دوست من اگه قرار باشه کسی مشکل کاربرهای اینجا رو حل کنه همین یوزرهتای فعال و همکاران این انجمن هستند ..
احتیاجی به اسم بردن از سایتهای دیگه نیست ....
.
در ضمن این کار خلاف قوانینه ... حتماً قوانین رو موقع ثبت نام خوندین نه ..؟
Printable View
دوست من اگه قرار باشه کسی مشکل کاربرهای اینجا رو حل کنه همین یوزرهتای فعال و همکاران این انجمن هستند ..
.
دوست عزيز اگه ميتونيد كمك كنيد كارتون رو انجام بديد من هم سريعا اون پست رو ويرايش ميكنم. اگر هم نميتونيد لازم نيست قوانين رو به من يادآوري كنيد. اولا شما هيچ مسئوليتي در سايت نداريد و اين كارتون حتي اگر درست هم باشه فقط رابطه ي دوستي بين كاربر ها رو خراب ميكنه. ثانيا هم پي سي و هم موبايلستان سايت هايي هستند كه هيچ نيازي به تبليغ ندارند و كمك من به يه كاربر ديگه قطعا باعث كاهش آمار پي سي نخواهد شد و اونقدر ها هم به موبايلستان كمك نخواهد كرد. اميدوارم اين پاسخ من منتهي به بحث نشه و اگر شد مديران محترم طبق صلاحديد عمل مي كنند.نقل قول:
فک نکنم بر خلاف قوانین کاری انجام شده باشه ، اگر منظور شما این اینه که ازون سایت چیزی رو اینجا کپی کنه ، خوب این کار هم بر خلاف قوانین اون سایته و باید حداقل منبع رو ذکر کرد که با این کار چندان فرقی نداره .نقل قول:
.
شما هم بهتره دیگه منبع سایت ها رو قرار بدید ، چون اونور هم اینطوره که اگر از پی سی چیزی کپی کنن منبع رو میزارن .
( ببخشید یکم تند رفتم ، ولی چون جاهای دیگه هم دیده بودم که بدون هیچ مطلب مفیدی به کاربرا ایراد میگیرید گفتم منم یه ایرادی بگیرم ببینم خوشتون میاد یا نه ؟)
کاملا تایید میشه .نقل قول:
ثانيا هم پي سي و هم موبايلستان سايت هايي هستند كه هيچ نيازي به تبليغ ندارن
ولی دوست عزیز Greight بهتره شما هم مطلب رو با ذکر منبع بزارید ، تا کاربرا مجبور نشن عضو فروم بشن و بعد مطلب رو بخونن .
میگم من از بعد کنکور هی دنبال گوشی میگردم
n82 رو انتخاب کردم
حالا سوال :
چینی یا فنلاندی خیلی تفاوت فاحشی دارن؟
یعنی اگه طرف بهم چینی بندازه سرم کلاه رفته ؟ و زود خراب میشه ؟
از چند تا مغازه پرسیدم میگن فنلاندی 82 خیلی کم هست الان .
و اینکه در مورد همون عکس ( لیبل ها) مگه گوشی بازه ؟ که بشه تو مغازه بازش کرد و دید و اینا ؟
نمیدونستم واقعاً برای یه کاربری مثل شما هم باید قوانین رو یادآوری کرد ..:13:نقل قول:
بند 23 قوانین فروم :
23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد
لینک مطلب برای شما و سایر دوستانی که موقع ثبت نام فقط دوست دارن سریع اون تیک موافقم رو بزنن بدون اینکه قوانین رو بخونن ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=77789&postcount=1
ممنون از تذکرتون ... از نظر شما برای یادآوری کردن یکسری مسایل جزیی حتماً باید مسئولیت داشت ...؟؟؟؟نقل قول:
.
شما مطمئنی که تیم مدیریت و همکاران این انجمن یکسری وظایف رو به من محول نکردن ...؟؟؟
شما مطمئنی که این کاری که من انجام میدم بر خلاف وظیفم هست ...؟
شما مطمئنی تیم همکاران و مدیران این انجمن محلی برای رفع مشکلات و نقایص و از همه مهمتر همین مسایل پیش اومده رو ایجاد نکردن ..؟
.
پس هیچ موقع فکر نکرده و نسنجیده به طرف مقابلمون حمله نکنیم ....
.
اگه حرفی زده شد که بهتون برخورد معذرت میخوام ....
ممنون از تذکرت ، این بند رو نخونده بودم ، ولی بازم اون لینک بهتر از هیچی هست ، ببخشید کمی زیاده روی کردم عزیزنقل قول:
نمیدونستم واقعاً برای یه کاربری مثل شما هم باید قوانین رو یادآوری کرد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بند 23 قوانین فروم :
23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد
لینک مطلب برای شما و سایر دوستانی که موقع ثبت نام فقط دوست دارن سریع اون تیک موافقم رو بزنن بدون اینکه قوانین رو بخونن ...
پیروز باشی
عزیز چین و فنلاند و غیره نداره ، این گوشی رو فقط خود نوکیا میتونه بزنه ، یعنی امکان نداره چین این گوشی رو کپی کنه با همین امکانات با همین کیفیت و قاب و با همین سیستم عامل ف پس اگر گوشی رو گرفتی و سیستم عاملش سیمبین ( این مثال خیلی کشکی بود ، اصلا شما اگر گوشی رو از فاصله 1 متری هم ببینی میتونی بفهمی طرح نوکیاست یا خود نوکیاست ) بود مطمئن باش نوکیا اصله ، چین هم اگر تولید کنه زیر نظر نوکیاست . الانم هیچ 82 فنلاندی پیدا نمیشه همش چینه ، مال منم لیبل خوردست و چینه تا الان هم هیچ مشکلی ندارشتم.نقل قول:
میگم من از بعد کنکور هی دنبال گوشی میگردم
n82 رو انتخاب کردم
حالا سوال :
چینی یا فنلاندی خیلی تفاوت فاحشی دارن؟
یعنی اگه طرف بهم چینی بندازه سرم کلاه رفته ؟ و زود خراب میشه ؟
از چند تا مغازه پرسیدم میگن فنلاندی 82 خیلی کم هست الان .
و اینکه در مورد همون عکس ( لیبل ها) مگه گوشی بازه ؟ که بشه تو مغازه بازش کرد و دید و اینا ؟
خب اين بحث شروع شد و پاياني هم نخواهد داشت ولي خب معمولا ما نميتونيم حرفي رو بي جواب بگذاريم
در هر مورد جواب من بله هست. وقتي به كسي مسئوليت داده ميشه براي همين هست كه هر كسي نياد و مثل شما باعث شروع بحث بشه بلكه اون مدير محترم همون طور كه بدون اينكه نياز باشه بحث كنه با استفاده از قدرت كاملا درست و بجاي خودش مثل همون كاري كه با اين پستهاي بي ربط انجام ميده انجام بده.نقل قول:
ممنون از تذکرتون ... از نظر شما برای یادآوری کردن یکسری مسایل جزیی حتماً باید مسئولیت داشت ...؟؟؟؟
.
شما مطمئنی که تیم مدیریت و همکاران این انجمن یکسری وظایف رو به من محول نکردن ...؟؟؟
شما مطمئنی که این کاری که من انجام میدم بر خلاف وظیفم هست ...؟
شما مطمئنی تیم همکاران و مدیران این انجمن محلی برای رفع مشکلات و نقایص و از همه مهمتر همین مسایل پیش اومده رو ایجاد نکردن ..؟
.
پس هیچ موقع فکر نکرده و نسنجیده به طرف مقابلمون حمله نکنیم ....
.
اگه حرفی زده شد که بهتون برخورد معذرت میخوام ....
من انجمن رو جستجو كردم و با اين كه تصور مي كردم بايد همچين مقاله اي تو سايت باشه پيدا نكردم. شما خيلي راحت ميتونستيد اونو پيدا كنيد يا راه و روشي از خودتون ابداع مي كرديد كه خداي نكرده مخالف قوانين فروم نباشه و از جاي ديگه هم كپي نشده باشه.
خب اگر شما از من ميخوايد كه به خاطر كمك به كاربر عذرخواهي كنم بسيار خوب من عذر ميخام تا بحث حمله متنفي بشه و شما هم به كار مديريت مخفي خودتون كه ادعاش رو داريد رسيده باشيد.
من هم اگه حرفی زده شد که بهتون برخورد معذرت میخوام
به عنوان آخرین پست من در این زمینه ...
.
دوست من , من نمیگم نباید راهنمایی بشه چرا اتفاقاً یکی از اهداف چنین فرومهایی علاوه بر آموزش , راهنمایی دوستان هست تا بتونن به مرور زمان خودشون از پس مشکلاتشون بربیان ...
یکی از همین راهها معرفی وبلاگ و سایتهای مرجع هست ... اما از چه روشی ..؟
.
دوست من شما میتونستین این کار رو از طریق پیغام خصوصی انجام بدین .. پیغام خصوصی در برای همین مواقع در نظر گرفتن نه اینکه طرف بشینه حال و احوال کنه که ....!!!
پس میبینید منظور منو درست متوجه نشدین ..؟ من نگفتم اسم بردن و یا راهنمایی کردن کاربرها از طریق پیغام خصوصی خلاف قوانینه من میگم اسم بردن سایتهای مشابه دیگه در این انجمن یعنی کم ارزش جلوه دادن زحمات کاربرانی که همه فکرشون اینه که بتونن یه مشکلی رو حل کنن ....
شما وقتی مســـیر فـکـــری یه کاربر رو از این انــجمن خارج میکنید و به ســایر سایتها و وبلاگها هدایت میکنید , هم باعث دلـــسری اون کاربر از این فروم میــشــید و هم زحمات سایر دوســـتانم رو بی ارزش میکنید .....
.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بهتون رسونده باشم ...
خواهشاً بهتره تا بحث ار چارچوب اصلیش خارج نشده همینجا تموم بشه و اگه بازم مطلبی مونده در پیغام خصوصی دنبال بشه .. ممنون
اين هم آخرين پست بي ربط من
خب دوست عزيز هر كس ديگه هم ميخاست توضيح بده از خودش كه نمتونست چيزي در بياره باز هم بايد كپي مي كرد. البته بقول دوستمون بهتر بود كل متن رو كپي مي كردم اما نظر من اين بود كه اگر مشكلي بود در همون تاپيك با مشاهده ي مشكل سايرين سريع به نتيجه برسن و باز نخاد اينجا سوال مطرح كنن تا بعد مدتي به جواب برسند. ضمنا دوستان شما دوستان من هم هستند . بزرگ كردن قضيه نفعي براي شما نداره. ادامه ي بحث در پ خ .نقل قول:
شما وقتی مســـیر فـکـــری یه کاربر رو از این انــجمن خارج میکنید و به ســایر سایتها و وبلاگها هدایت میکنید , هم باعث دلـــسری اون کاربر از این فروم میــشــید و هم زحمات سایر دوســـتانم رو بی ارزش میکنید .....
دوست من الان دیگه همه گوشیهای نوکیا مخصوصاً 82 رو چین میزنه ...نقل قول:
حالا این وسط چندتایی هستند که تحت لیسانس هستند ولی بقیه روش نوشته شده ساخت چین ..
.
شما اول سعی کن از جایی بگیری که معتبر باشه و اینکه گوشی بگیری که تحت لیسانیس باشه ....
.
شما اگه تشریف ببرید طبقات 4 5 6 علاالدین همه گوشیهاشون داخل جعبه هستند و در جعبه هم بازه و شما راحت میتونید گوشی رو باز کنید و لیبل پشت گوشی رو ببینید ...
در ادامه ی حرف های سامان جان اضافه کنم که منظور از تحت لیسانس همون گوشیه درجه 1 هست و اون یکی ها درجه 2 و3نقل قول:
البته اگه برد های گوشیه درجه 1 و 2 رو کنار هم بزاریم و مقایسه کنیم کاملا مشخص هست
البته اون گوشيهاي درجه 2 و 3 كه منظور شماست كلا تقلبي هستن و اصلا نميشه بهشون گفت N82 كه بشه اونها رو رتبه بندي كرد با اين نام.نقل قول:
دوست عزیز اول از همه بگم که انتخاب خوبی کردی و دومن چین و فنلاند تفاوت چندانی ندارنی( البته اگر چین تحت لیسانس نوکیا باشه) و 99 درصد اونایی که می گند فنلانده یه کلکی تو کارشون هست دراصل الان اصل فنلاند بعید می دونم گیر بیاد ولی خب اگر هم الکی بگند مال فنلاند ه بازم می ارزه تا 10 15 تومن گرون تر بخری چون تا وقتی که مطمئن نشی مال چینه دلت خوشه گوشیت فنلاندیه :27: ولی خب یه سری از n82 ها یه کاور مقوایی هم روشون داره و دفترچشون به زبون فرانسه یا فنلاندیه اگر بتونی اون ها را بخری بهتره چون من شنیدم اون ها اصل اصل فنلاندنقل قول:
شما این همه بحث کردید پس جواب من چی شد یکی کمکم کنه یعنی هیچ راهی نداره.
دوست عزیز ببین کدوم یکی از این 3 راه جواب میدهنقل قول:
1. فرمت کنید
2. تو یک آداپتور mini sd بزارید و در یک گوشی دیگر که mini sd می خونه مانند n73 بزارید و با fexplorer وارد
c:system<mmcstore بشید و یک فایل در اونجا هست اون را روی pc بریزید و فرمت اون را .txt بکنید و pass را در اون بخونید.:31: به همین راحتی
3. باید رم را روی یکی از گوشی های n95 n80 n73 بزاری و از اونجا فرمت کنی . این راه را چند نفر انجام دادند و جواب گرفتند
اگر این راه ها را انجام دادید نتیجه را حتمن اعلام کنید........
1-دوست عزیز فرمت که نمیشه چون پسورد دارهنقل قول:
2-رو گوشی خودم هم میتونم این کارو بکنم ولی فون مموری رو فرمت کردم.
3-خوب من مموریم رو روی ان73 بزارم اون چه طور پسورد رو تو درایو c زخیره کنه
اگر هم بشه باید رو گوشی خودم هم بشه که امتحان کردم نشد.
ممنون از راهنمایتون.
یکی کمکم کنه باید چه کار کنم.
رم رو روی گوشی 6120 و گزاشتم که تا رم رو میخونه میگه پسورد رو وارد کن و فرمت هم نمیشه وقتی میزنم رو فرمت همون اول کارش گیر میکنه دیگه جلو تر نمیره 1 ساعت هم صبر کردم ولی حرکت نمیکنه.نقل قول:
یکی کمکم کنه.:19:
عزیز اون روش دوم من را که گفته بودم را تویک گوشی سری 60 ورژن 1 یا 2 انجام بده به احتمال زیاد جواب میده لازم نیست که حتمن mini sd باشه ..... ان شا الله که جواب میده..نقل قول:
عزیز من ...نقل قول:
چرا حرف الکی میزنی ...؟
دوستمون میگه رمش 8 گیگ هستش ...
اگه تو یکی از گوشیهای S60V2 یا V1 بزاره که اون گوشی منفجر میشه ... :27:
حاضری شرط ببندیم که منفجر میشه یا نه؟ :5:نقل قول:
:19::19::19::19:نقل قول:
ببین عزیز ...نقل قول:
تا اونجایی که من یادم میاد قویتیرین گوشی S60V2 ان 70 هستش ... که رم 2 توش میزاشتن گوشی هنگ میکرد ... تازه با 1 گیگ هم به زور کار میکرد ... در ضمن پسورد پسورد هستش ... هر جا بزاری .سورد میخوادش ... چه فرقی داره تو S60V2 باشه یا S60V3 ...؟ :27:
ممنون از شما.
تو شهر ما که نتونستن کاری کنن نیم ساعت قبل فرستادم شیراز ببینم اونجا چه کار میکنن.
دعا کنید که درست بشه
در ضمن گوشیهای سری 60 ورزن 2 رم 4 هم ساپرت نمیکنن چه بسه به 8...........
سلام دوستان یه مورد هست که نمیدونم مشکل چیه راهنمایی کنین ممنون میشم. راستش داخل رم گوشی من پوشه های زیادی است مثل Videos cities system private و یه فایل qf که نمیدونم چی هست من رم رو با کامپیوتر فرمت میکنم و میذارمش داخل گوشی وقتی یه چندتایی عکس میگیرم یا ویدیو ضبط میکنم دوباره که رم رو میزنم به کامپیوتر دوباره همون پوشه ها برمگردن چرا با این حال که مموری کارت رو فرمت کردم تا به گوشی میزنم این پوشه ها پیدا میشن
.................................................. ............
چی جالب من هم رمم ایم مشکل را داشت ولی درست که نشد که نشد
ولی خب من که از خودم نگفتم حد اقل تو سه سایت خارجی این مطلب را خونده بودم فقط قصدم کمک بود .... ولی خب من هم هنوز سر شرطم هستم(سر منفجر شدن گوشی) :دی
حالا کی گفت منفجر میشه ؟؟؟:31:نقل قول:
من منظورم این بود که گوشی که توکشیدن رم 1گیگ مشکل داره ... چطور میخواد 8 گیگ رو بالا بیاره ...
ما که بالاخره نفهمیدیم سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره یا نه؟؟؟؟
اگه صحت داره دلیلش چیه؟؟؟(ضربه شدید به گوشی یا مشکل سخت افزاری خود گوشی)
یه جواب قطعی بدین لطفااااااااااا
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم لطفا در مورد قیمت و هشدارهای هنگام خرید بنده رو راهنمایی کنید.
نه گل پسر اون گوشی هم مثل یک N82 اصلی هست و فرقی در ظاهرش نیست و تمام بسته بندی و مانند خود N82 هستنقل قول:
تمام فرق بین بورد های اونها اعمال شده.
منم امروز خريدم
من 285 خريدم تحت ليسانس فنلاند گارانتي 12 ماهه اتصالات
1 - قيمت ها گوناگون هست و اصل فنلاند توي بازار نيست و همش الكيه!
2 - جالبيش اين بود كه برچسب روي جعبه زده بود تحت ليسانس فنلاند و ساخت چين ولي موقعي كه جعبه را باز كردم بر چسبي بود كه هنوز بر زوي جعبه چسبيده نشده بود و با همان سريال گوشي و مشخصات كه نوشته بود Made In Finland و يك برچسب هم بود كه براي پشت گوشي بود كه فنلاندي بشه! پس خودتون مي تونيد فنلانديش كني:31:
3 - بعضي جاها مي گن 280 يا كمتر ولي بزور مي خوان برات برنامه بريزند كه پولشو در بيارن! در حالي كه نيازي به برنامه ريختن نيست و چرت و پرتهايي كه شركت ما رو مجبور كرده ، گوشي مي سوزه اگه نريزي و...
4 - همانطور كه دوستان قيد كردند با كد #06#* سريالشو با جعبه تست كنيد
دوستان ,عزیزان ,بزرگ واران !!!!
N70 آخری گوشی بود که خود فنلاند تولید میکرد و بسته بندی میکرد که حتی در اون زمان این گوشی در 3 مدل بسته بندی بود که یکی بوسیله ی چین و دیگری به وسیله ی آلمان و فنلاند بودن .از N70 به بعد یا اواسط 2007 به بعد کارخانه ی تولید گوشی های نوکیا به چین بورده شد و اونجا تحت نظرات مهندسین خود نوکیا شروع به کار کردن که الان به این گوشی ها
تحت لیسانس میگن .
خود چین هم بدون نظارت نوکیا این گوشی هارو تولید میکنه که به اونها چینی میگن .
من خودم 100 تا از این برچسب های فنلاند رو الان تو کشوم دارم .
درسته ولی بعضی از ورژن های اولیه گوشی های خاص هم در فنلاند تولید میشه ...
مبارک باشه. ولی اتصالات رو که درشو تخته کردن:27:نقل قول:
به نظرم بهترین گارانتی نوکیا بود...خودمم با همین گارانتی خریده بودم..!نقل قول:
شاد باشید
احتمالاً برای ایشون اتصالات خالی نبوده ..!!
مثلاً اتصالات نشنال جئوگرافی , ایران اتصالات و .... بوده:31:
.
دقیقاً مثل ساندویچی هایدا .. تا دیدن استقبال شده دیگه همه اومدن یه پسوندی پیشوندی چیزی بهش اضافه کردن ... یارو مغازه زده هایداه :31:
.
قضیه این گارانتی اتصالات هم همینه ....
بله خالي نبوده
روي جعبه زده نوكيا ضمانت 12 ماه و يك بر چسب طلايي original زده
ويك كارت سبز بهم دادن كه روش نوشته پرشين اتصالات IS
یعنی اتصالات اینترنشنال تهران (i2) تخته شده؟
چرا؟
اقا واسه من یه مشکل پیش اومده
من وقتی میرم تو گالری با یه پیغام فیک مواجه مشم که میگه مموری فول در صورتی که 80 90 مگابایت خالی دارم حالا ماهم به هر زبونی تلاش کردیم بهش بفهمونیم که اینقدر خالیه زبون ادم سرش نمیشه رو حرفش وایساده و میگه مموری فول ...!!!
خالا با این زبون نفهم ...: دی.. چی کار کنیم...؟!