دوست عزيز Canon SX120 با زوم10X تقريبا تو اين محدوده قيمته ولي اگه زوم بالاتر مد نظرت باشه بايد كمي بيشتر هزينه كني چون سوپر زوم ها به نسبت بقيه مدلها قيمت بالاتري دارن .نقل قول:
دوست عزيز Canon SX120 با زوم10X تقريبا تو اين محدوده قيمته ولي اگه زوم بالاتر مد نظرت باشه بايد كمي بيشتر هزينه كني چون سوپر زوم ها به نسبت بقيه مدلها قيمت بالاتري دارن .نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
اين دو تا مدل اينقدرا هم كه شما فكر مي كني بد نيست . اتفاقا تو اين رنج قيمت و با توجه به امكاناتي كه دارن جزء بهترينها به حساب ميان . اگه مي خواي پاناسونيك بگيري صبر كن تا FZ38 بياد تو بازار .
یعنی به نسبت سوپر زوم_شون در این محدوده قیمت از نیکون و همین fz38 بهتره؟
بعد یکی از محدودیت های همین سری نیکان ، باتری های aa هست به جای باتری های لیتیومی
اگه فکر میکنین این مدل مشکل زیاد داره پس باید فاتحه ی بقیه رو بخونین. دو تا دوربین در این محدوده هست که یکیش FZ38 هست و یکی هم SX20. اینا بهترین دوربین های SLR-Like هستن که نمونه های upgrade شده ی SX10 و FZ28 (که خودم دارمش) هستند. اگه کیفیت بالاتر میخواین باید SLR بخرین که باید بودجه تون رو افزایش بدین تا 600 یا 700 تومن. در اون صورت هم چند تا از قابلیت ها رو از دست میدین (مثل ماکرو و زوم بالا و فیلمبرداری).نقل قول:
راستی لینک اون ریویوهایی که خوندی رو اگه میتونی بذار راجع بهش صحبت کنیم.
همون طور که دوستمون گفتند این بودجه برای خرید دوربین خیلی کمه. البته شاید بتونی مدل های ارزون قیمت دست دوم بخری. ولی توجه داشته باش که لرزشگیر اهمیت بسیار زیادی داره و دوربین بدون لرزشگیر تقریبا غیرقابل استفاده س.نقل قول:
همین مدلی که به دوستان پیشنهاد شد---> SX20 (که فیلمبرداری HD هم داره)نقل قول:
همون SX120 بهترین انتخابه. باید آمارشو بگیرین ببینین تو بازار هست یا نه. ولی SX110 هست که زیاد هم با مدل جدیدش تفاوت نمیکنه.نقل قول:
دور نیکون رو که باید خط کشید (البته تلفظ صحیحش نایکان هست. چون این تلفظ تو ایران زیاد جا نیافتاده میگم نیکون). دوربین های غیرحرفه ایش کیفیت بسیار پایینی دارن.نقل قول:
به طور کلی باتری لیتیومی از قلمی بهتره. ولی خب بعضیا میگن قلمی بهتره چون فراوون تر و ارزون تره (مواقعی که امکان شارژ مجدد وجود نداره).
آیا هنوز lx3 panasonic در بازار موجود هست اگر آره قیمتش چنده ؟؟؟
من قبلا s2 is کنون داشتم ولی از لرزشگیرش و کیفیت عکسهاش در کم نوری راضی نبودم .
میخوام بدونم بعد از 4 سال در این زمینه کنون چگونه عملکرده ؟ در این زمینه قوی هست ؟
میخوام بدونم اگه g11 یا مثلا sx 200 اگه انتخاب کردم در این زمینه چطوره ؟
فکر میکنم در این زمینه پاناسونیک یه سر و گردن بالاتر از کنون هست که داره نون اسمش رو میخوره ( طرفداران کنون ناراحت نشن که خودم هم تا الآن کنون داشتم !! )
راستی چرا سری G کنون اینقدر گرونتره ؟ چی داره که اینقدر گرونتره و آیا ارزش هزینه بیشتر برای G 11 رو داره ؟
الان تا محدوده ۴۰۰-۴۵۰ تومن بهترین گزینه همین sx20 ه؟
فیلم برداریش در حدی است که دیگه نیاز به دوربین فیلمبرداری متوسط نباشه؟
یا این hd فقط تبلیغه الکیه؟
خلی ممنون.نقل قول:
می دونستم که بودجه پایینه. خب به هرحال نمیتونم زیاد بخرجم.:19:
حالا این دوربینهای 130 تومنی چه طور هستن؟
کیفیتشون به چه صورت هست+امکانات.
راستی -شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه- با 60 تومن میشه دوربین عکاسی (از همون نوار فیلمی ها یا آنالوگ) خوبی خرید؟
:11:
مرسی از توضیحاتنقل قول:
دور نیکون رو که باید خط کشید (البته تلفظ صحیحش نایکان هست. چون این تلفظ تو ایران زیاد جا نیافتاده میگم نیکون). دوربین های غیرحرفه ایش کیفیت بسیار پایینی دارن.
به طور کلی باتری لیتیومی از قلمی بهتره. ولی خب بعضیا میگن قلمی بهتره چون فراوون تر و ارزون تره (مواقعی که امکان شارژ مجدد وجود نداره).
بعد اگه میشه لینک چندتا ریویو از sx 20 رو بزارید
باتشکر نیما
يه دوربين 130 هزار تومني به اندازه قيمتش امكانات داره ولي هر چي باشه از اون دوربينهاي 70-60 هزار تومني خيلي بهتره . اولين حسن اينا زوم اپتيكال اونهاست كه دوربينهاي اروزن فاقد زوم اپتيكن و ديگه اينكه سنسوري به مراتب بهتر دارن . اكثرشون لرزش گير دارن و تقريبا همشون فيلمبرداري با كيفيت نسبتا خوبي هم دارن .نقل قول:
دوربين آنالوگ هزينه زيادي داره . شما به ظهور فيلم و چاپ عكس فكر كردي ؟ اگه يكي دو بار اين كارو انجام بدي پشيمون ميشي ميري سراغ يكي از مدلهاي ديجيتال . پس بهتره از همون اول يه دوربين ديجيتال مناسب و خوب بگيري تا براي يه مدت خيالت راحت باشه .
نقل قول:کد:http://www.dpreview.com/news/0908/09081904canonsx20is.asp
.کد:http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4103&review=canon+powershot+sx20
LX3 تو بازار خيلي كم شده و فروشنده هايي هم كه دارن قيمت بالايي رو اعلام مي كنن .نقل قول:
مطمئن باشيد بعد از گذشت چهار سال تغييرات زيادي ايجاد شده .
هر دو مدل G11 و SX200 مدلهاي خوبي به حساب ميان ولي در اين بين G11 يه سرو گردن بالاتره .
سري G از اين جهت گرونه كه در ساخت بدنه از فلز استفاده شده و كيفيت ساخت خيلي بالايي داره و امكاناتش در قياس با بقيه دوربينهاي كامپكت خيلي بالاست . كيفيت عكساش در روز به دليل لنز و سنسورش تقريبا رقيب نداره و ماكروي اون عاليه . قابليت نصب فلاش خارجي و لنز هم داره و معمولا بهترين و يزرگترين صفحه نمايش ال سي دي موجود روي اونها نصب ميشه . در كل سري G براي كساني خوبه كه علاقه دارن موقع عكاسي دوربينشون تنظيمات دستي زيادي داشته باشه .
خوب من همین جا اعلام صلح می کنم :31:نقل قول:
تو این رنج دوربینها رو معرفی می کنید؟
از نظر اسمی و یه خورده از امکاناتش رو هم بگید! :8:
یه سوال!
تا 120 از a480 مدل بهتری هم هستش؟
یکی مارو هم تحویل بگیره :دی
نقل قول:
الان تا محدوده ۴۰۰-۴۵۰ تومن بهترین گزینه همین sx20 ه؟
فیلم برداریش در حدی است که دیگه نیاز به دوربین فیلمبرداری متوسط نباشه؟
یا این hd فقط تبلیغه الکیه؟
همون طور که گفته شد ظاهرا کمیاب شده. قیمتش موقعی که بود حول و حوش 430 میچرخید.نقل قول:
به این نکته توجه داشته باشین که لرزشگیر تا یه حدی میتونه جلوی لرزش رو بگیره. جاهایی که نور کمه حتی اگه بهترین لرزشگیر هم روی دوربینتون باشه باز عکس تار میشه. چون سرعت شاتر میاد پایین. پس ربطی به لرزشگیر نداره. از بابت لرزشگیرهای کنان هم خیالتون راحت باشه. کنان در این زمینه بسیار خوب عمل میکنه. البته سونی و پاناسونیک هم لرزشگیرهای خوبی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره.
G11 و SX200 هم که اصلا با هم قابل مقایسه نیستند. هم طراحیشون فرق میکنه هم مشخصاتشون و هم کیفیت عکساشون. چند نمونه از کیفیت عکساشون رو ببینین متوجه میشین.
البته به نظر من هیچ دوربینی نون اسمش رو نمیخوره. شاید در زمینه های دیگه شرکت ها نون اسمشونو بخورن ولی بین دوربین های عکاسی این وضعیت یا وجود نداره یا خیلی کم هست. البته بعضی وقتا قیمت بعضی مدل های خاص طوریه که اصلا ارزش خرید نداره ولی به طور کلی نمیشه گفت (شاید یه دلیلش این باشه که رقابت خیلی شدیده).
سری G به دلیل کیفیت بالای لنزش, سنسورش, امکانات گسترده و تنظیمات دستی, و کیفیت ساختش قیمتش بالاست.
البته SX20 الان تازه اومده و قیمتش بالاست (نزدیک 500 تومن). با 400 تومن میتونین SX10 بگیرین که کیفیت عکسش در حد SX20 و حتی بالاتره و فقط فیلمبرداریش HD نیست. یه راه دیگه هم اینه که پاناسونیک FZ28 بگیرین که کیفیت عکس اونم در حد SX10 هست و فیلمبرداری HD داره (خودمم دارم:20:)نقل قول:
مطمئن باشین کیفیت فیلمبرداری هیچ کدوم از اینا در حد دوربین فیلمبرداری نمیتونه باشه و نیست. ولی خب قابل قبوله. دوربین های عکاسی که فیلمبرداری HD دارن کیفیتشون به طور کلی از VGA ها بالاتره ولی یه دوربین فیلمبرداری خوب که VGA فیلمبرداری میکنه کیفیتش بالاتر از اون دوربین عکاسی هست که HD داره.
با این حال کیفیت فیلمبرداریشون راضی کننده س و اگه خیلی کارای به اصطلاح ژان گولر نخواین باهاش بکنین خیلی هم خوبه. من به شخصه ازش راضیم.
HD سایز و رزولوشن فیلمبرداری رو مشخص میکنه. هر چقدر این رزولوشن بیشتر باشه جزئیات بیشتره (و دوربین های عکاسی مجهز به HD هم انصافا جزئیات خوبی دارن) ولی تفاوت با دوربین فیلمبرداری در کیفیت صدا, سرعت و دقت فوکوس, فیلمبرداری در شب و در معرض نورهای موضعی و... مشخص میشه.
کیفیت دوربین های محدوده ی 100 تا 200 تومن قابل قبول هست. نمیشه انتظارات زیادی ازشون داشت. ولی برای کسی که فقط میخواد از دوربین برای ثبت خاطرات استفاده کنه و قصد چاپ یا زوم کردن روی عکس و یا کار حرفه ای نداره راضی کننده س. امکاناتشون هم خوبه و برای کاربر آماتور غالبا تنظیمات خوبی دارن. دوربین آنالوگ من سالهاست استفاده نکردم. ولی به همون دلایلی که دوستمون گفتند توصیه نمیشه. به نظر من همون دست دوم (البته سالم) اگه گیر بیارین بهتره. دوربین های این محدوده ی قیمت تنها نقطه ضعف بارزی که دارن کیفیت LCDشون هست که زیاد بالا نیست.نقل قول:
SX20 چون تازه اومده زیاد ریویو ازش موجود نیست. ولی میتونین ریویوهای SX10 رو مطالعه کنین که مشخصاتش به جز فیلمبرداری و رزولوشن عین SX20 هست و کیفیتش هم تقریبا همونه (یه مقدار بالاتر).نقل قول:
Canon Powershot A480 با قيمت 122000 توماننقل قول:
PowerShot A1000 IS با قيمت 170000 تومان
Canon POwershot A1100 با قيمت 170000 تومان
Canon PowerShot E1 با قيمت 150000 تومان
نه دوست عزيز . بهترين دوربيني كه مي توني با اين قيمت بگيزي همين مدله . دوربينهاي سوني در مقايسه با امكاناتشون قيمت بالايي دارن كه به هيچ عنوان توجيه نداره . به نظر من سوني هميشه پول اسم و حسن شهرت خودشو مي خوره .نقل قول:
کنان A590 ISنقل قول:
و سونی W120
کنان A1000 IS هم یه مقدار قیمتش بالاتره اونم خوبه.
البته سونی W120 به نظرم از بعضی جهات ضعیفتر از دو تای دیگه س. هر چند که چند تا نقطه ی قوت هم داره.
چون مشخصات دو تا کنان ها خیلی شبیه به همه من مشخصات A1000 رو میگم:
10 مگاپیکسل, لنز (140-35), فوکوس 9 نقطه ای, ماکرو 3 سانتیمتر, وایت بالانس 6 نقطه ای, سرعت شاتر (1/1600-15), فیلمبرداری VGA 30fps, چشمی اپتیکال, صفحه نمایش 2.5 اینچی با رزولوشن 115.000
A480 توصیه نمیشه. چون لرزشگیر نداره. مدل هایی که در بالا گفته شد :10:نقل قول:
اگه عجله نداري صبر كن تا قيمت SX20 بياد پايين يا اينكه Panasonic FZ38 هم بياد تو بازار .نقل قول:
چرا الكي ؟ خيالت راحت باشه كه HD فيلمبرداري مي كنه . خودم به شخصه وقتي كيفيت فيلمبرداري S5IS رو كه HD هم نيست ديدم خيلي تعجب كردم چون كيفيت صداي استريو و فيلمش به نسبت رزولوشن ثبتش عالي بود . حالا اين SX20 كه دو نسل جديدتر از اونه مطمئنا كيفيت بهتري داره .
چند تا سوال مطرح میشه :نقل قول:
1- آیا 11 G هم ، ارزش خرید رو داره ؟؟ قیمتش خیلی بالاست و ضمنا فیلمبرداری hd هم نداره ، البته ال سی دی چرخون داره که من در S2IS تجربه کردم و واقعا در کادربندیها لذت بخشه
2- تفاوت کیفیت عکس و کم بودن نویز SX200 و G11 چقدره واقعا ؟ آیا ارزش 200 تومان پول اضافه رو داره ؟؟؟؟؟
3- کیفیت فیلمبرداری HD حجم زیادی میگیره و سریع فضای هارد رو پر میکنه و اعصاب خرد کنه !!
آیا نرم افزارها کامپیوتری به خوبی به پسوند دیگه تبدیل میکنند که حجم با حفظ کیفیت کم بشه ؟؟؟؟
آیا کیفیت فیلبرداری HD در دوربینهای فیلمبرداری هم اینقدر فضا میگیره ؟؟؟
من sx20 دارم و کیفیت فیلمبرداریش عالیه و من بخاطر این 70 تومانی اضافه دادم وبجای sx20 , sx10 خریدمنقل قول:
اگر تونستم ویدئو چند ثانیه ای اپلود می کنم ولی در ریویو ها ویدئو هم گذاشته اند
سلام دوستان
من با حدود 200 تومن چه دوربيني ميتونم بگيرم؟
1. كيفيت عكس و شفاف بودن عكس و تركيب و واقعي بودن رنگها و ثبت بيشتر جزئيات در عكس از همه پارامترها برام مهمتره.
2. نميدونم اگر باتري دوربين از اين قلمي هاي شارژي باشه بهتره يا اينكه باتري قطعهاي از خود دوربين باشه و قابل شارژ(چون اگر قلمي معمولي قابل شارژ باشه دم هر دكون و دستك و تو هر شهري پيدا ميشه و همزمان ميشه چند تا همراه ادم باشه)
3. نميدونم اگر فلاش سر خود باشه بهتره يا اينكه بشود علاوه بر فلاش كوچك سرخود دوربين جك اتصال فلاش خارجي هم داشته باشه(كه البته اينجا خريد خود فلاش خارجي هم داستانه و ممكنه هزينش زياد باشه و هميشه هم همراه آدم نباشه و...)
4. حجم و اندازه دوربين هم مهمه (با بيان موارد 2 و 3 فوق ممكنه در اندازه دوربين به لحاظ سايز مشكلاتي پيش بياد. مثلا" اگه دوربين باتري خور باشه - قلمي معمولي - و جك فلاش هم داشته باشه يك دفعه كلي سايزش بزرگتر بشه و از حالت كتابي خارج شده و به راحتي تو جيب جا نشه و...) و اينجا كلا" موندم كه دوربين كوچولو و جمع و جور بهتره يا وقتي قراره دوربين همراه آدم باشه و كيفيت بهتر بخواي شايد مجبور شي كمي وزن و سايز و ... رو هم تحمل كني.
5. امكانات و موارد تكنيكي جديد هم در رده هاي بعدي اولويت قرار دارند كه هرچه بيشتر بهتر (البته اگر بودجه 200 تومني ما اجازه بده) مثل لرزشگير، تشخيص چهره و لبخند، فيلمبرداري قابل قبول و مناسب، فوكوس خوب، جنس لنز خوب، جنس و مقاومت خوب اسكلت و بدنه، سبك بودن دوربين، عكسبرداري در شب، گارنتي و برند مناسب و .....
دوستان من فقط به عكاسي علاقه دارم و خيلي خيلي مبتدي هستم اما خيلي خيلي هم علاقمند و خيلي دوست دارم عكسهاي خوبي از خانواده و طبيعت و سفر و.. به يادگاري داشته باشم و تقريبا" در اكثر موقعيتهايي كه قرار ميگيرم و فضا و مكان مناسب باشه عكس ميگيرم(نمونش اينكه گوشي تلفنم مجهز به دوربين هست و عكسهاي زيادي هم تا حالا باهاش گرفتم كه خيليهاش هم عالي از آب دراومده.) پس لطفا" با در نظر گرفتن همه اين موارد(كه البته بايد ببخشي كه يكم هم طولاني شد!) چند تا گزينه خوب معرفي كنيد. شايد اين مطالب سوال خيلي از مبتديان مثل من هم باشه. مطمئن هستم تو اين فروم و با وجود بچه هاي متخصص انجمن حتما" انتخاب مناسبي خواهم داشت و از دوربينم لذت خواهم برد.
با تشكر. بهجويي.
