[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yahoo messanger 9 betaنقل قول:
كشيدن اي دي از ليست ادم مزاحم ..... خب اين واسه يه سرياس كه ادم مزاحم اونارو ادد زده هيم امارشونو داره با اين برنامه پس از زدن اي دي خودتون اي دي مزاحمو بزنيد از ليسش اي دي تون مياد بيرون لينك دانلود :کد:http://www.2shared.com/file/2558258/91c6b03b/DaB3.html
اگه واقعان طلبه باشين من هر برنامه اي بخاين براتون مي زارم فقط فارسي بگين از ياهوو چي مي خاين
من هنوز منتظرما:31:.
مشکل اونایی که نمیتوستن با یاهو 8و9 لاگین بشن حل شد؟
من بااینکه ویندوزمو عوض کرده بودم و میتونستم لاگین بشم، اما بازم دیگه نمیذاره لاگین بشم
کسی راه حلی پیدا نکرده؟
نمیدونه مشکل از کجاس؟؟؟
سلام دوستان . یه مشکلی برای من پیش اومده. پسورد یاهو مسنجرم رو فراموش کردم. اون سن و .... رو هم یادم نیست که چی وارد کردم برای آیدیم . ولی پسوردم سیو هسته، یعنی می تونم آن شم ولی پسوردو نمی دونم . آگه می تونین کمک کنین که من چی کار کنم ؟ مرسی
سلام.روی گزینه ی messanger بر روی yahoo messanger کلیک کن.بد هم account info رو باز کن.بد می تونی پستو عوض کنی.نقل قول:
سلام .دیدمکه خیلی درباره ی پی بردن به invisible بودن طرف سوال مشه.اینم یه راه دیگه:
آیدی kikeykoja_robot رو که یک روبوت هست ادد کنید.بد هم بنویسید: id/o (بجای id , آیدی مورد نظر رو بنویسید.) . بهتون میگه طرف off هست یا invisible یا on.
:46:
چطوري ميشه با چند تا آي دي اومد بالا ؟
با برنامه :نقل قول:
چطوري ميشه با چند تا آي دي اومد بالا ؟
Y!Multi Messenger
استفاده از اين برنامه ها كاملا اشتباه هست همه اونا بدون استثنا پسورد ربا هستن!نقل قول:
بهترين راه براي رها شدن از دست مزاحم ها يدرون ادليست اول از همه پاك كردن اون و سپس ايگنور كردنشه.
ميشه لينك دانلود بزاريننقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی وقتی اونجا میرم پسورد آیدیم رو میخاد که من ندارمنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه در رجيستري و اونم توي مسير زير يه كليد از نوع DWORD به نام Plural بسازي و مقدارش رو 1 بدي تا كار حل بشه و نرمافزار هم نميخواد نصب كني
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\test
موفق باشي
من یه لینک از mega upload سراغ دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی طرز استفادشم اینجوریه که باید همه ی گزینه هارو مارک کنید.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز كاري كه شما فرموديد انجام دادم بعدش چيكار كنم( شرمنده من يه كم ...........)نقل قول:
در ضمن من از ياهو مسنجر 9 استفاده مي كنم
يه سؤال ديگه هم داشتم : يه بار توي يه سايت الكي عضو شدم حالا روزي 100 تا ايميل تبليغاتي و چرت برام مياد هر چي هم ديليت و اسپمشون ميكنم ول بكن نيستند چكار كنم كه از شرشون خلاص شم.
با تشكر و سپاس فراوان
سلام دوست مننقل قول:
اينجا هستيم تا به هم كمك كنيم
اينجا دوستان با هر سطح اطلاعاتي هستن و از اينكه سوال ميكنن شرمنده نيستن
شما وقتي اون DWORD رو كه من گفتم ساختين كافيه هر چند بار كه ميخواين مسنجر رو اجرا كنين و با چند تا آي دي وارد بشين
راستي يادم رفت توي پست قبلي بگم : نام DWORD كه ميسازي بايد باشه Plural با مقدار يك
اگه اين سايتي كه مي گي يكي از گروههاي ياهو هست ميشه عضويتش رو لغو كرد و اگه نيست بگين چيه تا ببنيم ميشه كاري كرد كه عضويتت از اونجا لغو بشه
هرچند خودت هم اگه يه سري بزني ممكنه بتوني اين كارو بكني
البته يه راه ديگهاي هم هست و اونم استفاده از Block Address ياهو است به اين معني كه آدرس فرستنده رو بلوكه كني تا ديگه از طرفش برات ايميل نرسه
موفق باشي
منم همين مشكلو دارم
چيجوري ميشه كل ايميل ها رو پاك كردش؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1871248&postcount=3641
سلامنقل قول:
چه جوري ميشه اون ايميلهايي كه برات رسيده رو پاك كرد يا چه جوري ميشه ديگه برات اونا نياد ؟؟
نوعش و سايتش رو هم نگفتي آيا گروههاي ياهو هست يا جاي ديگه ؟؟؟
سلام دوستان من می خواهم از کافی نت آدی و پسورد یکی رو که قبل از من چت کرده رو به دست بیاورم. اگه بشه اد لیست و اینکه با هر کسی در مورد چی چت کرده رو هم بشه بدست آورد خیلی باحال میشه به طوری که خودش نفهمه و من بتونم فقط اون رو کنترلش کنم حالا یا بعد از اون بشینم پشت اون دستگاه و اطلاعاتش را به دست بیاورم یا از جای دیگه بعد از اینکه آف شد من با آی دی اون وارد بشم و مطالب بالا را از توی یاهو در بیاورم.
مهمتر از همه به دست آوردن آی دی و پسوردش هست.
با تشکر ممنون از اینکه پاسخ می دهید.
نميدونم يه گروهه كه هر دفعه كلي ايميل ميزنه
سلام
دوستان من یک برنامه ای می خوام که با اون بتونم چندتا یاهو مسنجر باز کنم و بعد با چندتا آیدی همزمان چت
کنم دوستان اگه سراغ دارن لینک دانلودشو برام بزارن ممنون می شم لطف کنید یه برنامه برام بزارید که واقعا
کار کنه چون تو اکثر سایت ها که دانلود کردم کار نداد یعنی اجرا می کرد ولی جواب نمی داد
ممنون
سلام دوست من
این تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
من اصلا از یاهو مسنجر دیگه استفاده نمی کنم پر از هکر و ویروسه
میتونی بری تو صفحه گروهش و عضویت خودت رو لغو کنی تا دیگه ایمیل نیادنقل قول:
سلامنقل قول:
تاييد ميشه هر گروهي هم براي عضويت و هم براي لغو اون يه قسمتي داره كه ميتوني با سرزدن به اون عضويتت رو لغو كني
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه در رجيستري و اونم توي مسير زير يه كليد از نوع DWORD و به نام Plural بسازي و مقدارش رو 1 بدي تا كار حل بشه و نرمافزار هم نميخواد نصب كني
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\test
موفق باشي
سلام این خیلی اسونه
فایل زیر رو دانلود کن حجمش خیلی خیلی کمه سه سوت دان میشه
کافیه فقط اجراش کنی
روی تمام ورژنها ی یاهو حتی یاهو 9 هم جواب میده بعد هر چقدر مسنجر که دوست داری باز کن با هر چقدر ایدی
موفق باشی
رمز فایل زیپ شدهلینک دانلودکد:www.ashiyane.org
کد:http://shirdel.persiangig.com/%DA%A9%D8%B1%DA%A9/multiyahoo.zip
سلام wordist جاننقل قول:
تمام گفته های شما صحیح ...
اما فراموش کردید نام متغیر DWORD را ذکر کنید .
نام متغیر : Plural
موفق باشید .
سلام دوست عزيز و مدير جان :)نقل قول:
شما درست گفتي ولي من دو دقيقه پيش از پست شما مطلب رو اديت كرده بودم كه فكر كنم مشخص باشه
بازم از توجهت ممنون
موفق باشي
سلام wordist عزیز
حق با شماست .
Ali.yp جان !
برای ویرایش رجیستری به صورت خودکار من دو روش رو توضیح میدم :
روش اول :
1 . نرم افزار Notepad را اجرا کنید .
2 . عبارت زیر را در آن کپی کنید .
3 . سپس آن را با نام Ali.yp.BAT در مسیر دلخواه ذخیره کنید .کد:REG ADD HKCU\Software\Yahoo\Pager\Test /V plural /T REG_DWORD /D 1 /F
4 . فایل جدید را اجرا کنید .
روش دوم :
1 . نرم افزار Notepad را اجرا کنید .
2 . عبارت زیر را در آن کپی کنید .
3 . سپس آن را با نام Ali.yp.REG در مسیر دلخواه ذخیره کنید .کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"=dword:00000001
4 . فایل جدید را اجرا کنید و شستی Yes را فشار دهید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
من روش چت با دو آی دی رو میدونم
روش اینکه اول با یاهو مسنجر وارد چت شو بعد وارد سایت چت یاهو(chat.yahoo.com)شو.فقط توجه داشته باش که قبل از ورود به چت نسخه یchat 2 رو انتخاب کن،از لیست اقلام چت voice chat رو انتخاب کن.
موفق باشی:20:
من نميدونم اون جا كه رفتم كجا بودش ولي الان ميل باكس من 700 تا هستش
ممنون ولی کار نداد یعنی رجیستر هم کردم ولی باز یک مسنجر بیشتر باز نمی شه :13:
یعنی مشکل از کجاست؟
نقل قول:
اون فایلی که من برای دانلود گذاشتم در حقیقت همون دستکاری رجیستری رو فقط با یک کلیک براتون انجام میده
برید اون فایلو رو دانلود کنید بعد با بینهایت مسنجر ان لاین شید دیگد
سلام دوست مننقل قول:
احتمالا رجیستری را بطور صحیح ویرایش نکرده اید .
من روی Yahoo! Messenger 9.0.0.907 Beta امتحان کردم و جواب داد .
فایل ضمیمه را دانلود کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید و سپس آن را اجرا نمایید .
موفق باشید .
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط rsh
فایل پیشنهادی شما رو دانلود کردم ...
این فایل دقیقا با روش دومی که توضیح دادم ساخته شده .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
خوب عزيز من توي ميل باكس از اونجايي كه نوشته From ميتونستي مشخص كني كه از كجا و از طرف كيه و ببيني آيا گروهه يا نه
سلامنقل قول:
اشکال اینه که باید یک باز از یاهو مسنجر وارد بشی وبار دیگر از سایت یاهو
موفق باشی