دوستان کسی نمیدونه چجوری میشه صداهای ایپاد رو قطع کرد مثل صدای عکس گرفتن یا صدای کیبوردش؟
Printable View
دوستان کسی نمیدونه چجوری میشه صداهای ایپاد رو قطع کرد مثل صدای عکس گرفتن یا صدای کیبوردش؟
ممنوننقل قول:
پاییتخت درسته کارش اما یکم قیمتاش بالاتره که طبیعیه
آیپاد اگه پولمپ باشه محصوله مطمیینیه من خودم بخام بگیرم علا الدین ترجیح میدم قیمتاش به نظرم مناسبتر باشه(کمنره اما مناسبتره البته کمترینش فکر نکنم زیاد فرق کنه فوقش 5 تومن اینور اونور)
اما پاییتخت برای محصولات جانبی بهتره
بعضی کیس های اسپک یا گیرفین بالای 50 هم هست
شیلد دو طرفس؟فوله//؟
صدای کیبورد توی Setting >> Sounds >> Keyboard Clicksنقل قول:
صدای دوربین فکر کنم قطع نمیشه !
سلام اساتید عزیز
دوستان یه سوال داشتم
این بازی های زیر در ios وجود داره ؟؟؟؟
Call OF Duty
GTA IV
Tomb Reider
Evil
God OF War
Mafia
Medal OF Honor
ممنون
کلا خیلی عناوین مشترک با PC و کنســول ها زیاد نیست، باید سبک بازی بررسی بشه...نقل قول:
به هرحال
Call of Duty: World at War: Zombies II
Grand Theft Auto: Chinatown Warsکد:http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=375209161
Resident Evil: Degenerationکد:http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=344186162
کد:http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=308842091
سلام پوريا جان.
همينجور كه پارسا جان گفتند شما بايد به دنبال سبك باشي.
بازي كال آف ديوتي ممكنه نباشه به اون صورت اما شما ميتوني از modern combat استفاده كني از اونم بهتره
ولی به نظر من قیمتای علاءالدین گرونترهنقل قول:
فول هست
دوستان من بالاخره خریدم
حالا اصلا تا به حال محصولی از اپل نداشتم کمک میخوام
چند تا سوال دارم:
بهترین روش جیلبریک کردن چیه؟(من که داشتم با limera1 میرفتم)
دوم اینکه من از روی آموزش لیمرا رفتم ولی همون اول وقتی گوشی را وصل میکردم مرحله ی بعدی را نمیاورد باید وقتی آیپاد خاموشه شروع کنیم ؟ یا روشن؟ یا در حالت ریکاوری یا DFU؟
dfu mode صالا چی هست ؟ برای چه موقعه ای بدرد میخوره؟ ریکاوری مود چطور(البته خودم حدس میزنم برای وصل کردن به آیتینوز هست)
بچه ها من وقتی آیپاد را به آیتینوز وصل میکنم نمیشناسه باید به ریکاوری مد برم؟ بعدش چی کار کنم که بشه توش آهنگ و ... ریخت؟(اگر از آیتیونز آموزشی دارید لطفا بذارید)
راستی حتما باید توی سایت آیتیونز اکانت بسازیم؟چون من نتونستم مرحله ی کردیت کارتش را رد کنم چی کار کنم؟
راستی توی آپدیت فریمور هم بهم یه اررور داد گفت کانکشنت قطع شده اون برای چیه؟
اگر آپدیتش کنیم تمام اطلاعات میپره؟
دیگه فعلا سوالی ندارم:31:
خواهشا سر صبر توضیح بدید
ببخشید من یه سوال داشتم :20:
الان میخوام 5تا فولدر عکس رو بریزم رو آیپاد ، چه جوری این کار رو بکنم؟ همشو باید تئ یه فولدر بریزم ، بعد سینک کنم؟ نمیشه تو فولدرای جدا باشه؟
الان قیمت حدودی 32gig چنده؟
سلام
سوال :
1. مهم: جلبریک برای دستگاه مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟ (( ipod 32GiG...4G ))
2. مهم: اگه دستگاه از اروپا بیاد،مشکلی نداره ؟؟؟ (( منظور قیمت،ریختن برنامه و بازی و ..... ))
3. خودم می تونم جلبریک کنم ؟؟؟
ممنون
1.نهنقل قول:
2.اگه از آمازون لندن ميخرى که تخفيف هم ميده.
3.بله که ميتونى.
اره باید همه توی یه فولدر باشننقل قول:
میتونی فولدر هارو بندازی توی یه فولدره کلی و توی ipod هر کدومو جدا نشون میده
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
نسل 4 میانگین 360 بدون گارانتی (کمترم شاید پیدا شه)نقل قول:
اگه بخواهیم سیم کارتمون رو آیفون بخو نه باید انلاک کنیم ؟
برادر اینجا کلوپ آیپاد هست نه آیفوننقل قول:
نقل قول:
چرا! صدای دوربینشم قطع میشه! فقط کافیه تو قسمت صداها ، صدای اصلی آیپادو صفر کنی!:46:
settings_>sounds<
خوب اینکه میشه همون کم کردن صدانقل قول:
ایشون فقط میخواد صدا دوربین قطع شه نه کلی
------------------------------------------------
باید یه برنامه باشه توی cydia
سلام به همگی !!!
دوستان الان آپدیت کردم به 4.2.1 جیل بریک کردم با روش هایی که الان اومده ( رد اسنو ) بعد حالا سیدیا کرش میکنه تا میزنمش و آیکونش هم همینجوری سفیده
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
لطفاً کمک کنیـــــــــــــــــــد :19:
سلام بچه ها
میگم من وقتی آیپادم را به آیتیونز 10.1 وصل میکنم نمیشناستش یعنی اصلا هیچ اتفاقی نمیفته ولی بعضی وقتا یه ارور میده که میگه نمیتونم این دستگاه را بشناسم چون آیپاد سرویس دیسیبل هست بعضی وقتا هم ویندوز به عنوان دوربین عکاسی عکساش را میاره و یه درایو داخل مای کامپیوتر باز میشه
چیکار کنم؟خیلی رو مخه!:19:
نقل قول:
خب خوش بختانه این حل شد.
حالا چیکار کنم قبل از سینک بک آپ نگیره؟
درایو C پر شده هی ارور میده!
چه کنم؟
یه راهش اینه که محل فایل های iTunes رو توی تنظیماتش تغییر بدی، البته ممکنه برای سینک کردن مشکل پیدا کنه...!نقل قول:
ممنون پارسا جان....
یه غلطی کردم رفتم 4.2 همش مشکله حالا دیگه هیچی سینک نمیکنه !!!!!!!!
اولش چند تا بازی سینک کرد الان بقیه بازی ها رو سینک نمیکنه ! :13:
سلام دوستان !
میشه utocad رو برای دانلود بگذارید
من اکانت نذارم لطفآ یه جا بریزید که بتونم دانلود کنم!
با تشکر
به خاطر جیلبریک هست، برنامه ها و بازی های کرک شده رو سینک نمیکنه! (درسته؟) ... باید وایسی تا جیلبریک 4.2 برای آیپاد نسل 4 بــیاد...:11:نقل قول:
دوستان سلام.
من یه سوال دارم که البته تو بخش مشاوره خرید گوشی هم پرسیدمش!
به نظرتون کار عاقلانه ای هست که به جای خریدن یه گوشی خفن، یه آی پاد با یه گوشی ساده بخرم ؟
به عبارت دیگه آی پاد میتونه کارهایی که یه گوشی hi-end انجام میده رو از پسش بر بیاد (به جز تلفن زدن البته!)
نقل قول:
جیلبریکش که اومده ! :)
نصف بازی هام رو سینک کرد بعدش دیگه نکرد !
به جز آیتونز چیزی نیست که بشه راحت باهاش سینک کرد؟
سلام عزیز.نقل قول:
بله آیپاد دقیقاً کار آیفون رو انجام میده فقط ضعفش اینه که صداش کمه و دوربینش هم ضعیفتر از آیفونه ! ( البته تو شب چون فلش نداره وگرنه تو روز عالــــیه ! )
آیفون هم که میشه گفت یکی از بهترین هاست !
در کل پیشنهاد میشه به جای خرید گوشی خوب آیپاد و گوشی معمولی بگیرید.
شاد باشی.:40:
دوستان یکی از بچه ها میگه یه مغازه هست پک کام شارژر گریفین رو میده 10 هزار تومن قضیش چیه؟
یه شارژر معمولی چه مارکی پیشنهاد میکنید؟
گریفین با این قیمت تقریبا کاملا (!) محاله...!:31:نقل قول:
گریفین پک کامل:
گریفین ساده ترین شارژر:کد:http://www.griffintechnology.com/products/powerduoiphone
معمولی که دیگه مارک دار نمیشه...:21:کد:http://www.griffintechnology.com/products/powerblock
OK...حواسم نبود، البته نسخه بتا هست، ظاهرا و به صورت tethered (یعنی دستگاه خاموش بشــه، جیلبریک میپره...!:13:)نقل قول:
میخوای یه بار دستگاه رو خاموش کن، روشن کن، دوباره مراحل جیل رو برو...
[این آموزش هم میتونه مفید باشه:]
کد:http://www.i-ph*one.ir/forums/thread25261.html
خیلی بستگی به بودجه و گوشی که میخواید بخرید داره...نقل قول:
دوستان من امروز با شارژر ایفون ایپادم رو شارژ کردم سه سوته پر شد ولی الان احساس میکنم زود داره شارژش کم میشه قضیه چیه؟
با شارژر اینطوریه؟ من هنوز شارژر نگرفتم اگه اینطوری باشه که نمیگرم دیگه
درست شد ! مشکل این بود که جای فایل های .ipa رو عوض کرده بودم بعد این نمی دونست کجاس :دینقل قول:
من بعضی وقتا با شارژر دوستم شارژ میکنم این مشکل نیست ! سریع تر پر میشه ولی زود خالی نمیشهنقل قول:
بابا کسی نمیتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟نقل قول:
شاید درایور آیپاد نصب نشده...یه بار دیگه آیتونز رو نصب کــن...نقل قول:
نقل قول:
من خودم این کارو کردم و فکر نمیکنم آیپاد۴ چیزی از گوشی های hi end ی که میگی کم داشته باشه!
من که خیلی هم راضیم! از من میشنوی عاقلانه است! چون برنامه که کم نداره هرچی بخوای هست سرعتشم که خوبه و چون به شبکه موبایل وصل نمیشه باطری بیشتری نگه میداره!
قضاوت با خودته!:46:
ممنون.نقل قول:
والا محدودیت بودجه که ندارم، چون میخوام گوشیم رو چند سالی نگهدارم.
حالا دو تا انتخاب دارم، گوشی خفن بگیرم، یا آیپاد با گوشی معمولی.
من هم خیلی مایلم به این کار. پس یعنی شما هیچ مشکلی ندارید با این سیستم؟ (گوشی معمولی و آیپاد؟)نقل قول:
من خودم این کارو کردم و فکر نمیکنم آیپاد۴ چیزی از گوشی های hi end ی که میگی کم داشته باشه!
من که خیلی هم راضیم! از من میشنوی عاقلانه است! چون برنامه که کم نداره هرچی بخوای هست سرعتشم که خوبه و چون به شبکه موبایل وصل نمیشه باطری بیشتری نگه میداره!
قضاوت با خودته
شما روش فیلم رو راحت میتونید ببینید؟
دوست عزیز شما که محدودیت بودجه نداری بهتره آی فون ۴ بگیری، gps هم داره.نقل قول:
من بخاطر محدودیت مالی میخوام این سیستم رو پیاده کنم و خب طبیعتا یه دونه گوشی جیبت باشه که ایپاد هم باشه بهتره دیگه.
ببین من خیلی از دوستام و حتی از فامیلام گوشیاشون قدیمی بوده بعد رفتن اکثرشون (بهتر بگم همشون) htc خریدن بعد نمیدونم چه جوریه که یه سیمکارت الکی انداختن توش بیشتر از امکاناتش استفاده میکنن بعد زنگ خور اصلیشون همون گوشی قدیمیست!نقل قول:
شاید این موردو ۵-۶ نفر تو دانشگاه و ۲-۳ نفر تو فامیلام دیدم!
خوب چه کاریه!! یه آیپاد۴ میگیرم با قیمتی کمتر از htc همیشه باهامه ! برنامه هاش بیشتره و کلی مزایایه دیگه!
من گوشیم ۵۱۳۰ نوکیاست زیر ۱۰۰ تومن با آیپاد۴ ۳۲ گیگ. البته من گوشیم جمه جوره ! و محدودیت مالی داشتم میتونی آیفون۴ بگیری با امکانات مشابه آیپاد یه خورده بیشتر ولی گروووونه!!
:11:
یه دفه ری اینیستال کردم نشدنقل قول:
نقل قول:
مسئله اینجاست که چون من دو تا سیمکارت دارم، میخوام یه گوشی دو سیمکارته بخرم . ولی چون گوشی دو سیمکارتی که ویژگیهای قابل توجهی داشته باشه پیدا نکردم، تصمیم گرفتم یه آی پاد هم کنارش بگذارم.
میتونم یه آیفون بخرم، ولی برای سیمکارت دومم لازمه که یکی از گوشی های قدیمیم هم همراهم باشه!
در کل فکر کنم با توجه به تجربیات شما و دوستان، خرید آی پاد با گوشی معمولی گزینه بهتری باشه.:40:
تنها ایرادش GPS هست که از قلم میافته...