همون گزینه اول جام باشگا های اروپا هستش توی منو گزینه ی اول UEFA CHAMPIONS LEAGUEنقل قول:
Printable View
همون گزینه اول جام باشگا های اروپا هستش توی منو گزینه ی اول UEFA CHAMPIONS LEAGUEنقل قول:
من که تصمیم گرفتم کلا تایتل هارو ببرم هم National هم Club و هم Individual
نقل قول:
بهترین پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009
تا الان کامل ترین هستش
توی صفحه های قبلی دوستان گذاشتن انو دانلود کنید 90 درصد بازی درست میشه:46:
من میگم کجا کپی کنیم شما داستان میگین ؟ :31:نقل قول:
دانلود کردم نمی دونم کجا کپی کنم !
بهترین پست در be a legend چه پستی هست که زودتر بشه ترقی کرد؟
بهترین پست از نظر من پست AMF هست خود بازی هم بصورت پیش فرض اون را انتخاب کرده.نقل قول:
پستش در پشت مهاجمان هست و خوب می تونید هم پاس گل بدید و هم خوب گل بزنید.
جاش هم طوری هست که مربی می تونه از شما در بیشتر نقاط استفاده کنه.
من بعد از یک نیم فصل بازی در پست AMF مربی در پستهای مثله CF و یا SS و یاCMF ازم بازی میگیره
دوست گلم این پچ های کونامی برای کسانی هستش که بازی رو به صورت قانونی خریداری میکنندنقل قول:
متاسفانه برای ما جهان سومی ها امکان استفاده از این پچ ها وجود نداره
البته شاید میان بری داشته که من بلد نیستم
جواب این سوال همراه آموزش چندین بار داده شدهنقل قول:
من میگم کجا کپی کنیم شما داستان میگین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم نمی دونم کجا کپی کنم !
باید فولدر kitserver رو در مسیر نصب بازی کپی و فایل setup رو اجرا کنی
فولدر save هم در مسیر سیو های بازی کپی کنی
بچه ها کسی پچ برای تیم ملی ایران نداره که لباس ها و اسامی درست شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مشکلی هست که کسی نمی دونه چه طور میشه رفع کردش ؟؟؟
مثلا هنوز توی چلسی شوچنکو و رایت فلیپس هست ... یا مثلا توی رئال وندروارت و دلارل نیست
کلا pes تو زمینه آپدیت بودن نقل و انتقالات بد عمل کرده
باتشکر فراوان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کیتهای تیمهای ایرانی رو که باپسوند Bmpو Pngچجوری وارد بازی کنم و اگر با کیت سرور باید بریزم تویه کدوم قسمتش باید بریزم ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــون
من که دانلود کردم و نصب کردمنقل قول:
اولا لوگوها همه مربعی و دور سفیدن که تو بازی خیلی زشت تر از لوگوهای مزخرف خود pes دیده می شه
دوما
تو صفحه بازی دوستانه یه 2 تا تیم لیورپول الکی اضافه شده
تنها مزیت اسم باشگاه هاست که هرکی pes 2008 رو اصلاح کرده می تونه اینم درست کنه
من دنبال یه پچ درست و حسابی ام
یه زمانی اینچا بچه ها لیگ ایران ، تصویر بازیکن ها و ... می ساختن ... کجایند مردان بی ادعا ؟؟
به نظر من بهترین پسن WF در هر در طرفه بعد این پست مربی به عنوان پیستون چپ و راست ازت استفاده میکنه اگرنقل قول:
خوب گل هم بزنی CF هم میگذارتت بعد یواش یواش هم AM و در کل خط میانی میگذارتت
سلام دوستان.
1 سوال. چرا این همش داوراش یکیه؟!!!
برخلاف نسخه قبل که داور زیاد بود . و حتی خودمونم میتونستیم انتخاب کنیمنقل قول:
کونامی هر چی میذاره تو نسخه جدید برمیداره
این داور کچل مگه کار و زندگی نداره تو هر بازی میاد قضاوت میکنه ؟ :31:
نقل قول:
دوست عزیز خیلی زود قضاوت کردی ؟!
در ضمن ما قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنیم و بازی کرک شده رو میگیریم و انتظار داریم همه چیزش درست باشه ......
بعدم با option file ها و .... براحتی این مسئله برطرف میشه
سلام ............
اینم یه پچ برای عوض شدن داور بازی ....!
لینک دانلود :
راستی داورهای زیر تو بازی هستن ؟ این عکس رو خودم از بازیم گرفتم !....کد:http://rapidshare.com/files/162226000/refs_1.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به نظر من هم بهترين پست CMF هستنقل قول:
خيليها فكر ميكنند CF يا SS خوبه
ولي اونجا بايد خيلي وايسي تا بهت توپ بدند و نميشه بيشتر كار كرد و مره كمي ميشه آورد
من خودم اولش محاجم بودم
بعد شدم هافبك
بعد شدم فوروارد نوك
ولي چون بيشتر وسطها ميومدم مربي اومد و هافبك كرد
اين آخرا تو بازيها نمره 8 زياد ميگيرم
اون تراينر بود مال point بود اونو بكارش بردم
و الان خيلي خوب پيشرفت ميكنم
سلام
خوشم میاد این گوگل بوی عزیز مال همه چیز یه پچ داره تو آستین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من سیستمم رو ارتقا دادم
توصیه میکنم هرکی اینکارو نکرده حتما اگه میخواد کیفیت واقعی بازی رو احساس کنه حتما اینکارو کنه خیلییییییییییی باحال میشه بازی
ببخشید دوستان کسی Uefa رو تا آخر برده ؟
Kitserver 8.1.0 by juce & Robbie
Size : 538 KB
کد:http://rapidshare.com/files/162230559/kitserver-810.7z
New Features:کد:http://uploaded.to/?id=072qc1
- kserv module: support for 1st and 2nd kits
- lodmixer: LOD adjustment
-----------------------------------------------------------------------------------
Juve PES Menu
51.59 Mb
tutti i menu di del piero loghi in hd bundesliga e altro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33033
صدای سوت داور نمیاد صدای کامپیوتر نصب کردم درست نشد باید چکار کنم
ميشه يه جاي ديگه اپ كني؟
من از هيچكدوم از اين سرورهاي نتونستم بگيرم
فیس پک بارسلونا
------
فیس پک منچستر یونایتد
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید
نقل قول:
کد:www.--------.tk
کیت جدید رئال
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت بروید
-------
یه منو
برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی بروید
-------
جدیدترین نسخه کیت سرور
برای دانلود به سایت زیر قسمت برنامه بروید
نقل قول:
کد:www.--------.tk
نقل قول:
سلام این داورها رو چطوری میشه اضافه کرد؟
سلام یه سوال می کنم ولی مسخرم نکنید لطفا . خوب نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟
می خوام بدونم این که توی جریان بازی اسم بازیکنا رو بالای سرشون می نویسه از کجا میشه برداشت
یعنی اینکه نمی خوام اسم بازیکنا بالای سرشون باشه
ممنون می شم کمک کنید
من نسخه psp اين بازي رو دارم ولي گزينه اول تو منو نوشته match ، گزينه دوم be a legend و اصلا و گزينه ها جام باشگاه ها نداره .نقل قول:
توی جریان بازی برو سیستم ستینگ بعد کنترولر کانفیگوریشن از اونجا گزینه مربوط به نوشته بالی سر رو روی NO بذار می تونی کلا برش داری در واقع 3 تا انتخاب داری نمایش اسم نمایش شماره و بدون نمایشنقل قول:
بله دوست عزیز من رفتمنقل قول:
خوب سوالتون؟
آقا محمد این ترنر رو گذاشتن ولی فقط یکی از کاربرد هاش رو گفتن گوشه راست پایینی رو فهمیدیم برای افزایش بلوک های استرنگ هست تا بازیکن زیاد زیاد Match Xp کسب کنه ولی اون 3 تای دیگه چی هستن کشککی هستن اونا فکر نمیکنم سازنده این ترینر واسه دکور گذاشته باشه اونارو من هرچه قدر سعی کردم نه منظور اون 3 تا مورد دیگه رو فهمیدم نه کاربرد و تاثیرش تو بازی. اگه میشه یکی راهنمایی کنه
بچه ها من فصل اول در پست هافبك در ليگ A با پاري سن ژرمن قهرمان شدم حال فقط از تيمهاي پايين توي ليگ A و وتيم خودم پيشنهاد دارم
بهترين كار چيست توي تيم خودم فصل دوم بمونم ؟
سلامنقل قول:
krauser
من اون حرفتونو كه قبلا گفتهبودين تائيد ميكنم
اينكه وقتي توپ محكم به بازيكن ميخوره بازيكن هيچيش نميشه ...
بعضي وفتها يه كمي اثر ميذاره
ولي اكثرا عين خيالش هم نيستو بازي را ادامه ميده
راستي دوستان من شونصد بار بازي كردم ولي آوانتاژ بازي را نديدم
كسي تا حالا ديده ؟
کسی جواب این سوال مارو نداد؟؟نقل قول:
چنتا سوال داشتم ازتون.!نقل قول:
1. چطوری میشه پست رو تغیر داد, مثلا من که CF هستم باید چی کار کنم که مثلا هافبک بشم؟
2. از مجا میفهمی که نمرت توی بازی چند شده؟
جای تو باشم با پاریس تمدید میکنم از من به تو نصیحت به تیم ضعیف نرونقل قول:
بله اکثر آوانتاژ میده ولی مدتش کمه یعنی اگه روی یه بازیکن خطا کنی اگه اون بازی کن صاحب توپ بمونه آوانتاژ میده ولی اگه بعد 2 ثانیه توپ رو از دست بده داور آوانتاژ رو پس نمیگیره نه به فیفا که 6 ثانیه به آوانتاژ فرصت میده نه به پس که بعد 2 ثانیه اثرش از بین میره بهترینش 3 ثانیه هست. البته بازیکنا عکس العمل نشون میدن به برخورد توپ ولی واقعا وقتی توپ از نیم متری محکم به صورت بازیکن بخوره به جلو خم میشه شکمش رو میگیره؟ در مورد دروازبانا هم وقتی به جایی از بدنشون میخوره اصلا انگار که نه انگاز چیزی بهش برخورد کرد.نقل قول:
آقایون کسی نبود در مورد اون ترینر یه راهنمایی بکنه ما رو؟اون 3 مورد دیگه چه کاربردی دارن؟
دوست عزیز شما نمیتونی همینجوری دلبخواهی عوض کنی پستت رو با استعدادی که توی یه پست دیگه غیر از پست تخصصی خودت نشون میدی مربی تصمیم میگیره که توی اون پست بهت بازی بده اگه به پروفایل خودت بری توی بازی میتونی ببینی که با گذشت زمان توانایی های منحصر به فرد چیا اضافه شده یا مهارت بازی در چه پست هایی رو بدست آوردی همیشه وقتی به ترکیب بری بعد بازی می تونی نمره ات رو هم ببینی اونجانقل قول:
دوست من تو تیم خودتون بمون بهترهنقل قول:
من آپانتاژی تو بازی ندیدمنقل قول:
آقا مهدی اگه می دونستم می گفتمنقل قول:
دوست من وقتی شما فقط می تونید بعد از ساختن بازیکن مشخصات ظاهری (مو و ...) رو تغییر بدید بقیه مشخصات مانند پست و اسم و ... رو نمیشه تغییر دادنقل قول:
شما می تونید بعد از اتمام بازی که منو میاد به match deatils برید گزینه rate ببنید که نمره شما تو بازی چند شده
جون هر کسی دوست دارین بگین کیت سرور چیه - از کجا دانلود کنم و چطوری فایلهای پچ رو بریزم و کجا بریزم که اسم تیمهای انگلیس درست بشه
ممنون
سلام.نقل قول:
اینو دانلود کردم بعدش چه کنم؟!
:40: