آخه توی این صورت فقط همون یه خطی ه انتخاب کردم تغییر می کنه. چه جوری کل این خط ها رو که توی چند صفحه هستند رو انتخاب کنم؟؟یعنی ctrl رو داشته باشم و خط ها رو یکی یکی انتخاب کنم؟چون 20 صفحه هستشنقل قول:
Printable View
آخه توی این صورت فقط همون یه خطی ه انتخاب کردم تغییر می کنه. چه جوری کل این خط ها رو که توی چند صفحه هستند رو انتخاب کنم؟؟یعنی ctrl رو داشته باشم و خط ها رو یکی یکی انتخاب کنم؟چون 20 صفحه هستشنقل قول:
دوست من منظور تون از add-ons چیه؟نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
منظور دوست خوبم Add-Ins بوده است که در اصل برنامههایی هستند که جزء خود برنامه Word محسوب نمیشوند و باید آنها را به صورت جداگانه نصب کنید تا در پارهای موارد به کمک ما بیایند.
به عنوان مثال میتوان به Add-In کل قرآن مجید اشاره نمود که روی برنامه Word نصب میشود و شما میتوانید با وارد کردن شماره سوره و آیه مورد نظر متن را دریافت کنید و یا چند Add-In دیگر که برای رسم فرمولهای شیمی و اشکال آن مورد استفاده قرار میگیرند.
سلام دوست عزیز
اگر ممکنه لطفاً توضیح بدید چطور باید فایلهایی رو که تو سایت parsup آپلود کردید باید دانلود کرد.چون هیچ گزینه ای برای دانلود کردن نداره.
متشکرم
سلام دوست عزیز
اگر ممکنه لطفاً توضیح بدید چطور فایلهایی رو که تو سایت parsup آپلود کردید (مثل مریم) باید دانلود کرد.چون هیچ گزینه ای برای دانلود کردن نداره.
متشکرم
با سلام و تشكر از تذكرتوننقل قول:
اشتباه تايپي بود كه اصلاح شد
موفق باشيد
سلام
مي خواهم طوري صفحه word را تنظيم كنم كه وقتي آن را باز مي كنم هميشه خطوط بصورت :
1- فارسي
2- از راست به چپ
3-تراز شده از دو طرف (justify)
آماده به كار باشد و هر بار مجبور به تنظيم مجدد آن نباشم. لطفاً توضيح دهيد كه اين كار چگونه صورت مي گيرد؟
شما در ابتدا یک صفحه خالی ایجاد کنید. بر روی منوی File رفته و سپس گزینه Page setup را انتخاب کنید و از کادر محاورهای باز شده حاشیهها و ابعاد صفحه مورد نظر خود را انتخاب کنید و در برگه Layout شما در قسمت Section direction گزینه Right to left را انتخاب کنید. در نهایت بر روی گزینه Default در پایین این کادر کلیک کنید و از کادر باز شده نیز گزینه Yes را انتخاب کنید.نقل قول:
سپس به منوی Format رفته و گزینه Font را انتخاب کنید و از کادر محاورهای باز شده در قسمت Complex scripts مشخصات فونت فارسی مورد نظر خود را وارد کنید و در قسمت Latin text مشخصات فونت لاتین خود را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه Default در پایین این کادر کلیک کنید و در کادر باز شده نیز گزینه Yes را انتخاب کنید.
در نهایت بر روی منوی Format رفته و گزینه Paragraph را انتخاب کنید و در قسمت Alignment گزینه Justify را انتخاب کنید و Ok کنید.
از این پس هر بار که Word را باز میکنید. فونتهای شما به همان صورتی است که تعیین نمودهاید خواهند بود و متن شما به صورت فارسی و از راست به چپ است و متن تراز از دو طرف است. اگر تراز از دو طرف نبود خودتان دو مرتبه تنظیم کنید مطمئن باشید که در دفعات بعدی متن شما تراز از دو طرف خواهد بود.
