[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ :19:
Printable View
واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ :19:
اینم از پینگ امروز صبح من ! مثلاً سرویس 1 مگ ! ساعت حدود 6:30 بود .
اما پینگم همین الان :
فرض کنیم توی ساعت رایگان ، کسی کار واجبی داشته باشه که نیاز به سرعت بالا داشته باشه ، اونجوری تکلیف چیه ؟!
چرا ما یاد گرفتیم فقط منافع خودمونو ببینیم ؟!؟ یه بار مدیرای آسیاتک یا هر شرکتی خودشونو بذارن جای کاربرا .
فقط کلک و کلک ...
میان دم از خدمت به مردم و رفاه عمومی میزنن ، اینه خدمتشون . یا سرویس رایگان ندن ، یا وقتی میدن ، جوری باشه که 1:59 نیمه شب با 2:1 نیمه شب اینقدر فرق نکنه .
چرا هیچ وقت آساتک تو لیست نیست؟!نقل قول:
شاتل تو کوچه با ما فاصله داره راسته که اگه ISP نزدیک باشه سرعت بهتر میشه!؟
-------------------
من الان نمیتونم شارژ بگیریم . وقتی شارژ میکنم پولو به حسابشون میریزه اما موقع شارژ ارور میده و تو بانک مجازی هم که نگاه کردم دیدم پولو ریخته اما تایید نکرده ! همه همین مشکل رو دارن ؟
کسی مشکل مشابه نداره ؟ تا حالا 5 بار از من پول کم شده اما شارژ نشده ! مشکل از بانک هم نیست چون بانک میزنه بدون خطا اما موقع میخوام بیام تو سایت آسیاتک ارور میده ! 2 بار هم تایید کرد و پولو کم کرد اما هنوز شارژ نشده !
پشتیبانی هم جواب نمیده مشکل داره مثل اینکه ! واقعا آسیاتک گند زد از اون وقتی سایتشو تغییر داد ...
چه اروری میده ؟ شارژ موقت 3 روزه کردی قبلش؟نقل قول:
کسی میتونه یه زحمت بکشه و سایت gameranger.com رو پینگ کنه و نتیجهاش رو اعلام کنه؟
برای راحتی این عبارت رو توی Run تایپ کنید:
ping gameranger.com -t
ممنون
سلام دوستان من میخوام از آسیا نت بگیرم ولی با تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که نگیرم :دی بعد کلی تحقیق کردم دیدیم همه جا اوضاع خرابه ... نظر شما چیه ؟ بگیرم !؟
من نهایتا 128 یا 256 با 3 گیگ محدودیت میخوام بگیرم ، سرعت دانلود چطوره ؟ قطعی ؟ شبا چطوره !؟ :20:
آخه اگر سرعت دانلود 13 اینا باشه ارزش نداره که ، فقط یک محدودیت اضافه تر از مخابرات داره :21:
مرســیـ :40:
سلام اگه کمتر از 5گیگ بگیرید شبانه نیم بها حساب میشه:2:نقل قول:
سرعت دانلود که 128 داشتم 15 بود الان هم 256 بترکونه 35 میده شبا هم افتضاح بعضی وقتا مثل دیال آپ میشه:2:
خو پس واقعا با مخابرات چه فرقی داره !؟ تازه اون نامحدوده این محدودیت داره ، احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !؟ خلاصه پول چیه که میگیرن پس :دی
راستی برا بالا 128 باید مدرکی چیزی ارائه کرد ؟
اوه :دی اره خیلی پشتیبانی خوبی داره وقتی زنگ میزنی باید یه ساعت منتظر بمونی بعد یه ساعت هم قطع میشه :دینقل قول:
احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !
شک ندارم که خوده مخابراته :15: خو الان یک سوال :دی چرا باید از آسیا گرفت ؟ :13:
سلام دوست عزیز از اونجا که من منتقد و دشمن مصلح قسم خورده این شرکت هستمنقل قول:
خو پس واقعا با مخابرات چه فرقی داره !؟ تازه اون نامحدوده این محدودیت داره ، احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !؟ خلاصه پول چیه که میگیرن پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برا بالا 128 باید مدرکی چیزی ارائه کرد ؟
باید بگم مخابرات شرف داره به این سرویس ها لطفا تقاضا میکنم ازتون نزارید کسی یا خودتون وارد این شرکت بشند
هیچ امکانات خاصی نداره نه سرعت نه خدمات نه تشویقی و نه هیچی بارها گفتم اگر این ایپی لا مصبه من رو بتونم عوض کنم یه جا در عرض 1 روز قرار داد رو فسخ میکنم از پارس آنلاین سرویس بگیرید با تشکر.
چجوری میشه کلمه یوزر پسوردی رو که باهاش کانکت میشیم اینترنت عوض کنیم؟
ویندوزتون چیه ؟نقل قول:
نوع کانکشن چیه ؟
چرا میخاین عوض کنین :13:
سلام
دوستان من چند ماهی است که از نمایندگی این شرکت توی شهرمون ADSL گرفتم،تا ماه قبل که
هنوز نتوانسته بودند محدودیت اعمال کنند :دی سرعت خوب بود،اما از اواخر ماه قبل تا اوایل این ماه
که 5 الی6 روز قطع بود،حالا هم که وصل شده سرعت افتضاحه،راستی از نمایندگی پرسیدم،قیمت
را چی کار می کنید؟مثل قیمت های شرکت اصلی میشه؟طرف میگه نه،اون ماله تهرانه،از ما فرق
داره،یعنی می خواهد...؟؟!بچه های شهرها و استان های دیگه بگند با چه قیمتی می گیرند ممنون.
بای
همون پسوردی که شرکت میده فک کنم فقط از طریق شرکت میشه عوض کردنقل قول:
راستش من هر یکی دو روز یه بار تو یه ساعات خاص هر چند دقیقه یه بار دی سی میشم همه کار کردم دیگه جز پسورد عوض کردن
پس با این حساب پیشنهاد شما چیه ؟ من که به فکر همون مخابراتم ... از سرعت دانلود پارس انلاین خبر ندارید ؟؟
شما از کنتر پنل کاربری میتونید پسورد عوض کنید.نقل قول:
من قبلا این کارو کرده بودم ( البته تا قبل اینکه به این شکل جدید در بیاد)
شما تنظیمات مودم دستکاری نکردید؟
نوع کانکشنتون چیه؟
تنظیمات مودم ریست کردین؟
به شرکت زنگ زدین؟
اونجا فقط میشه پسورد ورود به پنل رو عوض کردنقل قول:
دستکاری نکردم
broadhand دستی کانکت میشم
ریست نکردم
زنگ زدم میگه از مودمه
هر کسی یه چیزی میگه
ساعت 8 حتما باید دیسی کنید وگرنه حجمتون میپره
نمیدونم چجوریاس انگار اگه بعد از 8 دیسی نکنیم تصاعدی میره بالا هر چقدر که استفاده میکنیم
واسه من که هر سری 100 تا 150 تا پریده
سلام
دوستان احیانا سرعت شما هم کمی زیاد شده؟سرعت من امروز دوباره از 65 به طرفای 100 رسیده امیدوارم بعد از یکی دو روز مثل دفعه ی پیش کمش نکنن حوصله ی بازی های اسیاتک رو ندارم(جالب اینه هر وقت هم سر عتا زیاد میشه پینگا افتضاح میشه)
نمیشه به این تایپیک نظرسنجی اضافه کرد؟
تایپیک بعدیه آسیاتک رو با نظر سنجی بزارید
در رابطه با خوب یا بد بودن آسیاتک تا مشت محکمی باشه بر دهان نظرسنجی سانسوریه آسیاتک!
مثل اینکه نظرسنجی خیلی دوس دارن
مطمئن هستید اینطوریه؟؟؟؟؟؟!!!!!:2:نقل قول:
من زیاد از 7 یه سره تا 9 یا 10 استفاده کردم:2:
من با dumeter اندازه می گیرم ، همیشه رو 800 اکانت من 1 گیگ تمام می کنه ، پشتیبانی هم قبول نمی کنه
1- حرفی ندارم.نقل قول:
2- پس یعنی توی شریعتی، کوچه الهیه هستین:31::46:؟
نه، ربطی نداره. شما باید به مخابرات نزدیک باشی:31:! خط تلفن خونتون میره مخابرات، نه توی شرکت شاتل
صد در صد البته من 2 تا 8 چند گیگ دانلود میکنم یعنی میزارم رو فول دانلود تا ثانیه اخرنقل قول:
اینو مطمئنم که سیستمشون ایراد داره
و احساس میکنم از 2 تا 8 نیست رایگان :31: یکم اینور اونوره
یه autopower میخوای که باهاش یه فایل رو باز کنه ساعت 8 نت رو دیسی کنه فایلش تو اون تایپیک اموزشی هس فک کنم
نیازی هم به auto connect نیست خود ویندوز توی اینترنت آپشن
یه گزینه داره
always dial my default connection
که نت رو همیشه کانکت میکنه (که فکر نمیکنم نیازی داشته باشی)
یه networx میخوای که اندازه گیری کنه networx یا dumeter حتما باید روی کانکشن اصلی تنظیم بشه نه روی شبکه
قسمت Setting شبانه رایگانتو میزاری روی on-peak و بقیه شم off-peak که البته بر عکسشم فرقی نداره با at a glance هم میتونی همه اپلود دانلوداتو ببینی
:2:دوستان شبا سرعت من خیلی افتضاح یه بار تو 7 ساعت با سرعت 256 تونستم فقط 100 مگ دانلود کنم مگه نمیگفتن برای اینکه سرعت شبانه زیاد بشه شبانه رو از 2حساب میکنن بهتر نشده هیچ بدتر هم شده:2:
من یک مگ دارم سرعت دانلودم رفته بالا 220 ....:دی
سلام
من يه سرويس 256 قديمي 1-7 صبح رايگان دارم كه خيلي راضي هستم، فعلا شبي تا 1.8 گيگگ دانلود دارم. الان هم سه ساله مشتري آسياتك هستم و خيلي راضي بودم تا حالا؛ ولي با قيمت جديدش موندم كه بازم بمونم يا برم يه سرويس ديگه!:20:
حالا سوالم اينه كه توي سرويس هاي جديد 128 كه شبانه رايگان دارند هم مثل قديم ها سرعت نامحدوده و يا حداكثر 16-18 كيلوبيت هست؟
جواب شما باعث ميشه بدونم تمديد كنم يا برم سراغ يه شركت ديگه
میدونستم وقتی میام اینجا با چه سابقه ای از حرف ها مواجه میشم؛ اما پرسش عیب نیست:31: پس میپرسم:
1- از اونجایی که سرعت سرویس های حجمی رو معمولا بالاتر میبندن، آسیاتک هم همینطوره؟
2- سرعت دانلود برای 128 یا 256 یا 512 یا 1مگ سرویس های حجمی چقدر بالاتره در طول روز؟ شب ها چطوره؟
3- سرویس 1مگ با 20گیگ؛ کسی این سرویس رو داره بگه چطوره؟ (پینگ - سرعت طی روز - سرعت در شب ها)
4- سرویس 512 با 20گیگ یا 512 با 30گیگ؛ کسی داره بگه چطوره؟ (پینگ - سرعت طی روز - سرعت در شب ها)
5- سرویس 256 با 20گیگ؛ کسی هست:20:؟
6- باتشکر از وقتی که صرف کردید:11:
چه سابقه ای؟ سابقه داره تایپیک آسیاتک؟ :31:نقل قول:
1- خیر
2- برای بعضیا فرقی نداره شب و روز برای بعضیا روز همون سرعتی که میدن شب هم در حد 1 کیلوبایت
3- پینگ روز 300 به بالا پینگ شب بعضی اوقات 300 به بالا بعضی اوقات 1000 به بالا
4- تکراری
5- من ندارم ولی تو آسیاتک زیاد از این خبرا نیست هر سرویسی گرفتی همونقدر بهت سرعت میدن به حجمم ربطی نداره فقط زیر 5 گیگ حجم = نداشتن شبانه رایگان
من 1 مگ دارم 2..3 روزه که سرعت همیشگیم یعنی 100، شده 170 ... 180
معلوم نیس باز دارن چه مکینن
دیدی همه تایپیکا دوس دارن کسی نیاد طرفه آی اس پی شون (مثل پارس آنلاین) ما برعکسیم دوس داریم شما بیاید اینجا شرکتاتون خلوت شه ما بریم :21: از بس این آسیاتک مارو اذیت کرده
کسی جوابی نداشت بدهد؟نقل قول:
دوستان 3 روز پیش اینترنت من از مرکز مخابراتی توحید دچار قطعی شد. با امور مشترکین آسیاتک تماس گرفتم، گفتند حدودا 1 ساعت طول میکشه، دارن تغییراتی میدن.
از اون روز تا الان سرعت اینترنت من از 150 به 250 تا 350 رسیده. من مشترک سرویس 1 مگ با حجم 20 گیگ هستم.
سرعت شما هم افزایش پیدا کرده؟
من گول نمیخوریم:31: نمیام:31: اون گدا آنلاین رو هم اصلا خوب نمی شماریم:46: همین داتک خودمون رو نگه میداریم:21:
بهتره با خود شرکت تماس بگیری و باهاشون مطرح کنی.نقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
نوشتم که توحید :31::5::20:نقل قول:
بعله منم مرکز مخابرات سعادتمند هستم چند هفته پیش یک 24 ساعت سرویس اینترنتم قطع شد گفتن دارن تجهیزات رو به روز رسانی میکنن توی مرکزمون بعدش هم یک دو هفته ای سرویس کیفیت مطلوب نداشت ولی هفتهء گذشته جز یک شب بقیه روزها و شبها سرویس عالی بوده و سرعت دانلود هم از 120 رسیده به 230 40.نقل قول:
خدایی اینا خودشونن نمیدونن چیکار میکنن یه ساعاتی سرعت از دایال اپ هم بدتر یه ساعت دیگه 128 میشه 512
درضمن بچه ها ایپی شما عوض نشده ؟ ایپی جدید داده انگار اسیاتک