ممنون از جوابنقل قول:
اگر تونستم ویدئو چند ثانیه ای اپلود می کنم ولی در ریویو ها ویدئو هم گذاشته اند
برای من فیلم برداری هم خیلی مهمه
سایتی چیزی هست که نمونه فیلم های دوربین ها رو بشه دانلود کرد؟
اکثر ریویو ها فیلم ها رو باید آنلاین دید :(
-------------------------
دوربین های کامپکت هیچ کدوم فیلم برداری HD و با کیفیت میکنن؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز اگه شما مارك خاصي مد نظرت نباشه با اين بودجه مي توني Canon A2000 بگيري . دوربيني 10 مگا پيكسل با زوم اپتيك 6 برابر كه 2 عدد باتري قلمي مي خوره . فيلمبرداري VGA و تنظيمات دستي هم تا حدي داره . لرزشگير و صفحه نمايش 3 اينچي . قابليت تشخيص چهره و ...
اين چند تا لينك هم براي مطالعه بد نيست .
کد:http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-a2000-is/canon-powershot-a2000-is-review.html
کد:http://www.cameras.co.uk/reviews/canon-powershot-a2000-is.cfm
کد:http://www.dpreview.com/news/0808/08082602canonE1_a1000is_a2000is.asp
اکثر دوربین های کامپکت جدید این امکانو دارن مثل:نقل قول:
panasonic gf1
panasonic TZ7
panasonic LX3
canon SX200
sony W300
sony T900
.....
سامين سيستم عزيز
ممنون از پاسخ.
مارك و برند خيلي برام مهم نيست. شرط اول كيفيت و كارآيي و دوام دوربينه.
البته بعضي ها توصيه ميكنند چون كنن چيني است خيلي قابل اطمينان نيستند و بهتر است دور و بر ماركهايي مثل پاناسونيك و المپيوس گشت. سوني هم خيلي مالي نيست!!
بازهم رو توصيه شما حساب ميكنم و ميرم مشخصات A2000 رو مطالعه ميكنم اگر هموني كه راست كارم بود ، انتخابش ميكنم و ميخرمش. قيمت دقيق رو از كجا ميشه گرفت؟؟
میشه یکی قیمت A590 IS رو بگه؟
بعد میارزه بجای a480 بگیرمش!؟
راستی Canon A2000 ارزشش رو داره بیشتر خرج کنم(اگه خیلی نیست ترجیح میدم همون بین دو تای بالایی (a480 vs a590 ) یکی رو انتخاب کنم
1. من قیمت دقیق از G11 ندارم. شما اگه قیمت دارین به ما هم اطلاع بدین. البته فیلمبرداری VGA هم بعضی وقتا کیفیتش خیلی خوبه. باید دید در عمل چطوریه. همون طور که گفتم مدل جدیدیه و هنوز ریویوی درست حسابی ازش نیومده. البته قراره در آینده ی نزدیک سایت dpreview یه ریویوی درست و حسابی از این مدل بذاره. اون وقت میشه راحت تر در موردش قضاوت کرد. من چند تا نمونه عکس ازش دیدم خیلی خوب بود.نقل قول:
2. یک نقطه ضعفی که مدل G10 داشت این بود که رزولوشنش 14.7 مگاپیکسل بود و این باعث شده بود تا عملکردش در حساسیت های بالا چندان خوب نباشه (هر چند روی حساسیت های پایین بسیار عالی بود و رزولوشنش در همون حد بود). کنان روی G11 این رزولوشن رو کاهش داد و به 10 رسوند تا روی ایزوی بالا هم کیفیتش خوب باشه. ندید میشه گفت که کیفیت عکسش خیلی باید خوب باشه. یک سری قاعده های کلی در مورد کیفیت عکس هست که روی کاغذ مشخص میکنه وضعیت دوربین چطوریه. یکیش همین تراکم پیکسل هست. رزولوشن SX200 هم 12 مگاپیکسله. 2 مگاپیکسل بیشتر از کنان. وقتی سایز سنسور رو مقایسه میکنیم این اعداد جالب توجهه:
G11> تراکم پیکسل 23 مگاپیکسل در هر سانتیمتر مربع
SX200> تراکم پیکسل 43 مگاپیکسل در هر سانتیمتر مربع
چون سنسور SX200 اندازه ش خیلی کوچکتر از G11 هست تراکم پیکسلش بیشتره. و رزولوشن بیشترش هم به این مشکل دامن میزنه. تراکم پیکسل بیشتر معمولا منجر به بالا رفتن نویز میشه. و این همون دلیلی بود که باعث شد G11 رزولوشنش 4 مگاپیکسل کمتر از مدل قبلیش باشه. پس مطمئن باشین تفاوتشون خیلی محسوسه.
3. البته سایز فیلمبرداری در مورد مدل های مختلف فرق میکنه. ولی نرم افزارهای خوبی برای تبدیل کردن فرمت هست و میشه از اونا استفاده کرد. البته من در مورد دوربین های فیلمبرداری زیاد اطلاع ندارم ولی اگه فرمتشون یکی باشه قاعدتا باید حجم اونی که دوربین فیلمبرداری میگیره بیشتر باشه. چون جزئیات بیشتر و کیفیت بالاتری داره. البته نه که اونقدرام فرق کنه. ولی خب فرمتشون معمولا فرق میکنه. مثلا دوربین من (FZ28) با فرمت MOV ضبط میکنه که باید با quicktime پخش بشه.
تمام مواردی که در قسمت اول گفتین مربوط به کیفیت عکس میشه.نقل قول:
باتری لیتیومی بهتره. چون طول عمرش بیشتره و دردسرش کمتره. معمولا وزن کمتری هم داره.
مزیت باتری قلمی هم همونه که گفتین. من خودم باتری لیتیومی رو ترجیح میدم.
اصولا کمتر پیش میاد کاربر آماتور یا نیمه حرفه ای از فلاش اکسترنال برای دوربینش استفاده کنه. پس معمولا روی مدل های با این قیمت کمتر دیده میشه دوربینی فلاش اکسترنال بخوره. چون یه قابلیت تقریبا حرفه ایه.
با 200 تومن اصولا دوربین های با حجم بزرگتر یا همون SLR-Like نمیتونین بگیرین. دوربین های خوب در این قیمت همه کامپکت هستند. البته مدل های ultra compact که قطر بسیار کم و سایز خیلی کوچیک دارن کیفیت عکسشون پایینه و بهتره طرفشون نرین. و به این مساله هم توجه داشته باشید که دوربین های این محدوده اکثرا باتری قلمی میخورن.
من هم به شما A2000 IS رو پیشنهاد میکنم. با این بودجه انتخاب بهتری نمی بینم.
تو ریویوهای سایت dpreview معمولا چند ثانیه از فیلمبرداری دوربین برای دانلود موجوده.نقل قول:
الان دیگه وضعیت داره طوری پیش میره که اگه دوربینی فیلمبرداری HD نداشته باشه یه نقص براش محسوب میشه. کمپانی ها دارن کم کم از VGA به سمت HD میرن. پاناسونیک میشه گفت زودتر از همه به این مورد توجه کرد و حالا هم سونی و کنان دوربین های جدیدشون اکثرا مجهز به HD هستند.
قبلا هم بارها توضیح داده شده که ذهنیت هایی که از برندهای مختلف در ذهن مردم هست بعضا کاملا اشتباهه. مثلا خیلی ها هنوز که هنوزه میگن بهترین کیفیت عکس مال کنانه و اگه بهشون بگی کیفیت فلان مدل سونی یا پاناسونیک هم بد نیست بهشون بر میخوره. یا بعضیا میگن سونی چون لنزش زایسه پس کیفیتش از همه بهتره که این هم حرفی کاملا غیرتخصصی و اشتباه هست. اصولا آدم وقتی میخواد هر ج%uنقل قول:
دوست عزيز اين دوربينها اگه چيني باشه باز هم سنسور و لنزش ساخت چين نيست و فقط اونجا منوتاژ ميشه و مي توني با خيال راحت بري سراغش . براي قيمت هم مي توني از اين سايتها استفاده كني .نقل قول:
در ضمن جسارتا ثمين درسته نه سامين :46:
کد:http://digitalcamcenter.com/
کد:www.digikala.com
آخرين قيمت براي A590 تقريبا 165000 تومان بود ولي الان تو بازار كم پيدا ميشه . مسلمه كه A590 نسبت به 480 خيلي بهتره و ارزشش رو هم داره كه براش هزينه كنيد .نقل قول:
سلام... چند عدد سوال داشتم از اساتید بخش...
من دنبال دوربینی میگردم که حدود ی۲۰۰ و ۲۵۰ تومن باشه. همه میگن cannon بگیر! ولی من یه سری سامسونگ هایی دیدم که قیمتش پاییت تر از اینا است و امکاناتش بالاتر.
حقیقت این است که دنبال عکاسی حرفه ای نیستم. فقط این که عکس با کیفیتی بگیره. سریع باشه. اولویت با زوم اپتیکاله نه مگاپیکسل.
دیگه نمیدونم چی بگم. اگه میشه راهنماییم کنین. cannon چی داره که هی توصیه میکنن. مارک های دیگه چی؟ چی کار کنم من؟!!!
مرسی
قبلا بارها در این تاپیک راجع به دوربین های سامسونگ بحث شده. از نظر کیفیت عکس ضعیفترین برند هست. هرچند بعضی وقتها مشخصاتش بدک نیست. پس سامسونگ بی سامسونگ.نقل قول:
دلیل این که کنان فروشش بیشتر از بقیه ی برندها هست و خوشنام تره (به غیر از سابقه) اینه که کمتر پیش میاد کیفیت عکس یه مدلش بد باشه. خیلی وقت ها هم هست که کیفیت عکس یه مدل کنان در حد فلان مدل سونی یا پاناسونیک نیست ولی هیچ وقت طوری نیست که آدم ناراضی باشه ازش.
به نظر من اگه یه ذره بودجه تونو افزایش بدین (در حد مثلا 20 تومن) میتونین SD880 IS کنان رو بگیرین. ارزششو داره.
سلام دوستان.من چند مدل رو انتخاب کردم میخاستم بدونم بین اینا کدوم بهتره.دوستانی که سونی دارن لطفن بگن از دوربینشون راضین یا نه.چون تو اکثر فروم ها گفتن که سونی کیفیت تصویر خوبی نداره(نسبت به canon)
اینم مدل ها.(که اولی بیشتر مد نظرمه) اگه با بودجه 250-300 تومن چیز بهتری میشه خرید لطفا راهنماییم کنین.ممنون
Canon PowerShot A2100 IS
Canon Powershot A1100IS
Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS
Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS
Sony Cybershot DSC-W270
Sony Cybershot DSC-W190
Sony Cybershot DSC-W290
سلام دوستان
من این مدت مدلهای زیادی را بررسی کردم از جمله مدل SX 200 و IXUS 990 IS من برای تصمیم نهایی و انتخاب مدل چندتا سوال داشتم:
1- زوم چقدر در دوربین عکاسی مهم است؟(مثلاً مدل SX200 دارای زوم 12X و مدل IXUS 990 IS دارای زوم 5X می باشد)
2- نظرتون در مورد مدل IXUS 110 IS چیست؟من این مدل را با دو مدل بالا مقایسه کردم در همه مشخصات یکسان بودند مخصوصاً با IXUS 990(فیلمبرداری HDوباتری و سنسورها و....) جز زوم که این 4X هست!!درصورتیکه این مدل قیمتش 285 تومان هست!!
اگر تفاوت قیمت بخاطر چیزای جزئی هست یا یکی مدل قدیمی و یکی مدل جدید و ... و کیفیت عکس و فیلمبرداری هر 3 یکی هست همین مدل IXUS 110 IS را بخرم؟من برای مسافرت،مهمانی و ... می خواهم نه کارهای حرفه ای!!چند نفر SX200 را بهم توصیه کردند وکلی ازش تعریف کردند!می خواستم ببینم از لحاظ کیفیت عکاسی می ارزد 100 تومان گرانتر براش پرداخت کنم؟(نسبت به IXUS 110)
سلام.نقل قول:
بهترین دوربین تو این رنج قیمت SD880 IS یا همون Ixus 870 هست. بعد از اون هم SD960 IS یا Ixus 110 در صورتی که بخواین یه مقدار از کیفیت عکس رو فدای فیلمبرداری HD کنین.
این که سونی بهتره یا کنان بستگی به مدل داره. نمیشه گفت کلا سونی بهتره یا کلا کنان بهتره. باید دو مدل مشخص رو از نظر مشخصات و کیفیت عکس مقایسه کرد و نتیجه گیری.
Ixus 990 که به نظر من اصلا جالب نیست. واید 37 میلیمتر واقعا فاجعه س.نقل قول:
اینطور که معلومه فیلمبرداری HD واست خیلی مهمه. همونطور که این بالا گفتم SD880 IS کیفیت عکسش بالاتر از SD960 IS هست.
تفاوت اصلی SD880 و SX200 یکی همین زومه و دیگری تنظیمات دستی SX200 که بیشتره.
اگه برای کار معمولی میخوای به نظر من SD880 بگیری بهتره. با توجه به این که SX200 از نظر کیفیت اگه پایین تر از اون نباشه بالاتر نیست. حالا SX200 رو نمیدونم چند قیمت داری ولی اگه قرار باشه SX200 بخری به نظر من بهتره بری سراغ SX10 که اندازه ش بزرگتره ولی کیفیتش از همه ی اینا یه سر و گردن بالاتره.
زوم هم اگه بالا باشه خوبه. ولی مثلا خود من 90 درصد عکسام یا بدون زوم گرفته میشه یا با زوم کم.
دست شما درد نکنه. آخه ۳۶۵ صفحه است، میدونم بحث شده، چه طوری این همه رو بخونیم؟! بگذریم... مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
نظرتون در مورد fuji s2000 چیه؟ من از امکاناتش خیلی خوشم اومد. توی تاپیک هم فقط دو تا پست پیدا کردم که گفته بودن هم فیلم برداریش هم عکسش عالیه. نسبت به امکاناتش قیمتش هم خیلی خوبه (زده ۲۵۵ تومن). فقط خیلی گنده است و ۴ تا باطری قلمی میخوره!!! البته باتری ها ی قابل شارژ Ni-MH و لیتیومی هم ساپورت میکنه. ۱۵x زوم اپتیکال آخه؟؟؟ یعنی بشین ته سالن، بعد ساعت مچی سخنران رو ببین باهاش!
و بعد نظر شما در مورد Canon A2100 و Canon SX110 IS و Canon PowerShot SX120. این ۴ تا دوربین توی این رنج قیمت با چیزایی که من میخوام تقریبا هماهنگی دارن. حالا نظر شما رو میخوام بدونم.
یه دونم هست به نام Sony t500 که واسه من گرونه، امکاناتش هم کمتره از اینا، ولی بسیار شیک میباشد.
اگه لطف کنین در این مورد هم یه توضیحی بدین بسیار ممنون میشم.
این هم لینک های مربوطه که یه مقایسه ای داشته باشین.
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-203.html
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-384.html
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-213.html
متشکرکد:http://www.camshop.ir/productview-fa-435.html
اینطور که معلومه شما به 880 خیلی علاقه دارین(شوخی):27:نقل قول:
در ضمن عکس برداری رو هم نمیخام فدای فیلم برداری کنم.کیفیت عکس از همه چیز مهمتره.
شما بین 2100IS و 880 کدوم رو پیشنهاد میدین؟(با دلیل)
بین این مدل های سونی و کنان که گفتم کدوم بهتره؟
دوست عزيز AmiNima
Fuji S2000 دوربين خوبي نيست . ممكنه امكانات خوبي داشته باشه اما كيفيتش به اندازه قيافه و تركيبش نيست . گول زوم بالاي اين دوربينو نخور . براي مطالعه بيشتر مي توني اين لينك رو ببيني .
از بين اون سه تا دوربينهاي A2100 و SX110 هر دو دوربينهاي خوبي هستن و ميشه گفت از لحاظ كيفيت فرق چنداني با هم ندارن . چون با هر دو مدل كار كردم . ولي آخرين باري كه مي خواستم يه SX110 رو براي يكي از اقوام بگيرم فروشنده كه از دوستان بنده هست گفت سري آخر واردات اين دوربين از لحاظ لنز مشكل داره و تقريبا 25 درصد از اونها خطاي لنز ميده و جالبه كه خطاي لنز رو اكثر گارانتي ها قبول نمي كنن . ميمونه SX120 كه بايد منتظر باشي تا تو بازار فراوون بشه و مطمئنا روزهاي اول ورود قيمتش به نسبت بالاست .کد:http://www.cameras.co.uk/reviews/fuji-finepix-s2000hd.cfm
این قسمتی از ریویوی گروهی دوربین های سوپرزوم سایت dpreview هست که فوجی S2000 هم توشون بود. راجع به S2000 اینطوری گفته:نقل قول:
The only cameras we'd advise you to steer clear of are the Fujifilm S2000HD...
قبلش گفته کیفیت عکس همه ی این دوربین ها به هم نزدیکه و همشون خوب هستند, و اینجا در ادامه ش میگه تنها دوربین هایی که بهتره اصلا طرفشون نرین یکی Fuji S2000 هست (و یکی دیگه P80 نیکون)
این هم لینک:
از نقطه ضعف های این دوربین میشه به مشکل فوکوس و نورسنجی, لرزشگیر ضعیف, کیفیت عکس پایین و... اشاره کرد.کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page16.asp
ضمنا باتری لیتیومی ساپورت نمیکنه. یا قلمی یا لیتیومی.
بین اون سه تا دوربین که گفتین کیفیت عکس SX110 از دو تای دیگه بالاتره. به نظر من SX120 که مدل آپگرید شده ی SX110 هست یک عقبگرد محسوب میشه. چون هیچیش فرق نکرده و فقط کیفیت عکسش اومده پایین.
اصولا مشخصات و کیفیت A2100 خیلی پایین تر از SX110 هست. سری T سونی هم که بیش از حد کیفیتش پایینه.
علاقه ندارم. دوربین خوب خوبه دیگه. حالا هر چی میخواد باشه.نقل قول:
880 بهتره به دلایل زیر:
رزولوشن کمتر و تراکم پیکسل کمتر و عملکرد قابل قبول در حساسیت های بالا
تفاوت کاملا محسوس در میزان واید بودن لنز (880 واید 28 میلیمتر و 2100 واید 36 میلیمتر)
محدوده ی دیافراگم بهتر (5.8-2.8) در مقابل (5.9-3.2)
فلاش قوی تر
باتری لیتیومی
اندازه ی کوچکتر و جمع و جورتر
بین اون مدل هایی که گفتین به نظر من SD980 IS از همه بهتره.
خدای من. انتخاب چه قدر سخته. اه. فکر کنم فعلا کلّن بی خیال شم. ... :41:نقل قول: