سلام
خوب چیکار کنم من از قدیم اینطوری رکورد میشکنم.:31::31:
دوستان حریف می طلبیم. 34 تا combo حالشو ببرین.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
خوب چیکار کنم من از قدیم اینطوری رکورد میشکنم.:31::31:
دوستان حریف می طلبیم. 34 تا combo حالشو ببرین.:5:
نفهمیدین این ارور مال چیه؟نقل قول:
هنوز بچه ای و احتیاج به تمرین داری ... :21:نقل قول:
شما یه عکس بزار بینیم چند مرده حلاجی ....نقل قول:
هنوز بچه ای و احتیاج به تمرین داری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز من با تمام دقت نمی رم کفش.
نقل قول:
برای من هم موقع بازکردن یه در تو مرحله5.2
همین پیغام داد بازِ بست کمممممممممممممک
ببخشید که دوباره میپرسم ولی یکی دقیقا اسم پوشه که داخل Xlive هستو بگه تا تکلیف ما روشن بشه بابا !!!!!!!!!!!!!!!
این عکسش حالا بهم بگید
من بازی دوباره نصب کردم
باز تو همون قسمت بازی رو بست
نقل قول:
سلام من هم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید .
برای حل این مشکل شما باید فایل هایی که در فولدر NativePC/Image ناقص هست رو جایگزین کنید
من خودم رفتم از اونجایی که بازی رو خریدم حدود 800 مگ از این فایل ها رو گرفتم ازش ریختم درست شد
برم بگم بازیم ناقصه فایلاشو بده؟نقل قول:
خوب اگه من بودم. اره می رفتم ولی دوباره پول نمیدادم.نقل قول:
برم بگم بازیم ناقصه فایلاشو بده؟
اگه پول خواست برو یه نسخه دیگشو بخر
من فایل cd اضافی رو نسب کردم
ولی درست نشد
برا من که اینطوری بودنقل قول:
برم بگم بازیم ناقصه فایلاشو بده؟
اول یه پچ سی دی بود گرفتم بعد اون مشکل چپتر 4 رو حل می کرد فقط بعد مرحله 5 مشکل داشت رفتم ازش یه سری فایل های با حجم بیشتر ازش گرفتم
دوستان معذرت میخوام میشه حجم فولدر Movie رو بگید چقده
پوشه movie
کد:http://img11.imageshack.us/i/capturexc.gif/
بعد این مرحله اول وقتی تیم کمکی میاد شما دمویی دارید یا صفحه سیاه فقط صدا دارید دوست عزیز؟اونجایی که اون ادما از در و پنجره میریزند
مملکت گل و بلبل ه دیگه .
این شرکتی که RE5 رو داده یه وبلاگ درپیت داره هر کی هم دستش به این وبلاگ رسیده 4 تا فحش نسیب این شرکت کرده .
مثل اینکه خیلی از بازیهاش مشکل داشته و حتی بازیها رو با اسم های دیگه به ملت مینداخته .
حالا ما اینجا موندین تو کف که تا نصف بازی رو رفتیم ! خدا لعنتشون کنه .
دوستان بازی چطوره؟
می ارزه فردا بگیرم؟
از هر جا میگیری از لوح زرین نیکان نگیر که هر چی بازی داده بیرون خرابه یا اینکه یهو دیدی تو پاکت به جای RE5 سی دی ویندوز 98 دراومد :دی
عزیزان لطف کنند جواب بدند حیاتیه
نقل قول:
بعد این مرحله اول وقتی تیم کمکی میاد شما دمویی دارید یا صفحه سیاه فقط صدا دارید دوست عزیز؟اونجایی که اون ادما از در و پنجره میریزند
بعد از اینکه تیم کمکی میاد و کریس و شوا رو از دست موتورسوارا نجات میده بعد از اون هم یه دموی دیگه نشون میده که درنقل قول:
عزیزان لطف کنند جواب بدند حیاتیه
یک اتاق با هم حرف میزنند بعد چاپتر تموم میشه و هیچ صفحه سیاهی هم نمیاد.
مثل اینکه نسخه بازی شما هم ناقصه :)نقل قول:
بلاخره تمومش كردم !
حلاص شدم از دستش !
دوستاني كه تموم نكردن نخونن ! شما ها كه تموميد Ctrl+A
اخه من نميفهم اين وسكر كه استاده همه بود چه جوري با دوتا ارپي جي له شد ؟!
ولي اخرم نفهميدم مرد يا نه !؟
قيافه جيل هم خيلي رو اعصاب بود اون جيل كجا و اين جيل كجا ؟
خيلي تغييرش دادن !
كلا ميشه گفت تا قبل از نبرد با وسكر داستانش فوق العاده بود ولي اخرش !!!! متاسفانه وسكر رو يكي از راحت ترين قول هاي
سري رزيدنت اويل فرض كردن و اين همه مدت كه از وسكر يه قول ناميرا ساخته بودن اينجوري بميره ! البته معلوم نيست مرده يا زنده ؟! خدا ميدونه !
خلاصه تجربه خوبي بود ولي كوتاه ! هيچ وقت نتونست حتي كمي از ترس شماره هاي قبل رو به همراه داشته باشه فقط سخت ترش كردن !
كات سين ها واقعا خوب بودند مخصوصا صحنه هاي پاياني كه كشن هاي خوبي رو به نمايش گذاشته بود !
در كل بازي معمولي بود اصلا نتونست بترسونه منو ! حتي واسه يه بار !:(
خوب بايد ببينيم اين وسط تكليف بقيه كاركتر ها چي ميشه و منتظر نخسه 6 هستم !
نه اونجا نه عزیز همون اوایل بازی که سر یارو رو قطع میکنند بعد از درو دیوار ادم میریزهنقل قول:
بعد از اینکه تیم کمکی میاد و کریس و شوا رو از دست موتورسوارا نجات میده بعد از اون هم یه دموی دیگه نشون میده که در
یک اتاق با هم حرف میزنند بعد چاپتر تموم میشه و هیچ صفحه سیاهی هم نمیاد.
همون مرد غول پیکر که با تبر همه چیرو خورد میکنه
بعد که چند نفر رو میکشی یه نفر بسیسم میزنه میگه معذرت میخوام از تو انتظار گذاشتنتون اینجا دمویی داره؟
نه دوست من بعد از منفجر شدن در توسط آر پی جی هیچ گونه دمویی وجود نداره...نقل قول:
دوستان تا حالا کسی همه ی bsaa emblem ها رو گرفته . اگه اره می تونین عکس مکانی که هرکدوم رو گرفتین اپ کنید ؟ مرسی
نقل قول:
:5:
سلام شما برو به این لینک همه رو به ترتیب محلشون رو نشون داده.
کد:http://www.supercheats.com/guides/resident-evil-5/bsaa-emblem-locations-guide
من از اویل 2 دیگه اویل بازی نکر دم و این اواین باره که دارم اویل رو سه بعدی بازی میکنم .
اون گنده هرو که اول بازی میاد با تبر میزنه تو سرتو با بدبختی کشتیم 0(یعنی بچه ها کشتن) حالا تو این اره برقیه گیر کردم چجوری بکشمش؟
کسایی که مشکل داشتن این فایلارو دانلود کنن بریزن تو RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
باشد که مشکل حل شود
کد:http://www.4shared.com/file/133970384/2424d4bd/s313.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/133669516/ae5ba685/s310.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/133680326/43c3781f/s309.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/133741391/88436db6/s316.html?s=1
ویرایش:
دوستان دانلود نکنن تست کردم جواب نداد
خوب اون گنده اولیرو لازم نبود بکشی یه مدت زمانی ذور میزدی دوروبرنقل قول:
من از اویل 2 دیگه اویل بازی نکر دم و این اواین باره که دارم اویل رو سه بعدی بازی میکنم .
اون گنده هرو که اول بازی میاد با تبر میزنه تو سرتو با بدبختی کشتیم 0(یعنی بچه ها کشتن) حالا تو این اره برقیه گیر کردم چجوری بکشمش؟
دوستات میمدند کمکت.. در مورد اون اره برقی هم بزن به کلش وول خورد برو با مشت بزنش فقط بزن کلش
شما این فایلها رو توی اون پوشه داشتید و جایگزین کردین یا کلا این فایل ها نبود ؟نقل قول:
کسایی که مشکل داشتن این فایلارو دانلود کنن بریزن تو RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
باشد که مشکل حل شود
چون من این فایلهایی که شما گذاشتی رو دارم .
سلام آقا این غول آخرش که هی غیب میشه....خوب
من اینو تا اونجایی که اون هواپیما سقوط میکنه زدمش.....
خوب تو این قسمت مذاب ها و....
اینجا طی دو مرحله انگار باید بکشیمش
یکی اون مرحله که کریس و شوا از هم جدا میشن و بعد کریس یه سنگ رو حل میده تو مذاب و... اینجا یه مقدار میزنیمش بعد بازی Save میشه و بعد اون دیگه نمیدونم اینو باید چجوری بکشمش
میدونم یه چیز گرد نارنجی وسط سینه اش هست ولی خوب هرچی میزنیم نمی میره...
این دست هاش هم هر کدوم 10 متره خیلی سریع تکون میده و شوا رو پرت میکنه تو مذاب ها (البته اگه نزدیک باشیم) دور هم باشیم که هر چی تیر میزنیم تموم میشه و تیر کم میاریم
کلی هم اسلحه با خودمون میبریم ولی بازم کم میاد.
قلق خاصی داره؟
تشکر.
نقل قول:
منم دارم
ولی خرابه
تو یه فروم دیگه دیدم تست کردی؟
نه راستش هنوز تست نکردم . آخه حجمشون هم یکیه ! چطور میشه دو تا فایل با یه حجم یکی سالم باشه یکی خراب ! O.oنقل قول:
تو یه فروم دیگه دیدم تست کردی؟
البته error من با شما فرق داشت و توی مرحله 5 از بازی خارج میشد . موندم دانلود کنم یا نه ! : دی
به هر حال ممنونم تست میکنم خبرشو همینجا میگم :)
سلام.شما میتونی دو تا کار انجام بدی:1 کشتن به روش معمولی 2 کشتن به روش غیر معمولینقل قول:
1-در این روش شما باید به اون چیز نارنجی که بعد از نشون دادن یک دمو کوتاه هست بزنی البته برای اینکه تیر هات رو حروم نکنی میتونی پشتش بری و از پشت با تیر یا هر چیز دیگه به اون چیز نارنجی ضربه بزنی چون از پشتش اون چیز نارنجی هست (یک تیر کافیه)بعد ازش فاصله بگیر تا یه میمون بازی در بیاره حالا چیز زرد رنگ جلو نمایان میشه که میتونی بزنی این کار رو چند بار انجام بده موفق مشی
2-این راحل خیلی ساده و بدون مشکل هست شما اول از پشت ضربه بزن تا اون چیز زرد بیرون بزنه بعد با یه R.P.G ناقابل نشونه دقیق بزن وسکر میمیره دیگه نمیخواد یک ساعت بجنگی.موفق باشید.:11:
inflate :invalid bock type :-3
این پیغام خطا را به چه طریق حل میشه اگر فایلی یا پچی هست بزارید من
s133,s310,309,316
را ریختم حالا به این پیغام بالا گیر داده
البته دوست من شوخی بودا ، خداییش خوب میری .نقل قول:
ولی من تو همون مرحله ی کار خونه که عکسشو گذاشتی و از همه راحت تره تا حدود 45 کمبو هم رفتم .
این عکس روستا هم که گذاشتی بچه گول زنیه .
اگه قرار به co-op باشه تو همین مرحله 120000 امتیاز هم میشه اورد که تازه اونجا میشه S .
البته من 7 ماه پیش و با 360 بازی میکردم و متاسفانه عکس تو دست و بالم ندارم
سلامنقل قول:
حالا رفتیم سراغ این کمبو ها
خیلی سادست
راحت میشه تایم روز یاد کرد و زدشون فقط یه یارو گنده بعضی وقتا میاد...من تونستم مرحله اول رو حدود 78 تا برم.
تا ببینیم بعدا چی میشه
راستی این قسمت کمبو که میخوایم شخصیت رو انتخاب کنیم تعداد زیادی نفر دیگه هم هستن ولی سیاه هستن و نمیشه سلکت کرد اونارو چجوری میشه آزاد کرد...اون دوتا لباس جدای کریس و شوا هم ساهه و علامت سوال میزنه اونارو چجوری میشه گرفت.
مرسی.
اگر منظورتون بخش مرسنریز هست باید بگم که علاوه بر زدن کمبوی خوب باید امتیاز متناسب با هر مرحله رو کسب بکنی تا درجه بهتون بده که برای ازاد کردن لباس های دیگر باید رتبه A رو بگیرین(در هر مرحله) تا بتونین با بقیه بازی کنین.نقل قول: