عجیبه!! ... :18: :23:نقل قول:
Printable View
عجیبه!! ... :18: :23:نقل قول:
وضع همه خراب شده؟
چه وضعشه اینا چرا اینجوری شدند؟ من دیشب 5 تا فایل 400 مگی گذاشتم از هر کدوم 60 70 درصد دانلود شده تازه نه ساعت pc روشن بوده اونم با این وضع برق و ...
نه بابا یکساله کجا بود.نقل قول:
من سه ماهه میگیرم همیشه.
البته شایدم 2 تا 6 شده باشه، زیاد مطمئن نیستم :31:. اگه سایتش عین آدم باز میشد حداقل وقتی داشتم دنلود میکردم مقایسه میکردم ببینم از کی رایگانه!
اوهوم :31:نقل قول:
دیشبم از ساعت 3 یه فایل 1.4 گیگی گذاشتم، گرفته بود، دیگه نمیدونم کی تمومش کرد! :8:
امروز زنگ زدم شبکیه گفتم چرا اینقدر سرعت شبانه داغونه طرف میگه چون شیره اینجوریه. بهش گفتم خوب باید فرقی بین کسی که 128 داره و یک مگ باشه. خیلی موادبانه بهم جواب داد واسه دانلود شبانه هیچ فرقی نمیکنه. چه شما 128 باشی چه یک مگ. از صداقتش خوشم اومد اما مشکل همچنان باقیست. سرعت شبا افتضاح شده. ناجووووووووووووووور.:41:نقل قول:
چی چیو شیره بابا یعنی تا چند روز پیش هیچ کس دانلود نمیکرده فقط من میکردم؟:13:نقل قول:
اینا دقیقا خرابی شون بعد از اون نمایشگاهشون بود یهو چند تا مشتری که خودم 4 تاشون رو براشون جور کردم براشون اومد دست و پاشون رو گم کردند نمیدونم چرا اینجوریند به جایی که بهتر بشند وقتی مشتری هاشون بیشتر میشه بدتر میشند (انگار گم نام بود بهتر بود:خودم کردم که ....):27:
ای بابا!
مطمئن شدم یکی از عوامل پیشگامان تو پیسی ورلده !! : دی
دیشب از 2 یه فیلم 700 مگ رو نتونست بگیره! :19:
تو هم بالاخره افتادی تو کوزه!! :21:نقل قول:
اون که آره.من یه بار متن ایمیل مدیر عاملشون رو گذاشتم اینجا بعد مدیر عامله ایمیل زد گفت ایمیل منو تو اینترنت پخش نکنید!!!
خدا رو شکر یک ماهه گرفتم.13 روز دیگه تمومه.تا اون موقع باید یه جا رو پیدا کنم.
یکی دو هفته بدون اینترنت رو هم تحمل میکنم ولی این اوضاع رو نه! :13:
سلام. من تازه میخوام ADSL وصل کنم. پست های قبلی رو دیدم. ولی گفتم شاید بسته به گذشت زمان سرویس ها تغییر کرده باشن.
میشه به من یه شرکت خوب ارائه بدین؟ من دانلود زیادی ندارم. ماهانه 5 گیگ کافیه. ولی سرعت برام مهمه. یکی بهم پارس آنلاین رو پیشنهاد داد. شما چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد میدین؟
من اینترنتن 3 روز پیش وصل شد !
فعلا که عالیه.
1 مگ پیشگامان گرفتم شبی حدودا 2 تا فیلم 700 مگی دانلود میکنم.تازه بازم جا داره .... !
فعلا که راضیم .
البته خونمون به مخابرات نزدیکه ...
آقا شما مهم مثله من میخوای از پیشی برینقل قول:
تو هم بالاخره افتادی تو کوزه!!
اون که آره.من یه بار متن ایمیل مدیر عاملشون رو گذاشتم اینجا بعد مدیر عامله ایمیل زد گفت ایمیل منو تو اینترنت پخش نکنید!!!
خدا رو شکر یک ماهه گرفتم.13 روز دیگه تمومه.تا اون موقع باید یه جا رو پیدا کنم.
یکی دو هفته بدون اینترنت رو هم تحمل میکنم ولی این اوضاع رو نه!
منم میخوام برم تا 10 روز دیگه
نتیجه تحقیقاتت رو برای ما هم بزار
راستی سایت پارس آنلاین برای شما بالا میاد؟
سلام:20:
خب بالاخره بعد از 2.5 سال شاتل رو بیخیال شدم:دی
امروز رفتم دفتر پارس آنلاین خیابون مهرداد.....چون ساعت 4:30 رفتم خلوت بود زود کارم رو راه انداختن + 7500 تومن هم تخفیف دادن بابت ثبت نام انلاین:دی
256 سه ماهه گرفتم فعلاً تا ببینم چی میشه
در کل از شاتل راضی بودم...اصلاً قطعی نداشت ، همیشه هم سرعت برابر سرعت اسمی سرویسم بود ولی خب این اواخر بخاطر اینکه محدود میکردن من ناراحت شدم:دی
1 نکته ی خیلی خوب شاتل ، پنل کاربریش بود که تو این مدت من شاید فقط یکی دو بار مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم و بقیه کارام رو از طریق پنل انجام میدادم
امیدوارم پنل کاربری پارس هم به همون خوبی باشه
کارمندای شاتل هم خیلی بهتر از پارس بودن:21: (البته به چشم خواهر برادری:دی)
پ.ن: 7 روز دیگه از قراردادم با شاتل باقی مونده و سایت پارس انلاین رو نمیتونم باز کنم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب پس هی بیایم دری وری بهشون بگیم که از اینجا بخونن درستش کنن! : دی
9 روز دیگه دارم با دو گیگ!
نمیدونم چیکار کنم، پیشگامان که تازه یه شبه اینطوری شده، بعضی اوقات اینطور میشد خب و بعد درست میشد.
من که حوصله ندارم عوض کنم
اگر طبق روال قدیم بود شما با سرعت 1 مگ پیشگامان میتونی تو 4 ساعت 1.6 گیگ بگیری.نقل قول:
ADSL 2+ ربطی به مسافت از مخابرات نداره.اون قدیمی ها داشت.
امیدوارم واسه شما خراب نشه.
باشه.رو چشم :46:نقل قول:
نه خیلی وقته نمیاد.قدیما باید تو گوگل سرچ میکردی از گوگل میرفتی.الان با این ترفند هم دیگه بالا نمیاد! :13:
دو تا سوال:نقل قول:
شما هنوز خطتت رانژه شاتله؟اگه هست چجوری پارس درخواست دادی؟
اول آنلاین ثبت نام کردی بعد رفتی نمایندگی یا اینکه همون جا آنلاین ثبت نام کردی؟؟
اینم راه حلیه!ولی اینا پوست کلفت تر از این حرف ها هستند.فقط میخوان ببینن چجوری میتونن یه ریال بیشتر در بیارن و کاربر بیشتری جمع کنند.اصلاً رضایت کاربر فعلی براشون مهم نیست.اینم به خاطر اینه که عوض کردن ISP یه کم سخته.هر کسی زیر بارش نمیره(مثل خودمون :20:).نقل قول:
من به شما 256 پارس آنلاین یا 128 صبانت (نداگستر) رو پیشنهاد میکنم.ابته صابانت برای شما بهتره.نقل قول:
2 تا خط داریم اولی رانژه ی شاتله و دومی هم قرار رانژه ی پارس باشهنقل قول:
اول انلاین ثبت نام کردم دیگه ، البته نه با اینترنت خودم چون نمیتونستم سایت پارس رو باز کنم:13:
نقل قول:
یه شب ؟؟؟؟ بابا بی خیال یه شب که دیگه اشکالی نداره تا یک هفته هم اشکالی نداره به شرطی بعدش درست شه و دیگه اذیت نکنه
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نقل قول:
بله درسته هیچ کاری به سرعت نداره اما روی snr خیلی تاثیر داره و اگه زیر 25 اومد کیفیتش افت پیدا میکنه زیر 20 هم قطعی پیدا میکنه و 100% باعث افت سرعت دانلود و دیر وصل شدنو وصل نشدن میشه
البته بازم این خودش مربوط به کیفیت isp و اینکه روی چه سرعتی بستند بستگی داره
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
پارس در کل خوبه اما اگه یه سر به تاپیک پارس میزنی میبینی یه سری اشکشون واقعا در اومده و شدید مینالندو میگند سرعتمون عالییی بوده حالا حتی سرعت واقعی هم بهمون نمیده
میگند هر دفعه سرعتو دوره ای بین مراکز میگردونه که تا کسی میاد شاکی شه سرعتش خوب شده باشه
خداروشکر خودمو چشم نزم تاحالا بسیاااااااااااااار عالی بوده واسه من اصلا گردشی نبوده
داداش شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
پارس در کل خوبه اما اگه یه سر به تاپیک پارس میزنی میبینی یه سری اشکشون واقعا در اومده و شدید مینالندو میگند سرعتمون عالییی بوده حالا حتی سرعت واقعی هم بهمون نمیده
میگند هر دفعه سرعتو دوره ای بین مراکز میگردونه که تا کسی میاد شاکی شه سرعتش خوب شده باشه
خداروشکر خودمو چشم نزم تاحالا بسیاااااااااااااار عالی بوده واسه من اصلا گردشی نبوده
نقل قول:
من سپاهانشهرم
چند تا دوستا دیگه هم هستند از پارس اونام هم راضیند
کلا اصفهان وضعیتش نسبت به شهرهای دیگه خیلی بهتره
شهرهای جنوبی هیچ کس ازش راضی نیست مخصوصا اهوازیا
شبکیه شورشو در آورده. با کلی تبلیغ. زمانم تموم شه 100 در صد عوضش میکنم. گند زده با سرویس 1 مگش. دوستان پیش گامان و پارس آنلاین نظر بدن. از کجا بگیرم. خونم کنار مرکز استقلاله. اگر کسی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنه. مرسی.
عجب زندگی شده! همه که دارن از یه جا مینالن!
من اوضاعم اونقدرها بد نیست، پس این ریسکو نمیکنم که برم طرف پارس، پیش پیشی میمونم :20:
من 130 مگ واسم مونده واسه همین هر 130 مگ رو یه گزارش رو ریزکارکرد میگه یعنی هر 130 مگ یه قطعو وصل میشه در حد 5 ثانیه ولی لینک خاموش نمیشه
دیشب که 2 ساعتو 30 دقیقه دانلود داشتم هر 13 دقیقه 130 مگ گرفته دیگه خیلی لفتش داده شده 15 دقیقه
تازه صبحا هم میرم دانشگاه اونجا هم از 7:30 که میزارم دانلود تا 1 که کلاسم تموم میشه یه 2 گیگ کاسب میشم یه فلش میبرم 2 گیگمو میریزم روشو میرم--آآآآآآآآآآآآآاااییی حال میده حالا نمیدونم چون مفتیه بهم حال میده یا چون مال دانشگاست
ولی حیف که چیزی واسه دانلود ندارم که به دردم بخوره--اقا سفارش دانلود میپذیریم-روزی 4 گیگ بدو بدو تموم شد
دوستان خواهشا اگه کسی مبین نت داره تو دور و بر دروازه تهران یا هرجای دیگه بگه کیفتش چطوریه میخواهم 512 بگیرم شنیدم تو اصفهان خیلی بده...تشکر:20::20:
آخه شما در نظر بگیر من فقط به دلیل اینکه دانلود شبانه پیشگامان خوب بود موندم.وگرنه الان که قطعی هاش زیاده،سرعت توی روزش متوسطه،پینگش افتضاحه،وی پی ان با زاجرات وصل میشه،پشتیبانی مزخرفه،پنل کاربریش داغونه،مشتری رو پشمشون هم حساب نمیکنند،قیمتش هم که بالاست.من الان ماهی 26 هزار تومن دارم میدم!!!نقل قول:
خیلی زوره که با این پول همچین خدمات ضعیفی بگیرم.الان 10 روزه دانلودم از 700 مگ بالاتر نرفته!! :13:
اینجور بمونه 100 در صد میرم.شده میرم از صبانت می گیرم.اینو میدونم که حداقل با پول کم توی روز سرعت و پینگ مناسب دارم.
این سیستمشون خیلی مضخرفه خدا وکیلی :13:نقل قول:
من نمیدونم آخه ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟!!
من دیروز 6-45 مگ ترافیک داشتم تا صبح هر 40 و خورده ی دانلود که کرده یه دی سی شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تازه تا ساعت 2 و نیمه !!
حساب کردم تا صبح 56 بار دی سی شده !! :18:
نقل قول:
آره خیلی افتضاحه منم 14 بار
البته فکر نمیکنم dc شه فقط این جوری کنتور میندازه -چون من دیدم بین هر کدوم 5تا 8 ثانیه مکس میکرد و اگه لینکت مستقیم نباشه مشکلی پیش نمیاره-شایدم توی همین چند ثانیه ip عوض میکنه و.....
راستی مرد توچرا از 1 شروع به دانلود کردی ؟از 12:30 به بعد میتونی توی نیم ساعت اندازه 2 ساعت حال کنی
از اون طرفم از 6 تا 7 میتونی اندازه شب تا صبحت دان کنی
اما این که dc میشه میزان دانلود منو به 1600 مگ رسونده-نمیدونم شایدم ماله این نباشه
این دفعه میخوام 512 بگیرم (10 روز دیگه) آخه قیمتاش خیلییی خوب شده 512 میرزه واقعا -رفیقم داره میگه شبی 3 تا 4 گیگ میگیره
احتیاج به این حجم دانلود شبانه ندارما اما یه جورایی کرم سرعت دارم-این جوری به جا یه شب در میون 4 شب یه بار دانلود میکنم
نه دی سی میشه !!نقل قول:
من خودم بالا سرش بودم هر 7-8 دقیقه یه بار کانکشن قطع میشد دوباره بعد از 1 ثانیه که خودم تنظیم کرده بودم وصل میشد
آخه من دیشب 40 مگ بیشتر ترافیک نداشتم اگه از 12:30 میزاشتم تو 5 دقیقه 40 مگ رو میگرفت و یه دیسی میشد بعد همش رو از حسابم کم میکرد و دیگه نمیشد دانلود کرد
راستی تو مودمت رو pppoe تنظیمه یا بریدج ؟؟
اگه یه عکس از وضعیت دانلود دیشبت بزاری ممنون میشم
من که همین امروز دوباره 256 رو سه ماهه تمدید کردم
همینم از سرم زیاده: دی
داداش این فنا رو به ما هم یاد میدی که داریم میاییم پارس؟نقل قول:
راستی مرد توچرا از 1 شروع به دانلود کردی ؟از 12:30 به بعد میتونی توی نیم ساعت اندازه 2 ساعت حال کنی
از اون طرفم از 6 تا 7 میتونی اندازه شب تا صبحت دان کنی
اما این که dc میشه میزان دانلود منو به 1600 مگ رسونده-نمیدونم شایدم ماله این نباشه
این دفعه میخوام 512 بگیرم (10 روز دیگه) آخه قیمتاش خیلییی خوب شده 512 میرزه واقعا -رفیقم داره میگه شبی 3 تا 4 گیگ میگیره
احتیاج به این حجم دانلود شبانه ندارما اما یه جورایی کرم سرعت دارم-این جوری به جا یه شب در میون 4 شب یه بار دانلود میکنم
یعنی چه فرقی بین 12.30 شب تا 1 . 1 تا 6 و 6 تا7 وجود داره؟
باید بین این ساعات دی سی شد؟
نقل قول:
قبلا روي بريج بود تازگيا گذاشتم رو ppoe واسه وايرلس موبايل
شب ميزارم الان ترافيك آنچناني ندارم كه بتونم عكس آپلود كنم
خوب منم 120 مگ دارم واسه 10 روز البته ميدونم يه 5 روز ديگه تمومه با صرفه جويي كه دارم ميكنم
آخه واسه همين شك كردم كه dc نميشه چون از 6 تا 7 هم من دانلود داشتم يه 6 بار فكر كنم قطع شد اما هيچي پام ننداخت اگه dc به اون معناي واقعي شده بود كه الان هيچي ترافيك نداشتم
اره باابا سرعت روز كه خداست شب هم كه خوبه انصافا با پولي كه ميديم معركست
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
نقل قول:
نه بايد 12:30 به بعد كانكت شي و حتما قبل از 7 ديسكانكت يعني مثلا 6:59
نكته اينكه اگه از 12:31 تا 1 ديسكانكت شدي يا كردي از ترافيكت كم ميكنه همين طور اگه از اون طرف 7 به بعد ديسكانكت كردي كل ترافيك 6 تا 7 رو پات حساب ميكنه(تجربه شخصي اينكه كمتر حساب ميكنه
اون نيم ساعته سر شب و اين 1 ساعت صبح خيلي مهمه چون با سرعت ثابت 185 داري دانلود ميكني بدون اينكه سرعتت كم شه واسه همين اين 1.5 ساعت اندازه اون 6 ساعت(1 تا 6) ميرزه
راستي تو تاپيك پارس يكي گفته اين سرويساي جديد pol كه الان گرفته قابل قبوله اما كيفيت قبل رو نداره
گفته سرعتش 190 كيلوبايت در ثانيه بوده حالا شده 150
شما كه امروز گرفتي سرعت روز و شبت چه تغييري كرده ؟؟كم شده ؟روزت قبلا 185 بود؟حالا هم يه تست 10 ثانيه اي بكن با idm ببين چطوره
شبم اگه تونستي يه تست بزن-مر30-دمت گرم
الان که خوبه هیچ فرقی با قبل نداره
سرعت دانلود هم همون 180-190 ـه
شب هم تست میکنم خبرشو میدم
ذوستان پیشگامان چند تا سوال
من امشب ترافیکم تموم میشه و 3 روز دیگه سرویسم
1.میتونم همین امشب سرویسم عوض کنم؟
2.اگه ترافیک بخرم ایا میشه به دوره بعد انتقال داد؟
آره میتونی ولی این 3 روز میپره.نقل قول:
اگر تو ترافیک رزرو بمونه میشه.مثلا اگر 2 گیگ ترافیک بخری 1گیگش میره تو ذخیره بقیه مصرف میشه.اون ذخیره میمونه ولی اونی که تو ترافیک باقیمانده میره نه.
خیلی خوبه اینطوری که.پس میرم 6 ماهه 512 با 6 گیگ ترافیک میگیرم
ممنون
نقل قول:
نه این کارو نکن فرق 6 ماهه و 3 ماهش شاید 2 تومنم نباشه
3 ماهه بگیر -یهو شبی 1 گیگم نتونستی بگیری و برات روی 2 مگ نبستند یا مرکز مخابراتیت....
اگه یک ماهه میدادند میگفتم اولش 1 ماهه بگیر ولی نمیدند
آقا من بالاخره با دیال آپ موفق شدم برم تو سایت پارس(با ای دی اس ال پیشگامان نمیشد)
این تعرفه هاش که تغییری نکرده (آخه تو چند صفحه قبل نوشته بودید ارزون شده)
تعرفه های جدیدش رو از کجا میشه دید؟
یکی لینک میزاره؟
الان من میخوام برم پارس به نظر شما بهترین و به صرفه ترین سرویس کدومه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نسبت به قبل خیلی ارزون تر شده
مثلا من دوره قبل سرویس 256 با 5 گیگ ترافیک رو 34 تومن گرفتم ولی این دوره همون سرویس رو با 6 گیگ ترافیک 27500
یعنی با احتساب 5000 تومن واسه اون یه گیگ اضافه حدود 11500 فقط این سرویسش ارزون شده !!
بستگی به خودت داره چقدر در روز مصرف دارینقل قول:
الان من میخوام برم پارس به نظر شما بهترین و به صرفه ترین سرویس کدومه؟
به نظر من اگه مصرف اونچنانی تو رو نداری همین سرویس رو بگیر
تو شب هم باش میشه راحت بین 2 تا 3 گیگ دانلود کرد البته بستگی به مرکز مخابراتی و اینا هم داره
اینم وضعیت اینترنت من
1mb
پیشکامان
کد:http://www.speedtest.net/result/1387876801.png
فقط نفهمیدم چرا
isp=shabakieh
نوشته
سلامنقل قول:
منم تازه پیشگامان 128 گرفتم
اینم وضعیتم
خیلی جالبه که نوشته شبکیه ! منم توش موندم ! فعلا در حال تحقیق هستم تو این زمینه :5:کد:http://www.speedtest.net/result/1386795393.png
فعلا به این نتیجه رسیدم که شبکیه مال یه ای اس پی به نام شهراد هست !:31:
تست یک سری دوستان هم مینویسه اریانا گستر اسپاداناکد:http://shahrad.com/
حالا چند حالت میتونه وجود داشته باشه . یکی اینکه شهراد و اریانا گستر اسپادانا همون پیشگامان هستند!کد:http://www.spadana.net/
یکی دیگه اینکه پیشگامان تو اصفهان فقط یه برند هست که با نام پیشگامان از ای اس پی های دیگه سرویس میده!!!:18:
یکی دیگه اینکه تو منطقه مخابراتی من و شما پورت خالی نداشتند و این کار و کردند !
من تازگی از مخابرات گرفتم اصلا خوب نیست هی قطع میشه و سرعتشم تعریفی نیس
ولی به مرکز مخابراتیتم بستگی داره و فرق میکنه
به عنوان کسی که 5 سال از ADSL استفاده می کنم و یه جورایی کسب درآمد میخام تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم
یکسال اول از فن آوا استفاده می کردم که قیمتاش بالا کیفیت خدمات متوسط سرعت پایین و قطعی در روز دو یا سه بار !!!
چهار سال هست که شاتل دارم شاتل سرویس اقتصادیش برای کسایی که میخان پول کمتر بدن خوبه ماهی 30000 تومنه من فکر می کنم عالیه برای سرعت 128 که 55 کیلو دانلود داره ! شاتل از هر نظر عالیه : پشتیبانی , خدمات , سرعت و ...
ولی امروز که این پست رو دارم می زنم با داتک قرارداد بستم:31: دیگه از شاتل خسته شدم !!! چرا ؟ چون پینگش بده و منم برای بازیهای آنلاین میخام که پینگ شاتل خوب نیست . در کل شاتل از هر نظر عالیه و فقط پینگش بده.
بنابراین بعد از چهار سال کار با شاتل میخام داتک بگیرم چون شنیدم پینگه داتک خوبه
البته ممکنه شاتل رو نگه دارم
سوال : کسی هست داتک داشته باشه و آنلاین بازی می کنه ؟ پینگ داتک چطوریه ؟