومنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سوال رو تو فروم مبین نت هم پرسیدم تا ببینم کدومشون از اون یکی بدتره تا حداقل بدتر رو نگیرم!!!
کسی تو منطقه ی پاسدارن هست که از ایرانسل گرفته باشه؟
کجای پاسدارانی عزیز ؟؟ من یک خرده بالاتر از شما تو نوبنیاد سرویس گرفتم که انتن دهیش عالیه و کیفت سرویس خیلی رضایت بخش بوده !
دوست من ،تقریبا پشت برج سفید هستم .
کدوم سرویسشو گرفتین (سرعت) و چه مودمی ؟
اونجا قاعدتا نباید از نظر انتن دهی هیچ مشکلی داشته باشی . فقط برای 100% مطمئن شدن با ایرانسل چک کن و بگو دقیقا طبقه چندمی !!
من خوم سرویس 1 مگ نامحدود دارم و کیفیت سرویس در طول این 2/5 هفته ای که گرفتم بسیار خوب و پایدار بده. سرعت دانلود تمام طول روز ثابته و سرعت اپلود هم مناسبه. سرعت باز شدن صفحه ها افزایش زیادی در مقایسه با سرویس قبلیم که 512 داتک بود داره و بسیارسریعتر شده !!
الان که مقایسه می کنم انگار قبلا رو دیال اپ بودم. تفاوتش خیلی محسوسه -_-"
lمودم هم مودم داخلی وای فای WIXFBR-105 هست.
دستت ندردد ولی کار نمی کنهنقل قول:
یعنی من نمی تونم AB و CD رو بسازم
اسمش و نحوه ساختنش زیاد مهم نیست مهم فرکانس ها هستنقل قول:
خب من هر کاری می کنم نمی تونم اینا رو ثبت کنمنقل قول:
اسمش و نحوه ساختنش زیاد مهم نیست مهم فرکانس ها هست
هی بر می گرده به حالت اول
DB ... Failed می ده
+
یه بار دیگه ریست کردم خودش درست شد!
دوستان من آخرش نتونستم با این روتر به اینترنت وصل بشم .
مدل روتر که DIR600 هست و مودم هم که outdoor هست .
چی کار باید کرد .
دوستان
این عکس زیر تنظیمات کلی روتر هست . اون قسمتی که سیاه کردم مک مودم من هست .
حالا اشکال کار من کجاست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من امروز بلاخره ثبت نام کردم واسه وایمکس ایرانسل.
پیغام داد صبر کنم تا تماس بگیرن بعد پرداخت کنم وجه رو.
این صبر کردن چقدر طول میکشه ؟ چون تا الان 6-7 ساعتی شده فکر کنم :/
طرح تخفیفشون هم فقط تا فرداست. میترسم بندازن عقب بعد بگن از طرح خارجی :(
اون گزینه ای که تو پست قبل گفتم رو زدید؟ متاسفانه من راتر ندارم که خودم تنظیمات رو بذارم ولی تا حدودی آشنایی دارم و فکر میکنم مشکل مر بوط به قسمت Internet باشه که خودش IP و DNS داده اونا باید رو اتوماتیک باشه که خودش پیدا کنهنقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
این تیک رو زدم درست شد (عکس زیر) . ولی مشکل دیگه ای دارم اینه که دیگه نمیتونم برم تو تنظیمات روتر !!!
چی کار باید بکنم !!!
اینا تنظیمات مهمی نیست دومی که نوع آی پی رو مشخص میکنه که رو استاتیک هم بذاری همون چیزی رو بهت میده که سرویس دهنده میده و قسمت سوم هم میگه که اگر سرویس دهنده یوزرنیم و پسورد یا آی پی بهتون نداده از این قسمت استفاده کنید برای اتصالنقل قول:
این قسمت ها اصلا نباید تغییر کنه وگرنه ممکنه در کانکشن دچار مشکل بشید ولی بازم یه بار خاموش و روشن کن شاید درست بشه
دوستان تا حالا کسی براش پیش اومده که مودم رو عوض کنه؟
الان مودم FBR-105 من بدون هیچ گونه آسیب فیزیکی برد Wi-Fi اش به شدت افت کرده به صورتی که تا 10 متر هم به زور جواب میده
آیا ببرم نمایندگی مثل متروی امام حسین عوض میکنن برام؟
ممنون از پاسخی که میدید !!!:10:نقل قول:
الان میتونم با روتر به اینترنت وصل بشم و مشکلی ندارم . مشکل رو با تیک زدن enable access point mode حل شده .
فقط مشکل من اینجاست که نمیتونم برم تو تنظیمات روتر 192.168.0.1 که وارد میکنم عکس زیر ظاهر میشه .
یه چیزه دیگه
طبق این عکس میگه برای دسترسی به تنظیمات روتر از UPnP tool استفاده کنین یا چک کنید DHCP server برای آیپی آدرس دستگاه .
حالا UPnP tool و یا DHCP server رو از کجا ببینم !!!
دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنن راضی هستن ؟
در ضمن این مودم وای فایش که تو طرح تشویقی مجانی در میاد چه مشخصاتی داره؟
آقا چه تخفیفی رو می گین؟نقل قول:
من که می خوام شنبه ثبت نام کنم چی؟؟
سلامنقل قول:
بعله من راضی بیدم.البته با سرعت 512راضی بیدم.قبلاً 128 بودم که تغییر پهنای باند دادم.برای سرعت های بالاتر از 256 نامه باید بدی ایرانسل!
مودم وای فایش خوبه.مودم من مدل 632 هست با یه پورت LAN و آداپتور و برد خوب.منتهی برای رفیقم که مبعث ثبت نام کرد،مودم 105 آوردن!اونم از همین طرح های مودم رایگان داشت!!!!درحالی که موقع ثبت نام خودم براش 632 رو انتخاب کردم!!!حالا چرا اینو آوردن و کیفیتش چطوره!نیدونم!!البته /انتن دهیش خوب بوده و رفیقم راضیه.
مشخصات فنی 632 رو هم چی لازم دارید؟بقرمائید تا بنویسم.
بعضی روزهای خاص تخفیف 3-4 روزه میذارن که 50% هم میشه و اگه تو اون روز ها ثبت نام کنید،براتون ارزونتر میفته.مثلاً احتمال 99% نیمه شعبان تخفیف 50% میدن.شما اونروز ثبت نام کنید به نفعتونه.:10:نقل قول:
تخفیف ویژه کاربران اهوازی.نقل قول:
که امروز عصر مهلتش تموم میشه.
ولی نمیدونم چرا از دیروز ظهر تا حالا هنوز تماس نگرفتن ؟ :41:
بنظرتون مشکل از کجاست ؟
چون شنیدم تخفیف رو موقعی لحاظ میکنن که پول رو واریز کنم. یعنی اگر فردا واریز کنم دیگه تخفیف شاملم نمیشه.
پیغام هم دادن که قبل از پرداخت منتظر تماس تایید ایرانسل باشید. ولی از دیروز ظهر تا حالا هیچ خبری نیست
مهم زمان ثبت نام هستنقل قول:
برای پرداخت هم تا 5 روز وقت دارید پرداخت کنید
احتمالا فردا تماس بگیرن...
من ویژه مبعث گرفتم و دیروز نصب کردن
خوبه ولی بعدش پشیمون شدم که چرا adsl نگرفتم
چون هم ارزون تره و هم امواج مضر نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستم پارس انلاین 256 گرفته 3 ماهه 25 تومن !
مودم منم بعضی مواقع این جوری میشه که با یه بار خاموش و روشن کردن حل میشه درباره عکس پایینی هم این عکس میگه که دستگاه در حال عوض کردن تنظیمات هست که احتمالا تنظیمی رو عوض کردین و در اون لحظه داشته تنظیمات رو اعمال میکردهنقل قول:
حالا چه اصراری به عوض کردن تنظیماتش دارین؟ چه تنظیماتی قراره عوض بشه؟
یه عکس کامل هم از صفحه اولیه راتر بذارید و این که چه تنظیماتی رو میخواید عوض کنید
در ضمن مودم های ایرانسل خیلی بی کیفیت و چینی هستن از ظاهرش معلومه
حالا من میتونم بعد از 2 روز پس بدم؟
کسی که نصب کرد گفت اگه راضی نباشی میتونی تا 3 رو پس بدی
کسی میدونه چیکار باید کرد تا پس بگیرن؟
پشیمون شدم وایمکس گرفتم چون adsl هم ارزونتره و هم امواج مضر نداره!
باز پرداخت مودم تنها با این شرایط امکان پذیر است. اول اینکه کمتر از 200 مگ استفاده کرده باشیدنقل قول:
ثانیا دو تا حالت باید داشته باشه. یا پوشش مناسب نباشه یا ازدحام زیاد باشه
امواج مضر و ... جزو شرایط نیست.
هر چقدر هم از 3 روز یا 200 مگابایت گذشته باشه از پول پرداختی شما کسر میکنه
پوشش کامل دارم!
ازدهام چی زیاد باشه؟
همسایه هامون 2-3 تا مودم وایر لس دارن
چیکار کنم پس بگیرن؟
حالا به نظر شما چیکار کنم پس بدم یا نه؟
بیشترین مشکلم هم همون امواجش هست مثل موباله دیگه پس حتما ضرر داره و سرطان زا هست!!!
اما موبایل رو در روز 10 دقیقه بیشتر استفاده نمیکنم اما وایمکس شاید روزی 5 ساعت هم برسه
جوری هم هست که روی میز کامپیوتر گذاشتم و نزدیکم هست
چیکار کنم بالاخره؟
الان بالای 100 میلیون نفر تو دنیا دارن از وایمکس استفاده میکنن و بیشتر هم خواهند شدنقل قول:
این که بگیم ضرر داره و سرطان زائه فقط خودمون رو ترسوندیم.
وقتی این امواج تو هوا هست و با شما برخورد میکنه و نمیتونی جلویش رو بگیری با گیر دادن به مودم کاری درست نمیشه
تو خود دفترچه راهنما نوشته تا شعاع 20 سانتی متری نباید قرار گرفت. احتمالا فاصله شما خیلی از 20cm بیشتره.
در ضمن رنج این امواج استاندارد هست و کمترین ضرر رو داره البته هنوز مضر بودنش اثبات نشده (در حالی که رد هم نشده)
پس بهتره به این فکر نکنیم که وایمکس و موبایل سرطان زائه و اول تغذیه و رفتار خودمون رو درست کنیم
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
ازدحام شبکه موقعی به وجود میاد که ظرفیت شبکه از مشترکین پر شده باشه و جایی برای شما نباشه و این توسط کارشناش ایرانسل تست میشود...نقل قول:
مودم وایرلس همسایه ها هم شاید ADSL باشه
درسته امواجش توی هوا هتس ولی این مودم خودش فرستنده امواج به دکل ایرانسل هست و تولید کننده امواج مضر حالا جلوی من هست در فاصله 30 سانتی از من قرار داره و روزی 3-4 ساعت ازش استفاده میکنم.
پیشنهاد میکنم یک مقدار دورش کننقل قول:
اگه WiFi هست از LAN استفاده نکن که مجبور شی یغلت بذاری
ممنون دوست مننقل قول:
كلا درستش كردم :31: هم ميتونم با روتر از اينترنت استفاده كنم و هم ميتونم وارد تنظيماتش بشم !!!
آيپي استانداردش عوض شده بود كه تونستم پيدا كنم .
سلام دوستان
ببخشید یه سوال مبندیانه داشتم:)
این سرویس 512 کیلوبایت که زده نامحدود و قیمتش 61 تومنه،واقعا نامحدوده ؟ یا مثل شاتل محدودش میکنن از یه سقفی بیشتر ؟ اگه یکی بهم توضیح کامل بده ممنون میشم
واقعا خدا وکیلی قبل از پرسیدن یه سوال کسی سرچ میکنه ببینه اون سوال پرسیده شده یا نه؟نقل قول:
این برای بار 99999999 بله نباید کاملا دانلود کنی یعنی با 512 میتونی 155 گیگ در ماه دانلود کنی ولی نباید به این مقدار برسه یعنی حتی 154.9 گیگ بشه ولی 155 گیگ نشه ولی برای احتیاط هم باید کمتر دانلود کنید یعنی حدود 140 گیگ در ماه دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
ساعتی چند مگ حساب میکنیدنقل قول:
اگر ماه رو 31 روزه هم بگیریم با احتساب ساعتی 200 مگ میشه حداکثر 148 گیگ
من داتک 256 دارم وحدودا ساعتی 100 مگ میگیرم
من دو سوال دارم از دوستان وایمکس دار:
من تازه وایمکس گرفتم، طرح عید مبعث و دیروز سرویس وصل شد، الان که میرم توی بخش حساب کنترل کاربری 12000 تومن آبونمان داره
این آبونمانش چجوری حساب میشه؟ یعنی مثلا اینجوریه که بعد از تموم شدن این سرویسی که الان دارم اگه حجم نگیرم به هر حال اون 12 تومن رو باید بدم ماهانه؟
بعد اگه بخوام یه 128 3 گیگ مثلا برای ماه بعد بگیرم باید 12480 + 12000 یعنی 24480 بدم فقط واسه 1 ماه اینترنت 128 با 3 گیگ ترافیک؟!
سوال بعد اینه که همونطور که توی "حساب" من میبینید نوشته "تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره: 14 روز"
این دقیقا یعنی چی؟ یعنی من 6 گیگابایت ترافیکم رو باید تا 14 روز آینده مصرف کنم وگرنه میسوزه؟
اشتراک هم اعتباریه
کسانی که وایمکس استفاده میکنند ایا سردرد های ناشی از مودم وایمکس را تجربه کرده اند؟
لطفا بگید تاثیری روی شما داشته یا نه؟
منظور از آبونمان همان هزینه اشتراک یک ماهه بدون احتساب مالیات و عوارض هست.نقل قول:
128 سه گیگ همون ماهی 12500 هست
سرویسهای وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست
ترافیکی هم که بهتون دادن بر اساس 14 روز هست یعنی چیزی حدود نصف و هزینه اشتراک هم نصف گرفتن...
مقدار ترافیک را هم باید برید این قسمت نگاه کنید: برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
ترافيک رايگان را تقسیم بر 102400 کنید بر حسب گیگابایت بدست میاد.
من كه مشكلي نداشتمنقل قول:
البته مودم من از نوع outdoor هست و در پشت بام نصب شده !!!
من که فعلا تاثیری حس نکردم ولی هر روز حداقل 10 ساعت روشنه اما در فاصله 4 متری ازش استفاده میکنمنقل قول:
سلام نه دوست عزیز مودم من w632 وای فای هست و باهاش تقریبا ً 80 سانت فاصله دارم!در فاصله 30 سانتی متری مودم هم آکواریومم قرار داره!بفرض که من امواج مضر رو نفهمم گمونم ماهی ها این امواج رو حس کنن!اما اونا هم بیخیالتر از روزای دیگن!قبلا ً هم عرض کردم!اگه از دود ناشی از بنزین بی کیفیت تولید داخل و تجاوز گروهی!!!وقتل های عشقی و تصادف های سوزناک و .... کشته نشیم!!این امواج هیچ کاری باهامون ندارن!خیالتون راحت باشه اگه مودم رو جایی بذارید که در دید مستقیم شما هنگام کار با رایانه هم نباشه دیگه 100% محفوظید!نقل قول: