سلام برو از لايزر بگير
جديدا سرويس داره ميده خفن
Printable View
سلام برو از لايزر بگير
جديدا سرويس داره ميده خفن
نقل قول:
دوست عزيز هيچ كس نميتونه بگه ping من پائينه يه استانداري وجود داره و خيلي عواملي وجود داره كه اين زمان رو بالا و پائين ببره
در خصوص سوال دومت هم اصلا متوجه منظورت نشدم . كمي بيشتر توضيح بده
سرعت عملی سرویس های 512 و یک مگ صبا نت چجوریه؟ توی سایت که قیمت های خیلی خوبی زده.
الآن سرعت اکانت رایگان شبانه اش چقدر هست؟
من از شهراد گرفتم
سرعتش بدک نیست ولی هر از چند گاهی بازی در میاره
مثلا از امروز گفته از 2 تا 8 صبح نیم بهاست در صورتی که هز یه ماه پیش مجانی بود !
عزیز تصمیم نهایی با خودت هستنقل قول:
خیلی ها از سپنتا راضی هستند و خیلی ها ناراضی ( البته ناراضی خیلی خیلی کم هست و توی این فروم مهدی یک مقدار از طرف سپنتا اذیت شده و ناراضی هست)
پشتیبانی یک مقدار از لحاظ فنی ضعیف هست اما از لحاظ ادب و احترام خوب هستند
قطعی به ندرت ( من که یک بار تا به حال داشتم اون هم سراسری بود)
در یک کلام میشه گفت در مقایسه با بعضی شرکتها خوب هست
راستی شما اگر بخواهی بیای سپنتا باید برای سرویس 192 ماهیانه 39900 تومان پرداخت کنی (البته اگر مشترک سپنتا بشی به تدریج سطح کاربریت بالا میره و خریدهای شما شامل نخفیف میشه که در بالاترین سطح کاربری و بیشترین تخفیف 33915 تومان باید پرداخت کنی)
سرعت این دو خط افتضا شده لطفا یک راهنایی کنید برای بالا بردن سرعت dec و adsl :41:
نقل قول:سلامنقل قول:
من اطلاع دارم که یک سری عوامل در پینگ تایم تاثیر داره اما به طور معمول و میانگین مشخصه که کدوم isp پینگ پایین تری داره.
سوال دومم هم کاملا مشخصه. اگه اطلاع داشته باشید سرویس بالای 128 رو فقط با ارائه کارت دانشجویی یا ارائه نامه از یه شرکت میدن و من این شرایط رو ندارم و با توجه به کارم به سرویس بالای 128 احتیاج دارم و میدونم که را ههایی هست که بشه این کار رو کرد که یک سری از اساتید این تاپیک اطلاع دارن
با کلی این درو اون در زن اینترنت 1mگرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس یکمی کم نشون میده ولی از رپید با دانلود منجر سرعت خوبیرو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه شرکتی ؟ با چه قیمتی ؟ ممنونم.نقل قول:
از صبانت
18.900ماهی
دوستان اگر از یک خط تلفن فقط برا adsl استفاده بشه دیگه نیاز به اسپیاتر نیست ؟
یعنی دقیقا اینطوریه وضعیتم.
dell inspiron 1520لپاتپ دارم. مودم sms گرفتم میخوام وصلش کنم. یک خط جدا دارم و فکر کنم نیاز به اسپلیتر ندارم. توضیح میدید که کابل ها رو به کجا باید بزنم ؟ الان روی مودم یک adsl هست یک ethernet که زرده و یک usb که آبیه با جای برق. یک کابل تلفن هم هست با یک کابل زرد رنگ. این ها رو هر کدوم کجا باید بزنم؟ همینطوریه که میگم، کابل تلفن رو یک سر به تلفن یک سر به adsl مودم کابل زرد رو یک سر به ethernet مودم یک سر به اونجا که نمیدونم چی هست، سمت راست کنار چراغ های باطری ، فقط چون فکر کنم بهش میخوره میگم. اینطوری اون usb روی مودم و کابل تلفن پشت لپ تاپ که قبلا برا دایل اپ میزدم بلا استفاده میمونه. با این حال درست گفتم یا طور دیگه ای هست ؟ ممنون.
و صبا 3g 128 ،----میده 13262نقل قول:
کدوم یکی از سرویسهای بالا بهتره
با تشکر
اگر از تلفن استفاده ديگري نمي كنيدنقل قول:
اسپليتر نيازي نيست
كابل Ethernet هم همون كابل شبكه است
كه در بسته بندي مودم بايد داشته باشيد
در كل براي ارتباط مودم با كامپيوتر ،يا از كابل شبكه استفاده و يا usb
من سرویس 128 پارس آنلاین دارم. سرعت دانلود 30 کیلوبایت بر ثانیه رو داره و نسبتا راضی هستم.اما قیمتش بالاست و برای حجم 8 گیگابایت 28 هزار تومان دریافت میکنه...سرعت 1 مگابایت در ثانیه صبانت چطور هست؟ قطعی داره؟ چرا همه میگن صبانت زیاد خوب نیست؟
سلام .
آقا من از 2 خط تلفن استفاد ه می کنم . یکی برای کارم و دیگری برای خانه .
حالا من با خرید مودم و ADSl باید چه چیز دیگری را برای جلوگیری از اختلال در خط تلفن و .... استفاده کنم .
ممنونم.
دوستان این روزا کسی تو مرکز فرد اسدی Adsl گرفته منظورم برای اولین باره. من از ندارایانه adsl گرفتم و یه روز بعد زنگ زدن که مرکز مخابراتی شما پیغام داده که که فعلا از هیچ شرکتی مدارک قبول نمی کنیم ، داریم کابل برگردون میکنیم. رفتم مرکز میپرسم مشکل چیه میگه مشکل خاصی نیست همین روزا حل میشه. همین روزا فعلا شده ده روز خبری نیست میترسم از همین روزا منظورش 365 روز باشه.
یعنی یک نفر نیست که بعد از یک هفته و چند بار تکرار, بتونه جوابی به ما بده؟نقل قول:
سلام دوستان . بالاخره یه شرکت که منطقه ی مارو (پیش شماره ی 3313 )پوشش بده پیدا کردم . اینم سایتش :
256 2 گیگ رو میده 13،500کد:www.irannewnet.com
از وضعیت خدماتش خبری ندارین ؟ خوبه یا نه ؟
با سلام
3سوال داشتم در مورد پینگ که ممنون میشم اگه عزیزان باتجربه جواب بدند
1-پینگ به صورت نرمال باید چند باشه؟
2-پینگ خیلی خوب توی ایران چنده؟
3-پینگ افتضاح توی ایران چنده؟
نکته:
من برای بدست آوردن پینگ توی Run عبارت Ping 4.2.2.4 -t رو میتایپم و از سایتهایی مثل اسپید تست استفاده نمیکنم
حرف بد نزنم یه وقت!نقل قول:
جعل عزیزم
به اسم یه شرکت
یه بار من رفته بودم بگیرم، گفتن فقط دنبال یه ورق کاغذ الکی میگردن، همین، که مدرک داشته باشن
من دارم از haftnet میگیرم
مدرک نمیخواد، 256 میده، حجمی البته، قیمت و سرعتش هم عالیه
این پینگ صبانت در سرویش شبانه خیلی بالاست دور و بر 2400 سرویس روزانش هم دور و بر500 , عادیه به نظر دوستان ؟ کاری میشه کرد؟؟
مرسی عزیزنقل قول:
ولی منظورت اینه که شرکتهای اسمی مثل صبا و شاتل و ... هم فقط دنبال همون ورق کاغذن یا اون قضیه ورق کاغذ فقط مال شرکتهایی مثل هفت نته ؟ (یعنی شرکتهای کوچولویی که احتمالا کسی کاری به کارشون نداره)
نکته بعدی هم اینه که با جعلش مشکلی ندارم. فقط تا حالا نمونش رو ندیدم
اگه یه نمونه از این معرفی نامه ها میدیدم اون وقت عملیات رو انجام میدادم
در ضمن یک چیزی که یادم رفت بگم اینه که با اون پستی که من دادم مگه راه دیگه ای هم غیر جعل میمونه؟
نکته آخر هم این که اون قضیه [QUOTE=s.o.a.d;3699638]حرف بد نزنم یه وقت! /QUOTE] ماجراش چیه؟؟؟ (چون ما که قبل ویرایش پست رو ندیدیم)
سلام
من حدود 10 روز پیش مدارکم رو برای فن آوا فرستادم ولی هنوز خبری از وصل adsl نشده (سرویس s2). نظر شما چیه درباره اینکه من درخواست جمع آوری بدم و برم از آسیا تک بگیرم (128).
مرکز مخابرات کاشانی 4409
سلام به همه دوستان :40:
من مشهد هستم و می خواستم راجع به اوضاع شرکت های سرویس دهنده اینترنت در مشهد
سوال کنم (توی تاپیک مشهد که پست دادم 2 روزه داره خاک می خوره ..!)
من 8 ماهی شاتل داشتم اول 64 ارت و شش ماه هم 512 اکو ...
دو ماهی میشه که اوضاع شاتل تو مشهد به هم ریخته و هر چی هم اینور اونور تماس گرفتم
فقط وعده دادن خسته شدم دیگه ...
از دوستان اگه کسی آمار مشهد رو داره مورد کیفیت صبا نت و بخصوص این خط 1 Mb که با محدودیت حجمی
دارن میدن یه توضیحی بده ... (میزان قطعی -- سرعت دانلود واقعی -- پینگ تایم و سرعت دانلود در
ساعتهای رایگان )
ممنون از همه دوستان :10:
سلام من تو منطقه جنت ابادم چه سرویس و از چه شرکتی بگیرم؟
اینکه میگن مثلا در ماه 3 گیگ محدودیت حجمی داره فقط دانلوده ؟یا ریسیو هم هست (وب گردی) ؟
سلام لطفا پیش شمارتون را اعلام کنیدنقل قول:
خیر فقط دانلود نیست
وب گردی و آپلود و خلاصه هر کاری که به اینترنت ربط میشه محاسبه میشه
وب گردی
دانلود
آپلود
استفاده نرم افزارها از اینترنت
و...
ممنون:11:
خب با حمید رضا همزمان پست دادم :)
ایشون همه چیز رو گفتن.
ویرایش شد...
سلام من میخوام adsl بگیرم به نظرتون از چه شرکتی بگیرم
من سرعت 64 میخوام چون دانلود زیاد نمیکنم بیشتر وبگردی میکنم کدوم شرکت قیمتش مناسبت تره ؟
شما تهرانی؟نقل قول:
به نظر من بهترین کار اینه که بری سایت رسمی این شرکت ها و تعرفه هاشون رو ببینی بعد انتخاب کنی کدوم بیشتر مناسب حال شماس...
sepanta.net
shatel.ir
parsonline.com
asiatech.ir
و...
بله تهرانم یکی از دوستانم به من گفت که اسیاتک سرویس 64 کیلوبایت رو با قیمت خوبی میده ولی الان رفتم تو سایتش سرویس 64 کیلوبایت نداشت شما در جریانید ؟نقل قول:
4460نقل قول:
مناسب بودن قیمتش برام مهم تره
هر سرویسی که هر کسی از هر شرکتی میگیره ، باید خوب باشه و قعطی نداشته باشه
اینم با پیگیری شما محقق میشه
من فکر میکنم داتک خوب باشه.
یعنی یه آدم این کاره توی این تاپیک پیدا نمیشه که بعد از شونصد بار پست دادان و سوال کردن بتونه بگه بین isp های تهران, کدوم یکی پینگ پایینتری داره؟
:19: :19: :19:((به پیر لازم دارم که میپرسم))
به نظر من نمیشه گفت که یه سرویس همیشه پینگ پایین تری داشته باشهنقل قول:
چون یه چیز ثابت نیست و بسته به سروری که امتحان میکنی ممکنه یه روز بالا و روز بعد پایین باشه
پس معبار انتخاب سرویستو پایین بودن پینگ نگیر
اگر خط تلفنی برا پر سرعت رانژه بشه بازم میشه برا دایل آپ ازش استفاده کرد ؟
آقایون !، دوستان !،رفقا !، عزیزان ! کسی خبر نداره :19:!!!!!؟نقل قول:
[quote=omid-p30;3706690]اگر خط تلفنی برا پر سرعت رانژه بشه بازم میشه برا دایل آپ ازش استفاده کرد ؟[/
quote]
بله میشه
به نظر شرکت خوبی میادنقل قول:
قیمت هاشم خوبه
مجوز داره یا نه اینو نمیدونم
ولی به نظر نمیرسه شبکه بدی باشه
البته منطقه شما همین یه شرکت سرویس میده و مجبورین بگیرین خلاصه :31:
فکر میکنم بشهنقل قول:
نقل قول:من به دلیل استفاده از یک پلتفرم معاملاتی نیاز به پینگ پایین دارم و اطلاع دارم که پینگ ثابت نیست و به یک سلسله عوامل مربوطه. ولی منظور دقیق من از سوالم اینه که توی این تاپیک که بچه ها این همه راجع به انواع isp ها صحبت کردند آیا نتیجه اب بدست نیومده که به طور میانگین, پینگ تایم کدوم isp از همه کمتره؟نقل قول:
خب اینجا جواب دادن به این سوال یکم مشکله،نقل قول:
من به دلیل استفاده از یک پلتفرم معاملاتی نیاز به پینگ پایین دارم و اطلاع دارم که پینگ ثابت نیست و به یک سلسله عوامل مربوطه. ولی منظور دقیق من از سوالم اینه که توی این تاپیک که بچه ها این همه راجع به انواع isp ها صحبت کردند آیا نتیجه اب بدست نیومده که به طور میانگین, پینگ تایم کدوم isp از همه کمتره؟
به هزار و یک دلیل یه روز این شرکت خوبه اون یکی خوب نیست و بالعکس.
بعد توی چه مرکزی میخواد از فلان شرکت استفاده بشه؟
تو چه استانی باشیو هزار تا دلیل دیگه...
این سوال(حداقل تو ایران) فکر کنم به قدری کلیه که نمیشه جواب داد.
یا شاید جواب دادن به اون خیلی خیلی مشکل و نیازمند کلی بررسیه...