سلامنقل قول:
قبل از هر چيز بگم كه بهتره در سوال خودتون ورژن آفيس رو هم ذكر كنيد تا بشه بهتر پاسخ داد
همچنين پاسخهايي كه دوستمون دادن در برخي موارد درست هست ولي در برخي موارد هم نه
مثلا اينكه right to left از page setup تنظيم بشه هيچ ربطي به اين موضوع نداره
يا اينكه اگه يه بار justify رو انتخاب كرديد در دفعات بعد هم همونطور باشه اصلا درست نيست
البته در آفيس 2003 دكمه default در كادر paragraph وجود نداره كه اين نقطه ضعف در آفيس 2007 برطرف شده و شما ميتونيد حالت justify رو در افيس 2007 بصورت default داشته باشيد
ولي پاسخ در مورد فونتها و كادر font درست هست
دوست عزيز در صورتي كه پاسخي رو دقيق نميدونيد جاي اونو خالي بذاريد و به بقيه سوالات دوستان پاسخ بديدنقل قول:
در مورد right to left كه از باكس section direction سربرگ layout كادر page setup تا بحال چند بار به اون اشاره كرديد و در هر چند مورد هم غلط بوده بايد بگم كه طبق help مايكروسافت آفيس اين گزينه فقط در دو مورد تاثيرگذار هست و نه چيز ديگه
پس مطالعه كنيد و با دقت بيشتر پاسخ بديد تا بيشتر بتونيم از حضورتون توي تاپيك بهره مند بشيم
موفق باشيد
Specify the direction of sections in right-to-left documents
The feature or some of the options described in this Help topic are only available if support for right-to-left languages is enabled through Microsoft Office Language Settings
On the File menu, click Page Setup, and then click the Layout tab.
In the Section start box, select where you want the section to begin.
In the Section direction box, click the appropriate direction, Right-to-left or Left-to-right
++++
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Effects of section direction on line numbering and footnote separators
When you switch the section direction, the following occurs
Line numbering that you set by using the Page Setup dialog box moves to the opposite side of the document.
Footnote separators move to the right or left accordingly
با سلام و خسته نباشید من این سوال رو در قسمت مشکلات windows 7 مطرح کردم گفتم شاید بهتر باشه اینجا مطرح می شد
من از windows 7 استفاده می کنم برای تایپ در word 2007 به مشکل بر می خورم وقتی جمله ای را می نویسم این جمله برعکس نوشته می شه مثلا
من با ورد مشکل دارم
دارم مشکل ورد با من
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
فكر نميكنم كاري به ويندوز داشته باشه
شماكافيه قبل از نوشتن متن كنترل و شيفت راست رو بزنيد تا متن راست به چپ بشه
البته اگه چيزي هم نوشته باشيد ميتونيد پس از انتخاب همه متن اينكارو بكنيد
موفق باشيد
برای اینکه فایل های 2007 به صورت 2003 save بشن باید چکار کرد
خيلي راحت كافيه از دكمه آفيس در بالاي سمت چپ صفحه و از قسمت save as گزينه word 97-2003 document رو انتخاب كنيدنقل قول:
دوست خوبم مشکل من همچنان با قیست!!!!نقل قول:
شما پاسخ سوال رو نداديد؟نقل قول:
پرسيدم آيا add-ins ي روي سيستم نصب هست!!؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم طريقه استفاده از سيمبل ها رو بدونم
مثلا يك فونت كه توش سيمبل به شكل مربع داره وقتي روي مربع اينسرت ميكنم عوض مربع حروف رو ميذاره
چجوري بايد عين چيزي رو كه در قسمت سيمبل ميبينم به درون ورد منتقل كنيم؟
این کار می کنم ولی هیچ تاثیری نداره فقط نوشته به سمت چپ یا راست میره ولی همونطوری که گفتم هستنقل قول:
من با این ورد قبلا کار کردم ولی نمیدونم چرا توی این ویندوز چرا اینطوری شده؟؟؟؟
با سلام
در زمان پرینت گرفتن در word 2007 خطوطی یا اشکالی را که توسط ابزارهاکشیده می شود یا بهتر بگم کادر ها را در پرینت نمی اندازد این مشکل را قبلاً هم داشتم ولی یادم نیست چگونه برطرف شد
اگر ممکن است زودتر کمک کنید خیلی حیاتی است
شما از منوي insert گزينه symbol رو بزن و بعد از انتخاب فونت مورد نظر كاراكتر مورد نظر رو دابل كليك كن و تمامنقل قول:
از اون فايلي كه خراب هست يه عكس و يه نمونه آپلود كنيد تا چك كنمنقل قول:
منظورت رو نگرفتمنقل قول:
يعني اگه يه دايره بكشي توي پرينت نميفته
يا كادر دور صفحات نمايش داده نميشه يا ....
سلام دوستان. آیا در برنامه Word امکان ایجاد چنین طرحی (بصورت آماده) وجود دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بتوان با استفاده از این ابزار، شکل مورد نظر را ایجاد کرد :
این ابزار، فاصله ی بالایی سمت راست (که در شکل اول می بینید) را ایجاد نمی کند. اگر شکل بالا بصورت آماده وجود ندارد، چطور می توان آن را ساخت و بصورت یک شکل آماده به لیست AutoShapes ها اضافه کرد؟ :question: تا در آینده بتوان از این شکل ساخته شده در صفحات دیگر استفاده کرد.
همچنین آیا می توان درون این AutoShape ها را ستون بندی کرد ؟ (وقتی می خواهم درون این شکل ها چیزی بنویسم، گزینه ی Columns غیرفعال می شود.) :41:
بله من هم این کار رو قبلا کردم ولی وقتی توی 2003 یا همون 2007 خواستم بازش کنم گفت Translator ندارهنقل قول:
با عرض شرمندگی منظور شما در مورد اینکه فاصلهی بالایی سمت راست را ایجاد نمیکند متوجه نشدم. ولی روش کاری که شما خودتان ارائه نمودید درست است فقط برای نوشتن متن مورد نظر که در بالای این AutoShapes است از Text Box استفاده کنید و سپس کادر اطراف آن را بر دارید و برای ستونبندی آن نیز باید از گزینه Line در نوارابزار Drawing استفاده کنید و در نهایت کلیه این اشکال را با هم Group کنید تا با حرکت دادن آن شکل بدست آمده به هم نریزد.نقل قول:
روش بالا بسیار ساده است و بهتر است همیشه از این روش استفاده کنید ولی اگر میخواهید شکل بالا به صورت آماده در AutoShape ها وجود داشته باشد به اینصورت اقدام کنید:
ابتدا باید از شکل بدست آمده یک عکس بگیرید که نرمافزار Snagit برای این کار مناسب است و این عکس را با نام خاصی ذخیره کنید.
در نوار ابزار Drawing بر روی فلش کنار گزینه AutoShapes بروید و گزینه More AutoShapes را انتخاب کنید تا در سمت راست صفحه نمایش شما کادر Clip Art ظاهر شود. بر روی گزینه Organize Clips در پایین این کادر کلیک کنید تا کادر محاورهای Microsoft Clip Organizer باز شود. در سمت راست یک لیست را انتخاب کنید مثلاً (My Collection) و از منوی File گزینه Add clips to organizer و سپس On My Own را انتخاب کنید در کادر باز شده باید تصویری که در مرحله اول ایجاد نموده بودید را یافته و انتخاب کنید و سپس بر روی Add کلیک کنید. در این حالت تصویر مورد نظر شما وارد لیستی که شما انتخاب کرده بودید میشود و در این حالت پنجره را ببندید.
در این هنگام در جایی از سند که میخواهید این Clip Art درج شود کلیک کنید و در قسمت Search for نام آن را بنویسید و توجه داشته باشید که در قسمتهای Search in و Results Should be کلیه گزینهها را تیک زده باشید. در این حالت مشاهده میکنید که Clip Art شما در سمت راست صفحه نمایش در میان اشکال نشان داده میشود و برای درج آن کافی است بر روی فلش کنار آن کلیک کنید و گزینه Insert را انتخاب کنید و یا بر روی آن دبل کلیک کنید.
به طور نمونه من دو تصویر را در مسیر زیر آپلود کردهام که میتوانید آنها را دانلود کنید.
کد:http://uploadbazar.com/342Sample1.jpg
اگر سئوالی بود در خدمتیم.کد:http://uploadbazar.com/709sample2.jpg
یک سوال خیلی مهم من یک متن صد صفحه ای دارم که متن فارسی هست که از حروف انگلیسی هم در اون استفاده شده فونت کل متن b zar هست ولی من می خوام فونت کل حروف و کلمات انگلیسی time news roman بشه و چون با کنترل آ تمام متن فونش time news roman میشه دوباره از فونت زر برای فارسی نمی تونم استفاده کنم- خیلی ممنون میشم کسی راه حلی برای رفع این مشکل بگه که فارسی فونتش زر و انگلیسی ها time news roman بشه ممنون
یک روش که من میدانم برای شما توضیح میدهم. انشاءالله که مشکل شما برطرف شود.نقل قول:
ورژن 2003: فایل مورد نظر خود را باز کنید. اشاره گر موس را در قسمتی از فایل خود قرار دهید. در سمت راست نوارابزار Formatting دو عدد AA مشاهده میکنید که وقتی روی آن میروید نوشته Styles and Formatting. روی این دکمه کلیک کنید. در سمت راست صفحه نمایش شما کادر Styles and Formatting باز میشود. مشاهده میکنید که دورنوشته Normal کادر آبی قرار گرفته است. حال اشارهگر موس را بر روی این گزینه نرمال برده و فلش کنار آن را باز کنید. سپس گزینه Modify را انتخاب کنید. کادر Modify style باز میشود.
در این حالت در قسمت Formatting گزینهها را به این صورت تنظیم کنید.
در کادر اول فونت B zar را انتخاب کنید (فونت فارسی مورد نظر شما)، در کادر دوم اندازه فونت، در کادر آخر گزینه Complex را انتخاب کنید. حال برای بار دیگر در کادر آخری گزینه Latin را انتخاب کنید و در کادر اول فونت Time و در کادر دوم ابعاد فونت لاتین را انتخاب کنید. و در نهایت بر روی Ok کلیک کنید. در کمال حیرت متوجه میشوید که کل متن شما به صورت همان فونتهایی که برگزیدهاید در خواهد آمد و مشکل شما حل خواهد شد.
اگر سوالی داشتید در خدمتیم.
چه طوری میتونم که پسور فای ورد را بردارم؟
دوستان یک مشکل بزرگ در world 2007
زمانی که با استفاده از ابزار نقاشی در world 2007 کادری را باز می کنیم یا خط می کشم در زمان گرفتن پرینت این کادر یا خط کشی ها چاپ نمی شود.
قبلاً هم این مشکل را داشتم ولی یادم رفته چه کار میکردم
خیلی حیاتی است زودتر کمک کنید
دوست عزیز، خیلی ممنون از راهنماییت. اما این روشی که گفتی برای ستون بندی در داخل AutoShapes ها کار نمی کنه. این هم عکسش :نقل قول:
همونطور که می بینی، با ایجاد یک خط در وسط این شکل، دو تا ستون ایجاد نشد. (در ظاهر ایجاد شد، ولی در اصل دو تا ستون رو برای من ایجاد نکرد). من روی شکل Rounded Rectangle کلیک راست می کنم و گزینه ی Edit Text رو می زنم و جملات مورد نظرم رو می نویسم و همونطور که میدونی در این شکل به دو تا ستون واقعی احتیاج دارم. یعنی دقیقاً مثل زمانی که میخوای صفحه رو ستون بندی کنی و میری از Columns استفاده میکنی و ستون های واقعی رو در اختیارت داری. البته من این حالت رو در یک مجله دیدم و نمی دونم که این قابلیت در برنامه Word وجود داره یا نه. منتظر راهنمایی شما هستم. با تشکر.
با عرض سلامنقل قول:
من روشی که بتوان یک AutoShape را به مانند جدول به دو قسمتهایی تقسیم کنید بلد نیستم و یا شاید اصلاً چنین کاری عملی نباشد ولی شما میتوانید در شکل مورد نظرتان در هر دو طرف از همان Text Box استفاده کنید و مطالبتان را در آن یادداشت کنید. من دقیقاً نمیدانم که شما چرا ميخواهید چنین کاری انجام دهید. ولی یک کار دیگری که میتوانید انجام دهید اینست که از نرمافزار اکسل استفاده کنید و در اصل یک جدول واقعی ایجاد کنید که کادرهای اطراف آن به مانند شکل شما باشد و در نهایت آن را به Word وارد کنید و یا اینکه از همان تصویر بگیرید و به مانند روشی که در قبل گفتم عمل کنید. به خدا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
سلام دوستان
1- برای ضخیم کردن متن در ورد به غیر از گزینه bold برای بیشتر ضخیم کردن باید چیکار کرد؟
2- برای کشیدن یه حرف باید از چه گزینه ای استفاده کرد؟
3- یه متن انتخاب شده هست با چه کلید کنترلی اندازه ان را تغییر دهیم ؟
سلام به همه ی دوستان .
من سه تا مشکل دارم که می خواستم ازتون بپرسم
1 - می خواستم ببینم چه جوری می شه فهمید که یه نفر چه مدت زمانی با ورد کار کرده ؟؟
2 - می خواستم ببینم که چک باکس کنترل کاراکتر در ورد 2003 کارش چیه و ایا معادلی تو ورد 2007 داره ؟
3 - می خواستم ببینم که چه جوری می تونیم تنظیم کنیم که هنگام خارج شدن از ورد یا اون document که فعاله خودش به صورت اتومات بک آپ بگیره ؟
آفیس من هم چنین اخطاری میده چند بار اوکی میکنم بعد کار میکنه فکر میکنم از وقتی درایو کیبوردم را که دکمه های آفیس داره نصب کردم اینطوری شد.نقل قول:
:laughing: دوست عزیز، خودم توی Word درستش کردم. درون AutoShape یک جدول دو ستونه ساختم. و کادر اطرافش رو برداشتم. به این طریق، همان چیزی که میخواستم ایجاد شد. در ضمن من این طرح رو فقط به خاطر شکیل شدن صفحات مجله می خواستم. چون همونطور که گفتم، من این طرح رو در یک مجله دیده بودم و به دنبال ساختن چنین چیزی بودم. که خوشبختانه حل شد.نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم. من تا الان از Word XP استفاده می کردم (ورژن 2002). حالا Word 2007 رو نصب کردم و دیدم که محیطش خیلی با Word XP فرق داره. و یه جورایی User Friendly نیست. (شاید هم من بهش عادت ندارم). میخوام نظر شما رو درباره Word 2007 بدونم. آیا شما می تونید به راحتی با Word 2007 کار کنید؟ و ارزش داره که من هم از این به بعد فقط با ورژن 2007 کار کنم؟
سلام، من یه فایل ورد تو قطع وزیری دارم و با هیچ نرم افزاری نتونستم به فایل پی دی اف تبدیلش کنم. انگار مشکل تو غیر استاندارد بودن اندازه صفحاته!!؟ چیکار میتونم انجام بدم که این مشکل حل شه؟
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم... :)
قطع كار در ورد هيچ ربطي به pdf شدن اون نداره... اشكال در جاي ديگهايست.... از چه نرمافزاري براي ساختن pdf استفاده ميكنين؟
چه ايرادي ميگيره و يا چه پيغامي ميده؟ فايل pdf رو اصلا نميسازه و يا ميسازه و بازش نميكنه ....
خوشحالم که بالاخره خودتان به جواب سئوالتان رسیدید. (این کارها واقعاً یعنی خلاقیت شخصی که در هیچ کتاب و جزوهای یافت نمیشود و برای من هم جالب بود). و اما مطلب دیگر که شما اشاره کرده بودید که این مورد را در یک مجله دیده بودید و باید به شما عرض کنم که کار مجله و روزنامه اصلاً با برنامه Word انجام نمیشود و برای تهیه آن از برنامههای InDesign, page Maker, Quark Spress استفاده میشود که ایندیزاین از همه معروفتر و بهتر است.نقل قول:
در مورد استفاده از Word باید بگویم که من هم با XP و 2003 و 2007 کار کردهام و هنوز هم کار میکنم و هر سه برنامه را با هم در کامپیوترم نصب کردهام ولی به شخصه خودم بیشتر با 2003 کار میکنم چون خیلی بهتر با محیط آن آشنا هستم و راحتتر کار میکنم ولی در پارهای از زمانها مخصوصاً تغییر کادرهای تصاویر و غیره از 2007 استفاده میکنم و بعد در 2003 پیست میکنم.
در مجموع حال که شما 2007 را نصب کردهاید سعی کنید که با آن کار کنید و مطمئن باشید خیلی زود با محیط آن آشنا خواهید شد و آن را فرا خواهید گرفت و بدانید که واقعاً از XP خیلی کاربرپسندتر است.
جواب 1) برای بیشتر ضخیمکردن میتوانید اندازه فونت متن مورد نظر خود را درشتتر کنید و یا از یک فونت ضخیمتر استفاده کنید. مثلاً به جای فونت Nazanin از فوت Titr استفاده کنید.نقل قول:
جواب 2) برای کشیدن یک حرف از Ctrl+J استفاده کنید. در برخی موارد از Shift + - استفاده میشود.
جواب 3) در کامپیوتر من با کلید Ctrl + ] فونت انتخابی درشت میشود و با Ctrl + [ فونت انتخابی کوچک میشود. و یا همان گرفتن کلید Ctrl و فشردن حرف (چ) و (ج).
فایلتان را به Pdf تبدیل کنید و ببینید در Pdf کادرها قرار میگیرند یا خیر؟نقل قول:
اگر دیدید در فایل Pdf کادرها قرار دارند پس مشکل از تنظیمات پرینتر شماست و باید آن را تنظیم کنید که هر پرینتری تنظیمات خاص خودش را دارد. در نهایت اگر وقت ندارید فایل Pdf را به دفتر فنی ببرید و از آن پرینت بگیرید.
اگر در فایل Pdf کادرها قرار ندارند دیگر من چیزی به ذهنم نمیرسه، زیرا تا به حال با این مشکل مواجه نشدهام.
سلام، ممنون:20:!
-1موقعی که از Nitro pdf استفاده میکنم علاوه بر یه فایل پی دی اف هم نام فایل وردم، یه فایل دیگه مثلا به اسم @BCL@3013CEBB.pdf ایجاد میکنه که انگار لازمه pdf ایجاد فایل اصلیمه و در آخرین مرحله پیغام میده کهUnable to open .../@BCL@3013CEBB.pdf for writing!2-زمانی هم که از Acrobat pdf convertor یا Adobe pdf استفاده میکنم پیغام میده که برای فونت های متن (Bnazanin,B titr) محدودیت داره..Error: TitrBold cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF- 3از 2 تا نرم افزار دیگه هم استفاده کردیم، با یکیشون میشه فایل pdf ایجاد کرد اما حاشیه هاش تنظیم نیست و بخشی از متن کناره های هر سطر حذف شده !* تصور نمیکنم مشکل مربوط به نصب نرم افزارهای تبدیل باشه چون بقیه فایل هام به راحتی تبدیل میشن اما برای تبدیل این یکی حتی به 3-4 تا مرکز کامپیوتری هم مراجعه کردیم و نتیجه هیچ:41: