برام جالبه منم نارمکم گاهی اوقات چند روز کلا گوگل تعطیل میشه دوستان چیز پیان نمیشناسن که رو داتک خوب جواب بده واقعا مورد نیازمه
ممنون
Printable View
برام جالبه منم نارمکم گاهی اوقات چند روز کلا گوگل تعطیل میشه دوستان چیز پیان نمیشناسن که رو داتک خوب جواب بده واقعا مورد نیازمه
ممنون
میگم مدیافایر برای من خیلی بازی در میراه
بعضی اوقات بالا میاد ولی بیشتر اوقات نمیاد
شما این مشکلو دارید؟!
اقا یکی راهنمایی کنه
مودم من dlink wireless 2640u هستش
فکر میکردم https که بالا نمیاد از شبکه هستش ولی با لپ تاب به صورت بی سیم میاد ولی با pc که با lan وصله هر کار میکنم https بالا نمیاد
زنگ زدم پشتیبانی گفت مودمای dlink بعد از یه مدتی جنی میشن
کاش یارو قبل از اینکه بفروشه مودمو اینو میگفت
ولی وایرلسش https میاره حالا من گیج شدم نمیدونم ایراد از pc هستش یا مودمه
برادر از موردمت نیست ماله منم dlink هست ولی معلوم نیست از دو هفته پیش چه خراب کاری ای کرده داتک https مشکل داره هیچ خیلی سایت ها سالی یه بار باز میشن یا خیلی کند باز میشن
من الان با مدیا فایر و سرچ گوگل مشکل اساسی دارم دو هفتس
من یه چیزی میخوام تو گوگل سرچ کنم یه چند سالی طول میکشه نشون بده:31: ولی ایمیلش درسته
به نظر من همه باید به داتک اعتراض کنیم گوگل تو هر ده روز 7روز خرابه 3 روز سالم کار میکنه این چه وضعیه آخه؟
Https کلا میشک داره اما جدا از اون حتما برو تو کانفیگ مودم خودت firewall رو حتما off کن . تو مودمهای dlink برای https مشکل بیشتر کیشه اگر روشن باشهنقل قول:
من که اونو با thunderbird چک میکنمنقل قول:
از خودش که بود کچل میشدم
من حاضرم بعد یه سال نشون بده نتایج رو ولی مشکل اینجاست بعد از یه سال can not display میده
آخه گوگل هم آزار داشت اونم https کرد؟
من زنگ زدم امروزنقل قول:
میگن مخابراته دسته ما نیست
همیشه این مخابراته:31:عجیبه خوده اینا که از مخابرات مستقیم دارن کسی مشکلی نداره همچین!×!
بابا الان 3 ساله 24 ساعته وصله یه هو کانفیگش تغییر پیدا نکرده که:31:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من adsl داتک دارم و الان مشکلی با مدیافایر و سرچ گوگل ندارم الان سرچ گوگل رو تست کردم نتیجه سرچ رو راحت میاره و امروز از مدیافایر دانلود کردم و مشکلی نداشت.شاید مشکل از dns باشه.
شما از چه dns ای استفاده میکنید؟
dns هایی که استفاده میکنم اینان:
preferred:217.217.217.217
alternate:192.168.1.1
فعلا" که داره خوب جواب میده رو سرچ گوگل.قبلا" dns ها رو یه چیز دیگه وارد کرده بودم بعضی اوقات گوگل اذیت میکرد.نمیدونم شاید هم از dns نباشه چون تو حدود چهار سالی که من مشترک داتک هستم از این اذیت و آزار ها بعضی اوقات از این اینترنت درپیت زیاد دیدم .
من هم چند روزیه گوگل برام باز میشه. البته هنوز کنده اما قبلا اصلا باز نمیشد. برای همین الان خوشحالم. با اینکه سرعتش پایینه :31:
دوباره کی پاشو رو سیم گذاشته؟ عجب بدبختی داریم. :9:
برف است برادر برف:31:
البته به 22 بهمن هم داریم نزدیک میشویم
آقا ناکارآمدی این گری گوری ها و فضاحت اینترنت مملکت رو به گردن نعمات الهی ننداز ! :31:نقل قول:
همون 22/25 بهمن منطقی تره : دی
آخه برای من هر دفعه که برف هم میاد یا قطع میشه یا پینگ اینا تعطیل میشه
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
میگم بچه ها کسی این سرویس 128 cra رو داره؟ رو چند دانلود میکنه؟ 6-7؟
چرا از صبح تو جیمیل نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟
باز اینا دارن چکار میکنن؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
چرا از صبح تو جیمیل نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟
باز اینا دارن چکار میکنن؟؟؟؟؟
برا منم نمیره.....
ادیت:
تو میل یاهو هم نمیره همون جریانات 22 بهمن هست مثله هر سال
اوه اینم اضافه کنم hushmail هم همین طوریه کلا سرویسای mail از کار افتاده چیز پیان هم الفاتحه
البته من تو یاهو میتونم برم. البته فقط تو یاهو!!! ۲ سالی بود نرفته بودم تو میل یاهوم امروز هرکار کردم نشد وارد جیمیل بشم مجبور شدم رفتم تو یاهو :31:نقل قول:
زنگ زدم گفت مخابرات پورت ها رو دست زده ای که بگم این دستا چی بشه:31::27:
جالب اینه facebook عین قند کار میکنه اونوقت میل .....:31:
راستی دوستانی که از جوراب استفاده میکنن:31: مشکلی ندارن؟ من همه چی دارم غیر از جوراب اخه:27:
ادیت:
برا من پیشرفت کرده ایکون گوگل میاد LOL کلا رو نت اثر گذاشته همه چی کند شده
پدر این پست در اوردم از بس ادیت شد.
gmail و یاهو کلا مشکلش برطرف شده الان راحت لاگ شد برا باقیه هم باز شده؟
خدارو شکردانشگاه به ما سرویس ایمیل داده
مواقعی که جیمیلم بالا نمیاد از میل دانشگاه استفاده می کنم
باز شما ها که خوبه من اصلا صفحه های https برام بالا نمیاد یعنی خرید اینترنتی هم نمیتونم بکنم میگن مودمت خرابه ولی تا حالا وقت نکردم بدم درستش کنن
مثلا 4 شنبه کنکور فوق دارم چقدم درس میخونم
برا من دوباره مشکل داره ....:23::thumbsdow
سلام
بچه ها بین داتک و مخابرات موندم،256 میخوام بگیریم،یه چند نفر یه لطفی میکنن سرعت اینترنت (256) شون رو اینجا بزارن(من بیشتر دنبال سرعت بالا هستم،البته بعضی وقت ها هم دانلود میکنم در ضمن برای قیمتش هم نهایتا 13 تومن در ماه میتونم بدم)
زنگ زدم داتک طرف ابنترنتشون رو با مخابرات مقایسه کرد و میگفت ضریب اشتراکشون برای حجمی ها 1 به 6 هست و خیلی میگفت بیا یه 6 ماهه بگیر و یه مودم رایگان بگیر من هم بهشون صاف گفتم باید اول 1 ماه امتحانتون کنم:)
دوستان فک کنم رکورد زدم از ساعت 1 تا 7 فقط 45 مگ دانلود کردم
درود به داتک
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
دوسته عزیز از داتک نگیرنقل قول:
من خودم از مخابرات سرویس 256 داشتم خیلی خوب بود بعد رفتم 512 از داتک گرفتم حالا مثله چی پشیمونم
دوستان وضعیت تورنت تون چطوره؟! ترکوندن اینم به سلامتی؟
میشه بفرمایین مشکل داتک چیه؟منظورم اینه که سرعتش پایینه یا برای دانلود اذیت میکنه و...نقل قول:
تو منطقه مخابراتی ما شاتل،پارس آنلاین،داتک و خود مخابرات هست حالا موندم 256 کدوم رو انتخاب کنم!
[QUOTE=Alli13;6843749]میشه بفرمایین مشکل داتک چیه؟منظورم اینه که سرعتش پایینه یا برای دانلود اذیت میکنه و...
تو منطقه مخابراتی ما شاتل،پارس آنلاین،داتک و خود مخابرات هست حالا موندم 256 کدوم رو انتخاب کنم![/QUOTE
دانلودش که نگو افتضا
سرعتش هم پایینه
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
تورنت که یه4 ماهی میشه ترکوندننقل قول:
نه آقا اینطوریا نیست... دیشب قطع بود. الان خوشبختانه درست شده.نقل قول:
تورنت که یه4 ماهی میشه ترکوندن
دوست عزیز من الان چند ماهی هست که از داتک سرویس میگیرم. مثل شما هم انتخاب هام بین همین داتک، شاتل و پارس آنلاین بود. داتک در کل بد نیست. خیلی سریع سرویسم وصل شد، پشتیبانیش هم خوبه. فقط در طول روز قطعی داره (سریع بعدش وصل میشه ولی خب یه کم رو اعصابه) که البته اینم معلوم نیست مشکل سراسریه یا فقط مربوط به داتکه.نقل قول:
شاتل رو من خودم خیلی بد شنیدم دربارش. پارس آنلاین هم اطلاع درستی ندارم ولی دوستان همینجا گفتن در کل داتک بهتره. من پیشنهاد میکنم از همین داتک بگیرید.
امروز نت من 3 ساعتی قطع بود
حدودا 16 تا 19
در مورد خوبی داتک در مقایسه با مخابرات شانسی هست
معمولا مال مخابرات سرعتش بیشتر هست قیمتش کمتر ولی بعض مناطق اوضاش خراب میشه
سلام
بچه ها اول بین داتک و مخابرات مونده بودم ولی وقتی سرعت هایی که با SpeedTest بچه های پارس آنلاین گذاشته بودن رو دیدم یه خورده دودل شدم الان من بین پارس آنلاین و داتک موندم.
سرعت 256 محدود (6 ماهه 8 گیگ) داتک تو روز چقدره؟(این یکی رو حداقل بگید!)
برای من سرعت زیاد مهمه،اهل دانلود زیاد نیستم اگر هم دانلودی باشه میرم دانشگاه
(یه 3 ساعتی میشه دارم صفحه های این تاپیک رو میخونم،ناراحت نشین ها ولی راجع به داتک خیلی کم صحبت کردین)
داتک کلا محدود های حجمیش رو روی دوبرابره سرعت میبنده یعنی 256 رو روی 512 میبنده میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه حدوده
سلام،
من دو ساله که 128 نامحدود (1 به 4) دارم و ماهی 29 میدم. به نظرتون ارزش داره برم 512 (1به 10) رو بگیرم با قیمت 25 تومن ؟!
کسی این سرویس رو داره اینجا ؟!
دوستان داتکی یعنی کسی نیست که مرا یاری کند؟! :دی
میشه تو همین ساعات شب تورنت رو امتحان کیند خبرشو بدید؟ من صبح امتحان کردم خوب بود سرعتش، الان تقریبا صفره! میخوام مطمئن شم اینا از قصد سرعتو آوردن پایین بعد اقدام کنم...
در ضمن نظرتون راجع به پارس آنلاین چیه؟ :دی
ظاهرا اوضاع دوستان خوبه صدای هیچ کس در نمیاد:27::27::31:
اوضاع ما که خوبه...
نمی بینی که چقدر خوشحالیم :دی
یچه ها امروز 128 cra گرفتم چه داغونبه!
الکی 15 تومن هم دادم
البته این ماه خونه نیستم فقط گرفتم رانژم نپره ولی خیلی تعطیله
سرعتش 5-6 هست نهایت ساعتی 28 مگ میگیره!×!!×!:31:
جناب تورنت که مشخص نمیکنهنقل قول:
چون بستگی به عوامل زیادی داره از جمله سلامت فایل.تعداد مشتری فایل مد نظر و ...
اگه سلامت سلامت باشه اونوقت میشه ب عنوان تست آزمایش کرد و خبر داد
بهترین شرکت اینترنتی کشوره ....
من خیلی خیلی ازش راضیم.:5:
الان یک ساعت فیلترینگ و برداشتن من دارم استفاده کامل می کنم
درسته... ولی مسئله اینه که همون فایلها با همون تعداد seed و ایناش تا ساعت 12:58 سالم سالمه، دقیقا بعد 1:00 نصف شب ناسالم میشه!نقل قول:
الان حدود 3هفته ای میشه این مشکل رو دارم، چند بار هم زنگ زدم میگن نه ما دست کاری نکردیم! در حالیکه چرت میگن. صبح و شب تا قبل ساعت های رایگان درسته، بلافاصله بعد 1 صفر میشه!
الکی یک ماه دیگه تمدید کردم، بعد عید 100% میرم سراغ یه خراب شده دیگه...
آقا خوب شد گفتی! میخواستم منم ماه بعد همین سرویس رو بگیرم امتحانی که آخرین شانس رو هم به داتک داده باشم! :دینقل قول: