من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
من صفحه رو با پوشه ای که فایلهاش توشه zip یا rar میکنم . اینطوری پخش نمیشه توی گالری
Printable View
من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
من صفحه رو با پوشه ای که فایلهاش توشه zip یا rar میکنم . اینطوری پخش نمیشه توی گالری
یه سرچی کردم دیدم خیلیها این مشکل رو دارننقل قول:
راه حلشم پیدا کردم
نرم افزار Nokia Photo Browser
هنوز نسخه ی بتاش هست ولی کار آدمو راه میندازه ، یه قابلیت زوم باحالی هم داره، رو عکس نگه داری زوم میکنه
اینم سایتش خواستین بگیرین
کد:http://betalabs.nokia.com/betas/view/nokia-photo-browser
دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.
آره منم مشکل شما رو داشتم، مدتی هم از photo browser استفاده کردم، ولی به خاطر سرعت پایینش و اینکه هر دفعه عکس جدید توی گوشی میریزی یا عکس جدید با دوربین میگیری، برای اینکه اونارو thumnail نشون بده وقت زیادی میگیره رهاش کردم؛ البته از وقتی فیرمور 30 دارم دیگه ازش استفاده نکردم، نمیدونم این موضوع تاثیری روی سرعت اجراش داره یا نه،هرچند که به هر حال بتا هستش.
حالا چرا نسخه نهاییش نمیاد؟ الآن چندین ماهه که بتائه.:2:
صفحات وب رو هم مدتهاست توی گوشیم ذخیره نمیکنم به خاطر همون مشکلی که گفتید توی گالری پیش میاد، بفرما! این جور مشکلات تو آپدیت فیرمورها کاملا نادیده گرفته میشه.:13:
برای صفحات وب چند راه میشه در نظر گرفت؛ اگه مطلب دم دستی و پیش افتاده ای در حد خبر و اینا باشه که توی همون Browser گوشی میشه نگاه کرد و بعد از خوندن هم نیازی به ذخیره نیست.
ولی اگه صفحه ای باشه که واقعا نیاز باشه و میخوای بعدها بهش رجوع کنی، اگه فقط متنش برات مهمه میتونی از همون اول توی PC بصورت html only یا text files ذخیرش کنی تا دیگه عکسای مربوط به ذخیره کامل صفحه وب تو گالری مزاحمت ایجاد نکنن.
یا اینکه صفحه html ای رو که توی PC بصورت Complete ذخیره کردی با یه نرم افزار converter یا writer مخصوص PDF ( پی دی اف رایترها فکر کنم راحت تر و بهتر باشن) به PDF تبدیلشون کن. مثل Cute PDF Writer که یه پرینتر مجازی پی دی افه و از فایلای html (که حاوی متن و تصویر باشن) میتونی براحتی یه کپی PDF داشته باشی.
استفاده میکردمنقل قول:
سرعتش پایین بود
بی خیال شدم
این کارها رو انجام بده نسخه نامحدود میشه.خودم از سایت موبایلستان گرفتم(مدیران تبلیغ حساب نکنند)نقل قول:
ین ورژن مخصوص گوشی 5800 است که کرکش نصب نمیشد وبصورت 15 روزه بود .
فایل sis کرکش را آنپک کردم که شامل 3 فایل میباشد .
ابتدا فایل sisرا نصب کنید سپس 3 عدد فایل داخل پوشه را در c/sys/bin کپی و جایگزین کنید.
(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration)
برای این کار بایستی گوشی در حالت هک باشه .
گوشی را خاموش و روشن کنید و از بر نامه بخوبی استفاده کنید .
محدودیت برنامه از 15 روز به 11709940 روز تبدیل شده .
کد:http://zagor.persiangig.com/document/1.Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5.SymbianOS9.4.Signed.Cracked-DiL.sis.rar
سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون
اینو دان کردم!
گوشیم آپدیت ارور میده!
اینم بگم که گوشیم با پی سی آدیت نمیشه!
نت موبایلم که درس حسابی نیس بشه باهاش آپدیت کرد!
چیکار کنم؟!
فکر کنم اول باید ورژن قبلی این برنامه رو از رو گوشیت پاکش کنی و بعد این فایلایی که تو پست بالا گفتند رو نصب کنید...( این آپ دیت ارور مربوط به آپدیت گوشی نیست )نقل قول:
درضمن من یه نسخه کرک شده از اکروبات ریدر رو دارم که رو گوشی های هک نشده هم کار میده(مثله همین که مدت تریال رو به کلی روز زیاد کرده) ولی فعلا نمیتونم براتون آپ کنم چون یادم نیست کدوم فایلا بود(آخه کلی ادوب ریدر با کرک گرفتم تا بالاخره این یکی کار داد)، احتمالا فردا یا شاید شنبه آپ میکنم همینجا،
بعضي از مدلها مخصوص يكسري كشورهاي خاص هست و خروجي TV نداره و بايد ارزون تر باشه.متاسفانه تو بازار ايران هم رواج پيدا كرده كه با قيمت گوشيهاي كامل ميدند. روي كارتنش هم بايد يك برچسب داشته باشه كه روش نوشته باشه فكر كنم TV-Out Not Supportedنقل قول:
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟:44:نقل قول:
:31:من تم n79 رو ریختم رو گوشیم جواب داد
یعنی خروجی TV نداره؟!!!!!!!!! منم خریدم توش کابل TV نداشت، ولی با کابل دوستم به راحتی وصل شدم.
شما یه بار دیگه کابل TV دوستت رو ازش بگیر و به گوشیت وصل کن. وقتی وصل کردی، توی گوشی یه پیغامی میده که 4 تا گزینه داره. شما گزینه TV-Out Cable رو انتخاب کن (اگه این گزینه وجود داره احتمال 99 درصد گوشی شما کابل TV رو ساپورت می کنه) بعدش 3 تا فیش رنگی کابل رو با دقت به تلویزیون وصل کن و تلویزیون رو در حالتی که DVD یا VCD نگاه می کنی قرار بده (امیدوارم دفعه قبل توی این مراحل اشتباه نکرده باشی) اگه در مراحل اتصال به تلویزیون مشکل داری، بگو تا راهنمایت کنم.
به خاطر این دارم در مرحله اتصال به تلویزیون تاکید می کنم چون وقتی گزینه TV-Out Cable وجود داشته باشه باید حتماً وصل بشه.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
سلاملکم آقا......نقل قول:
مگه قرار بود جواب نده...:31::31:خیلی از جاها مثل dailymobile اصلا تم 58 و 97 رو با هم میذارن...چون در واقع جفتشون راه میده...:27:
:31::31::31::31::31:نقل قول:
کی گقته اون تم مال n79 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:2:
سلام دوستان
چجوری میشه تو برنامه های جاوا اعداد رو وارد کرد
برای مثال در برنامه های بانک همراه برا وارد کردن رمز چیکار کنم؟؟؟
من 5800 ندارم
توی گوشی من 6120
دو سه بار # رو میزنم تا اون بالا abc به 123 تغییر پیدا کنه
ویا
هنگام تایپ از option , number mode انتخاب میکنم
شاید مال شما متفاوت باشه
:31:بله دوستان شما میتونید امتحان کنید تمهای سری 60 ویرایش سوم به 5800 میخوره منم اول فکر میکردم نمیشه ولی دو تا تم یکی مال 6220 وn79 رو امتحان کردم
دوستان یه مدتیه وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم کارت حافظه رو می شناسه ،اما مرتب پنجره ی حافظه بسته می شه و دوباره حافظه رو شروع به شناسایی می کنه . به نظرتون کارت حافظه مشکل داره ؟!
وقتی اهنگ های گوشی رو اپدیت می کنم (بعد از refresh) اسامی اهنگ های قبلی که پاک کردم هنوز هستن ،وقتی هم بخوام دستی پاک کنم ارور file is currupted رو میده.
اینطوری خیلی وحشتانکه و نامتربه :2: باید چیکارش کنم ؟!
سلام به همگی
من یه 2 روزیه که وقتی گوشیم و به پی سی وصل میکنم اون و نمیشناسه!!البته اولش انگار که وصل میشه ولی اینجوری نیست...!!
روی گوشی هم اون چندتا گزینه (PC Suite , Mass Storage و...) ظاهر میشه ولی انگار نه انگار گوشی وصله؟!؟!؟!؟!؟
اگه کسی راه حلی میدونه بگه خیلی ازش ممنون میشم!
سلام دوستان
برای نمایش فایل های pdf روی گوشی باید چکار کرد؟
برنامه ای وجود داره؟
ممنون
من یه همچین مشکلاتی رو داشتم و یه مموری کارت دیگه خریدم مشکلم حل شد.نقل قول:
سلام به همگی
من یه 2 روزیه که وقتی گوشیم و به پی سی وصل میکنم اون و نمیشناسه!!البته اولش انگار که وصل میشه ولی اینجوری نیست...!!
روی گوشی هم اون چندتا گزینه (PC Suite , Mass Storage و...) ظاهر میشه ولی انگار نه انگار گوشی وصله؟!؟!؟!؟!؟
اگه کسی راه حلی میدونه بگه خیلی ازش ممنون میشم!
خیلی جالبه.....متشکریم که نظر میذارین.....:21::46:نقل قول:
خواهش میکنم . توی اکثر کلوپ ها فعالیت دارمنقل قول:
ولی کاربر فعال نیستم
ميتوني از برنامه كيبورد مجازي استفاده كني.نقل قول:
يك نسخه از اين برنامه رو درست كردند كه حتي اگر گوشيت فارسي نيست بشه حروف فارسي رو تايپ كرد.
الان لينكش دم دستم نيست ولي تو همين انجمن بود. wfvirtualkeyboard_0.9.4.sis
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/?twwzwmjj0zb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا کارگر فعالی,سر کارگری اینجا نیست که یه جواب به من بده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه پورت یو اس بی دیگه استفاده کن
pc suite رو هم دوباره نصب کن
محض احتیاط اینو هم نصب کن
Nokia_Connectivity_Cable_Driver
http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_tEuk/Nokia_Connectivity_Cable_Driver.rar
سلام دوست عزیز.وقتی فیش رو به گوشی وصل میکنم اون 4تا گزینه میاد.منم گزینه (خروجی تلویزیون) رو انتخاب میکنم ولی وقتی کابل رو به TV وصل میکنم هیچی نشون نمیده.:41:گوشیه من ورژن 21 هستش.ایا به ورژن ارتباطی داره؟نقل قول:
دوستان من یه مشکلی با آپدیت کردن دارم .
وقتی با NSU دانلود میکنم ، دانلودش تا 133.3 مگابایت میره ، ولی ارور میده .
میگه به دلیل اینترنت ضعیف شما 3 بار دانلود انجام شده ولی نا موفق بوده .
البته خودم حدس میزنم چون PC Suite نصب ندارم اینطوری میکنه .
خواستم ببینم نظر دوستان چیه .
یه سئوال دیگه :
میشه به صورت آفلاین آپدیت کنم ؟
یعنی فایل های آپدیت رو دانلود کنم ،
بعد بدون اینترنت روی گوشی نصب کنم ؟
آره میشه فایل ها رو دانلود کرد و بعدش شما می تونین این فایل ها رو توی مسیر خاصی از ویندوز بریزین و اونوقت برنامه NSU در عرض 5 دقیقه گوشی شما رو آپدیت می کنه.
شما باید توی انجمن آپدیت گوشی های نوکیا برین. یه کمی بگردین پیدا میشه.
پس گزینه TV وجود داره.
به خاطر ورژن 21 فکر نکنم باشه.
شما یه آهنگ رو از توی گوشی Play کنین اونوقت به تلوزیون وصل کنین ببینین صداش در میاد. اگه صداش دراومد، یا به خاطر کابله، یا ممکنه با تلوزیون شما مشکل داشته باشه!! حالا شاید باید حتماً کابل مخصوص 5800 رو بهش وصل کنین!
خلاصه اینکه گوشی شما به تلوزیون وصل میشه. حالا مشکل از کجاست دیگه من نمیدونم.
البته یه سری تنظیمات هم توی گوشی برای اتصال به تلوزیون وجود داره. شاید کارساز باشه. مسیر زیر:
Settings-Phone-Accessories-TV-Out
برای منم ورژن 21 ،وقتیم خریدم کابل تی وی نداشت
ولی یه کابل داشتم که برای MP4 بود و با همون راحت وصل شد،اگه کابلتون سالم باشه،اشکال از گوشیه.
با کابلهای دیگه امتحان کن
این بار روی تلویزیون LCD امتحان کردم.صدا داشت ولی تطویر نه.کابلی رو هم که امتحان کردم ماله N96هستش.نقل قول:
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که صفحه کلید اعدادی نیست که بخواهید وارد کنید.نقل قول:
در این صورت باید بگم می بایستی برنامه موبایل بانک مخصوص 5800 یا S60V5 دانلود و نصب کنید که خودش یه صفحه کلید مجازی داره و به راحتی میشه اونجا با برنامه کار کرد.
من خودم برنامه بانک اقتصاد نوین رو ریختم و خیلی راحت کار میکنم و مشکلی ندارم چون یک صفحه کلید مجازی داره.
موید باشید
اگه روی جعبه دقت کرده باشی یه لیبل هست که توضیح میده این گوشی قابلیت وصل به تلوزیون رو نداره یعنی نه سیمشو دارره و نه قابلیتشو!نقل قول:
البته من جدیدا گوشیمو با گارانتی اتصالات خریدم و این جریان رو متوجه شدم.
حتی لازمه بگم کیف فابریک روش نبود در حالی که اگه بگردی گوشی هایی هستند که قابلیت وصل به تلوزیون و کیف فابریک روشون هست که البته قیمتشون حدود 30-40 هزار تومان گرونتر از اینی هست که من خریدم.
من 299 خریدم از فروشگاه اتصالات که یه شارژر فندکی ماشین روش اشانتیون دادند.
دوست عزیز لطفا بگو کارت حافظه ات مشخصاتش چیه.نقل قول:
به نظر من بهتره یه بار کارت حافظه رو خارج کنی و دوباره وارد کنی گوشی رو ری استارت کنی شاید درست بشه اما به احتمال زیاد مشکل از کارت حافظه باید باشه نه خود گوشی.
موید باشی
و بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.
جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.
بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.
پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.
شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.
تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.
موفق باشید:11:
عزیز من قبلا N73 داشتم خودم چند بار به صورت دستی آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد !!!نقل قول:
حالا که شما آپدیت کردی چه تفاوت هایی داره نسبت به ورژن 21 ؟